Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #82598 üzenetére
Folyamatosan olvastam a topikot és a végére érve zártam a hsz-t, közben folyamatosan változtatva annak tartalmát. A véleményem ezzel szemben nem változott közben, csak a leírása.
Szívesen.DeFranco: március végén még ezen a számon el tudtam érni. Privi, e-mail? Vagy attól sürgősebb?
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
winnerhez tud valaki egy működő telefonszámot? ami az adatlapján van az nem kapcsolható most. privátban ofc.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #82560 üzenetére
a kocsim tropa - erről lemaradtam. Mi van, elfelejtetted lemosni?
Gyereket akartál ilyenkorra?
Semmid sincs 30 évesen, mint fedél a fejed felett, (összetört) kocsi a segged alatt és egy valamire való lány az ágyadban, aki összekötné veled az életét. Tényleg szar neked, a helyedben én is neki lennék keseredve.Ehh, rosszkor parkoltál rossz helyen.
föccer: becsületnek hívják, nem felelősségnek
iszilard: te is okosan irigyelsz 3 olyan dolgot, ami holnap vagy van, vagy nincs. Nem ám a diplomához vezető út célegyenes szakaszát említed... Egészség, lOl, TL, akit egy félre sikerült mondattal egy életre meg lehet sérteni, vagy a jól néz ki, mintha ebből akarnál megélni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
rgeorge
addikt
válasz DeFranco #82592 üzenetére
Bocs, nincs tapasztalatom, csak purhabot vettem ott egyszer. 14 éve lakom a környéken, a bolt azóta ott van, ez jelent valamit.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
tomcsi23
veterán
Reggelt, újra gdp (volt egy hét irodabezárt).
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeFranco
nagyúr
válasz rgeorge #82591 üzenetére
ismerem, de nem tudom milyen (nyilván bemegyek és eldöntöm hogy kaphatóak-e a cuccok amit keresek, csak már most másfél órás késésben vagyok, és nagyon szoros az ütemterv, szeretnék elsőre jó helyre menni, ezért kérdeztem. be kellett volna vásárolni a múlt héten, ezt elcsesztem.)
van vele tapasztalatod?
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #82588 üzenetére
Feleannyi kaja, nulla energiaital, kóla helyett bubisvíz, és fogadj örökbe egy kutyát, problem solved
Életvitel Coelho
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
hszilard666
veterán
Brühü, brühü, cmon, egészséges vagy, TL vár otthon, jól nézel ki. A fele királyságomT odaadnám csak az egyikért. Hatalmas coppás egész napi meló után hazaesni és nem vár senki itthon. Neked ezt nem kell elszenvedni bí höppi náv!
Mondjuk mindenki a maga szintjén nyomorog.Szép reggeltet!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MurdR
veterán
Addig csörgettem a Postát amíg fel nem vették, (nyitás előtt 40 perccel) és nagy hisztisen Mancika elő nem kereste a leveleimet. Jelentem megvan a jogsi, most megyek érte, aztán irány a Balaton.
(Előtte benzinkút, azt se tudom hogy kell tankolni, életemben nem csináltam )
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Mercutio_
félisten
válasz lorcsi #82578 üzenetére
Mármint a legtöbbnek már van lipóciai lakása, kocsija és még egy kb. nyugdíjas állása is ami mellett képezheti magát?
Kétlem'zen&backtowork
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #82575 üzenetére
Akkor irány Pécs!
Azt meg nem tudom, hogy készülnél vizsgákra, ha olyan helyen melóznál ahol megszakadsz...
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #82574 üzenetére
meló ahol nem szakadsz meg és előrébb is juthatsz vagy kapcsolatot építhetsz
engem zavar, hogy nem szakadok meg, mármint érted. ezzel semmi nagyot nem alkotok.
előrébb juthatok? dehogy. tudod, mi volt 3 hete.
kapcsolatot? itt?TL jó dolog, az egyetlen jó, ami Budapesten ért az itteni életem alatt kb. de otthoni. talán megismertem volna akkor is, ha pécsen maradok :-)
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #82573 üzenetére
És amúgy biztos, hogy megvannak a szükséges képességei és tapasztalata ahhoz a vezető jogászi pozihoz?
Amúgy ja, saját lakás,kocsi, meló ahol nem szakadsz meg és előrébb is juthatsz vagy kapcsolatot építhetsz, ez messze nem az átlag, és TL-ről még nem is beszéltünk.
-
Magnum_
nagyúr
válasz werszomjas #82572 üzenetére
Balatoni nyaralo nem sajat, inkabb ne is hozd fel, nem is relevans, de nem is olyan egyszeru, mint gondolnad.
A versenykepes diploma meg nincs, azert meg kuzdok.Ott kene tartanom, ahol egy volt evf.tars: vezeto jogasznak kellene lennem egy nagy cegnel.
A diploma hianya az en saram.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #82567 üzenetére
Vannak kikbe nem szorult ennyi felelősségérzet. Rosszabb esetben észre sem vette.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #82565 üzenetére
A kocsis témáról lemaradtam. Az szívás, reméljük a biztosító rendesen kifizet mindnet.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
válasz lorcsi #82563 üzenetére
Csut du egy holgyike nyelgazon beletolatott, okozott egy nagyobb osszegu kart (fel milla felettit), majd elhajtott.
Rendorseg, nyomozas, rendorseg, idegeskedes, rendorseg, biztosito, stb. ON!
De haladunk kerem, de csak azert, mert nekem ez fontos.I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
Lassan 34 éves vagyok, van egy igen hosszútávú lízingdíjam (gyerektartás), érzelmileg tönkre vagyok vágva, megtakarításom nulla, nincs kocsim és egy lepusztult lakásban "tengetem" az életemet. A legnagyobb vívmányom, hogy a lányom szívéből szeret, APAként tekint rám és az anyjával tölrtént válásunkat komolyabb sérülés, trauma nélkül vészelte át.
Szóval fel a fejjel, nem vagy annyira rossz helyzetben.
-
Magnum_
nagyúr
A heten 30eves leszek, a kocsim tropa, a munkam szar, nemsokara ujabb vizsga, megtakaritasom konvergal a nullahoz.
Azaz igy, 30eves koromra sok mindent nem ertem el, amit szerettem volna, pedig nem erzem, hogy a szakmamban szar lennek, de a lehetosegek elkerulnek, vagy en nem elek jol veluk.
Ideje atgondolnom sok mindent.
Koszonom a figyelmet.I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
ja, amúgy láttam ma egy balesetet az M3-on, durva volt.
megyek szépen hazafelé és azon morfondírozok, hogy vajon a kicserélt mortartó bakot b.ták el, a többi b.ódott el, ahogy ezt kicserélték, vagy csak üt a felni és most derült ki, hogy feszesebben tart a motor, erre látom, hogy kb. 250 méterrel előttem fehér autó sávra merőlegesen középső sávon át sávelválasztó fal irányába. de ilyen full szürreál csak átvillan két autó között.
- na mondom haluzok, sok volt a rántott húsra kákáspörkölt meg a túrós lepény lefojtva lekváros brownieval
nem, fehér skoda sávra merőlegesen középső sávon át szalagkorlát irányába.
- ok, akkor talán lassítani kellene valamelyest, nem satu, mert előttem van még vagy 4-5 autó, azok se pánikolnak, mögöttem meg nem tudom mi van és az meg tud-e állni ha satuzok, de most már nem is nézem meg mert előre koncentrálunk értelemszerűen. valószínűleg megfogta az árok és már nem folytat egyenes vonalú egyenletes mozgást bátonyterenye irányába.
nem, fehér skoda sávra merőlegesen középső sávon át sávelválasztó fal irányába.
- lassít, előttem levőket figyel, nehogy a bámészkodásból származékos koccanás legyen, autó megtekint, orra viszonylag romokban, fiatal nő a volánnál, hátul gyereketet láttam (mint kiderült csak haluztam, sok volt a rántott húsra kákáspörkölt meg a túrós lepény lefojtva lekváros brownieval)
csak megállok pár méterrel később ahol már biztonságos, megnézem, hogy kell-e teljesíteni állampolgári kötelességet, látom már állnak ott páran, mi legyen? (egyedül vagyok, család vidéki birtokainkon maradt) áh... csak kiszállok, hátha pont valami olyan kellene, amit csak én tudok, ne ezen múljon, vészvillogó a leállóban, elindulok gyalog. jön egy ürge onnan, félúton találkozunk, kérdezem a tényálladékot, mit látott, kell-e segítség.
nem kell, a csaj defektet kapott hátul, először őt lökte meg, majd háromérintővel megállt. mindenki jól van, kocsi nyilván eléggé tropa, de ennyi. ő egy öreg roverrel van, de röhög, hogy megy is tovább, leszarja, alig lett a kocsinak baja. és tényleg, megnéztem, kb. 2,5 tenyérnyi plezúr a műanyagon, de csak fényezés sérült, még be se repedt. mama magyaráz, hogy hívd apjuk a rendőrséget, apjuk ordítva leoltja, hogy kapjál az agyadhoz mama, nézzé má rá a csajra, van annak elég baja, szájjá ki nézzed meg lófaszez, haladjunk 'szjónapot f-szom mindjárt kezdődik a meccs jönnek át a valiék.
ezzel el.
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz DeFranco #82552 üzenetére
Hát alapvetően az egyszerüsített foglalkoztatásnál nincsen munkaszerződés (alkalmi munka) csak hó végén kellett volna aláírnunk papírt. Erre tisztán emlékszem mert még másfél éve kb mikor kezdtem írkáltunk, csak aztán így szépen elfútta a szél ezeket a dolgokat és azóta nem is került szóba nagyon. Tehát tuti mutyizott valamit a drága főni, az aláírásokat hogyan pótolta azt meg hagyjuk inkább..
Ilyen igazolást viszont akkor mindenképpen kérek decembertől.Holnap beszélek vele, ha nem tetszik az attitűdje akkor bizony magával bszik ki.Ohh btw ma elhajtották azt a szakácsot aki miatt kiléptem mert bevolt rúgva mint a szemét és fesztiválozott. ^^
Galaxy Fold 4
-
DeFranco
nagyúr
válasz Ace owner #82551 üzenetére
persze, ezeket vedd durvára komolyan. a végelszámolásnál baromira számítani fog, és addig is lehet, hogy nagyon fontos lesz valamiért. minden papír és igazolás legyen meg mindenhonnan. ha nem tudod mi kell, kérj segítséget akár itt a fórumon is. biztos van HR-es aki tudja mi a dörgés.
ha meg valamit nem kapsz meg, akkor nyilván be kell jelenteni az illetékes hatóságnál.
-
Ace owner
addikt
Btw visszakanyarodva ahhoz az előző munkahelyhez. Egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy be voltam jelentve, még alkalmira is.. Lenne értelme főnöktől elkérni az egyszerüsített foglalkozásról szóló igazolást amit adóbevalláskor is kaptam? Azon levan írva mennyit kerestem, mennyit fizetett be utánam stb.. Csak hogy nálam legyen ha valami lenne
Galaxy Fold 4
-
DeFranco
nagyúr
tud valaki ajánlani zuglóban vagy környékén festékboltot?
ugyanitt holnap lehetőség van rá, hogy úgy érezd, férfi vagy, aki megbirkózik az elemekkel, és a virtuális haterkedés helyett megtapasztald, hogy hatalmad van a fizikai világ felett, ahogy formálódik a kezed alatt az anyag, amit a természet adott és te most rendet teremtesz rajta a káoszon. izzadós atlétában, bézbózsapkában, recsegő festékes rádió ütemeire mozdulva. hogy amikor este ciccented a kérges markodban gyöngyöző sört, úgy érezhesd ezen a napon alkottál valami maradandót.
magyarul felújítom az ablaktokot, és holnap lesz egy kis csiszimiszi, ha valaki úgy érzi van kedve ablakban rohadni egy fél napot, várom szeretettel. megoldom egyedül is, nem kifejezett és nem fontos segítségkérés, funfaktor miatt volna érdekes többen lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Atos23
senior tag
Augusztus 23. Kedden átköltözök az Attila útról a Margit-hídhoz. Van egy IKEA-s ágyam, amit lapra tudok szerelni, és az apróságokat áthordom villamossal Azonban az ágy leghosszabb eleme 200x20x3 centiméteres falap, amiből kettő darab van.
Van itt valaki, aki egy kombi autóval át tudná nekem ezt furikázni? Természetesen a benzinpénzen felül többet is fizetnékCsak ezért taxit, tehertaxit nem szívesen fogadnék. Köszi
-
Ace owner
addikt
Straight Outta Compton.
Nem is tudtam hogy ennyire hatalmas dolgot teremtettek és ennyi tehetséget köszönhetünk Drének. Hats down, jó film.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz Magnum_ #82537 üzenetére
Valid. De egyébként lehet nem lesz szükség ilyen lépésre, mert összeomlik magától is a kártyavár. Ugye a kollégákkal egy ilyen nagy baráti társaság alakult, tegnap együtt ittunk aztán mesélték hogy lassan mindenki fel akar mondani mert tarthatatlan ami megy.
Galaxy Fold 4
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #82536 üzenetére
Nébih inkább, ANTSZ csak akkor kompetens, ha megbetegedés / azt okozó baktérium kimutatható.
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
Mik a lehetőségeim ha bejelentést szeretnék tenni mondjuk az ÁNTSZ-nél, mert egy vendéglátó egységben komoly hiányosságok és szabálytalanságok vannak? Nav is tudna szerintem ellenőrzéskor érdekességeket találni..
Galaxy Fold 4
-
Petyyyyy
addikt
Heyho urak!
Van valakinek munkatapasztalata vagy más belsőbb infója a Rail Cargo Hungaria Zrt.-vel kapcsolatban?
Szerdán felhívtak, hogy ugyan fáradjak már be holnap egy intergyúra.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
föccer
nagyúr
válasz rgeorge #82531 üzenetére
Semennyi. Pénzbüntetés jár érte. Társasház esetében a teljes társasáhzi hiányt rád verhetik (a főmérő és az almérők közötti különbséget).
-
rgeorge
addikt
Hány év börtön jár vízmérő (lakás-mellékmérő) jogi zár nem megléte esetén? Idén jár le a hitelessége, 2008-ban volt az előző csere. Gyanús volt, hogy már akkor is zárták a mérőket, de most meg is találtam az akkori papírokat, és tényleg volt. A csere utáni évben volt strangcsere, lehet, hogy akkor lebarmították a zárat, és nem szóltak/nem vettük észre? Mondjuk akkor voltunk a 8. hónapban a babával, simán elfelejthettük.
Azóta csak egyszer volt matatás a vízmérő körül idén, de akkor már nem volt zár.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Psp Go még mindig eladó, valamint megvannak még a 13/10 es vízhűtés csatik is...Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Mercutio_
félisten
MÁS: Annó vettünk IKEA-ban 150x200-as paplant, de egy kipróbálás után rájöttünk, hogy a gyereknek panelbe túl meleg, így elcsomagoltuk és ment a szekrénybe.
Leginkább ehhez hasonlít, csak lila színű, és a külső+töltet is poliészter mikroszál, de ugyanúgy 60 fokon mosható. Továbbá töltetsúly/teljes súly: 1350/1860gr
5k-ért ha érdekel valakit jelezze, akkor nem rakom fel apróraEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
föccer
nagyúr
-
GabN73
addikt
válasz föccer #82523 üzenetére
Persze hogy nem, kíváncsi lettem volna, hogy akkor mi van, ha az überesek mennek tüntetni (pontosabban 1-2 sávban otthagyni a kocsit)
Ezek a f*szfejek mindig tüntetnek, ha valami nem jó nekik...
Legközelebb ha megint kiállnak, én így járnék elHaladni kéne a korral...
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #82522 üzenetére
ilyenkor a rendőrséget kell hívni, hogy megkéseltek egy embert az utcán és a támadok még ott vannak.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #82519 üzenetére
Neki van word spellchecker-e
Erre meg azt mondta egy győri, hogy szerintük valójában azért van, mert megvertük őket az EB-n
GabN78: Mostmé, csupa jófej taxis vár, hogy kiszolgáljon
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ace owner
addikt
Asus EAH5450 Silent DI 1GD3(LP) kártya valakinek esetleg? 3ezerért vihetó
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #82513 üzenetére
Aham, jah. De neked a hétvégi pizsamád is dress code-nak számít mellettem.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Példák az innovatív és törvényes taxis társadalomból. Remélhetőleg példa nélküli túlkapás. [link].
Saint: Játszósba vagyok, most nem ülnék be hozzátok jó szívvel, tegyük át későbbre. E-mail megjött.
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
Föcc: ma újlipótban vagyok, ahol voltál. ide is jöhetnél ma, van nálam valamid
de ha munkaidőben mozogsz óbudán, nyugodtan gyere be egy kávéra a melóhelyemre, meghívlak, van fasza kávé.I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #82507 üzenetére
Óbudára? Az nem újlipót. Privátba küldj egy pontos címet akkor, ha nem otthon vagy.
-
föccer
nagyúr
válasz Siriusb #82504 üzenetére
Persze. Ne gondolj valami hiperhipe helyre, sima köki terminál, Nyugati büfé meg ilyenek. Melack munkahelye mellett van értelmesebb kávézó, illetve ott az irodai büfében szoktuk tolni.
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #82502 üzenetére
Nem akarsz eljönni délvidékre? Melózom majd egész nap, nem akarom magamat újlipótvárosi flancba vágni magam.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest