Hirdetés
-
GAMEPOD
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
#91166208 #2038 üzenetére
Ez az a pont, ahol jó eséllyel keresni kell egy másik játékmenetet. Játszani azért megy az ember, hogy élvezze, nem azért, hogy pár "jóarc" halálra szívassa. Belefuthat ez ember csalókba és belefuthat vérprofikba. Jó estben az ember észreveszi a különbséget - utóbbiaktól lehet tanulni, előbbieket ott kell hagyni nagyon hamar. De legjobb esetben magafajtákkal játszik - és élvezi.
Ha megnyugtat, a bétában volt olyan pálya, ahol csupa konzolos - kontrolleres srác közé dobott be a vakszerencse egyedüli PC -s, bill + egér arcként - és nem én voltam a legjobb. Kontrollerrel is lehet igen ügyesen tolni - és egérrel halál bénán - nem csak ezen múlik.
(#2040) kidboy_46
Ezt tisztelem, a csapatot nem szívesen hagyja ott az ember, én is csak ha egyértelmű csalás van - de néha muszáj, magadért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest