Hirdetés
-
GAMEPOD
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
Igy van,en buszke vagyok ra.Ahonnan indult es ahogy eljutott eddig az valoban becsulendo(regebben a neve 30fps volt,ami a max fps-et tukrozte).Mikor odaul az otthoni gepemhez,akkor meg beporog,es allatta valik
Milyen iwd terjedt el?Rohadjanak meg a mokalas keszitoi.Total kiabrandito,hogy valaki azzal tolti az idejet,hogy megirjon ilyen szarokat,minthogy jatszana napi 2orat,es akkor eljutna onerobol egy eleg jo szintre.
Ezert nem fogom soha komolyan venni ezt a jatekot(es mast sem).Nero:SIE szerver(sajat nevvel,csak ne nagy arccal es semmi beszolas)
-
Zso Ro
senior tag
válasz
CPT.Pirk #5932 üzenetére
Ehhez nem kell beallitani a modban a spawn helyet,mivel addig szuletsz arra a helyre,ahol a tarsad kempel,amig egy meghatarozott teruleten belul nem lesz meghatarozott ellen.
Vagyis a spawn elkerulhetetlen SAJNOS ilyen esetekben is.
Majd figyeld meg,hogy a tarsad,aki a hazban eppen tolti a szabadidejet,melle szuletik mindenki,amig be nem rongyol az ellen a teruletre.
Ebben a odban,amit mondok,az ember melle szuletsz,aki megolt,nem kozvetlen melle,nyakaba,hatara,hanem kp lotavolon belulre,nemi szorassal.Nem tudok most sem okosabbat mondani
SIE - tdm
KHT - ctf,dm,tdm(tobb szerveruk van) -
-
Zso Ro
senior tag
válasz
pr1mzejEE #5913 üzenetére
Nekem az ASE azert jott be,mert atlathatobb volt,es nem kellett belepnem a jatekba,hogy a nem odaillo embereket kitegyem a szerverrol.xfire baratsagtalan kinezete ellen,csak az ismerosokkel valo chateles lehetosege es a nyomonkovetese er valamit.
Az ASE-ban asszem csak 4 ismerost lehetett beallitani. -
Zso Ro
senior tag
válasz
csakegyreg #5898 üzenetére
Nekem a kedvencek kozott csak eredetik vannak.
SIE,KHT.Ezekert a szerverekert tartom a hatam,biztosan eredetik. -
Zso Ro
senior tag
Nem tudom mi volt a problema,talan epp akkor volt nemi kavarodas,nehany ember kozott.Altalaban mindig vannak a szerveren,idoponttol fuggetlenul(kiveve hajnal1-tol)
Gyere tobbszro es akkor biztosan talalkozunk,csak ezzel a nevvel gyere be.Akik voltak,toluk kerdeztem hogy esetleg valamelyikuk te lennel,de senki nem volt regelve a PH-n a jatekosok kozul. -
Zso Ro
senior tag
válasz
laceeek #5711 üzenetére
Masok szerint viszont azok a szanalmasak,akik mokolt cfg-ket hasznalnak,a jobb stat remenyeben.
Bizom benne,hogy mi vagyunk tobben es nem ti.Newl:Nalad meg ost sem tudom eldonteni a hozzaszolasaid alapjan hogy csalni akarsz vagy sem.Leszolod a sracot(jogosan) amikor ker halhatatlan cfg-t,viszont te meg fejelhuzos,trukkos makos dolgokat szeretnel.
Miert nem jo az embereknek a feltelepites utani normal cfg,plussz bindek es a grafika javitasara szolgalo parancsok?
Aki nem ert ezzel egyet,azt tudom sajnalni.(gondolom jon valasz,mar varom is)
-
Zso Ro
senior tag
válasz
fps téma01 #5639 üzenetére
LOL
-
Zso Ro
senior tag
válasz
Makaveli #5626 üzenetére
Ennyi.
Csakegyreg: Ha eszrevetted volna,vegig ekezetes karakter nelkul irtam,vagyis ez masok szamara eleg hamar vilagossa valt,hogy angol billentyuzetre utal.
Megneznem jatek kozben,amikor a gep osszekavarja a gombokat(pl fegyvervaltas es a tuzelest)
Azt hiszem,hogy ez az eszmefuttatas nem illik bele a COD2 forumba,szoval reszemrol lezarva.
-
Zso Ro
senior tag
válasz
csakegyreg #5617 üzenetére
Az csak egy dolog,hogy a helyesirasod alapjan aluliskolazott tulok vagy,de tobbszori elolvasasra sem ertem mi a bajod.Amit te itt most leirsz az csodalatos dolog,sot oromteli,de valahogy megsem azt a hozzaszolasod tukrozi,mint amire valaszoltam.
Ha azt hiszed masok leszolasaval gyorsabban no a kukidon a szor,hat erosen tevedsz.
EBREDJ.A X2 4000 sosem mondtam hogy gyenge,de a 2Ghz nem eleg a 8800Gt kihajtasahoz.Attol meg a 125-nek meg kellene lennie,na de erre mar kiterni sem mrek,mert latom van nalam okosabb,megfelelobb ember erre.
-
Zso Ro
senior tag
válasz
csakegyreg #5607 üzenetére
Ember!
A procid nem egy atomreaktor,de neked azert 3,2Ghz-en megy,ellenben 4000+ X3-vel.
Nekem 4200+ X2-es van,de 2,6Ghz-en megy,igy maris megugrott az fps.Szoval fpstema01-nek:
Huzd a procid orajelet fentebb,es meglatod a kulonbseget.Legalabb 400Mhz az,amit kell rajta huznod. -
Zso Ro
senior tag
4 eve nincs felteve a haz oldala a gepemre.Neha kiporszivozom,de az ugyebar nem hozza ki a lamellak kozul a port.Megsem lett lassabb,es a leeges sem fenyegette.Mi egett volna le?Lassit a ventilatoron(talan),es az lassul,viszont ha melegszik a proci,akkor a gep lekapcsolja magat.
-
Zso Ro
senior tag
válasz
csakegyreg #5519 üzenetére
Azzal a konfiggal sima ugy a rengeteg fps,bar nem akad ki 1000-ren de gyakran eleri.Irigylesre melto konfig.
-
Zso Ro
senior tag
Hat ez valoban nem egy tul acelos konfig,bar batyam 900Mhz-es Cerkan 256Mb RAM es Geforce256 32Mb-al tolta sokaig,es amikor kicsit fejlesztve lett a gepe,hat mit mondjak.Csak pislogtam.Diavetiton tanult meg jatszai,aztan a jobb gepnel meg lehetett masoknak kapaszkodni.
A mostani gepe is ugyanez,csak mar 1,2GB RAM es 9550ATi-val.Igy mar eleri akar az 57fps-t.Elotte max volt a 30.
-
Zso Ro
senior tag
Ezzel lefoglalod a rendszermemoriad azon reszet,amit felhasznalhat a jatek.Altalaban a felet szoktak beallitani,de a max 1024MB.Ezzel nem fog seekelni a jatek,ha esetleg alacsony ertek lenne beallitva.Nem tobb fps,hanem folyamatossagot eredmenyez.
Nekem 3giga RAM van a gepben,megsem tudom beallitani a felet.Nem mintha 1giga nem lenne eleg ennek a "oskovulet" jateknak -
Zso Ro
senior tag
A grafikan ugy tudsz valtoztatni,hogy bemesz a beallitasok->grafika almenube,es atallitod a felbontast,es a tobbi parametert.
Latom,mindenkeppen akarsz valamit a konzolba irni.
Van par kisegito lehetoseg is,mint a halottak szamanak csokkentese,ver,torkolattuz,golyonyomok eltavolitasa.Megitelesem szerint ezek mar nem okoznak akkora fps ugrast,hogy erdemben megemlitsem oket.Nekem nem szamit a 8-10-15 plussz FPS.
Ha kell jatszok 125-on,nem foglalkoztat annyira a kerdesm,mint teged.
Akkor leszel jo jatekos ha sokat jatszol,mozogsz a palyan,es nem attol hogy FPS huszarra valtozol. -
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
válasz
fekeandras #5476 üzenetére
Csak kéz alól vegyél,boltban nem éri meg.Olcsón ismerősöktől egy próba után
-
Zso Ro
senior tag
válasz
Dj_Zorall #5452 üzenetére
Nem kell 600fps.333-nal ket parancs beirasaval nem hallod se a futast,se a loveset.Rohadt egy dolog.Megint csak azok kerulnek elonybe,akiknek tobb penz van a gepben.
Viszont a ket parancs indukal egy hatranyt,meghozza azt,hogy a granatot nem tudod eldobni,es a kezedben robban. -
Zso Ro
senior tag
válasz
fekeandras #5461 üzenetére
Ilyen konfigom volt ezelott.CSak nekem gyengebb videokarival.X800GTO.
1280*1024-ben toltam,125 siman kiakad vele ezzel a procival.Bar nem art neki felhuzni 1800Mhz-rol legalabb 2000-re.
Jaa,es nekem 2giga ram volt,sztem tegyel bele meg legalabb annyit amennyi most van benne. -
Zso Ro
senior tag
Nem birtam az osszes hozzaszoloasat elolvasni,mert mar felhuztam magam a kozepen.Moderator mindenkepp szukseges volt hozza.Thx
Remelem a tobbi fejlodesben levo gyermek nem allt meg a ezen a lepcsofokon,ahol most o megrekedt. -
Zso Ro
senior tag
A konfigodat elnezve azert nem kellene akadnia dx7-ben a 250-nek.A procid 1.8Ghz-es.
Itt egy link ahol kimondottan ezzel foglalkoznak:
[link]A feszultseg emeles a BIOS-ban allithato.Ha tobbet adsz neki a default beallitott erteknel,akkor jobban birja a huzast,viszont jobban is fog melegedni.
-
Zso Ro
senior tag
Nemcsak Cod2-ben hibazik.Nekem NFS:MW is allandoan lefagyott.
Masoknal mas jatekoknal jelentkezett,de nem mindegyiknel.Ezert is furcsa.Sot valamikor 10mp alat lefagy a jatekba valo belepes utan,valamikor 1 ora.
Megfoghatatlan szamomra,de erzekelem hogy valami gebasz van.Egyebkent tobb gyartorol hallottam mar,de a sracnak,aki eppen probalja gariba csereltetni es nekem is XFX-unk van.
Google-ben rakeresel 'Black screen of death' meglatod hogy vannak meg igy nehanyan. -
Zso Ro
senior tag
Igaz,hogy ez egy masik topic temaja,ahol szinten beszamoltam mar errol a "kis" poblemarol,de azert a Cod2-ot is erosen erinti,hiszen keptelen vagyok jatszani egy egeszsegeset.
Termeszetesen csereltem drivert(5 kulonbozo felet),op. rendszert ujratelepitettem,directx-et,jatekot.Szoval ugy erzem megtettem amit egy usernek meg kell ilyen esetben.
Szerencsere ismerosomnek van egy MSI 9600GT-je,a hetvegen azzal probalkozom.Ha nem jelentkezik a problema tobbe,akkor muszaj vagyok a garancia lehetosegevel elni,es minimum bevizsgaltatni.Mivel masik topikban is megy errol egy eszmecsere,tapasztalom a forgalmazok rugalmatlansagat e teren,nem mutatnak nagy hajlandosagot a kartya cserere.Megnezik egy aknakeresovel,es ha megy(miert ne menne) visszaadjak hogy javitani nem tudjak,cserere nem szorul.En csupan egy normalisan mukodo rendszert szeretnek(mint mindenki mas is) es jatszani rajta egyhuzamban 15-20orat.Nem tul nagy keres szvsz.
-
Zso Ro
senior tag
Egy jo gamet nem tudok nyomni,mert a 9600Gt-m ugy gondolja lefagyasztja a gepem(Black screen of Death)
Duhos vagyok,es ennek hangot is adok. -
-
Zso Ro
senior tag
válasz
Süni 1985 F #5139 üzenetére
Ne az ilyen futyik alapjan iteld meg/el a jatekot.Menj fel mas szerverre,ahol nincsenek csalok.
-
Zso Ro
senior tag
Igen,szerveren volt fent.Meg ne kerdezd hogy hol
Tegnap siralmasan ment ejszaka a jatek.Sajnos a masodik bor utan mar annyi kod volt a szememen,hogy a videokartya nem tudta megjeleniteni olyan gyorsan a mapot,hogy barkit is leszedhessek.
Cor kollega le is gyalazott.De lesz meg ennek bojtje. -
Zso Ro
senior tag
Jatszottam mar rajta,de nem tetszett jobban mint Toujane.A tuneziai palyaknak kulonos hangulatuk van,nekem nagyon bejonnek.Viszont utalom a kempelesre alkalmas mapokat,mert ilyenkor az erre hajlamos egyenek eloszeretettel vetemednek erre a nem tul gusztusos cselekedetre.
Amugy ha egy mapon van egy magas les,az igencsak konnyu celpontul szolgal.SZtem.
-
Zso Ro
senior tag
Ha egy forumban ilyen stilusban irod a hozzaszolasod,akkor gondolom felduhodve a jatek hevetol meg cifrabbakat irnal.Sosem szerettem a tragar arcokat,igaz velem is elofordul ritkan,de inkabb csak tsre mondom,es nem irom be masoknak.
De bizonyitsd be hogy nem valos amit irtam
-
Zso Ro
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #5106 üzenetére
Marmint minek kell mennie 3,33Ghz-en 1 giga rammal?
Az alaplapunk ugyanaz,csak a tobbi mas -
Zso Ro
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #5074 üzenetére
Ugyanez van velem is,raadasul azota lefrissitettem a 2008 majusival,de semmi valtozas.Lassan mar tenyleg csak az aknakereso fog futni hiba nelkul,bar a mikroszoft mar dolgozik annak a PB-jen
-
Zso Ro
senior tag
Lattalak az x-fireben,de en nem megyek arra a szerverre amiota az egyik admin szemelyes okokbol kirugott.
De nemcsak engem,hasonloan jart az egyik tarsunk is,sztem mar hallottal errol az incidensrol.En a jatekstilusabol rajovok hogy te vagy,vagy sem.Multkor nalunk is duplan voltal,addig amig ki nem nyomott a PB.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Tudományos Pandémia Klub
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest