Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Capricornus #500 üzenetére
Bocs, félreértettelek. Azt hittem valaki van a gép előtt, aki nyomkodja a billentyűzetet, és a fókusz vesztés miatt nem tudod elkapni a gombnyomást.
Ha azt akarod, hogy a programod automatikusan fusson, miért nem szolgáltatásként csinálod meg?Tehát ha jól értem adott egy program, amit nem te csináltál, és ezt akarod valahogy egy általad írt programmal "automatizálni" ? Jól értem?
Vagy még egy ötlet. Létezik az AutoITnevű ingyenes fejlesztőkörnyezet. Ezt kimondottan billentyűzet, és egér szimuláláshoz találták ki eredetileg. Mára sokkal tovább fejlődött, esetleg nézd meg ezzel mit tudsz kihozni a dologból.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest