Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz nincsnév007 #15045 üzenetére
igen igy van nekem is,igaz nem mindig de van ilyen is.
-
Laby
őstag
Én is ugyan ezt csinálom. 10-ből 9-szer nyerek, kivétel amikor a gyökér revolver van, azzal nem tudok lőni.
Mindig egyből besprintelek a középső falhoz és arccal előre beállok a falnak (mintha wh-znék, vagy talán wh-zok is? ), és akkor hallani lehet hogy jobbra vagy balra futnak, amikor hallom hogy jön hátra akkor csak kiugrok rá célozva és sima győzelem.
Szinte az összes ember hangosan futkározik, úgyhogy elég könnyű. Ha nem hallok senkit, akkor én is pattintok falról egy stun-t vagy amit kapok.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Laraxior
titán
Gépre nem lehet feltelepíteni azt a CoD alkalmazást ami mutatja, a fegyvereket meg minden szir-szart
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
s.bala31
őstag
Mostanában többször kifagyott a játék a meccs végén amikor feldobja a táblázatot. Szerintetek ilyenkor elszámolja még az XP-t vagy kuka az a meccs?
-
Nekem is többnyire beválik, néha vannak azért érdekes szituációk meg van amikor leinformálják föntről a társai.
Amúgy ha egy Gulag-ban vagytok a haverokkal akkor a megmaradt pénzt ki tudjátok dobni egymásnak.
Az Akimbo-sokból kezd elegem lenni. Komolyan semmi esély nincs vele szemben.
Egyes fegyvereknél sem igazán értem a balanszot. A dobókés instant halál, de a legendary nyílpuskával max a páncélt kapja le az ember közvetlen közelről.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nesh_019
senior tag
[fragmoviem] https://www.youtube.com/watch?v=mZ6ssz8BwUw
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Laby
őstag
Akimbo undorító. Elért arra a szintre, mint ahol a játék indításkor a 725 volt. Annyira durván túl van tolva, hogy esélytelen vagy szó szerint.
725-öt is vagy 5-jére sikerült nerfelni elfogadható szintre, gondolom ez is sok idő lesz mire megoldják.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
laja80
tag
Sziasztok!
Egy láma kérdésem lenne, a film grain beállítás hogy a legoptimálisabb? KöszönömBárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.:)
-
-
prokxy
veterán
Pont most néztem a RIP Snakeshot videót, 16:06-tól látszik, hogy 1 fullos enemybe 2-2 golyó kell és down. Ezért ez már jobb, de csak ilyen közelre, messzebbre kakukk, mint ahogy a többi akimbo is.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Sosem foglalkoztam a fegyvereim skinjével, viszont most elkezdeném. Szeretném legalább goldig kihúzni őket...
Így ránézésre M4, MP7, MP5, Grau, M13, Renetti, .357 amikkel nagyon jól állok, de van kettő tier, ami Istenért nem megy... Az egyik ha jól értelmezem az, hogy úgy kell ölni a fegyverrel, hogy 0 db attachment van rajta, a másiknál meg ki kell támasztani a fegyvert és úgy ölni?
Alapból gyűlölöm azt a funkciót, sose használom... Az komoly, hogy ha arany fegyvert szeretnék, akkor kemperkednem kell? Ez elég igazságtalan[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
-
Laraxior
titán
MW2 S&D
Pont 10 éves a video"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
-
Laraxior
titán
Ez egy szép kill volt, úgy jött ide.
(#15070) fpatrik17: "Akkor kezdem érteni a sok nyomorultat..."
Mivel neked is kell használni a kitámasztást, így saját magadra is aggatod a jelzőt...
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
válasz fpatrik17 #15070 üzenetére
Gyenge 3 hét alatt a launcherek meg pár LMG kivételével minden arany meg platina, az sajnos lassabban fog haladni a sok aerial meg földi streak pusztítás miatt, de mint látod nem egy ördöngösség. Amivel szívtam egyedül az a pajzs aranyra húzása volt, abból is az utolsó részleg, a halál nélküli 3 kill. Na az ki is idegelt egypárszor, majdnem átnyúltam a monitoron közbe, de 2 nap intenzív HC Shipment meghozta a gyümölcsét ma délelőtt , szal ki lett maxolva az is.Így maradt pár fegyver és megvan a damaskus, obsidian egyelőre csak az mp7-ből lesz.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
prokxy
veterán
válasz DrTechnoid #15073 üzenetére
MP7,nekem is tervben volt a gold rá, de a natos AUG-ot kezembe fogtam és azóta az MP7 pihen. :)
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Acheron
őstag
válasz fpatrik17 #15066 üzenetére
Ez nem jelent feltétlenül kemperkedést. Amikor egy sarokhoz, ablakhoz érsz és kinézel, nem csak kilépsz, hanem a mount funkcióval "betámasztva" nézel ki - ha nincs ott senki, mehetsz tovább, ha egyébként is ezt tennéd. Tény, hogy gyorsabban megy, ha "tuti" helyeken vársz kicsit. Persze a várakozásnak ára van, nem kell meglepődni, ha a nagy támasztásnak egy hátulról jövő golyó, vagy rosszabb esetben egy finishing move vet véget.
Az attachment nélküli, "ironsight" feladat sem nehéz, csak nem nagy, scope - ot igénylő pályákon kell erőltetni.[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz ScomComputer #15078 üzenetére
Natív ghost skin
-
őstag
Ott van az csak tudod az álcaruha
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Laraxior
titán
Azt hittem nagyobb meló lesz összehozni ezt a Renetti akimbo-t. Hát nem.
...és nem is adja annyira, mint anno a két automata G18"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
Nekem is olyan ,van hogy 3 kutya sétálgat csak egymás mellett🤷♂️😁
-
atee
őstag
Meglett a szurokba ejtett M13. Már szédültem a sok shipmenten. Öreg vagyok én már ezekhez a kihívásokhoz.
D-day 2002-01-04 01:54
-
-
Dave567
addikt
na most már 16 playeres a shipment, de olyan hitregbugos ez a szar, hogy ilyet még egyetlen Multi játékban sem láttam......
Főleg nem HC-n -
nanorambo
őstag
Jól látom, hogy második napja nem változik a store kínálata?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest