Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz Melack #80489 üzenetére
Mennyi az árkülönbség egy nem mannolhoz képest?
Amúgy a gyári előírásokat teljesítő olaj megfelelő lehet, a sűrű csere fontosabb szvsz.§zent, szerintem simán képes arra, hogy 402 métert megtegyen 10 s alatt.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Earl_Muttley #80437 üzenetére
canis merga
gondod van? kell javítani? ha nincs, és működik, ne piszkáld. ha nem működik, akkor ne libazsírral kenegesd a szelepfedelet, hanem tárasd fel a problémát és javíttasd meg.
mi a probléma?
-
Qru
MODERÁTOR
Elvileg nem árt gyakorlatilag meg igenis árthat. Az a baj, hogy a Xado is adalékolt meg a motorolaj is és a kettőt ha összekevered... Nos nem biztos hogy jó dolog sül ki belőle. Xado-t csak Xado olajhoz öntenék azzal tuti nem veszik össze, nem fog habzani meg semmi. Szóval csak óvatosan az ilyen olajba öntjük a csodaszert dologgal.
Üzemanyagba mehet mert azt úgy is elégeted, de azzal is csak óvatosan, mert tud olyan dolgot is kioldani amit nem lenne szerencsés az égéstérbe beküldeni. Tehát ha 10 évig járt ukrán csempészet mosóbenzinnel a gép akkor inkább ne erőltesd a tisztítókúrát.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Spet
addikt
válasz macilaci78 #80485 üzenetére
Elég férfias lesz?
Pisztoly nem igazán birja az ilyen vizeket (szűk cső keresztmetszet miatt el tud dugulni), inkább a puskák a tartósak.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
macilaci78
nagyúr
Na gyerekek! Jóféle vízipisztolyt hol lehet venni? Tartós, jó lőtáv, férfi méret érdekel. Ja és bírja a Balaton szutykos vizét is!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
Régebbi driver + arról frissítés megoldotta, de azért 'nyjukcsáját.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Spet
addikt
Nem mondtátok, hogy milyen méretben
Szili, az néz körbe, veszteni nem fogsz. (szerezzek neked gurtnit a telephelyről? ha a kocsikat megfogja a nadrágod is )macilaci78: Spárga? Miért nem inkább már Iphone fülesekből?
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz hszilard666 #80474 üzenetére
Boltban
(ván pár ruházati bolt a plázában)
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #80471 üzenetére
beteg vagy...
Jah, csajEzt egy picit elbaCCtam, otthon hagytam az övemet. Hol szerzek a corvin környékén ilyenkor övet?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #80471 üzenetére
És a pipa is megvolt?
Ha igen szilit csőbehúzták és ez egy új reality
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #80462 üzenetére
Csak a tisztánlátás érdekében: az álomszép boltvezető nő?
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
-
Melack
veterán
válasz hszilard666 #80462 üzenetére
Üdv a munka világában. Se késés, se elalvás, se betegség, se semmi egyéb.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
-
hszilard666
veterán
Reggelt!
Első munkanapom pipa. Imádtam! Kollégák jóarcok, a boltvezető álomszép és tündéri, az egyetlen dolog amit utálok az az hogy 1.5 órát kell utaznom hogy oda és haza érjek. Szóval 15 órát elvesz ez a cucc az életemből
De legalább kaptam istyle-os pólót!
Tegnap fél 12 re sikerült csak ágyba keverednem, és sajnos ma is ez lesz.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz werszomjas #80453 üzenetére
Meg ha a sebesseg maradna is, de 3-4-5 ev mulva hogy fejlesztenel egy notit?
Hulyeseg lenne azt venned. Nekem ugyan ez a konfig van kb, csak FX6300-mal, es a CAD nekem boven eleg gyors. A tieddel csak gyorsabb lehet elvileg.
-
Magnum_
nagyúr
gud mornin'.
még itthon vagyok. viszem TL-t rendelőbe, nem tudom, mikor érek be.I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
No, hát fuck logic, mert miért ne.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
lorcsi
veterán
-
werszomjas
addikt
válasz Magnum_ #80454 üzenetére
persze, ssd és 8gb ram alap, bizony jó, pont az a típus még nem volt, de megfordult már nálam: E6420, E6410, E6320, most az E6330 következne.
lorcsi, igen, ezért vagyok én is tanácstalan, rosszul vagyok, ha valami akad, lassú, nem tudom egy ilyen procival szerelt laptop, hogy teljesíthet. Vagy a monitor miatt írod? az nem gond, dokkoló + Dell P2414H monitor
[ Szerkesztve ]
üdv
-
lorcsi
veterán
notin CAD-ezni..nem egy kellemes dolog
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Magnum_
nagyúr
Ssd lesz benne?
Az egy jo notebook. Nagyon jo.I humbly and respectfully decline™
-
werszomjas
addikt
ha már ez itt a prohardver!,
jelenlegi asztali gépem egy:
ASUS M5A97 EVO R2.0 + AMD FX-8320Ha ezt lecserélném egy lati E6330-ra Core i5-3340M - 3360M procival szerelve, akkor egy lassabb vagy gyorsabb gépet kapok?
Felhasználás:
általános net + autocad tervezés (nagy méretű fájlok) + pdf-ek, szintén nagy méretű tervek egyszerre akár 20 file is megnyitva + nagyon néha cod4 gamehordozhatóság amúgy nem szempont, noti asztalon lenne egy dokkolóra kötve
üdv
-
Magnum_
nagyúr
yeyeyeee Ballers s02e01!!!!!!!!!!!!!!!!!4
I humbly and respectfully decline™
-
-
Tim82
félisten
Megvan a probléma oka, akaratlan bétatesztere lettem a szuperül működő új AMD drivernek.
Akár automatikusan akarja lehúzni a Win 10, akár levágom telepítéskor a netről a gépet és én telepíteném manuálisan a legfrissebb AMD drivert, ugyanaz az eredmény.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Akinél lenne elfekvőben irodai szék, asztal, mosógép, vagy bármi egyéb bútora az kérem keressen meg privátban!
Köszönöm!
-
tomcsi23
veterán
Vegyes vélemények vannak ezzel kapcsolatban.
-
Tim82
félisten
-
rizso
addikt
Biztos lesz "revitalizáló" portéka is, de hogy a te "gépezeteddel" mennyire kompatibilis, neked kell tudni...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Earl_Muttley
őstag
Urak, Xado cuccokat hol lehet beszerezni, kulturált áron, illetve érnek-e valamit a régi gépezetemnek? Van valami adagoló "revitalizáló" cuccuk
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mr X
veterán
válasz macilaci78 #80435 üzenetére
A filmből is emlékszel valamire?
-
macilaci78
nagyúr
Hát gyerekek, ezt a Jégkorszakot nagyon ajánlom! A teremben széles választék volt TF-ekből a 16+ tini picsuszoktól kezdve a tuti kis MILF-ekig. Előbbiekben csapatostul, de őrizetlenül, utóbbiak jellemzően csordával, alfa hímmel.
-
Mercutio_
félisten
Rosszul emlékszem, hogy régebben az volt a mondás, hogy ez az E-classe széria nettó fogazás?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #80423 üzenetére
Ő is szokott ilyeneket, a kölcsönösség abszolút megvan.
Meg hát vannak ilyen "csak úgy" ajándékok, mint ez. (Ha még nem mondtam volna, kocka csajom van, ilyennek csipázom. )
-
Magnum_
nagyúr
En ezt komolyan irtam.
Nem volt semmi mogottes tartalom benne, de igy utolag elolvasva, erthetted felre, pedig nem allt szandekomban megteveszteni.
Maskepp fogalmazok: kedves dolognak tartom, hogy elmentel azert az edessegert, amit kivant.I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #80405 üzenetére
Tudod, mi egyszerű örömöknek hódolunk, nem éljük annyira a high life-ot.
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #80409 üzenetére
Ezt miért nekem és arra a hsz-re?
Nem mintha nem lenne érdekes, bár tanácsadó cég és a megrendelő fejlettségi szintje nagyban befolyásolja, hogy előbbi mennyire tud számokban és összegben kimutathato eredményt elérni.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz zsolti72837 #80415 üzenetére
Ha jól tudom, iPhone-on is van hasonló alkalmazás, de ott ilyen appokhoz jailbreak kell - ha nem jól tudom, majd pl. Qru kijavít, én nem értek a lovakhoz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #80407 üzenetére
Tudom így úsztam meg múltkor egy büntit a Podin, hogy elbújtam a kamera elöl. 50 helyett kb 80-al mentem. Szerencsére lusták voltak utánam jönni.
2x2 sáv a külső elfogy belsőben sor külsőben első voltam, mondom pont beférek. Előválasztókart szépen áthúzom S-be (tomcsi már tudja, hogy ez semmit nem jelent állórajtból ). Kilövök áthúzok a másik sávba akkor látom feljebb ott a 3 lábú. Gázról elvettem a lábam, lenézek 75 km/h, remek az 45k. De ment előttem egy autó és akkor jött a megvilágosodás: pont nem jöttek szembe így szépen index ki és mintha előznék mentem mellette (bár végülis befejeztem az előzést is egy idő után). Így hiába mért be a sün 180-200 méterről a fotó csak közelről lövi... Az meg nincs előírva mekkora úton kell megelőznöm a másikat.
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz zsolti72837 #80411 üzenetére
Milyen telefon? Ha Android, nézz valami szimpatikus blacklist app-ot a Google Play-en.
-
MurdR
veterán
válasz GabN73 #80406 üzenetére
Igen, csakis TD, TDI ki van zárva. Ha esetleg van valami nagyon szopogatott darab, akkor lehet belemegyek egy turbo nélküli darabba is, de ahhoz nagyon fullosnak kellene lennie.
A kutya miatt hisztizik a Zasszony, hogy legyen kombi, de nem tetszik az E-klasse kombi a 2000 előttiekben. Viszont a hisztit leépítettem, mert rohadt kevés kombi van ezekből, és valami gond van a felfüggesztésükkel.Így marad a sima limo belőle, abból rohadt nagy a választék.
Viszont ha szembe jön velem egy kihagyhatatlan 124-es, akkor nem fogom otthagyni. Gyerekkori kedvencem
Haver 10 éve vette az asszonyának a 300TD-t, azóta ~170k-t költött rá, meg az olajcserék.
Viszont a kaszni nagyon rohad, ha nincs rá odafigyelve, az övék első sárvédője mögött egy öklömnyi rohadás van, konkrétan tényleg befér az öklöm Motorikusan viszont nagyon rendben van, és az automata váltóik is nagyon bírják.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
zsolti72837
addikt
Ismeretlen számot nem lehet letiltani sehogy, igaz?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #80388 üzenetére
10 hétig vendégeskednek nálunk folyamatosan tanácsadók. az eddig 7-7 órányi meeting/nap után a mai 5 órányi már egészen felszabadító érzés volt. amúgy hasznosnak ítélem a munkájukat, de nagyon látszanak a kulturális különbésgek a nyugati tanácsadók és a itteni emberek között, főleg az újításhoz való hozzáállás tekintetében. és rohadtul elfáradtam. plusz a jövő héten kezdődő szabadságomból egy napot töröltem is miattuk, szóval hétfő szabi, kedden meg jöhetek dolgozni (Y)
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
macilaci78
nagyúr
Hiába pontos a mérés akár kilométerekről is, ha nem tud egy rendes fotót készíteni a rendszámról és a sofőrről. Nyáron nem csak téged zavar, ahogy a hő hullámzik az aszfalt felett, a kameráknak sem kedvez.
És ugye mindezt a rend éber őrei a helyszínen csak a készülék kifogásolható minőségű kis kijelzőjén tudják csak ellenőrizni.[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Abból a TD-k már jobbnak mondhatóak, 98+osok kapták meg a motort, az emélkeim szerint facelift utáni pont (javítottak egy pár hibát )
Hogy én mikor?
Eddig kb úgy néz ki hogy majd évek múlva... Főleg még nyáron biztos nem, amíg a Blahánál lakom.
Meg van egy csomó dolog még, sajnos nem első priorban van a kocsivásárlás -
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #80401 üzenetére
Tiramisut kért, hoztam is neki. Az ajándékát meg már megkapta korábban a nap folyamán.
Köszönettel átadom neki, mindjárt haza is fog érni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad L490 i5-8265u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku / jogtiszta win11
- Xiaomi 3G router
- Gigabyte GTX 1650 OC 4G Low Profile videokártya - 3 hónap garancia Aqua.hu
- Gaming PC: AMD Ryzen 5 4500 // RX 5700 XT 8Gb // 16Gb Ram // 512Gb SSD
- Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz PVS432G360C8K
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest