Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
mondjatok nekem egy/több jó akkuboltot zuglóban, ami nem a lesti akku
elegem van már ezekből. lestinél is ki van írva, hogy exide premium 47ah raktáron, erre kiderül hogy egy éve kifuttatták, de vegyek bele 60ah-sat mert a 47-es megdöglik, de huhuhu abból nem lesz alacsony csak bannerből +20% pénzért
hábaz
-
DeFranco
nagyúr
herminán hol van panel?
@Melack: a szart nem szabad megvenni, akkor se ha csak arra telik, akkor újra kell tervezni. ha szart veszel, akkor azzal csak ráfizetsz, max megmagyarázod magadnak, hogy tulajdonképpen k.va okos voltál és nem is olyan döglött az a ló csak alszik.
lehet keresni másfeles panelokat, az belefér a 15 millióba, ha ez van akkor ez van, de legalább nem egy pszichiátriára mennek a csótányok közé. mert oda aztán fasza gyereket szülni.
-
DeFranco
nagyúr
fel kellene adnom egy csomagot ma, kb. cigisdoboz méret. mik az opciók? ma még lehet régi áron feladni foxposttal vagy már emeltek?
posta most ezt kiviszi valami értelmes áron?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
fant0mi #95916 üzenetére
nem. minek? a papírt gondolom, hogy átlyukasztja, a deszkával max. rontok rajta, jobb nem lesz tőle, max. a rugót lehet tesztelni hogy nincs besülve, azt lehet eljátszom.
tényleg gyorsan megjött, volt is meglepi, mert szerdára ígérte a tracking (csak ilyen becsült tracking volt rá, nem volt rendes nyomonkövetés) és este csengetett vele a postás.
most kivételesen csináltam unboxing videót is, mert nem kis értékről volt szó...
-
DeFranco
nagyúr
mindenki nyugodjon le a p.ba meg vagyunk mentve
@Zola007: sok a kisnyugdíjas internettel rendelkező jobbágy errefelé, ezért érdemes inkább linkelni a nagyobb méretű képeket, úgy is mindenki megláthassa a csecse dorkót, de nem kell újratölteni minden frissítéssel á 2mb
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95806 üzenetére
all in van. elkopik az... mondjuk 10-et megtartok tarcsiba.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95803 üzenetére
van 133 tokod ebbol 34 vekony 99 vastag. egy ikeas bevasarlo taskaba boven belefer.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95763 üzenetére
szeretném ha az összes egyben kerülne el. megszámolom neked, emlékeim szerint kb. 1.50-1.80 magas oszlop, de látni kellene. főleg vastag de van vékony is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95752 üzenetére
egen, van svungja, profi fotós ajánlotta.
tényleg kellenek a tokok?
-
DeFranco
nagyúr
cd tokom van egy halom, ha kéred én odaadom.
ki kellene takarítani rengeteg cd tokot a lakásból, mert már rég hengerben csücsülnek a diszkek. én nem tudom kinek és mire lenne jó, de most megyek haza, most tudom elhozni, ha valakinek kell szóljon és megkapja jól.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95739 üzenetére
ezt nézd meg, ha batchelni akarsz.
nem biztos, hogy egy egyszerű kontraszt/brightness állítás megoldja a problémádat, de ha igen, akkor ezzel menni fog.
plusz átméretezés, átnevezés, stb. amit kértél még.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95739 üzenetére
írd meg, hogy HP gép, nincs rajta DELL gomb.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95737 üzenetére
kiprószáltad a programot?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95731 üzenetére
aha, ez is jó. jó is hogy mondod, akkor megy a backupba nálam is a telepítője.
kicsit jobb kézzel hátulról bal fület vakarós de viszonylag hamar tanulható a felülete, és néhány csúszkával tudod buzgárkodni a képeket. közvetlenül a hisztogramon is tudsz állítgatni neked voksos hogy az lesz a legjobb.
előnye hogy egyszerű. van pl. külön csúszka arra, hogy a csak fényes részeket sötétíted, meg arra, hogy csak az árnyékos részeket világosítod, és meglepően jól tudja így szeparáltan bizgerálni a kép egyes részeit, egy elrontott vakus vagy nappal szemben készült fotóból is egész életszerű dolgokat lehet kihozni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95721 üzenetére
win van? akkor live essentialsból photo gallery felrak. ha az nem bírja meg, akkor paint.NET ha az sem akkor picasa.
300-ból 1 képnél kell elővenni a másodikat, 600-ból 1-nél a harmadikat.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Magnum_ #95690 üzenetére
azzal nincs gond, 1200 Ft az auchan ruhaosztályán az olvasószemüveg, kesztyűtartóban elfér. hordani nem fogom.
(nem mintha nehéz lenne megtanulni azt a 3 fajta táblát ami forgalomban van, a neten fent vannak, ha elmegyek a dokihoz előtte köhögni kettőt akkor csak egyet kell betanulni... ennyit erről)
-
DeFranco
nagyúr
és mi van, ha azt mondom, hogy kontaktlencsém van? kiveteti?
beteszek egy kamuszemüveget a kesztyűtartóba, ha azon múlik, de nem fogok szemüveget csináltatni a vezetéshez ha előírják sem.
ugyanis rendesen látok, minimális látásgyengeségen van, 0,25-0,5 dipotria de jobban látok így is mint más szemüvegben, erre nem fogok bohóckodni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95670 üzenetére
nézd maci...
a sürgősségi a sürgősségi eseteket ellátni való, ezek mint olyanok, lehetőleg azonnali ellátást igényelnek, ellenkező esetben súlyos következményekkel kell számoljon a beteg.
ha mindenki szirre-szarra a sürgősségire megy, kvázi kihasználva, hogy ott a fentiek miatt gyorsított eljárásban kaphat ellátást, akkor ezzel "dugulást" okoz a rendszerben, és a valóban sürgős eseteket nem fogják tudni időben ellátni, lásd Tim példája.
ez alól az sem mentség, hogy a rendes ellátásban esetleg (irreálisan) hosszú várólisták vannak, ha trükközöl, magad is a probléma okává válsz, ami erkölcsileg - úgy gondolom - vállalhatatlan.
ettől ez még "megtevődik" én is tudnék olyan esetet mondani, amikor ezzel élni volnék kénytelen (pl. mert péntek déltől kedd este 6-ig gyakorlatilag nincs gyermek háziorvosi ellátás a körzetünkben), de nem reklámoznám, nem védeném és nem tanácsolnám senkinek.
mert szar prosztó dolog, és van hogy szar prosztónak kell lenni, mert a helyzetben nincs más megoldás, de lehetőleg minden eszközt meg kell ragadni arra, hogy ezt minimalizáljuk pontosan a közös jó érdekében, mi szerint az kapja meg a sürgősségi ellátást akinek tényleg szüksége van rá, és ne a 40 éves plasztikzsöllyén kelljen kihordani egy infarktust fél nap alatt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95664 üzenetére
elvégzed a matekpéldát, vagy kötögessem össze a pontokat neked?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Magnum_ #95647 üzenetére
arra. kellene vagy 2m védőtáv, és azt hiszem 1,50 magasan lehet vagy felette. de majd megmondja egy delejkergető. ez így totál szabálytalan és életveszélyes.
csak gondolom nem akarták áttenni, mert ott volt a kiállás. amiből ered, hogy nincs is újravezetékelve, mert akkor ez nem lett volna gond.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco #95642 üzenetére
meg az a parkettaváltás... istenem
k.va igényesen lehet felújítva, ha arra nem volt pénz 50 millióért hogy arrébb tegyenek egy konnektort. nyilván ezek szerint át se vezetékelték a lakást, jójazmég 50+ éves alu villanyvezeték
best of praktiker minden ránézésre.
és az egész lakásban van két ablak, nyilván nem vaksötét az egész az év 348 napján
ebből az egyik premier plánban mutatja a zuhanyzót. az első emeleten.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #95618 üzenetére
ne aggódj ez hamar elmúlik és lelkiismeretfurdalás nélkül fordulsz a másik oldaladra
-
DeFranco
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #95589 üzenetére
feles per second
-
DeFranco
nagyúr
kétséges esetben én is a netes kártyámat használom, de az amazon ebből a szempontból kivétel mert megbízhatónak tartom. így ott a hitelkártyámmal fizetek, mert arra van visszatérítés.
virtuális kártyával is ez a helyzet amúgy, ott is van gap és értékkülönbség a zárolás és a levonás között (szerintem)
amit te írtál, az tényleg szívás, de egy külön eset.
-
DeFranco
nagyúr
ha vásárolok valamit kártyával a neten EUR-ban, akkor tudtommal úgy megy, hogy zárolja a bank az összeget x árfolyamon X összegben (ezt kapom meg sms-ben), majd pár nap múlva vonja le ténylegesen y árfolyamon Y összegben.
X és Y eltér.
honnan és mikor tudom meg leghamarabb, hogy Y=?
hitelkártyás a vásárlás, amazonról vásároltam.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95525 üzenetére
listáztattad a kötvényben az érték(esebb)tárgyakat?
én úgy tudom, hogy egy esetleges kárrendezés esetén előny, hogy ha van egy leltár, esetleg fotódokumentáció az értékesebb tárgyakról. lehet nélküle is, ha be tudsz mutatni számlát, stb. de jó ha van. körbefotózni meg 5 perc. max. 10, ha mellé raksz egy karórát, ferde szögből készíted és raksz rá filtert.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
föccer #95517 üzenetére
a háznak van biztosítása (legalább is nagyon remélem). ez biztosít pl. tetőt, homlokzatot, felelősségbiztosítást ha valaki elesik a járdán, etc.
kérdés, hogy meddig biztosít? főfalakat biztosítja? közfalakat biztosítja? falburkolatot biztosítja? gépészetet biztosítja? elroppan egy közös cső a házban leázik a tapéta megrohad a padlóburkolat kinek a biztosítása? ablakokat biztosítja?
a tiéd ezekből mit biztosít? van-e közös halmaz és van-e olyan amit egyik sem fedez?
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Melack #95513 üzenetére
jó ha van. érted bemondod a cukimoto dinasztiás kínai vázát ő meg azt mondja hiszi a piszi mit csinálsz?
körbefotózod a lakást, a képeket letitkolod 'szt jól felteszed a felhőbe, hogy ne csak fizikailag legyen meg (tudom adatvédelem, de ha elviszik a gépet, amin vannak a képek, cseszheted)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95511 üzenetére
fényképes leltár van a vagyontárgyakról?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95506 üzenetére
nincselfogyott
nyiss rá logout bejegyzést, ha összejöttök hatan megvan a szállítás ingyen.
(de ha csak be akarod törni a főnök kocsiját, akkor szerezz egy kiszuperált gyújtógyertyát, törd össze, és tixxxxxxxózd rá az egyik szilánkot heggyel kifele valami keményre. 10-ből 9 autófeltörő ezt ajánlja)
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bandus #95497 üzenetére
ja, csak nem nekem. amazon szórakázik az árakkal, még a checkout végén rászámol pluszban áfakülönbözett, meg közben suttyomban meg is emelte a sárga árát pártíz eurocenttel
így kék lesz, mert annak az árát meg soha nem látott mélységekbe vitték, rendeltem 10-et
remélem mindenkinek meg fog felelni, mert nincs más.
-
DeFranco
nagyúr
hajajaj ha tudnád milyen arcok érdeklődtek...
hirtelen nagyon sürgőssé vált eladni valakinek mert már majdnem megadták az "arcok" a hirdetett árat, akkor meg bajban lettem volna
szerencsére valakinek pont kellett egy maxijó kanapé költözés és alvóalkalmatosság nem levés miatt, pont amúgy is költözött tehát a szállítás is megoldott volt.
"lábról" vette meg, előre utalt, meg se nézte élőben, fotók alapján fizetett. jöttek a szállítók, elvitték, kalap-kabát. jó árat kaptam érte.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95482 üzenetére
nekem is sheetsben van meg a teljes pénzügyi anyagom, elég fapados de minden infó benne van és kinyerhető ami nekem kell. a sheets egyébként egészen kiváló, olyan funkciók vannak benne, amiről az excel még évek múlva is csak álmodni fog.
expense trackinggel kapcsolatban:
erre varrjál gombotitt én is leültem egy percre és elgondolkodtam az életemen meg hogy merre tartok és hol is van a helyem a világban.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95479 üzenetére
404 and shit
-
DeFranco
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #95465 üzenetére
kisbicsak, kisparacord, kismultitool, microsdolvasó, microsd-n személy iratok scanje titkosítva, kisthermofólia, kispanzertape, kistűzkő, kissíp, damil, horog, ólom
(1 body, 1 harisnya, 1 zokni, 2 pelenka, 2 úszópelenka, az eddigiek szépen zipes zacskóba vákuumozva minimál helyfoglalás részirül, 1 mini csomag popsitörlő, 1 esőkabát, 1 olyan pattintós thermopárna, 1 plüsskatica)
-
DeFranco
nagyúr
ma megcsináltam Elnök úr első EDC-jét
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95453 üzenetére
megnéztem, van benne, nekem is onnan van.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95450 üzenetére
van rajta magyar felirat.
-
DeFranco
nagyúr
köszi srácok. hát akkor naon szomi wok... majd akkor metrózok vele a nyugatiból ha Murci van szolgálatban...
-
DeFranco
nagyúr
uraim!
önök szerint ez a tikett érvényes-e még?
a moszkva kálmán téri jegyiroda szerint nem, mert más a vételár rajta mint az aktuális. szerintem meg amióta van rajtuk fémcsík azóta ez nem szempont, amin van fémcsík az valid.
mit mond a kollektív tudat?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #95367 üzenetére
nyami, disznót vágtok?
ecseteld phlogosollal, ésvagy öblögess listerine-el
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TROG AIR #95357 üzenetére
nincs olyan, mint 7-en az essentials? ott a photo gallery egészen jó ha az ember megszokja a logikáját
@föccer: jó hát az ilyen
buúri huncutságokhoz én nem értek. tökötbele.más:
vacsi. fokhagymás-rozmaringos sült camembert mártogatós pirított fokhagymás sokmagvas baguette-el és aszalt vörösáfonyával
-
DeFranco
nagyúr
válasz
föccer #95348 üzenetére
szép, de CG-n nem jött volna le.
pont ezért káros egyszerre játékpénzben és cashben játszani mert elhiszed ezeket, összemosod az emlékeket meg a tapasztalatokat egy idő után és cashben bukod be.
játékpénzre az ilyen összejön előbb utóbb, akár nagy bankra is, cashre már régen eldobták vagy kiboxoltak.
-
DeFranco
nagyúr
az első helyezett lesz a vacsi a leírt módon elkészítve
-
DeFranco
nagyúr
srácok ismerős valakinek ez a telefonszám vagy ez a banda valahonnan?
fel van nekem írva, de nem tudom hogy ki és miért adta... szerintem innen a ph-ról lehetett valaki
seo karosszériás lakatos kasztni
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95333 üzenetére
igen, de te minden máshoz értesz
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95293 üzenetére
ja, sokkal jobb egy lefingott beázott teleköhögött nokia 5%-os akksival ajtógarira....
-
DeFranco
nagyúr
válasz
föccer #95252 üzenetére
mit szoktál játszani? ezek az összeépített taccsos izék ezek szerintem kevésbé jók játékra, ha lősz egy wireless x360 kontrollert jobban jársz. fps-en és rts-en kívül szinte mindenre jó.
persze ha gépelni-fórumozni akarsz tv-ről, akkor kell a bill, de azzal játszani nem lesz jó.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #95249 üzenetére
nem juhhhii, zuhhhii
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95230 üzenetére
8 hectobyte? mire használod a gépet? kurzor villogtatásra?
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
dafuq... nem gyengén csapkodja oda a kispolákot
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #95172 üzenetére
hátööö.... erre mondja a százfogú cigányzenekar prímása hogy szép szép de asztalnál meghalna...
először is a szíj miért nem bőr? sokkal strapabíróbb, sokkal sokoldalúbb sokkal plasztikusabb (köss erre egy csomót meg egy fasza bőrövre). miért ilyen fűrészfogas a zár? minek? mire jó? hibalehetőség. a lyuknál nincs jobb az nem romlik el. a kütyük aranyosak, ilyen kis inspector gadget feeling... még talán a tűzkő ér valamit, de láthatóan foszlik, a videón is elszaladt egy szikra. meg miért műanyag a csat? mert olcsó?
láttam már rendes survival övet az nagyon nem ilyen. néha én is csak pillázok, hogy miket bele nem tudnak szerkeszteni amikre nem is gondoltam... ez ilyen madárfogó cucc inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest