Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Winner_hun #121963 üzenetére
Árat emelni most?
Nem vágom milyen buborékban él, de mi pl a covid áresések miatt most költöztünk, mert ugyanannyiért sokkal jobb helyet lehet bérelni. -
ReFleXx
addikt
lehet tudni mennyiről mennyire emelt? meg hogy meddig volt annyi amennyi.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
macilaci78
nagyúr
Ilyen ár mellett ez elmegy szívességnek is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MasterMark
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
7
addikt
válasz Winner_hun #109744 üzenetére
Köszi. Szerintem maradok a Jarvisnál; időközben sikerült levadásznom egy srácot, aki személyes tapasztalattal rendelkezik, és mindenféle kérdésre szívesen válaszolt (pont ma reagált a Facebookos megkeresésre).
-
MrSealRD
veterán
válasz Winner_hun #74360 üzenetére
Kicsit már zizi vagyok. SZóval a belső rész alatt azt érted amit a képen nem látunk, mert belül van?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Winner_hun #74334 üzenetére
Milyen fából készült a lépcső alatti szekrény?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #74334 üzenetére
Nekem konyha kell
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz Winner_hun #71339 üzenetére
nem rossz, nem rossz egész jó kis kiegészítő.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Winner_hun #68706 üzenetére
de egyébként mindig akkor biccseskedik a kocsi, ha épp van egy nagyobb kiadásom. hogy érezzem a törődést.
holnap reggel 7kor már ott van a szerelőm, csak nem jelentkeztem be, 20.00kor már nem hívom. bár rugalmas, remélem, nem fog kidobni. bár elsősorban azért fohászkodom, hogy elinduljon..mrgemben megnéztem a sport swifteket, egész korrekt árban vannak, de nem tudnám megszokni úgyhogy maradok ennél a hülyeqrvánál.
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz Winner_hun #67850 üzenetére
Van egy olyan ajánlott szabály a topikban, hogy valahogy jelzi az ember, ha már linkel, hogy YouTube, hogy a mobilneteseket ne érje meglepetés. Csak mondom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #66953 üzenetére
Karitász csillag? Nem rossz az 5000. Nekem jó, ha 70% körüli az értékelési ráta.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #66426 üzenetére
Most köptem le a monitorom kólával
-
Mercutio_
félisten
válasz Winner_hun #66426 üzenetére
Banyeg
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
GabN73
addikt
válasz Winner_hun #66390 üzenetére
Én a ramomat "2x" adtam el, és az a gáz, hogy itt HA-n.
1st:
Dejó, tök jó ár, hol tudná átvenni. Mondom a helyet, de rugalmas vagyok, rá is érek, ha esetleg erre jár, csörgessen, aztán mehet. Fuh, hát eltudnám e neki vinni? Persze, mikor, + egy elérhetőséget adjámá.
Indulás előtt mindig telefonálok, még jó hogy most is így volt Nem elérhető. Akkor még egy pü, jó e a szám, időpont? Szám jó, de legyen már szombat... Jó Hívom szombaton, persze újra elérhetetlen, küldtem egy pü-t amire azóta sincs reakció...2nd:
Lezsírozva minden, ekkor meg akkor jön érte, örömébódottá. Találkozó előtt 1 órával beszélünk, jó mindjárt jön.
Várok, felhívom: mégsekéne...Jófogáson meg 1 nap alatt elment a laptoptáskám, úgy hogy minden flottul ment
Bár most kicsit félek felrakni 1-2 feleslegessé vált ruhát, érzem hogy sok érdekes levelet fogok kapni
-
zsolti72837
addikt
válasz Winner_hun #61618 üzenetére
Az szép.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
bandus
veterán
válasz Winner_hun #58862 üzenetére
Nekem egyszeru dolgom van, most hat evnyi kepet nyugodtan letorolhetek peldaul
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeFranco
nagyúr
akkor viszont nem sok értelme van fényképezni. melós, de szerintem ezt meg kell csinálni.
-
Magnum_
nagyúr
En mondjuk igyekszem nem omleszteni, most pl pont mar magan a fenykepezon kitoroltem a felesleget. Ami marad, az bekerul egy datumozott mappaba. Azon belul, amit megszerkesztek (pl FB, insta), az a mappan belul egy masik mappaba kerul, de igyekszem nem halmozni a kepeket, annak ellenere hogy kattintok eleget
Es most anyukamnak ossze kell allitanom egy pendrivenyi amit elo tud hivatni az utobbi 1 evbil. Na ehhez nincs kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Winner_hun #58859 üzenetére
ne is mondd, 3405 db képet (10,3 GB) válogatok az Elnök úrról, aminek a 90%-át kézzel át kell forgatni, plusz nyilván a nagy része rontott, ezeket meg dobni kellene, a többit meg kategorizálni. át fogok menni ezen a mennyiségen vagy négyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz Winner_hun #57511 üzenetére
És fenyő padlónak fut neki az a gyönyörű kőris lépcső!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MrSealRD
veterán
válasz Winner_hun #57516 üzenetére
Kösz.
-
Winner_hun
titán
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #54832 üzenetére
Az szép. Mama lépcsőjét megnéztük, vki csinált rajta vmit pár éve. Szerencsére a szőnyeg takar...
MurdR: 13:00-14:00 között egy gyors KV @MurdRisztán kapui?
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #54823 üzenetére
Lehetetlennek tartották, vagy túl kevésnek érezték a hasznot?
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #53890 üzenetére
Nah, kb ilyen kellene csak ajtók nélkül.
Macilaci: Jó az az alu szekrény.
-
7
addikt
válasz Winner_hun #53761 üzenetére
Akkor hamarosan tancolhatod a fejeden, hogy en is varok valaszra?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #53758 üzenetére
Lassan 60 éves lépcsőről beszélünk, remélem tényleg menthető belőle valamennyi. Nagyon fura látni a lépcső alatti lukat, ahol a fűtőtest van. Az nem ront a fa állapotán hosszútávon ?
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #53753 üzenetére
Mama szeretné a lépcsőt felujittatni, ezért kérdeztem. Mindenesetre gyönyörű, bár nekem sötétben jobban tetszenek az ilyenek. A kiindulási alapról is van képed?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Winner_hun #53753 üzenetére
Latszik rajta, h nem osszebarmolt melo
-
DeFranco
nagyúr
válasz Winner_hun #53747 üzenetére
Most mennyire vagy amúgy betáblázva? Van meló bőven? Mikorra vállaltok munkát ha most érdeklődik valaki?
-
Magnum_
nagyúr
válasz Winner_hun #53744 üzenetére
Az emeleten mas csalad lakik, mint lent?
Amugy very nice job.
-
Melack
veterán
Ha nem vagyok indiszkrét, ennek mennyi az anyagköltsége?
-
MrSealRD
veterán
Szép!
-
MurdR
veterán
Wow! Szép munka!
Reggelt. Még bánya 11ig.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt. Jól néz ki. Szóval ezért voltál eltűnve pár napig.
Live-Die-Respawn
-
DeFranco
nagyúr
válasz Winner_hun #52823 üzenetére
ha most elindulsz, akkorra oda is érsz
-
Eastman
addikt
válasz Winner_hun #52514 üzenetére
Másképp' éljük meg ezt az esetet Winner. Az adatvédelem a rigolyáknál és érzéseknél komolyabb terület.
"...hát nekem nagyon nem volt jobb. Sose
szerettem a plusz munkát..."Én a szolgáltatásban dolgozom húsz éve. A "megrendelő" kér valamit, az (függetlenül a "rigolyáitól") figyelembe veendő szempont, nevezzük a kapcsolat egy lényeges elemének. Jelen esetben pusztán arról van szó, hogy ne kezeld felelőtlenül a személyes adatait.
Nézd, én őszintén értékelem az önzetlenséged. Olyan gesztust teszel a userek felé amit nagyon kevesen. Csak hát egy levelezés közöttünk nem jól sikerült. Van ilyen. Az, hogy én mindig befeszülök amikor meglátom az avatarod, az már az én dolgom. A nézőpontodból gondolhatsz egy fsznak, azok meg a Te érzéseid.
(Mondtam, hogy ne szúrjuk el a vasárnapot. Dönthetsz, hogy mennyire mélyedjünk el ebben.)
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Winner_hun #52514 üzenetére
Sracok, nem lehetne ezt inkabb privatban tolni?
Rohadtul nem erdekel senkit, foleg h azt sem tudjuk mirol van szo!
-
Eastman
addikt
válasz Winner_hun #52511 üzenetére
Az távhit amire gondolsz. Mindegy, ne mérgezzük ezzel a vasárnapot. Legalább válaszoltál két és fél év után, az se' semmi.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
macilaci78
nagyúr
válasz Winner_hun #52482 üzenetére
Mi is ragaszkodunk a megszokott asztaloshoz. Az első munkát ajánlás útján kapta, mindenben kedvünkre való volt: hozzáállás, emberileg, ár, határidő, mindenben az előre egyeztetetteknek megfelelően teljesített. Sokat számít, ha egy megrendelt munka során elsőre jól vizsgázik a kivitelező.
A Te munkádat is sokan dicsérik a fórumon és negatív véleményt sehol sem olvastam. Biztosan hozod a kötelező szintet.
Villanyszerelő lett a fórumról választva, mert Budapesten ilyen ismeretségem még nem volt.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
Én is inkább veled csináltatom meg, ha úgy alakul.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Winner_hun #52484 üzenetére
ok, ennyi elég, hogy van egy irány, hogy kb. 2:1, körömnyi foltot kell csak bejavítani
köszi.
-
DeFranco
nagyúr
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #52480 üzenetére
Pesttől mennyire messze dolgozol max?
(#52482) Winner_hun: lassan webshopot is nyithatnál
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Winner_hun #52270 üzenetére
Ha minden jól megy nekem is max társam lesz, nem főnököm...
Főnök állítólag bevállalta, hogy októberre kész lesz a dolog 80%-a, úgy hogy 1-1 elemre kell várni heteket, mert b*sznak szerződést küldeni
-
Magnum_
nagyúr
válasz Winner_hun #52270 üzenetére
De Te abban a szerencses helyzetben vagy, hogy nincs fonokod.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Winner_hun #51417 üzenetére
még annyi, hogy vittük már a gyereket hebrencs szobapincsi mellé is, meg bernáthegyi méretű és alkatú (szándékosan nem mondom meg a fajtáját, mert ritka és nem akarom hogy beazonosítható legyen a tulaj) kutya mellé is, nincs tikkem az ebekre, teljesen nyugodtan figyeltem, ahogy mellé fekszenek, vagy körülötte közlekednek. a kutya az élet része, így is kezelem.
nyilván apósom öreg és rigolyás pulijához már nem engedem közel mert tada.wav megbízhatatlan. szóval nem a kutyaléttel van bajom, na. gondolom érthető.
@macilaci78: igen.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz Winner_hun #51276 üzenetére
köszi, meg is beszéltem velük egy időpontot! : )
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #50068 üzenetére
Gyakorlatilag folyamatosan volt panasz miatta, rettentoen sok mindenkit irritalt. Ezert is alltak be ellene ennyien, csak valakinek el kellett inditani a lavinat. Vagy a kitiltunk 100 szamra usereket vagy azutanmindenkiven kivetelezni kell, mert egyvalakivel megtettuk, vagy megkerjuk, hogy tiszteletben tartva a korabbiakat de ne irjon igy tovabb. Ez volt a forum eleteben a legkevesbe fajdalmas lepes. Kalandor felvallata, mert az o felelosege az ilyen donteswk meghozatala. A szabalyzat legitim maradt, utana gitzi kapott 1 honap bant az eset miatt. Neduddki meg besertodott. A tortenet ennyi, a nap holnap is keleten kel fel nincs rajta mit ragozni.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
válasz Winner_hun #50068 üzenetére
Lehet próbálni erre hivatkozni, de nem érdemes. Még egyszer rá kell mutatnom, hogy ez egy privát fórum, aminek szabályai vannak. Ha Te, én vagy bárki vét a szabályok ellen, akkor a többi tag alappal várhatja el a szankciót, vagy annak elmaradása esetén erre hivatkozva veheti semmibe az ÁSZF-t.
Ha könnyebb így akkor tekints giigzre meg rám mint ismert forrásra ebben az ügyben (bár én csak a giigz által elkezdett utánzást jeleztem) és vezesd le a haragodat rajtunk. Semmit nem fog változni ettől a szabályok értelmezése. Szerintem.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz Winner_hun #50064 üzenetére
Az itt eltöltött éveknek semmi köze szerintem a kérdéshez - illetve ahhoz hogy ki mit tehet meg az itt tötött idejével a háta mögött. Ha pl neked lenne egy olyan szokásod ami az aktuális szabályok szerint nem idevaló, és erre panasz érkezik, akkor nem fognak a tulajdonos képviselői csak neked új szabályt alkotni szerintem. A fórumért tett elismerésre méltó - mert amit tettél és teszel az az! - munkád sem mentesít az ÁSZF alól. A phórum egy privát terület és mint ilyen, nem az azt ingyen élvezők felügyelete alá tartozik. Szerintem.
Én magam is jeleztem a modkerbe anno hogy elkezdték utánozni neduddkit, és ha ez elharapózik akkor ott baj lesz. Ki is lett téve az utánzást elkövető.(#50065) bandus : a válasz egyszerű. Mert addig a pontig ez nem generált annyi szabályszegést másoktól és nem okozott több, egyidejű panaszt vele kapcsolatban. Legalábbis én ezt hallottam.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz Winner_hun #50062 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű. Holnaptól ha vki aki 1x éve itt van elkezd a régi dolgokra hivatkozva szabályt sérteni akkor neki szabad, másnak aki meg nincs itt ilyen régen nem?
A szabály mindenkire vonatkozik, még ha nem is tűnik ez helyesnek. Az egyetlen megoldás egy házigazda rang vagy valamilyen dedikált tulajdonosi védelem lett volna. attól meg tuti felrobban a fórum hogy vannak egyenlőbbek.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
7
addikt
válasz Winner_hun #43720 üzenetére
Egyetertek. Egyreszt lekot, masreszt nem hagyja, hogy engedjek a lustasagomnak, harmadreszt fejlodesre osztokel. Akkor sem hagynek fel a munkaval, ha annyi penzem lenne, hogy kenyelmesen uldogelhetek a baberjaimon eletem vegeig.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Winner_hun #43720 üzenetére
Amugy en is, de nem ennyit...
-
Magnum_
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Winner_hun #43662 üzenetére
jólmegaszontadeztet
-
Magnum_
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #43535 üzenetére
Inkább lökjed át privátban, hogy hol lehet kibérelni, mert ugyan mondtad már vagy 3x, de mindig elfelejtem.
Petyyyyy: áhh, ahhoz hulla fáradt vagyok. Strapálom magamat bőven, igaz nem egy klasszikus sportolás, de ez van.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #43535 üzenetére
Húsvét tiszteletére nem akarok nagyon hangoskodni a lakásban, ezen kívül legyél alkalmazott egy olyan cégnél, aminél 0 motivációd van húsvétkor dolgozni, valamint tedd hozzá, hogy egyedül élsz, sózd meg egy kis apátiával és lassan meg is vagy a recepttel.
üdv,f öccer
-
DeFranco
nagyúr
válasz Winner_hun #42908 üzenetére
céges fapadossal nem tudod hova rakni az f5-öt, de ha ez lenne az egyetlen issue nem szólnék
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #42662 üzenetére
Ha hajlandó vagy a white balance opcióval játszani - értsd: csúszkát átállítod lámpa fényre - , akkor a lehetőségek kicsit megnőnek. Mondjuk a tepsi nézőpont, az 5" neked még jól is jöhet, ha azon kell mutatni dolgokat az ügyfélnek. Munkásnadrágban meg van elég zseb, ahol elférhet
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #42648 üzenetére
Szifon 5/ PureView optikas Lumia telefonok. Droid fronton annyira nem vagyok otthon mostanában.
7: Akkor már csak a gyerekszoba van hátra
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #42632 üzenetére
Ohh, pics.
Akkor valahogy csak össze kell szednem magamat, hogy előkészüljek most hétvégére. :-/
Számíthatok rátok? Akkor már csak 2 ember kell. Feltéve, ha öcséd vállalja.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #42630 üzenetére
Haha, majd ha megnyertem az ötös főnyereményt.
Hát, jó volna, de attól félek, nem fog összejönni, csak köv hét vasárnap, de elvileg még lehet belőle valami. 50% hogy összejön.
Durva, de azóta nem tudtam befejezni a tükörnek a kiszedését sem.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz Winner_hun #42627 üzenetére
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #42627 üzenetére
Ez az, amiről 2 hete meséltél? Kérhettek volna valami dizájnosabb ajtót, így eléggé lehangoló az a dög nagy egyhangú felület. :-/
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
válasz Winner_hun #42130 üzenetére
Koszonom az infot! Otthonrol megnezem a linket
A szamlas dolognal meg azt hiszem nem ertitek, mire celoztam
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Apple watch series 3 42mm
- Fujitsu Lifebook E736, i5-6200u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 13,3' HD, jó akku
- ASRock Z77 WS LGA1155 Intel Z77 ATX asztali alaplap ÚJSZERŰ!
- Új - Apple MacBook Pro 14" M4 Max 14cCPU/32cGPU/36GB/1TB SSD - Space Black - Bontatlan
- Dell Latitude E5470, Core i5-6200u, 8Gb DDR4, 256Gb SSD, 14" HD kijelző, Jó akku! Win 10