Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
válasz Magnum_ #81897 üzenetére
Itt még nem tartunk. Ez lett volna a próbanap. Viszont nem tudom majd egyetemmel mennyire lesz összeegyeztethető. :/ Ezért nem is görcsölök a bejelentésen, nyílván törekszem rá. Max befizetem a tb-t magam erre a hónapra
Hallod Bred, olvasom ezt a tinderes cikket, közben telefonáltam, olvasom tovább. Mondom de jó elküldöm Saintnek vacapon. Visszanézek erre a lapra, oh wait...
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Magnum_
nagyúr
[link] 10. jo
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
Fényvisszaverő a szélvédő mögé, a többire ott a kereszthuzat és a légkondi
Qru: szóval tomiahibás
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ace owner
addikt
válasz Magnum_ #81895 üzenetére
Ő kocsijukat használva 3500 + jatt, sajáttal 3500 + jatt +150pénz/cím. Pilisszentkeresztre 300ft. De ott sárkányok laknak, oda nem megyek szívesen.
Ofc. ő kocsijukkal nyomnám csak, 26 éves dízelt nem fogok amortizálni aminek alapból cserélni kell az önindítóját..Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Első próbanap futárként. Ti kocsitokat használnám, enyém szar. Bal első fék befogott, elfogyott a betet, darálja a fémet.. Ő hát egy kocsink van, másik balesetes, maybe next time, ma még hívunk.
Phasza, vissza a végeláthatatlan unalomhoz..Galaxy Fold 4
-
Siriusb
veterán
válasz Magnum_ #81889 üzenetére
Galambocskám, galambok mindenhol vannak, na de ilyen jóltápláltak, amelyek ekkorát ürítenek...
Ha már témánál vagyunk: volt ott egy india önkiszolgáló étterem, egész jó. Az a frissen sült fokhagymás naan, nyam.
Persze pl. a Jókai utcában az Indigó más szint, de ez is teljesen elfogadható. -
Siriusb
veterán
Micsoda tanyasi kerület a XIII.! Beállok orral egy fa alá a Fáy utcánál, hogy a műszerfal / kormány árnyékban legyen. Másfél óra múlva visszamegyek, erre valami jumbo jet méretű madár rátette a névjegyét. Bakker, egy elefánt nem rak ekkorát.
-
CoolBoy323
nagyúr
Jo hetveget gyerekek, dundizok mindjart Nyiregyre (Y)
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #81867 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
Hehe. Erkezett egy megkereses NewYorkbol hozzank az ejjel. 5-en porogtek rajta reggel ota, majd 12kor irta az angol nyelvu megkeresesekkel foglalkozo csaj, hogy probaljak meg nekem kukdeni, hatha megoldom. 12p-t vett el az eletembol es kesz
-
bandus
veterán
Most nyaron eloszor a kekhernyon.. ertem mar mirol beszeltek amikor azt mondjatok, hogy meleg.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #81875 üzenetére
meg lehet ezt sokféleképpen oldani, főleg akkor ha tudod mit akarsz és nagyjából állandó a struktúra.
amikor ez negyedszerre változik, akkor jönnek az ilyen gnóm megoldások, mert persze kezelnie kell tudni az ötödik hatodik stb. gyökeres átstrukturálást is. vagy legalább is átültethető kell legyen kis munkával.
nagyjából itt bukik el a vba is, mert bizonyos értelemben az is merev sokszor. most pl. transzponálnom kellett mindent, a kereséseket is, és be kellett iktatni oszloponként plusz két oszlopot, szintén hasonló módon feltöltve. ez vba-ban az én tudásommal* már komolyabb belenyúlást igényel, többször annyi időigénnyel mint ahogy egy ilyet megoldok (ez mondom, nem nehéz, ha már kisakkoztad hozzá a logikai utat, tehát le tudtad írni egy logikailag zárt mondatban)
de mondom, ez még istenes.
*az alapokat ismerem, kalapálok is egyszerűbb dolgokat, de ezt meg kellene tanulni alaposabban.
azért ha van valami szólhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
rbalint88 csippelt alfájával mentünk sörözni abban is ott a huligán-faktor
Spet: ez milyen állat melyik meséből?
DeFranco: Ilyen ekcelhuszárt keresett főnök, de tartok tőle, hogy nem fizetne neked eleget. Így most lett egy ember házon belülről, bár az eddigiek alapján kicsit félmegoldásnak tűnik...
Mondjuk ezek az excel korlátok elég szívók, (vagy nem ismerem eléggé) egy rendes progi/nyelv case sensitive és jóval átláthatóbb nem ilyen vízszintesen egymásba ágyazott önszivató strukturájú.Ha már szóba került a Here: az miért van, hogy pusztavacs mellé tesz bekapcsolt GPS -sel offline módban?
Szállás wifi-vel észhez tért, de akkor se értem és aggasztó picit.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
Ha csak München a cél akkor Ausztria meg Bajorország elég.
Salzburg felé rövidebb az út de Passau felé kerülve se sokkal hosszabb. Érdemes megnézni mert szép város.
mod:
GabN73: Ahhoz benzinkút is kéne akkor. Kérdezed meg a kis barátnőnket neki mennyit eszik a kocsija.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
HAHIBA(FKERES($A3;'PH_gyoker_lista'!$M$3:$S$61;3;HAMIS)*VKERES(FKERES($A3;'PH_gyoker_lista'!$M$3:$S$61;2;HAMIS);INDIREKT(Q$1&"!$A$1:$ZZ$17");2;HAMIS);0)+HAHIBA(FKERES($A3;'PH_gyoker_lista'!$M$3:$S$61;5;HAMIS)*VKERES(FKERES($A3;'PH_gyoker_lista'!$M$3:$S$61;4;HAMIS);INDIREKT(Q$1&"!$A$1:$ZZ$17");2;HAMIS);0)+HAHIBA(FKERES($A3;'PH_gyoker_lista'!$M$3:$S$61;7;HAMIS)*VKERES(FKERES($A3;'PH_gyoker_lista'!$M$3:$S$61;6;HAMIS);INDIREKT(Q$1&"!$A$1:$ZZ$17");2;HAMIS);0)
kész, megyek haza... és ez még nem a vége.
(a ph kódértelmezője se nagyon tud vele mit kezdeni úgy látom )
@[rvilike]: veszek is egy dobókockát a tükörre a hamisitóban, hadd lássák, hogy velem nem lehet packázni.
@Saint_: ilyeneket kell összekalapálnom az történt.
ez a kb. szedd össze ezer fülből azokat az adatokat amik a sor elején levő érték szerinti oszlopban vannak, és az oszlop tetején levő érték nevű fülön vannak rendre minden fül és minden oszlop 2. sorában. ja, de várjál, már változott a kódolás, akkor azt kellene csinálni, hogy úgy szedd össze, hogy ha azt mondom, hogy a sor elején A van, akkor a segédtáblából szedje ki, hogy az A az egyenlő régiC X%-a plusz régiG Y%-a plusz régiK Z%-a
és akkor ezeket a régiCGY-okat keresse ki a sor elején levő érték szerinti oszlopban és az oszlop tetején levő érték nevű fülön és adja össze és tegye be az A oszlopba mind CX+GY+KZ
ja de várjál, nem biztos, hogy van Y% és Z%, van ami csak egy, vagy kettő % összege, lécci ne dobjon ilyenkor se hibaüzenetet hanem számoljon egy- vagy két részösszeggel (a sor elején levő érték szerinti oszlopban és az oszlop tetején levő érték nevű fülön)
business as usual, ezért fizetnek, szeretem, sőt imádom ezt a munkát, csak ez már a foltozás foltozásának a foltozása amit valósítsak meg úgy hogy két dimenzión négy tetszőlegesen választott, változtatható és felcserélhető dimenziót olvashassanak le, tetszőlegesen bővíthető adatkörön, modulárisan és a lehető legdinamikusabban reagálva az alapadatok változására, 20 évre visszamenőleg.
ja és ezt egy kalapáccsal meg egy bitfejes csavarhúzóval kb.
mire 40-50 ilyet logikailag zártan és hibamentesen megcsinálsz azé' elfogy pár korty kóla. és ez még egyszerű, 10-es skálán 3-as erősség.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Amíg nem a Wazéval próbálkozol, mint offline navival, addig nem lehet gond.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Siriusb
veterán
válasz macilaci78 #81862 üzenetére
Ha más nincs, a google maps-ben már tudsz offline területet letölteni (újra).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #81862 üzenetére
Az nem parkoló kártya... Az a környezetvédelmi engedély és az ahhoz kell, hogy ne büntessenek szénné a puszta behajtás miatt. Dekránál vettem, fel is ragasztották nekem a matricát.
Ha csak a (bel)városban mozogsz tömeggel akkor elég a legolcsóbb napijegy (körökre von osztva, ha a belső körben maradsz akkor a legolcsóbb a jegy).
mod:
8€-t a parkolásra írtam.
Navi? Here.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #81779 üzenetére
köszi, jól jött a tipp, jól elvoltunk a szökőkúttal, meg az "óriáskavicsokkal", aztán meg a minijátszótérrel. egész korrekt játékok vannak benne, bár van egy két olyan dolog, ami arra utal, hogy a tervezőnek nem volt gyereke
de a csúszdás mászóka bajnok, olyan kéne az otthonira is.
-
macilaci78
nagyúr
Parkolókártyát hol lehet szerezni, mibe kerül, mit nyerek vele? A szállás közelében kevés a parkoló és csak ilyen kártyával lehet behajtani is.
Az ötlet, hogy közelben tudjam a kocsit, de tömeggel közelednék a látnivalókhoz.Saint: kit, vagy mit vigyek?
Nem érdekelnek a pillangók, Párommal látogatjuk meg az öccsét.Azt a 8€-t hol fizetem? A muenchen.de-n kb 75€-ért láttam a csoportos 4 napos jegyet, ami a város egészére érvényes.
Redmi3-ra melyik offline navi az ajánlott? Ingyenes kell.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #81860 üzenetére
Az összes kinti pillangó magyar szóval van hazai kedvezmény (10%).
mod:
Bár Maci-t nem hiszem hogy ez érdekelné.
Inkább az, hogy 8€/nap a parkolás a felszínen (bárhol a városban) a mélygarázs 10€/nap. A tömegközlekedés zónákra van osztva, annak megfelelően vehet napijegyet, stb.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
válasz werszomjas #81696 üzenetére
az jó vétel volt. hogy sikerült rá szert tenni?
ezt vettük végül, szempont volt a két sebességfokozat, és a megfelelő teljesítmény (ez 350W, 300W fölé lőttük be a határt). nyilván a levehető szár elengedhetetlen, a fém keverőszárat nem tartottuk fontosnak, nem az szokott eltörni.
a többi tartozék nem kellett, mert a régiben azok jók, és jó a fejegység is, csak a mixer kése tört ketté.
ebben a boschban ami félelmetesen jó, hogy egyáltalán nem fröccsen ki semmi vele, úgy van kialakítva a fejrész, hogy semmit nem csap ki oldalra.
Feleségem nagyon szereti.
-
macilaci78
nagyúr
Münchenbe mennék kocsival 5 napra jövő héten. Parkolással, autóhasználattal, tömegközlekedéssel van valakinek tapasztalata?
DeF: szűrőknél állítsd be domainre, hogy ne legyen spam.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
rizso
addikt
Saját név, papír elfér a kesztyűtartóban, óvatos vagyok, lovakat most visszafogom (muhahha ), kösz a helpet
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Qru
MODERÁTOR
Pirosnál már álltunk a gázon, mögöttem 50-es fazon ingatta a fejét, láttam a tükörben mielőtt elrúgtuk volna. Pedig sztem szép hangja van a boxernek.
Am jól megy az a JTDm így chippelve, lendületből kevés voltam ellene.DeF: Az a gmail hibája, nem a mi oldalunkról fosch.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
ne is mondd, én is 60-nal repesztettem át a véda alatt vasárnap majdnem lejárt műszakival. thug life.
@Qru: tudsz arról valamit hogy miért kapom spambe a privát értesítőket gmailen? ez valami központi probléma, vagy csak az én szűrőm bolondult meg? 3 napja nyomogatom a "nem spam" gombot.
-
Magnum_
nagyúr
Sracok, van koztunk olyan, aki rendszeresen jar konyvtarba? Szeretnek szivesseget kerni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #81837 üzenetére
Így is bepréselt az ülésbe, nem vagyok hozzászokva a tartalékhoz.
Mondtam neki, hogy nem látszik majd a km óra a felvételen. Na ez végülis félig össze is jött de pl a FB-ra már a vágott verzió került fel nem a rendezői változat amit neked átküldtem.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Nem szokták kérni de azért nem árt ha nálad van. Ha balesetet okozol akkor kérheti a rendőr.
Ha nem a saját neveden van az autó akkor nem árt ha írtok egy meghatalmazást is (kétnyelvű a tuti) és akkor nem lesz gond de ezt se szokták kérni amíg nem csinálsz semmi rosszat.Arra figyelj, hogy kint szigorúbb a szabályozás, vezetés közben akkor se nyomkodhatod a telót ha nem a kezedben van hanem tartóban. Övre harapnak meg a sebességkorlátot is szigorúan veszik (nem úgy mint nálunk). Kint nem divat a Waze szóval a trafi előrejelzés elég gyér benne, elég vmi offline navi.
#nincsbennetarcsi
-
Spet
addikt
válasz macilaci78 #81832 üzenetére
Megsertitek a lelkivilagom... Jah nem is.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #81824 üzenetére
850 a gyors valaszert
Akkor jovo heten irany Becs, vegre megint eszek egy normalis kebabot
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóóóó reggelt
Viet...topiklakók! Szabadság, szeretem. \o/Live-Die-Respawn
-
Spet
addikt
Reggelt mindenkinek.
Új avatar beüzemelve és még 850 sem volt
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Magnum_
nagyúr
válasz Tele von Zsinór #81821 üzenetére
De, alkalmas(nak tunik).
Rizso: igen. Eleg.
DeF, nem akarod, hogy irogassak ott? Mehetne a csitcset napkozben. Kislanyok fenykepeinek a csereje, stb. Klasszik
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Reggelt Urak!
Mikor megvettem az autot, megkotottem a biztositast, ra kb egy honapra kaptam a biztositotol egy levelet, benne egy A4-es "nemzetkozi gepjarmu-biztositasi kartyaval", ami egy eredeti es masodpeldanybol all.
Ha kiugrok Ausztriaba, akkor csak ezt kell vinnem, mas nem kell, igaz? Vagy valamit meg ki kell kernem, mert ez nem a klasszik zoldkartya? De azt is olvastam, hogy igazabol sogorekhoz nem is kell zoldkartya HU rendszam melle.
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
Qru, fel tudtál kelni?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MurdR
veterán
valaki linkelne nekem (két) olyan doksit, amit minden okmányiroda elfogad?
1. Szerződés jármű üzembentartó személyének változásáról
2. Szerződés jármű tulajdonjog változásárólAz okmányirodában olyat kaptam aminek a tetején egy kis autó van:
de égre földre nem találok ilyet...
Scannelni meg ennyire sikerül
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #81815 üzenetére
nekem a jópofizás soha nem ment, a mérce meg elég magas. akiről azt gondolom hogy gyökér (még ha amúgy hasznos lenne is), ott az arcomra is van írva, meg nem állok oda bólogatni meg hátat lapogatni.
innen szép nyerni networking témában
mindezek ellenére (ha miniszter nem is lettem, meg minisztériumi dolgozó sem khm.) egész jónak bizonyultak a kapcsolataim eddig. főleg hogy zéróról kezdtem, Édesanyám max. tartást és gyerekszobát tudott belém nevelni, de a fentieket meg az urambátyám tempót, a nagypályás és/vagy kváziértelmiségi játékot biztosan nem. apám meg nem vó't. minden mást nekem kellett kikaparnom.
-
DeFranco
nagyúr
válasz sketchifun #81793 üzenetére
sem whatsappot sem vibert sem fb messengert nem használok, nem azért, mert elvi problémám lenne vele, csak valahogy soha nem hiányzott az elmúlt 10 évben.
persze nyilván én vagyok rosszul bekötve, de valahogy máshonnan se jött rá igény, hogy úúúgy rám írna viberen/whatsappon, ha lenne. pedig elvileg vannak barátaim. elvileg. Feleségemmel gtalkolok, folyamatosan meg van nyitva a gépemen, de az más.
-
GabN73
addikt
válasz sketchifun #81808 üzenetére
Szerintem adnak, legalább is én Vízsönekszpresszben' vásároltam szemüveget, ott mondták, hogy ingyen megcsinálnak egy vizsgálatot, gondolom szakember csinálja, eltérő lencsét meg csak nem csinálnak.
De egy telefont megér, én azt mondom hogy 95% hogy el kell fogadniuk a kapott papírokat. -
Melack
veterán
válasz werszomjas #81804 üzenetére
csabronckát keresd meg a háztartásis topikból. Írd azt, hogy Miele miatt kell
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #81809 üzenetére
Pozitív irányba mindig eltérhet a törvénytől...De negatív irányba sosem...ez nem zavaros
(#81811) Saint_ : Ja, már értem, hogy érted.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #81808 üzenetére
csörögj rá egy ofotértre holnap, kérdezd meg, hátha tudnak válaszolni.
ha nem tudnak, akkor marad az sztk. de ha a háziorvosodnál kérsz beutalót, ő bárhova tud adni, szerintem a XIII. kerületben 2-3 napon belülre lenne időpont.más: 10k alatti tartós fogyasztási cikkek garanciája.
Def, ma vettem apámnak i5S autós töltőt, bestbyte 1 év garit ad rá.
most már belezavarodtam[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
válasz Magnum_ #81798 üzenetére
Ezt megtaláltam én is interneten, arról nincsen infóm, hogy bármi papírt kapok-e erről, amit a háziorvosom elfogad.
Meg ennyivel szerintem nem úszom meg, állandóan napszemüvegben vagyok, egy óra nélküle és fáj a fejem, de rettentően. Szóval fényre sötétedő fog kelleni, az pedig tudtommal meg fogja ezt dobni. De lényegtelen, nekem a papír fontos egyelőre.
[ Szerkesztve ]
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Magnum_
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz werszomjas #81804 üzenetére
Budapesti hálózati víz. Annyira nagyon fos nem lehet. De én azért nem javaslom*.
*voltam azon a helyen, ahol a budapesti ivóvíz nagyrészét gyűjtik. Duna vize, ~5 méter kavicságy, némi klór és UV fény. A vízvezeték hálózat jelentős része még mindig azbeszt tartalmű csöveken megy, amit bár folymatosan cserélnek, de azért lassan halad.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
fant0mi
őstag
válasz werszomjas #81800 üzenetére
A Vizmuvek kedvezmenyesen(!) 23e Ft-ert csinalja.
-
fant0mi
őstag
válasz sketchifun #81793 üzenetére
Nemeteknel is kedveltebb a wacapp. Fb-om inaktiv.
En Viberezek, de azt is csak ritkan. Nem vagyok nagy chates.
Bezzeg 15 eve... jahjj az IRC, egesz nap azon logtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest