-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz Sirandrish #12295 üzenetére
nem csak mivel hétvégente nekem általában programom van ezért ajánlottam. A jogsiképem
-
ovecs
senior tag
-
Sirandrish
legenda
nagyon jó ötleteid vannak..csak egyvalamit sajnálok...ha WARozunk majd esetleg akkor egymást nemtudjuk majd kiC4ezni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
nem vagy semmi...már beugrón töröd a fejed?
és ha ő se ér rá? szerezzél vagy 8 beugrót biztos ami biztosPyrleone...fő a család
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
pl 20 slot fel evre ([link]) 15e, féléves elõrefizetés esetén: -15% engedmény, tehat -2250, az annyi mint: 12.750.-
hüllő
-
Sirandrish
legenda
-
ovecs
senior tag
válasz Sirandrish #12287 üzenetére
Ezt majd megbeszéljük, de "-nyugdijas-" poén lenne
Pyros, gyiku majd várom a privátotAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Sirandrish
legenda
amugy milenne a klán neve? vagy mi lesz?
-
Balinov
titán
ehez valakinek össze kéne hányni egy listát,ki milyen nick-el nyomul,pl. PH!-s szerón.
dr.Bubo, felőlem.szerencsére 1-200 ft nem baß földhöz.a lényeg a stabilitás és a jó ping legyen,nem?
[ Szerkesztve ]
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
PyroS
senior tag
válasz Sirandrish #12273 üzenetére
Ok.Ha majd lesz még ilyen akkor küldöm a többit.
-
ovecs
senior tag
válasz Sirandrish #12275 üzenetére
De a stílusom az elég nyugdíjas..........
Pyros, várjunk még a bérléssel, előtte is merjük meg egymást, ha párszor dumálunk, és játszunk együtt, utána már bérelhetünk, csak előtte ismerjük meg egymást, barátkozzunk össze.....Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
-
-
ovecs
senior tag
Na úgy látom feldobtam a labdát a nyugdíjas klán ötletemmel, akkor ebből tényleg lehetne valami komolyabbat csinálni. Azt hiszem egyelőre elég lenne annyi, hogy feljárunk ph szerverre, és együtt játszunk+muszáj használni ts t, hogy beszélgessünk és jobban megismerjük egymást(na meg hatalmas előny is)
Beszéljünk meg valami konkrét időpontot, vagy nem is tudom, hogyan kéne ezt szervezni. Ha összeállnánk valami baráti társaság félébe akkor később bérelhetnénk szervert is, nem nagy pénz, és néha mi is mehetnénk warozni.
MSN az adatimnál, elég sokat vagyok a gép előtt( főleg este , de lehet, hogy csak pár óra mulva válaszolok), sokmindenre nyitott vagyok[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Balinov
titán
válasz gyerpi #12269 üzenetére
hol kellene bérelni és hány slot-os szervert? =1&id[]=13&id[]=25]Obi van kenobinet?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
én inkább a várom a vizitdijautomata szerelőt az SZTK-s rehabilitációs osztály előtt perket szeretném.
-
yako
tag
Uraim!
Ha lehet, csatlakoznék a nyugdíjas klánhoz.
Remélem nem kizáróok a magam kis 30,5 életévem, éls a heti 3-4 óra játékidőm!Előre is köszönöm!
By Demons Be Driven
-
gyiku
nagyúr
ha ragaszkodunk a ph-hoz akkor PH Fun Game, azt helo. paran osszedobunk 1 serora zsetont, aztan az jon, aki nem szegyenli. szerintem.
itt nem lesz fekvotamasz, war (max hulyules), semmi. nem verre megy.hüllő
-
gyerpi
aktív tag
-
ovecs
senior tag
Én is csak 22 vagyok, de amikor azt írtam h nyugdíjas arra gondoltam h vmi kis költségvetésű, kevés kötelezettséggel járó dologra gondoltam, akik néha összeugranak játszani, de nincsenek ilyen generális-admirális rangok, meg ilyen ha nem, játszol napi 5 órát nem jöhetsz a következő varra+nyomj le azonnal 30 fekvőtámaszt.....
Mert ugye nézegettem pár ilyen klán honlapot, és főként 18 alattiak játszanak, akiknek sok az ideje, másrészt meg túl komolyan veszik a háborúsdit..........
Pyros, Gyiku, Gyerpi beszéljünk meg vmit és játsszunk együtt, este valószínüleg megyek majd a ph szerverre, akkor játsszunk majd egy csapatban.......[ Szerkesztve ]
-
gyerpi
aktív tag
válasz Atomgeszi #12247 üzenetére
Mondjuk a cod 2-ben volt ilyen gondom, ha játszottam valami idegen szerveren ahol valami más mod volt feltéve és felmentem valamelyik kedvenc szeróra és ezt írta ki nekem is. A main mappából minden fajta modot kitöröltem csak az alapot hagytam benne és úgy működött viszont ha alap játékkal azt csinálja akkor passz. Ja és volt a cod2-höz valami mod kitörlő program nem tudom van a 4-hez is.
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
gyerpi
aktív tag
válasz manutdzoli #12242 üzenetére
lehet a többi privat slot is nem?
[ Szerkesztve ]
-
ovecs
senior tag
tagfelvétel vmi nyugdíjas klánba?
-
Skyhunter
őstag
Sziasztok! A CODO topic eléggé kihalt,gondoltam hátha tudtok segíteni...a napokban játszottam egy coduo szerveren (sajnos a nevét nem jegyeztem meg),és Base Assault játékmódban az mp_foy nevű pályán olyan Stukák voltak elhelyezve,amivel repülni-bombázni is lehetett....elég régóta játszok online,és sok szerveren megfordulok,de eddig nem találkoztam ilyennel,sőt a magyar cod oldalakon sem találtam leírást erről.Nem tudjátok milyen moddal vagy kiegészítővel lehet ezt játszani??? thx
-
BandiHUN
veterán
válasz lamasz #12241 üzenetére
most olvastam kicsit utána,olyat találtam,hogy először a registryben kell kulcsot cserélni,utána a gémben...de bővebbet nem láttam,de ahol irták,nem is kérdezte senki.szerintem ne add fel,próba cseresznye
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Neró
őstag
válasz manutdzoli #12242 üzenetére
Legalapvető problem lehet:
Csináld azt, hogy a mp.exe egér jobb gomb és ott a tulajdonságai/compatibilitás és állitsd be az xp-t és jó lesz.
Tán ez lehet...| www.diablohungary.hu
-
manutdzoli
senior tag
Mit tegyek ha punkbuster problémát ír ki multiba a játék?
Meg van egy szerver,amibe 24 játékos tud belépni,most 16-an vannak bent,belépek és kiírja hogy server is full.Pedig akkor frissítettem[ Szerkesztve ]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
lamasz
tag
válasz BandiHUN #12240 üzenetére
Hát kicseréltem a serialt..... futnak a serverek---> lv 1-ről kezdtem
Nem baj mostmár lehet örülök is neki kicsit mert így legalább jobb lesz a statom mint a régi de azért fáj a szívem azért a 10000 killért meg 5 napi játékóráért
viszont majd lehet megpróbálom visszamásolni a profilomat hátha sikerül
amúgy kössz a segítséget
ja amúgy a játékba cseréltem serialt[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz lamasz #12238 üzenetére
esetlegesen azt próbáld meg,hogy magában a játékban cserélsz serialt....mondjuk nem tom,működik-e,de gondolom,mert korábban volt téma a szintvesztés,de egyáltalán nem gyakori eset,gondolom ki lehet a dologból jönni pozitivan,mert amúgy csak kéregetnék a lvl55-ös profilokat,én meg 1 esetről tudok decemberben,hogy volt itt egy ilyen profil kirakva.sajna én eredetivel nyomom,azzal gond sincs,de továbbadni sincs szándékomban
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
lamasz
tag
válasz BandiHUN #12237 üzenetére
Az a baj hogy én is csak erre tudok gondolni...sajnos
Újraraktam már vagy 3 szor persze ugyanazzal a profillal... csak hát ki akar 5 napi tiszta játékórát elveszteni:
új cd -key nél meg nincs lehetőségem arra hogy elmentem a profilt külön és ha újraraktam bemásolom igaz? -
lamasz
tag
Heló! A kérdésem igen egyszerű lesz : mit tegyek ??
Felraktam az cod4 1.5-öt, punkbuster fel van rakva update-tem, és mégsem enged be a pb-s szerverekre. A következőt írja ki:
lamasz Punkbuster permanent ban issued on this Game Server for Player lamasz...global Punkbuster Guid Ban 50a15a0a.
Valaki legyen olyan Szíves és fejtse meg mit tegyek!!! Köszönöm.
-
icons
addikt
Sry, nem mellé.
Csak azt hittem más hsz-re válaszolsz, meg nem volt alul ott a CoD4es neved. De aztán ránéztem a nevedre, és így már értem . Pedig az a füst nagyon úgy tűnt, mintha direkt lett volna, mert azt hiszem összesen kettő repült, és attól kb semmit se láttunk.
A lényeg, hogy szépen mentetek, és szerencsére a mieink is visszafogták magukat, így semmi anyázás nem volt (tudtom szerint). -
kisa8800
tag
Pedig nem. Az első füstöt mindig én dobtam, azt is csak azért hogy a csipásotok ne legyen annyira virgonc. Ennyi volt a taktik, meg az hogy éppen hová megyünk.
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
-
TomBoy1986
veterán
válasz Atomgeszi #12230 üzenetére
Persze:
Felteszel egyet. Miután feltetted, a sérülékeny szolgáltatásokat nem kell engedélyezni rajta. Viszont! Tűzfalon és routeren ki kell engedni - típus függő.
Eztán join an existing network.
Felső kill-kill jelszó 1Na itt vagyunk néhányan (ma nem, de holnap ismét leszünk).
A Servert általában én szoktam csinálni, mint dedicated server - mert kell hozzá egy okosság, amit szükség esetén emailen el tudok küldeni (vagy msn-en).
Ha további info kell, akkor vegyél fel MSN-en.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz TomBoy1986 #12227 üzenetére
Hali!
Tudnál segíteni belőni a hamachit? Haverral szeretnénk jumpolni csak ha felmegyünk egy üres szeróra 2 percen belül jönnek még 5-en! Így így akarnánk megoldani a dolgot! kÖszi! -
Dokika86
csendes tag
Sziaztok egy klán hosz keresek egy jo stratégát aki tudna tanácsokat adni hogy a klán tagok hova áljanak a pályán és ijen ekben segiten.
jelentkeszöket x-firere vagy msn-en várom
X.fire: dokika86
MSn:barnus003@freemail.hu -
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Négy sráccal szoktunk hamachin keresztül játszani COD4-et, de szeretnénk többen
Ha van valakinek kedve csatlakozni (ált. este - de nem minden este), akkor az küldjön nekem egy privit.Elnézést, ha nem teljesen ideillő, s köszönöm, ha lesz rá érdeklődés
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
BandiHUN
veterán
csak ezért regizett a kolléga...nem fizet ez rosszul biztos,de a mai netes világban semmi nem igazán indokolja az ilyen lanpartikat idegenek között,mivel alig 8000 szeró van pl.cod4,vagy egy ilyen költségéből fél évre bérelhet 1 személy már szerót...
-
pyngi83
csendes tag
válasz manutdzoli #12221 üzenetére
Koszi szepen varom
P4 531@3.3 Ghz, Asrock Conroe 1333-D667, 2x1Gb DDR II Dual Channel, Asus Triton 70 cooler, Palit Daytona Geforce 8600GT Sonic+, HDD WD 160 GB SATA II, DVD-RW Asus 1608P, Fortron 400-PNF táp
-
pyngi83
csendes tag
válasz manutdzoli #12219 üzenetére
Nope. Na de ne razz le avval, h azert mert masnak az erdeti sem akart menni, azert meg nem veszem meg, h nezzem, a polcon.
P4 531@3.3 Ghz, Asrock Conroe 1333-D667, 2x1Gb DDR II Dual Channel, Asus Triton 70 cooler, Palit Daytona Geforce 8600GT Sonic+, HDD WD 160 GB SATA II, DVD-RW Asus 1608P, Fortron 400-PNF táp
-
pyngi83
csendes tag
Sziasztok! feltettem en is a jatekot es nem megy csak a multiplayer resze, de en szeretnek singleben jatszani. atneveztem azt a file-t a miles-ban es ugysem megy. 1.5 patch felteve es ugysem. Valaki tudna segiteni? Koszi
-
CséZé
őstag
válasz manutdzoli #12215 üzenetére
FFA=DM
HQ, az meg valami rádiós h el kell fogalalni és kapod a pontokat asszem 10 másodpercenként -
manutdzoli
senior tag
Deathmatch van online-ban?Mert TDM van egy pár,de deathmatch-et nem találtam.Az FFA,HQ azok milyen játéktípusok?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
icons
addikt
Úúú, vki tudna segíteni. CoD4et megpróbálom Veteran-on végigvinni, de elakadtam... Act IIben megölöm ivánt, vagy kit, aztán elkezdek menekülni. Utána, amikor legelőször szembetalálom magamat ellenséggel, hogy tudok megmenekülni?? Merthogy szemből jönnek tizen, leszedem, ezután elölről 10en, hátulról is kb, és oldalról is kb ugyanennyien megtámadnak, és bármerre mennék, leszednek. Youtube-on nem találtam erről a részről videót. Arra a részre gondolok, ami ennek a videónak a végén kezdődik/már el is kezdődik. Tehát miután lecsúszol a kötélen.
-
icons
addikt
válasz Sirandrish #12202 üzenetére
Igazából sokat akartam írni .
Hát ahhoz képest elég szépen vertetek minket. Azok a füstgranyók... Úgy nézett ki, mintha gyakoroltatok volna rajta. -
BandiHUN
veterán
válasz manutdzoli #12210 üzenetére
na ja....először tetszik.aztán már szintet akarsz lépni....aztán fegyótuning,kedvenc szerók....aztán elvonási tünetek,ha 1-2 napot kimaradsz ha beklánozol,még seggberugdosás is...vigyázni kell,én most vagyok ott,hogy vissza kell venni,mert 4 nap alatt 31(!!!!!!!!!) óra online időt szedtem össze...
-
manutdzoli
senior tag
Ma kentem először COD4-et neten.Nagyon kemény Nem lehet abbahagyni
-
CséZé
őstag
válasz gyerpi #12206 üzenetére
Én nem mondtam/hiszem h az első a legrosszabb sniper,de pl az R700 jobb tulajdnoságokkal bír. De nemigaz h nem bírták volna megcsinálni h ha egyszer bejbelövöd a szerencsétlent akkor haljon meg, főleg h még a stopping power is benn van. Pl CoD2-be ha akármivel fejbelövöd meghal, még akkor is ha piszollyal.
-
fpeter07
veterán
Ki a legjobb fejlövész?
tegnap alig volt net, ma meg néha bejön 1-1 oldal -
gyerpi
aktív tag
mindenki azt hiszi hogy az első sniper a legrosszabb pedig nem én azzal tolom és bejön a dolog, a stopping power az nagyon kell és én még az iron lungs van benn és a claymore-k. sztem attól is függ kit mikor találsz el ha fut biztos hogy 1 nem elég dragunovból még 2 se a fejes pedig csak ugy látod hogy fejes célozz a nyakra vagy az arc alulsó részére akkor adja be a fejest
az activision igérte, hogy nem lesz annyira fps függő a játék mint a cod 2 de ez sztem nem igaz ha van 200 fps-ed vagy több akkor ha mellé lősz akkor is beadja és sokkal több fejest ad mint ha 100 körüli az fps - EZ VAN[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
hu de nagy vagányok vannak itt...egy lövésből ölnek meg max 2ből..gyertek Multira aztán megnézzük hogy lövöd el a fejeket
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #12197 üzenetére
te meg húzd már le a fejedről a zacsit mert alig bírlak észrevenni
-
Sirandrish
legenda
Azóta mióta elsőnek azon mentünk WAR-on néha van a szerón..azelőtt sose volt...vagy még eleinte volt néha 1-1 DOM rajta de SD-re tényleg szinte sose használtuk azt a mapot
Új hozzászólás Aktív témák
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest