-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
horyk
senior tag
válasz
kerlac #18603 üzenetére
Igen hozzálehet jutni, de kérdéses hogy a KEY-t nem bannolták-e ?!
A Dodó már sose lessz annyi, az azért volt annyi merthát mostmár tudjuk miért is.
mod: na ezt jól megfogalmaztam
innom kell valami fogalmazás gyorsítót, igaz még csak dél van dehát ebédhez jól esik majd.
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
válasz
kerlac #18577 üzenetére
Akkor vedd az 5.1est, nagyon jó élményt nyújt, pontosan be lehet határolni honnan jön az ellen.
Nem vezeték nélküli, 10kért nem kapsz jó cordless fülest, mivel sokat késik a hang meg a hangminősége sem olyan amit én elvárnék, de lehet csak én vagyok ilyen vájtfülű !
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
válasz
kerlac #18575 üzenetére
Annyiért nem kapsz 5.1-eset, ha rám hallgatsz, akkor ilyet veszel, amit fentebb is írtam.
-
horyk
senior tag
válasz
kerlac #18573 üzenetére
Az is nehéz.
meg szinte mind1ik mivel 2 helyett 8db(vagy 6db) hangszóró van bennük .
Mennyit szánnál rá?Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
válasz
kerlac #18570 üzenetére
Hát ez biza nem vezetéknélküli, de állítólag jól adja vissza a teret, viszont nagyon nehéz és egy hónap múlva eltünik a nyakad !
-
Sirandrish
legenda
válasz
kerlac #18366 üzenetére
remélem is hogy most nagyon jó
nah a sokkot majd akkor kapod ha megint WARozunk[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
kerlac #18364 üzenetére
nemtudom most mé vagy ilyen..egyáltalán nem ugy értettem hogy ettől rossz ember lennél vagy akármi...
Kavics:Neked hangulatos a tömegszerencsétlenség helyszíne?! fura...
Kerlac: most jó?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
kerlac #18350 üzenetére
senki sem kért a magyarázkodásra
csupán mejegyeztem hogy furi...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
kerlac #18348 üzenetére
a TV-ben lévő filmek és a valóság között van némi kül szvsz.
és a hiradókban sem mutatnak be mészárlásokat max beszélnek róla..semi álszenteskedés nincs ebben...ha egy terroristát kinoznak meg én akkor sem vagyok rá kiváncsi hogy ki milyen beteg elmével rendelkezik...egy kutyát sem tudnék ilyen szinten bántani nemhogy egy embert...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
horyk
senior tag
válasz
kerlac #15284 üzenetére
Erre csak EZT! tudom mondani.
[ Szerkesztve ]
-
-
horyk
senior tag
válasz
kerlac #15247 üzenetére
Jóvan na! Egy nagy LOL nekem, mert a hangtompító nem véd az uav ellen !
mod: Így jár az ember ha nem olvassa el amit ír !
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz
kerlac #14337 üzenetére
És igazuk is van.
Én,ha majd gépet veszek,első dolgom egy jogtiszta xp licensz beszerése után egy dobozos COD4 beszerzése lesz..
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kavicssli
addikt
válasz
kerlac #14188 üzenetére
másrészt nem elég a warez-világ, míg így is trükközzön az ember? tudod szerintem nem mindenki teheti meg hogy 10.000ft-ot kiadjon egy 16 számjegyü kódért mert a COD4 vásárlók 99% a multi miatt veszi meg ahova kell az eredeti key! és azt kell mondjam sokkal élvezetesebb a multis rész mióta origi szerókon nyomom és nincsenek csiterek...
pláne ha vmi láma eladót fog ki az ember ugyanmár! szerinted egy 20 éves kölyök és egy 40 éves asszony azt fogja nézni hogy bennevan a kód? azt se tudják hogy van benne kód! 100 eladóbólé nagyon max ha 10 nézni
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz
kerlac #14184 üzenetére
Erre csak annyit mondanék hogy utólag belegondolva de talán meg is fogom játszani
Amikor én megvettem a COD4et egy kb2*3cm matricán volt rajta a kód ami csak simán belevolt ragasztva a DVD tokba amit simán lelehetet szedni róla! Viszont a HL2 ben nem a DVD boritóba volt ragasztva hanem a kis könyvecske utolsó lapjára volt nyomtatva!
...és mi lenne ha visszavinném a DVD-t hogy hé figyeljetek már nincs benne kódadjatok újat! de attól tartok hogy a vonalkód ami a boritón van azon keresztül letudják "nyomozni" hogy milyen Serial tartozott hozzá
Szerintem ez megjátszható mivel tévedni emberi dolog :d és mi van ha elfelejtették beleragasztani a kódot! mivel a MM-ba nem bontották ki a DVD-t hogy megnézzék tényleg az van e benne!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
Svájcinéger
őstag
válasz
kerlac #14057 üzenetére
Én sem tudok spanyolul, ha ez megnyugtat. Majd dumálunk magyarul.
Nem mind, de van már jónéhány cod2-es: Toujane, Matmata, Gob_rats, Townville, Libya, Carentan. És állítólag készül gob_aim is.Ezen kívül még 5ronin_aimet és subzerot várom a cod2-es mapok közül. Kis map, sok ember, nagy hentelés, nagy élvezet. Én E.D Angel vagyok. Nem röhögni, csak ennyi fért ki.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
kerlac #14044 üzenetére
Hali ! Igen. Ace 1.8b modnál járunk azt hiszem. Az admin mindig változtatja, mire elérem a 30-at újra lvl1 leszek. Most szerencsére úgy van, hogy bármilyen fegyót és perket lehet választani, kivéve martyrdom és még néhány szerencsére. De korábban úgy volt, hogy a szintnek megfelelően lehetett választani. Igazából így engem nem zavar. Hát vissza tudod vele tölteni az életerőt ha felveszed, meg a use gombbal is 3x, bár ez máshol is így van. N a és tetszett ? Milyen néven nyomod ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
csana
senior tag
válasz
kerlac #14046 üzenetére
Én érdekesebb moddal még nem taliztam, és emiatt nemigazán szoktam modokkal tolni (főleg mert nemtudom szinezni a fegyót
). Tegnap gondoltam meglesem a PH szerón ezt a zombi modot, de ugye mégsem műxik a mod. Nálam csak warnál van mod belőve, de ha jönne valami érdekes mod, azt meglesném.
-
csana
senior tag
válasz
kerlac #14044 üzenetére
Azthiszem a legtöbb (sőt, lehet hogy mindegyik) mod-nál visszaesik a rankod "1"-es szintűre, és a pontjaid amit megszerzel azok sem növelik a statodat. Ráadásul a classjaidat sem lehet használni (neked kell kiválogatni a fegyót). Természetesen mod nélkül minden visszaáll normálisba (talán csak a "costum class"-okban eltűnik a saját elnevezés, és visszaáll "costum class"-ra..)
-
Balinov
titán
válasz
kerlac #13523 üzenetére
ezúőton is jobbulást. pirulák helyett meg látogass át a nyev szeróra,épp vannak páran fenn.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz
kerlac #13521 üzenetére
óó,ugyanmár,nekem még az eddigi multis mapok kisimerése sem sikerült teljes mértékben...
-
Balinov
titán
válasz
kerlac #13505 üzenetére
Ha Te,vagy valaki innét a topikból otthon,cod4 és Xfire közelben van,akkor megtenné a következő szívességet:
"Xrácok, valaki nem tudná kiexportálni az Xfire COD4 szervertalálatokat (200db+) egy txt-be,xls-be és elküldené nekem emailen? Ofkorz Hungary-ra szűkítve.Köszi!"
-
Balinov
titán
válasz
kerlac #13503 üzenetére
igen,az =NYEV= Balinov.
visszatérve a TDM/FFA vs SD/HQ XP szerzési összehasonlításba. gyk. megjelenéstől számítva (november legeleje) multizok. nap 1-2 órát hétközben,hétvégente néha többet,de van hogy napokig nem.Míg tdm-eztem ittott a neten,kb 2 hónap kellett,hogy lvl 20-30 körül érjek.aztán csinálták meg Ent-ék,Boci_83-ék,Andrish-ék a PH! Unoff pub-ot szinte kizárólag SD-vel.Januárban volt ~2hét,hogy szinte semmit nem játszottam,február elejére mégis eljutottam ugyanannyi játékkal lvl55-ig.SD-be.Valahogy élvezetesebb.FFA inkább manapság már fáradtgőzlevezetés.
-
Balinov
titán
válasz
kerlac #13500 üzenetére
őszintén megmondva valahol lvl25-30 környékén kezdtem el SD-zni a PH Unoff pub-on.valahol a rekordom,mikor marhára jól ment akkor 2k felett volt. Ja,előtte cirka másfél évet cod1,uo,cod2 multiztam,tdm only..szal durván fura votl az SD,de most meg ezt csipázom,de nagyon.
-
Balinov
titán
válasz
kerlac #13497 üzenetére
XP gyűjtésre szvsz még az S&D sem rossz..én is kezdő játékosként először TDM szervereken bontogattam szárnyaimat (codwars.eu)de párszáz pontnál sosem tudtam egy körben többet begyűjteni.Egy SD-s körben nem lehetetlen a többszáz,vagy akár 1k xp összegyűjtése
-
csana
senior tag
válasz
kerlac #13389 üzenetére
Honnan szoktál magozgatni? Nekem a saját keresője max 15-20 értékelhető szerót szokott találni (a többi jó nagy pinges), ezek között is olyan 3-4re férek fel, ha egyáltalán vannak. Amúgy a multiba jelzi valami, hogy a szeró tört vagy nem tört? Nekem is nemrég van origi, és valóban érdekes, hogy 1 óra game után mekkorákat ugrik a statom
-
BandiHUN
veterán
válasz
kerlac #13280 üzenetére
a 2 profil az megy,de 2 seriallal nem tudod,mert hiába teszed fel 2 példányban,pl.másolással,akkoris ugyanott fogja a registry-ből kiolvasni a kódot...ráadásul ha meg is oldod valami progival a registry kód cserélgetését,még mindig lehetnek buktatók,nomeg ha rossz példányt inditasz el véletlenül,nullázza az adott profilt a kódeltérés miatt...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
Balinov
titán
válasz
kerlac #13272 üzenetére
gyerpi megoldása engem is érdekelne.Hátha tud ő is egy jó módszert.Hallod ezt,klántársam?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
kerlac #13266 üzenetére
idáig úgy néz ki,új kód,lvl1. viszont lehet a kódot,szinteket hurimbálni.reinstallnál hasznos.
-
Sirandrish
legenda
válasz
kerlac #11796 üzenetére
ó csak nem egy Hungaristával állók szemben aki egyben ügyvéd is vagy hasónló?
-
Boci_83
őstag
válasz
kerlac #11407 üzenetére
Szerintem mi már direkt arra utazunk hogy kidobáljuk egymást gránáttal...
Egyébként a gránátnál van némi esélyed, hogy túléled, elugrálsz, beugrasz valahova előle, vagy visszadobod
, de a gl-t belövik melléd 3 m-re akkor ennyi. Ott nincs semmi esélyed, megpurcansz.
Az Sd-nek, meg valóban az a lényege a védőnek hogy védjen, igy nincs miről beszélni, bár ott is azért durva kicsit mikor körröl körre ugyan oda befekszik az illető, magát körbe pakolja kleymor-al, és azt várja hogy besétál valaki a fegyver elé. Na ez kiakaszt engem is, védeni lehet azért "sportszerűen" is.**********
-
Sirandrish
legenda
válasz
kerlac #11407 üzenetére
nem a védekező szeeppel van a gnd...vagyis a véd akkor egyértelmü hogy véd de mikortámad és a kezdőtöl 2 méerre elkezd valaki csipázni az már bosszantó..van néhány emberke akik ezt imádják
-
Sirandrish
legenda
válasz
kerlac #11325 üzenetére
ha másik seriallal rakod vissza akkor lvl1ről kezded megint...a mentést a serialhz rendeli tehát nem elég csak a mentés...
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
kerlac #10430 üzenetére
Lent jelzi hogy van-e helid..ha van és elnymod akkor az a tied.
Amugymeg kapsz pontot azért ha lelő persze..viszont ha ugy van hogy van vagy 5-6 ellen akkor biza ugy leszedik pilla alatt mint a sz*rtEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
kerlac #10260 üzenetére
3 killért kapsz UAVot(megmutatja a térképen hol van az ellenség, kivéve azt, akinek van UAV jammerja), 5 killért kapsz airstrike, egy kiválasztott helyre a térképen, tudsz küldeni légi bombázást, 7 killért kapsz egy helikoptert, ami fent fog körözni a levegőbe, és lövöldözi az ellenséget, majd egy idő elmegy, vagy lelövik. Helikopter lelővésértcsak egyszer kapsz pontot. Akkor jó ha, 50en van a ping +-10.
-
CséZé
őstag
válasz
kerlac #10260 üzenetére
Helit nem lehet vezetni. 5 kill után megkapod az airstrike-t akkor megnyomod a 6-ost és bejelölöd a térképen h hova menyjen a szőnyegbombázás.
6 kill után jön a heli, akkor is 6-os gombot kell nyomni. Persze ezeknek a killeknek úgy kell megtörténnie h nem haltál meg azidő alatt.
A ping meg a sávszéleség ingadozása miatt változik. Jó ha 100 alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Nintendo Switch 2
- Internet fejlesztés országosan!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest