Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Mivel esik, nem mostam le reggel az autot. De mar a banyaban vagyok. Csak mondom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Reggelt. Egész hűvös volt éjjel.
-
Magnum_
nagyúr
Morgenzen!
De jot aludtam, kar, hogy ebresztett az ors -
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #79492 üzenetére
kcsg
-
Earl_Muttley
őstag
Olajleszívója nincs valakinek kölcsön?
Sierrának valószínüleg váltóolaj csere kell, csak ezt leeresztő csavar híján eléggé necces megoldani.. -
szab.tam
nagyúr
válasz
bandus #79484 üzenetére
majd egy jó évtizede gyalogos vagyok.
de a zsigereimben ott vannak a vezetés kultúra maradványai.stadionok.
kerepesi X hungária.
az árpád híd felé vonulók folyamatosan bentragadnak a kereszteződésben.
a kerepesin a belváros felé tartókat 2-3 sávban leblokkolják.->
1. sárga sávval felfesteném az ütközőzónát.
2. egy hónapig kitelepülnék közlededésrendőrségileg, és sz*rrá büntetnék mindenkit, aki bentragad a kereszteződésben. vagy 2 rögzítős kamera, és utólag kapják az ívet...pár gyökér miatt az örs után befelé kb. a pillangó utcáig tart mindig a sor. a kerepesin és a fogarasin is.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Earl_Muttley #79488 üzenetére
Hosszában?
Kb 11 cm-re nyílik ki, szóval gondolom.
Topiklakóknak legyen héccáz.Ok, akkor egyelőre eltéve.
-
tomcsi23
veterán
Skacok, valakinek egy ilyen tartó?
Ma futott be, de aztán rájöttem, a meglévő jobban tetszik. -
Qru
MODERÁTOR
Sokan nem tartják, én se mindig ha pl szűkebb az utca úgy se fér el mellettem akkor meg minek húzódjak ki a szélére. Sokkal fontosabb, hogy indexelj. Azt szeretik nélkülözni manapság. Nem csak itt, már a németeknél se divat sok régióban.
Tudod egész életedben csak egyszer kell tök szabályosan vezetned: a forgalmi vizsgán.
A hétköznapi vezetésben van egy csomó szabály amit nem tartanak be.
-
MurdR
veterán
válasz
bandus #79484 üzenetére
Logikusnak logikus, meg nem szakad le a kezem tőla, de tényleg nem vettem észre, hogy húzódnának a népek, pedig mostanában kb 3 órát kanyarogtam ezeken az egyirányú lakótelepeken.
Aztán az is lehet, hogy a többség másképpen fog fel egy lakótelepi parkolóutcát, mint egy rendes mellékutcát. -
bandus
veterán
En mindig. Mert igy szabalyos meg mert netto parasztsag feltartani a masikat. De ugyanez van pl nem egyiranyunal is ha a szelso savbol kanyarodnak jobbra, akkor en igyekszem annyira balra-elore huzodni amennyire lehet. Tipikus pelda a budaorsi-villanyi keresztezodes befele a bah csomopont fele.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #79480 üzenetére
Ott hááát. Lehoz az életről néha az ember.
-Lassíts, mielőtt behajtasz, mivel ott egy jobbkezes utca.
(lassítok, szétnézek, bemegyek)
-Nagyszerű. Honnan kell kanyarodni egyirányú utcából, ha balra akarsz menni?
-Lehetőségekhez mérten az út bal szélére húzódva.
-Nagyszerű, ügyes vagy, akkor menjünk balra.
(bal széléhez húzódok, index....)
-Nagyon ügyes vagy, de ez nem egyirányú utca, mind a ketten meghaltunk, mert egy Rába Steiger áthajtott rajtunk. -
MurdR
veterán
válasz
zsolti72837 #79477 üzenetére
Az idegel a legjobban,hogy ha elsőre nem sikerül a vizsga, akkor mehetek vonattal Balatonra
-
szab.tam
nagyúr
nálam a upc kábel tv adta meg magát a fradi meccs közepén.
még jó, hogy rálátok a hhh-re, és átkapcsoltam mindig tevére. -
lorcsi
veterán
-
MurdR
veterán
válasz
zsolti72837 #79468 üzenetére
Köszi, megyeget. Igazából már a nagyobb forgalomban is feltalálom magamat, egyedül a lakótelepi parkolóövezetek szopatnak be: egyirányú, kötelező haladási irány, jobbkezes kis sz.rok, némelyik jobbkezes utcát alig lehet észrevenni mert magasabban van mint amin én megyek... De még van rá 10 órám.
-
föccer
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #79470 üzenetére
Nem szeretem.
Mondjuk inkább ilyenkor, mint amikor kint melózunk terepen.
üdv, föccer
-
CoolBoy323
nagyúr
Nalam is megy az egi szinjatek ezerrel
-
zsolti72837
addikt
MurdR, hogy megy a vezetés?
-
GabN73
addikt
Én bontottam egy bort, kiültem a körfolyosóra egy könyvvel, élvezem a villámok játszmáját, meg a friss levegőt...
Jóécakát'
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Magnum_ #79456 üzenetére
Okok.
Btw, mit keresek a Dunában?
-
Magnum_
nagyúr
olyan baxott nagy fa alá álltam be, aminek a lombkoronája nagyon sűrű, igen nagy és az alsó ágai leérnek az autóig. tehát ha jég lenne, felfogja, tompítja.
és ha ág törne le, az is tompul bőven. így most megnyugodtam.szakad, DE a levegő egyre rosszabb. meleg maradt, cserébe 10000% páratartalom.
bontottam egy sört, a víz kiszívott, a sörike elnyomhat, remélem, 1 óra múlva már alszom. tudjátok, holnap reggel korán bánya. -
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley #79449 üzenetére
Ideért
-
Magnum_
nagyúr
A levego meg botrany.
-
tomcsi23
veterán
Kis záporka indult.
-
fant0mi
őstag
válasz
CoolBoy323 #79440 üzenetére
Pipa: pipa.
-
CoolBoy323
nagyúr
délutáni alvás pipa, pizza rendelés pipa, bevásárlás, mosás nempipa (amíg aludtam senki nem csinálta meg helyettem... felháborító!!!!!!!!!!!)
-
DeFranco
nagyúr
nyugi, nem vagyok elveszve, köszönöm szépen az eltűnésem miatti sok érdeklődést privátban a hogylétem felől, igazán jól esik
jelentem a balaton szuper volt, csak felsőfokban tudok arról beszélni, milyen jól éreztük magunkat. ez volt az első Elnöki nyaralás/balatonozás, velem még mindig madarat lehet fogatni a boldogságtól.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ph2012 #79435 üzenetére
Külső merevlemezek támogatása, gondolom, USB-s. Feveszi a külső háttértárra az anyagot, a háttértárat meg átdugod PC-re.
Lehet még olyan csavar benne, hogy a mentett anyag speciális formátumban, vagy kódolással van mentve. Lehet, vadászni kell hozzá lejátszó progit, vagy kodeket. -
ph2012
senior tag
Nézegettem azt a tv felvevőt: [link].
Nem tudjátok, hogy működik? A felvett anyagot hogy tudom átjátszani számítógépre?Köszi.
-
Magnum_
nagyúr
En mar a strandon. Varom a vihart.
-
tomcsi23
veterán
Qru, nála jártál fék ügyben?
#YT alert -
GabN73
addikt
Kéne írni egy appot lassan, tinderhez hasonlót, csak tulajokkal matchelhetsz ....
Aztán mehet a puhítás, képek küldözgetése a jelenlegi albérlet állapotáról, szelfik kád/zuhanyzó takarítás közben.... "Szemetetlevivőjóreggeltet" üzenetek....Kösz az ötletet, majd egy körre beülhetsz az ebből keresett Maseratimba....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
fant0mi #79412 üzenetére
Ilyet vettem, 1x befújtam azóta nem volt gond (ez múlt ősszel volt, tehát lassan egy éve).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
fant0mi #79406 üzenetére
Mennyi kutyaszort hasznaltal? En meg motormosas idejere se vettem ki, sot, atvizeztem. Evek ota tartos (remelem, marad is)
Erdekel valakit egy meg 8honap garis sima arany szinu Xiaomi Redmi3? Dobozzal, tartozekkal? Negy sarkan 4apro kopasfolt, kijelzon 1cm-s hajszalrepedes, amit nem tudok lefotozni, mert nem feltuno.
30.000,- Nektek. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
GabN73 #79399 üzenetére
Nem bizony, se korra se társadalmi elhelyezkedés alapján nem lehet elsőre leszűrni ki milyen is. Egy időben az egyik beosztottunk lakott ott, egy
románerdélyi csaj aki amúgy fekete mosogató volt nem egyetemi prof. Olyan patika rend volt minidig hogy ihaj. Akit meg ismerős ajánlott, iskolázott volt és élőben is rendesnek tűnő ahhoz meg kétnaponta jöttek ki a rendőrök kábszizás miatt.
Szóval nehéz ezt első blikkre eldönteni.mod:
Saint:
Elástam az autót tőlem akár az armageddon is jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- OpenWRT topic
- HDMI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Katana GF76 12UE 17.3" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 Plus 9320 /i7-1260P/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- 65" OLED 4K S95D Smart AI TV (2024) (azonnal átvehető, bontatlan, 3 év garancia)
- Arctic Freezer i35 A-RGB - Intel 1200/1700-hoz - Garancia 2027.06-ig
- 2 darab Western Digital WD Blue 3.5 1TB HDD 7200rpm 64MB SATA3 (WDC WD10EZEX-75WN4A0) 100/100
- ASUS laptop 15,6" X509MA Intel Pe. Silver N5030 HD,4GB
- Apple Tv 4K Gen 2 (javításhoz keresek)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest