Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun.user
csendes tag
Nem tudom, remélem kijavítják a sebzési-problémát MW2-ben. Például [sok példa lehetne rá, most csak egyet emelek ki] mikor Backloton mész, támadóban, és surransz azon az úton előre a középső házba, és a csipa ellő az ő kezdőjéről... Másik meg, hogy bal oldalon mész, rusholsz a folyosón, nehogy nédet kapj, aztán jön egy rosszul irányzott néd, és ami a fal mellett van [sárga] kocsi felrobban és falon keresztül mikor robban meghalsz.
Ui.: Tudom, tudom, a COD4 sosem a realitásról volt híres de azért irgum-burgum...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- Mikrotik routerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honda topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest