Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls V: Skyrim
-
GAMEPOD
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
Szerintem nincs azzal semmi baj,hogy az ember letoltogeti a dolgokat es nem veszi meg oket. Magyarorszag ilyen,es elhiheted idekint hollandiaban is baromi sokan illegalis szoftverrel jatszanak.
Peldakent, jon egy csucsszuper jatek (crysis neven ugyebar,a topicjat megtalalod itt ph-n is) mindenki omleng rola,a kiszivirgo videok szerintem minden eddigi fps-jatekot uberelnek, DE nincs az a penz,hogy megvegyem latatlanba, szepen megjelenes napjan(vagy elotte) letoltom en is, megnezem kiprobalom,es ha ugy dontok megveszem majd kesobb,ha nem tetszik a jatek nem dobtam ki az ablakon 15 rugot vagy mittomen mennyi lesz,de 15 alatt tuti nem fogjak adni MO.-n arra merget vehet mindenki!
En csak arra probaltam celozni,ha mar tenyleg van EGY bizonyos jatek,amivel tenyleg sokat foglalkozol,azt tiszteld meg annyival hogy megveszed eredetiben… ennyi es nem tobb. Szerintem az a 30 dodo (5500 FT) mar tenyleg nem egy egetrengeto koltseg. Elmesz par napot reggelente vagy delutanonkent szorolapozni es meg is van, nem ment annyira a szabadidod karara es megis meg van az original game.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Ingatlanos topic!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- Autós topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tippmix
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest