-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz #91166208 #2038 üzenetére
Ez az a pont, ahol jó eséllyel keresni kell egy másik játékmenetet. Játszani azért megy az ember, hogy élvezze, nem azért, hogy pár "jóarc" halálra szívassa. Belefuthat ez ember csalókba és belefuthat vérprofikba. Jó estben az ember észreveszi a különbséget - utóbbiaktól lehet tanulni, előbbieket ott kell hagyni nagyon hamar. De legjobb esetben magafajtákkal játszik - és élvezi.
Ha megnyugtat, a bétában volt olyan pálya, ahol csupa konzolos - kontrolleres srác közé dobott be a vakszerencse egyedüli PC -s, bill + egér arcként - és nem én voltam a legjobb. Kontrollerrel is lehet igen ügyesen tolni - és egérrel halál bénán - nem csak ezen múlik.
(#2040) kidboy_46
Ezt tisztelem, a csapatot nem szívesen hagyja ott az ember, én is csak ha egyértelmű csalás van - de néha muszáj, magadért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest