- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Hogwarts Legacy teszt
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- Delta Force béta teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz tomcsi23 #80597 üzenetére
Ahh, most latom.. ussetek
Jol meg lett keverve a kozlekedes az utvonalamon a rakpart egyiranyusitasa miatt.
Mancika mar jo hangos a szomszed irodaban. A tema a szokasos. Hogy alig varja, hogy a kovetkezo 9ev (a nyugsijig) gyorsan leporogjon. A kis munka hose :-)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt. Dejó arra ébredni hogy dörög az ég.
Live-Die-Respawn
-
tomcsi23
veterán
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz DeFranco #80585 üzenetére
Utalom a mezet! DE most ettem 2 kanallal. Ismerosom csinalja, es ezt imadom.
Amugy ha vkit erdekel, tudok akar nagy tetelben is eladot belole.Remelem semmi bajom nem lesz holnapra, mert a melo nem tur halasztast
Ovonenit is neztem. Atlatszo feher ruha, fel francia bugyi, majdnem tanga. Majd' leestem a letrarol. (Jofele milf) Meg a temajuk: eskuvojere nem tudott melltartot venni, mert nem volt akkora nagy meret. (Esztetikus gigadudas milf)
Ja, a cegnel ahova most beugros vagyok a titkarcsaj ugy kilokte a 10pontos melleit, h aztaaa. Jobban utott mint a reggeli presszo
Na vege az estimesenek, joccakat skacok!
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #80586 üzenetére
Persze - persze, tudom, a Wolfram & Hart-nál voltál gyakornok
De gyönyörű popkulturális utalás.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #80584 üzenetére
Mer' ahelyett, hogy az óvónénik körül legyeskedtél volna kis pedómaci voltál
DeF: Persze - persze, tudom, a Wolfram & Hart-nál voltál gyakornok
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #80584 üzenetére
ovi/bölcsi jó, ott faszán kitenyésztett szupervírusokat kaphatsz el. adott egy kis közösség, ahol mindenkinek a nyála a másik szájában van, a szervezetük meg az immunrendszerük meg viszonylag bika, mert fiatalok. olyan kis cukiságok tenyésznek ott ki, amit ők kihordanak 2-3 nap alatt, a család meg egy hétig kaparja a deszkát
ja, bocs, megint negatív vagyok, jobban leszel holnapra meglátod
triviális, de mézet próbálj meg, tele van antioxidánssal, mehet a phlogosolos vagy hyperolos gargalizálás, és mebucain tabletta munka közben (faszán érzéstelenít, azt hiszem kis lidocain van benne). ne adagold túl.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Nagyon faj a torkom
Tuti valami gyereknyavajat kaptam el. Delutan kezdett ra, es egyre jobban faj
Oviban meloztam 2 napot, holnap is ott fogok, meg bolcsiben is voltam ma elhozni a kisszerelmem.
#nemakarokbeteglenni
-
pohár
félisten
pf, hogyapicsábane!
idepofátlankodtam már a topikba megkérdezni a pecót, hátha valaki(nek a valakije) látott/hallott valami ilyesmit... átmenetileg Érden tolom rokonoknál, de már lassan 3 hete, a vendégszeretettel sem akarok visszaélni, szóval kell egy szoba, de gyorsba'
most meg tente, mindjárt itt a 7
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #80580 üzenetére
nem vagyok gonosz, lelkem mélyén lepke vagyok, tudod...
ez most viccvót, amúgy meg az előzőekhez annyit, hogy az a ritka állatfajta vagyok, aki megmondja ha a király meztelen, épp ezért nem is mindig vagyok népszerű. ez van. mindenki (vagy legalább is a legtöbben) a jó hír hozót szereti(k) ezzel pedig a többség vissza is él.
én viszont jól érezni, meg nem megjátszani magam járok ide, így nektek kijutott egy IJ kártya
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
sziasztok!
mivel sikerült Budaörsön melót találnom, egy kiadó szobát keresnék a 11. kerben (Sasadiról megy céges busz), vagy a 4-es metró vonalán (esetleg átszállással a 3-asról), olyan 60k-ig lenne ingerenciám elmenni rezsivel, nem halott valaki véletlen egy ilyen helyről?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mercutio_
félisten
Nem negatív hullámokat, hanem jobbnál jobb tippeket várnék tőletek
bandus: Jaja, amikor még
komolyabban nepperkedtemvolt időm fotós cuccokat csereberélni nálam a nagyobb mardzs volt a cél, míg cimbora a kis(ebb) haszon, de pörögjenek a cuccok elvet vallotta.
Neki több ideje elment vele, de annyival nem vett ki belőle többet.
Igaz több szabadideje volt, így több jó vételre tudott lecsapniEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #80574 üzenetére
A Moto X is. Még főzött ROM-mal is ilyeneket tud. Meg egy ilyen hátlappal volna igazán remek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #80567 üzenetére
Ez amugy tenyleg rengeteg mindentol fugg, de leginkabb a neppertol. Sogor egy idoben hozott be kocsikat, neki az volt a lenyeg, hogy porogjon a dolog, ne alljon egy kocsiban sokaig a penze. 50-100k haszonnal is tovabbadta oket.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tim82
félisten
Keresek továbbra is Moto X-et; a hirdetésemre úgy 4 napja írt egy emberke, hogy neki lenne eladó, de amilyen sebességgel kapok tőle választ (átlag másfél naponta), remélem, augusztus közepéig kapok fotót a cuccról meg azt is megtudom, hogy milyen verziójú Android van rajta... (Emberünk amúgy rendszeresen fent van, több aktív hirdetéssel. )
Mindenesetre még korábban, impulzusvásárlásként megvettem ezt a Moto G3-at, gondoltam, átmenetileg jó lesz, mivel 1 GB RAM/8 GB ROM-os verzió (teszek bele új kijelzőt meg kap új középrészt és hátlapot), de alapvetően szerethető telefonnak néz ki, főleg majdnem ebben a színösszeállításban, csak vöröses-rózsaszín logotípia helyett normál ezüstszínnel. Már csak a középrész-keretnek kellene ideérnie és véglegesen össze is rakom.
Az összköltsége meg tokkal és üvegfóliával együtt (amik még szintén úton vannak, a Banggood-ról) is kb. 22k-ból meg is állt.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #80571 üzenetére
Nem, nincs rajta kosz, max fenytorest lathatsz.
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #80563 üzenetére
Na,a végén kiderűl, hogy mindenki tele van nepper kontakttal, és elsőkézből vannak infói, csak engem hagytok tepelődni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #80565 üzenetére
De leírom a kétszeri privát után itt is harmadszorra, hogy "nó para", if u catch the meaning.
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #80550 üzenetére
Tegnap sem értettem félre, de mint írtam is, lecsapom a labdát. Mindenesetre akkor még szabadkoztál.
-
Magnum_
nagyúr
van egy eladó króm kipufogóvégem, 67mm-s végátmérővel. Ez 65mm-s csőre biztosan jó, belül kifeszítők tartják helyén stabilan, csavarnak is van benn furat.
ha valakit érdekel. Itteni szimpátia és baráti kedvezménnyel 2.500,- Ft. képegy kipufogóvég ebben a méretben horror áron van, a legolcsóbb helyen is az 50mm körüliek 3.000 felett vannak és határ a csillagos és. csak mondom.
mielőtt bárki poénkodna, hogy na már meg is untam, azt feles óvatosságból tájékoztatom, hogy 2db érkezett, nekem 1db kell csak.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #80527 üzenetére
Ez az első bekezdés nem tudom honnan van, de ne keverjük ide
Egyszerű matek: ha a normális állapotú autón van a neppernek 2-300k haszna és van traileres ismerősöm, akkor mennyivel a hahu-s ár alatt kapom meg ugyanazt az autót kintről?
-
Magnum_
nagyúr
Talaltam ezust plasti dip spret keszthelyen
Bp-n 4500-5500
Keszthelyen tudod mennyi?
7.000I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #80554 üzenetére
A lidlitol is agyfaszt kapok.
Az auchan meg ósön, ugye?I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #80550 üzenetére
ok, akkor lazaság van. félreértettem.
más: botmixer pls.
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #80549 üzenetére
ma te érted félre, tegnap Tim.
mondom, oké, megdumáltuk. azért is kérdeztem vissza fentebb a conspiracy theroy-val, mert érdekel a szitu. nincs durci. és ne is magyarázd be.bit-nek meg tényleg mondtam sokszor, hogy szerintem fasság volt a dögöt megvenni, mindezt igazolandó, + 1 érv fent, Tőled erre. tehát ha erre gondoltál, hogy durci, akkor ez sem az.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #80548 üzenetére
majd ha befejezted a durcit, akkor olvasd át a threadet még egyszer értő olvasással, jöjj rá, hogy annyi történt, hogy egy fogalmat használtál helytelenül és erre próbáltalak meg rávezetni, miközben te kötötted az ebet a karóhoz.
beismerni nem kell, nekem az elég, hogy megismerkedtél a túlkínálat/túlkereslet fogalmával.
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #80545 üzenetére
Jo, a kozgazdasagi levezetes megvan.
En nem ertek a lovakhoz, tudod, hogy az vezerel, azt kovetem, amit a Nagy hazban az okosok leirnak, kirugas veszelye fenyegetett a kozgaz targynal, pedig nalunk butitott verza van ket felevben, DE csak mint hozzanemerto kerdezem, hogy az nem lehet, hogy mivel azokra van igeny, ezert merik vallalni a kockazatot a kereskedok es kiamtartjak az arat?I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #80543 üzenetére
nem személyeskedtem bröddä, humorizáltam, és ez technikailag sem volt személyeskedés.
ellenberger: túlkínálat = a kínálat meghaladja a keresletet, jelen esetben több autót hoznak be mint amire igény van, ami logikusan azt eredményezi, hogy az eladók olcsóbban kezdik adni az autókat, mert nyilván eladni akarnak nem árulni. ez a túlkínálat.
empirikusan levezettem, hogy az autók tartják az árukat. (nyilván a megfigyelt halmazról beszélünk).
és mivel tartják az árukat, ezért gyakorlatilag lehetetlen, hogy túlkínálat legyen a piacon. (hiszen akkor nem ezt tapasztalnánk, hanem zárcsökkenést és tánszot)
de te erre szarsz, így csak mesélem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #80537 üzenetére
Mit nem ertesz. Ket vonal megy kb. A viszonylag jol fenntarthato kompakt nemet, meg a proliknak (mint en) az arat mar elvesztett premium.
A viszonylag jol fenntarthato nemet, mivel igeny van ra, jobban tarcsa az arat, mint a hasonlo kategorias hulladekok (pl C4).[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #80533 üzenetére
Mert erre van igeny. Astra/kokuszra, MEG passat/e46/a4-re.
Renault nagyon durvan veszti az arat. Nem is hoznak ve annyit. DE megis sokan veszik meg kotta ujonan. Kaposvaron ket kereskedes megy, de nagyon: a VAG, meg a renault. De vagy 15-20eve.
A tobbi meg zar beI humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #80531 üzenetére
De amugy tulkinalat van, csak mondom. De a 90%-a az, amit leirtal fentebb Mexuxinak. Mert a hahu 90%-a a neppereke kulfoldrol behozott, az ottani portfolio legaljabol van. A marge miatt.
DèFranco: autobol, mibol... tulkinalat. Tobb elado auto van a piacon, mint amire igeny van.
Halomra hozzak be a passat, e46, a4, astra, focus, stbstb-t
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Nem tud valaki kölcsön adni holnapra egy szivargyújtós hűtőtáskát, néhány jégakuval?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #80522 üzenetére
igen, jó autót és egyszerű nézni, csak "jól meg kell nézni és ha jó meg kell venni"
tudod hányszor meghallgattam ezt?
egyébként nem lehetetlen, csak olyan ismerettségi/baráti kör kell hozzá. Nem, nekem sajnos nincs ilyen
köszönöm nincs több kérdésem
1-1,2 milla KP-val szerintem már érdemesebb kintről hoz(at)ni valamit, ha más nem azonos áron jobb felszereltséget kap a vevő.
igen. ezek azok a sztorik, amiket meghallgatsz, mint győzelmi jelentések. aztán a fele se igaz, kicsit megkapargatod a gépet, és kiderül, hogy csak egy kicsit ráz a kormány a lámpa kacska mert puffos volt, és a küszöb is rohad egy kicsit meg a sárvédő, de jól húz és ez a lényeg. te meg nyilván nem dörgölöd az orra alá, ő is tudja, de nem vallja be, hogy rámelegítettek valami szart.
persze, ha értesz hozzá, akkor be tudod húzni a tutit, kint is, itt is, de magánzóként kb. egálban leszel, mire kimész, behozod, lepapírozod. a zsírosát már megvette ali aki már a szerviz parkolóban vár herr müllerre aki megkapta az árajánlatot a 6-8 éves nagygenerálra, a szarabbját meg viszik haza a románok, meg hozza haza sanyika kicsit kilakatolni és felrakni nemdohányzó garázsban tartott svájci orvosként.
fun fakt:
3,5 éve 108k-val vettük 1050-ért a 2004-es fókát, most van benne 145k
egy forintot nem csökkent az ára, pedig öregedett +30%-ot és futott +30%-ot
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #80518 üzenetére
amúgy mielőtt definiáltad az igényeid körbenéztél a piacon?
2006-os benzinás klímás swiftből 67 db van, amiből a legolcsóbb 675k.
ugyanezek a paraméterek cliora 37 db, a legolcsóbb 639k.én is akartam két milláért civicet, de annyiért nem volt.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #80522 üzenetére
ha más nem azonos áron jobb felszereltséget kap a vevő.
azt csak hiszed. tudod, miért hoznak be ennyi autót külföldről? mert nagyobb rajtuk a marge.
meg igazából mi neked a jobb felszereltség? Mire vágysz klímán, szervón, elektromos ablakon kívül? Tényleg érdekel. Ha kanyarkövetős bixenon fényszóró kell, Németo.-ban - statisztikailag - tuti több ilyennel rendelkező fordul elő, mint itthon, az tuti.milyen macskatappancs?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #80519 üzenetére
Az lehet, de én a VIP-fele vagyok egyébként nem lehetetlen, csak olyan ismerettségi/baráti kör kell hozzá. Nem, nekem sajnos nincs ilyen, de imserősnek igen, akasztott is hibátlan clio-t.
1-1,2 milla KP-val szerintem már érdemesebb kintről hoz(at)ni valamit, ha más nem azonos áron jobb felszereltséget kap a vevő.
Saint_: Mi az a macskatappancs ott a lökösön? Tegnap a teló, holnap a szélvédő?
[ Szerkesztve ]
-
Mizsala
tag
Sziasztok!
Lenne egy Oneplus X telefonon, pofára esett kijelzővel ma reggel Csak az üveg tört hálósra, LCD működik.
Tudtok ajánlani valakit aki tudja cserélni?
Telefonos boltokban és szervizekben horror árat mondtak, mindenki csak LCD-vel hajlandó cserélni.
Akár aliról is lehetne üveget rendelni, ha nincs itthon senkinek, de a cseréjéhez kell némi rutin ahogy látom...
Köszi. -
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #80518 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de a fél ország ezt keresi.
a másik fele ShGaAl triót nyóccázé.
ismerős most vett gasztrát. nem voltak nagy elvárásai, csak annyi, hogy legyen rendben meg ne legyen 10 évnél öregebb. aha. 1,2 millió
ez 3 éve amikor én vettem a fókát volt 800k körül.
-
Mercutio_
félisten
Hájóvantesókámmeggyőzté'!
Yarist/Swiftet/Cliót keresek benyásat, max 10 évest, nem rohadó,nem véres a torka, klíma, lufi legyen benne, ötccázé!!! Aztán 1 év után jöhet a miatya'nk
-
DeFranco
nagyúr
emlegették mostanában a latex-et hogy mekkora bezzegszoftver a word-del szemben, gondoltam megnézem miről is beszélünk.
rövid érthető bemutatás itt: [link]
tldr: milyen má' hogy eltereli a figyelmedet a sok filthy peasant szövegszerkesztő a tartalomról és neked kell kézzel állítgatni a fontot meg a betűméretet meg a mindent, és elfelejted még azt is, hogy mit akartál írni, meg hát lássuk be nem vagy designer úgy is randa lesz az eredmény. nem baj. tada.ogg itt a latex megmondod hogy mimi és csak írsz csak írsz csak írsz.
k. lássunk egy "profi" példát, bme latex projekt oldal, 1. dokumentáció, a megjelenést figyeljük meg: [link]
hátööö... kösszép. munka.
inkább magamnak csinálom, jó?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #80511 üzenetére
Szívem csücske de nem ajánlom csak ha jól ki vagy tömve.
Ez nem egy Swift amihez gombokért van minden és a legtöbb szaki nem is foglalkozik vele mert nem ért hozzá (nyilván itt nem egy sima olajcserére gondolok). Ott kezdődik, hogy egy vezérléscsere egy 2003 utáni Forester/Impreza esetében 180k (márkaszervizben ez 200k alhangon) és abban nincs még benne a vízpumpa. Na most vétel után minimum illik cserélni a vezérlést meg a vízpumpát... És akkor nem nyúltál se a fékhez se futóműhöz. A 2 első tárcsa betéttel 90k (a hátsó picit olcsóbb) + munkadíj ugye.
Emellett sokat eszik, bármivel veszed 10 liter alá csak akkor nézel be ha országúton mész. Én 90%-ban országúton megyek így 8-9l de ez a minimum fogyi tőle. És mindegy mivel veszed, az 1,5i, a 2,0i és 2,5i is ennyit eszik (még a 2.0i-vel is alulmotorizált azét eszik annyit vele mint az erősebbel). A turbósok meg még többet, azok olyan 12-13-tól indulnak (mondjuk azokban már van tartalék is).Szóval igazából csak lebeszélni tudlak róla, inkább MX-5. Tényleg. Ezt elfogult Subarusként mondom.
Akinek nincs szüksége az awd-re meg az inkognítós megjelenésre (rajtad kívül senki nem tudj milyen drága autóval is jársz) annak nem ajánlott.Persze sorolhatnám az erényeket, hogy télen a telekre ha hó van csak ketten jutunk fel, a szomszédom a Nivával meg én a Subaruval, hogy vizes műgyantán kiakapcsolt ESP-vel is alig libbent meg a gép (mind ezt 4 évszakos gumin!), miközben az IS250-es havert a pálya széléről kellett összekanalazni (le is verte a festéket a kocsiról mert keresztben elvitte az egyik bóját). A hangjától kb instant merevedésed lesz, főleg ahogy 4000-nél elkezd hörögni, iszonyat jó a stabilitása... Szóval van pár pozitívum is.
Hobbiautónak nem elég menő hétköznapi autónak meg nem elég olcsó.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
meleg van.
-
Mercutio_
félisten
Qru: 2000 utáni benyás bubaruból mi az ajánlott és abból nomrális mennyibe van? Vagy pénztemető lenne és/vagy jobb a miata?
Ezt meg csak úgy
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Earl_Muttley #80501 üzenetére
Azon semmilyen csodaszer nem segít. Cserélni kell.
mod:
bandus: Melyiket vetted belőle végül? X-clean?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
válasz zsolti72837 #80505 üzenetére
igen.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Valakinek van SR 44-és vagy LR 44-és eleme?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Earl_Muttley
őstag
válasz DeFranco #80502 üzenetére
10 körül, és hajtom, csak ezeknél típushiba, hogy elrohad a tartófül, ahogy az enyémnél tette. Meg lehet csinálni nem éppen szakszerűen, de aki csinálná, az a "majd" nevű bolygón él. Még szerencsére fekete a lökős, így a színnel nincs gond.
Maximalista nem is leszek, csak a szembetűnő-nagyon zavaró hibákat akarom reptetni.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
DeFranco
nagyúr
válasz Earl_Muttley #80501 üzenetére
javítás, csere (bontottra) mibe fáj?
ezzel az autóval ne legyél maximalista, majd a harmadikkal. higgy nekem.
lökösnek mi a baja? letörtek a fülek? meg van nyomva? vidd el műanyagoshoz, olcsóbban megcsinálja, mint a bontott. fényezni meg valszeg így is úgy is kéne, mert hogy színben kapj bontottat az elég kétséges. de azzal meg ráérsz ha egyébként már egyben van. nem fém elem, nem fog rohadni attól, hogy javított és nincs egyből lefényezve.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz DeFranco #80490 üzenetére
Szerintem finoman szolva szarra van kopva az adagolom, elegge kitekert fustcsavarral egyenletes csak az alapjarat, a jelen allasban az az igazi Ikarus fust van alapjaraton, es megmondom oszinten zavar. Iszonyat hisztis vagyok az autora, pl.az is zavar, hogy nem talaltam lokharitot meg, es gumipokozva hasznalom, stb. Nem a showroom conditionra megyek, hanem arra, hogy ne nezzen ki nagyon roncsnak.
Qru,tomcsi,es ha valakit kihagytam: Danke Csak az uzemanyagos verzio jatszik, az olaj nalam mondhatni tabu.
Melack: Mannol cuccok nem rosszak, szerelom szerint ar/ertekben egyik legjobbak, en nem ertek hozza, enyemben az van,fel idaig nem robbant.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Jamo S606 hangfalpár esetleg centerrel, surroundokkal eladó
- Final Fantasy XVI PS5
- Eladó 2db használatlan Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G videokártya - Alza garancia: 2026.10.13.
- Motorola Moto G13 Mobiltelefon jótállással