Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Reggelt!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #81088 üzenetére
Honor 5C talán? Bár az 5,2".
Típushiba nélkül nem fogsz találni telefont.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
őstag
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
rizso
addikt
válasz macilaci78 #81046 üzenetére
Köszi a felajánlást, de ma élőben meg tudtam nézni MM-ban
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
őstag
válasz zsolti72837 #81090 üzenetére
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
őstag
-
Mercutio_
félisten
Köszönöm a fáradozást, de megszoktam az értesítő ledet és a topicjában valami scroll hibát emlegetnek meg füles jack elengedést, az ujjlenyomat olvasó csak feloldásra használható.
Persze ennyiért számlás garis készüléknek bőven jó, csak nekem még nem az igaziValakiCoolBoy323HodorHonort említette, de konkrét típust nem mondott[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #81083 üzenetére
Én is maradok még, pedig már itt se kéne hogy legyek
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #81080 üzenetére
Na mar nem aktualis. Nyilvan melo miatt nem tudok tovabb maradni
-
Tim82
félisten
-
YM
senior tag
Pesten van valami jó strand? Hol tudok lehűsölni ebben a dögmelegben?
Csajt is vinnék. -
Magnum_
nagyúr
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #81077 üzenetére
Kösz, inkább nem állok be a sorba...
(1 óra múlva lehet róla szó)
-
CoolBoy323
nagyúr
Vki sor, most, Rakoczi ter?
-
GabN73
addikt
Valakinek nincs kölcsönbe (1 nap max) egy véknyabb (9,5 mm) HDD optibay?
-
Mercutio_
félisten
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #81065 üzenetére
Azé a kormányközeli kifőzdék esetén megy a maszatolás, mert senki nem akarja magát másnap az utcán találni...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
-
bandus
veterán
-
DeFranco
nagyúr
juhtúrós lángos családdal fogyasztva ebédidőben gut.
@Saint_: szerencse, hogy van egy aktívan dolgozó nébihünk akik razziáznak rendesen. megy is az ajvékolás minden szinten miattuk.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #81061 üzenetére
Panaszkodsz vagy dicsekszel + lábtér vehető, kaja is, bár ilyen rövid útra felesleges a sztyuvik pedig...
-
bandus
veterán
-
GabN73
addikt
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
dat feeling amikor mobilról lövöd le mobilneten keresztül teamwieveren a nagymamagépen a win10 frissítést, miközben már 96%-nál jár
csak tudnám melyik frissítés csorgott be, eddig elég volt skipelni a KB3035583-at, most is megtettem és mégis...
-
Spet
addikt
válasz lorcsi #81053 üzenetére
Mint Attila (yutbob alert)
(nem baj pénteken menekülési utvonalként ki lesz próbálva a régi, megszokott 7-es főút)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
lorcsi
veterán
Péntek du is be szokott állni az M0 és M7 Balcsi fele ?
vagy csak szombatonként ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
DeFranco
nagyúr
válasz zsolti72837 #81050 üzenetére
neitthirdessémámennyémázsótisokszámnincsnemisvóthónapselesznyócötven
szia
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
MurdR
veterán
[link]
Reggelt!yt alert, 1:30-tól tessék nézni a videót, nagyon komoly.
(kis basszus nem árt, tehát ne telefonon.)MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
CoolBoy323
nagyúr
8 elott felb.sszak az agyam a melo miatt. Tele a tokom!!!!
-
macilaci78
nagyúr
Átjössz, megnézed.
NAS nincs, Redmi3 gond nélkül megy, routerre wifin megy, pendriveról mindent a virágboltból.
Ha gondolod, hozz usb-s tartalmat tesztelni.Nekem ez még mindig csak egy TV, a vezetékes inputokon kívül másra nincs használva.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
rizso
addikt
válasz macilaci78 #81043 üzenetére
Zsiiir, a 42" is jatekban van Van valami hibaja? Otthoni halozat eszkozeit (NAS, pc, telo, barmi) tenyleg gond nelkul latja wifin, es le is tudja jatszani a tartalmakat?
Szerintetek mennyire overkill nappaliba kb 2,5-3 mrterrol az 50"?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
föccer
nagyúr
Reggelt urak!
Kicsit bealudtam, reggel félálomban kinyomtam az ébresztőt és ráhúztam +1/2 órát. Grr, nem szeretek hideg vízben zuhanyozni és lehet összeszedek ma egy gyorshajtás csekket.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Melack
veterán
Reggelt!
Oltásmegtagadó szülők - lesz még vmi ultra egészség kultusz, ami itthon is kitör?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
CoolBoy323
nagyúr
Morning!
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MrSealRD
veterán
válasz CoolBoy323 #81019 üzenetére
Ja, akkor mindegy... Valamiért az rémlett... Lehet csak a szelektív olvasásom eredménye.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
Morgi
-
bandus
veterán
válasz CoolBoy323 #81019 üzenetére
De jo lenne ha civic lenne az a ceed
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #81033 üzenetére
Nyilván kinek a pap, kinek a lánya, de nekem nagyon fekszik. Az egésznek a hangulata, a fényképezés. Nagyon jó az egész. Mondjuk hozzá kell képzelni, hogy egy normális tévén, BD-ről nézem, eredeti hanggal. Szóval tényleg fincsi az anyag.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Megnéztem az Interstaller-t. Újra. Döbbenetes. Eddigi egyik legjobb film amit láttam, műfajon belül pedig egyértelműen a legjobb.
Aki szereti a sci-fi-t, annak kötelező darab.
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #81026 üzenetére
Bizomanyi szerzodessel. Igen.
Erre a megoldast lasd lent, DeF irta.DeF: igy igaz. Neki nincs atirasi koktsege, sot, elegendo az vevovel intezni az atirast, ugynevezett kettos atiras, az neki free of charge, ez a kedvezmenyuk.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #81026 üzenetére
látnod kellett volna a nepper arcát, amikor közöltem vele, hogy ha el akarja adni nekem az autót lesz kedves a saját nevében szerződni mert okirathamisításba nem megyek bele.
hádehádeháde akkor az plusz költség.
ok. fizetem.
O_O
persze így sem vállalta, mert ő is tudta, hogy nem az átírási költséggel nem akar szívni, hanem a felelősséggel.
én meg tudtam, hogy amit árul az egy ropira tört szar (ipari mákom volt, hogy ezt előző nap full kalandos úton megtudtam kvázi-véletlenül, de ezt azt hiszem már meséltem) tehát csak biankó mentem el trollkodni. (meg előtte nem láttam még eladó autót, és kíváncsi voltam, mit szúrok ki meg mit nem. tanulókör volt.)
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #81022 üzenetére
Kivéve, ha meghatalmazással csinálják, és a magánszemély eladó szerepel az - előre kitöltött - adásvételin, ahogy az sok helyen megy.
A1: Kabbe!
-
DeFranco
nagyúr
semmi. ugyanúgy ahogy a 15k km-es egy éves esetében sincs.
amit odaírtak, az semmit nem jelent, ugyanazok a jótállási/szavatossági szabályok vonatkoznak rájuk mint másra, ilyen nincs, hogy leírom, hogy nem ér a nevem káposzta a fejem, cseréptörést nem vállalok.
nyilván ennyiért lélegeztetőgéptölteléket kapsz ez világos. de nem azért, mert kiírtak akármit is.
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
-
Chaser
legenda
gondoltam megveszem a 206cct, nagyjából tudom mik a hibák,nem véletlen volt gyanúsan olcsó, ma du. többször egyeztettünk időpontot, legutolsó az volt indulhatunk, xy helyre elhozza, menet közben racsorogtunk, születésnap, majd holnap. Wtf:d valami erősen pigmentaltsagu egyének hada lehet, vége az volt ő nem akarja nekünk eladni, mert mit képzelunk magunkról,megbeszeltunk időt helyet és ok fel órával később változtatnak rajta ami nekünk nem tetszik arról nem beszélve kb mindig más vette fel a telefont:d van egy sejtesem mit takar náluk a "még kimelt"
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
rizso
addikt
válasz föccer #81013 üzenetére
Br 130-150e, nagyon max 170-180e, de tényleg adjon többet, mint az olcsóbb társai.
Mercutio_: no igen, szaktopic...khmm, sokra nem megyek vele, pedig viszonylag értelmesen összeszedtem az igényeket, márkatopikokban fel sem teszem a kérdést, mert csak elfogult válaszok jönnének adott gyártó készülékeivel kapcsolatban.
Az már kezd tisztázódni a fejemben, hogy 4K egyelőre még fölösleges, a telómat sem használom 4K rögzítésre, tv adások nem tudom mikor lesznek, letölteni meg 720/1080p is elég. 3D-vel úgy vagyok, hogy bár ritkán használnám, de néha elég fun tud lenni, apóséknak is valami 46" körüli 3D LG van, és megnéztünk már rajta 1-2 kellemes 3D tartalmat, így ez a funkció csak plusz pont. Egy ilyen még csisssssszre beférne
-
Mercutio_
félisten
Tavaly megcsípten egy kifutó szériás Panasonicot, remélem 10 évig megint nem kell ezzel a kérdéssel foglalkoznom. A szaktopicban egymást fúrják az egyee márkák (támogatott?) rajongói a márkaspecifikus topicokban meg...
Ha sok tv műsor van érdemes azt is jelezni, ha tanácsot kérsz.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
rizso
addikt
Ehhh, ez a tv vasarlas kikeszit Akkora a valasztek es annyira nem ertek hozzajuk, hogy mar faj...
Mennyivel egyszerubb lenne, ha azt mondanak, hogy nincs valasztek, ez az egy fajta van es kesz
-
7
addikt
-
MrSealRD
veterán
válasz bandus #81008 üzenetére
Értem én, hogy hozzád nőtt, de a 4-es metrón egy Civic-el nem néznek meg nagyon?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Siriusb
veterán
válasz macilaci78 #81005 üzenetére
Te aztán tudsz élni, mindig a napos oldalon sétálsz.
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #81002 üzenetére
Itt szemerkélt 10 percet, de abban el is fáradt.
Spet: utolsó kettőre gondolj valamit. A tetősnél az csak tető vagy van benne világítás is? Ez előtte lévő aki vagy terrárium (bírná -e a víznyomást?)
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Siriusb #80998 üzenetére
XI ker, Rákóczi híd. Egy szem eső sem esett, szél is csak vagy 40 percig volt. Most szivárványt nézegettünk Párommal.
Saint_: Itt is tűz a Nap és meleg van, csak a felhőtakaró miatt mások a fények.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
Tuz a nap, meleg van
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogwarts Legacy teszt
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500