Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
H.Ezredes
őstag
válasz KINKY_007 #29348 üzenetére
Miért nem jó ?!?! Ez a poliuretán pont az ellenkezőjét csinálja sok esetben mint kéne. Sok helyen pont a csillapítás a lényege amit ez a szar nem teljesít. Nem tud csillapítani üt ,kemény, Nem véletlen vannak gumiágyba és gumi szilentek !!!! Mindegyiknek meg van az a mozgása és csillapítása ami kell. Ezzel rohadtul nem azt éred el.. Persze kemény hű de fasza azon kívül minden szétmegy de jó... Pl E46-nál a lengőkar hátsó szilentjéhez berakod és teljesen nem úgy csillapít és nem olyan mint aminek lennie kell amikor kitekered a kormányt az a szilent akkor is engedne egy kis mozgást ami kell is a geometriába de ez a szar nem enged semmit. Nem jó sok kocsiba láttam mindbe szar volt. Az én véleményem ez. Aki akarja rakja be magának. Csak arról pont engem ne akarjanak már meggyőzni,hogy milyen jó
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
KINKY_007
aktív tag
-
H.Ezredes
őstag
válasz KINKY_007 #29354 üzenetére
Félreérted. De pontosan betámaszt és úgy ahogy kell !!! Arról van szó,hogy a "gyári" szilentek úgy csillapítanak ahogy azt kell és amilyen mozgásban kell,hogy engedjen oda enged is ez természetesen nem azzal egyenlő,hogy nyúlik rugózik össze vissza. Ne keverd össze !!!! Kemény szar lesz helyette. Igen VERSENYPÁLYÁN !!!! ez jó 0 komfort. Cseréltem már ilyen poliuretán szilentet mert ugyan úgy tönkre ment mint a többi Utána kiment az új csoda poliuretán szilentel és rohadtul nem jó. Ha ez a jó akkor én nem értek az autókhoz Nem nyeli el az ütést kemény nem csillapít úgy az egész bazári úgy ahogy van.... Meyle HD-t beraktam és tényleg jó. De egyébként az összes többi is jó de sajnos a magyar utak eszik őket ez tény. De a poliuretán szilnetet is ugyan úgy. És én egy febi,lemförder,Meyle HD szilent után nem nyeklik ,pattog , imbolyog , bizonytalan és más egyéb mozgást nem csinál a futómű... Hanem szimplán JÓ !!!
Más:
Kis E90 megkapta az új turbót Mókolt szar volt rajta iszonyatosan hordta az olajat kapott új turbót komplett motor mosást, vákuumpumpa letömítést, új szíjak görgők ( termosztátok és főtengely ékszíjtárcsát már cseréltünk előtte ) összes intercooler cső és intercooler takarítást EGR pucolás szívócsonk pucolás és mindenhová természetesen új tömítés. Nem kis munka és látványos is eléggé.
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
szőröscica
addikt
Azért a pofátlanságnak is van határa, ezért a fossátört valamiért ennyi pénzt elkérni.
Makulátlan állapotban, pfff.
-
MPowerPH
félisten
válasz szőröscica #29357 üzenetére
Miert fossatort? Egyebkent jah, eleg igenytelenek azok a felnik, a belseje katasztrofa. A bor odavan, a kozepkonzol brutalisan el lett ronditva. Az ora biztosan visszatekert, valszeg behozott. En innen nem tudom, de valaki megnezhetne a nyilvantartasban(600huf), mi a hazai tortenete az autonak.
Miert a facelift elotti fenyszorok vannak az auton?1 millat tan adnek erte... Bar az a lehetseges majd 400k futott km eleg sok.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
MPowerPH
félisten
válasz szőröscica #29359 üzenetére
A motorhazteto? Azert nem vettem eszre, mert nem tudtam, hogy van e kulonbseg a facelift meg az az elotti kozott. Hol kell keresni a kulonbseget? Mert pl. az elso lokos az teljesen rendben van.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
negro
őstag
válasz MPowerPH #29360 üzenetére
Ilyenkor a vesere gondolnak mert a motorhazteto ugyanaz am csak mivel igy a bontosokon maradna sok mert csak a nagy vese kell a tobbsegnek igy hirdetik, hogy fl hazteto es aki nem ert hozza vigye, vegye egyben!
[ Szerkesztve ]
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Skimaster
senior tag
Ezt fel kellene jelenteni a 164 K km miatt... Kintről behozott a rendszámtábla mutatja... Nagyon gáz, csak a hátsó lámpabúrát látom jónak... Vezetőülés alapján kb 364K km...rohadjon meg az ilyen...holnap fel is hívom majomkodni kicsit...
-
Möhe
addikt
Megválnék szeretett autómtól, mindenből a legjobbat kapta. Negyedik autóként volt használva, én vagyok az elő tulaja. Frissen szervizelt, mindenről számla van,sőt még a tankolások is megvannak.Rengeteg érzelem fűz az autómhoz.....
Valahogy így képzelem a dumát a telefonban..... Golyót az ilyennek, a felniért külön kétszer lőném le
-
-KP-
addikt
én is tegnap nézegettem hahut. valami iszonyat gyenge a kínálat. még 1,8körül is olyan fapad modellek vannak mobile-n meg 5 ezer euróért gyári m-paket sportüléssel, multifunkciós m-kormánnyal, pdc-vel ülésfűtéssel stb.
-
CharlieDrop
veterán
naigen, tesóm lecserélte az e46-ot egy 2004 utáni S40-es Volvóra. És ahogy elnézetem, azért ami kell benne van, még drága sem volt (oké, az más kérdés milyen állapotban van, de ahogy elnéztem nem gatya).
Mondjuk gondolok ilyenre, hogy 4 elektromos ablak (e46-ba úgy kell vadászni), ülésfűtés (itt még szövethez is adták), projektoros lámpa (nem xenon)...szóval látszik, hogy az e46-nak ott a vége az s40 onnan kezdődik, de most elgondolkodtam a Volvón is (tudom motorilag Ford az meg olyan amilyen)
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
-
törölt tag
válasz CharlieDrop #29369 üzenetére
az én e46-om itthon került először forgalomba, 318i, úgyhogy egyértelműen a fapad fapadja. az össz "extra" ami benne van az a 2.0-ás motor, a busines fej, és a hátsó elektromos ablak. pont. még a hátsó üléssor se dönthető ami azért milyenmár az az opelekben is alap...
igazából ennyivel én bőven tudok élni, de embere válogatja, cimbora szerint is két bmw van, a full extrás meg a sz@r[ Szerkesztve ]
-
-
-KP-
addikt
válasz CharlieDrop #29369 üzenetére
olyan nagy elvárás, hogy legyen m-kormány, sportülés, ülésfűtés esetleg pdc? úgy tűnik igen. nincs kedvem utólag összevadászni, meg beszereltetni ülést cseréltetni, kormányt cseréltetni stb. szerintem többe jönnék ki, mintha eleve olyan autót vennék, amibe ezek benne vannak alapba.
-
stickermajom
addikt
válasz CharlieDrop #29374 üzenetére
Az M kormánynak más az átmérője? Az oké, hogy alul nincs "lyuk", meg van két kis bütyök oldalt, de másban miben különbözik?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz stickermajom #29375 üzenetére
amennyire tudom vastagabb is.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz CharlieDrop #29374 üzenetére
Az M-es kormányt, azt pont 10 perc berakni és plug and play...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz stickermajom #29378 üzenetére
Kisebb, vastagabb, meg ott az ujjtámasz.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
negro
őstag
válasz MPowerPH #29379 üzenetére
Ebben otthon vagyok. Csak ahogy irtam sokszor behulyitik a usert a bontosok, hogy ugy hirdetnek "facelift motorhazteto". Mikozben egy felet gyartottak E39-re csak. Eleg ha az ember megnezi ETK-at es lathatja ugyanazon cikkszama van egy 96-os es egy 2003-as mhaztetonek.
Legutobb volt pont ilyesmi tema masik forumon, hogy face E39-en mas-e a sarvedo iv? Ergo vki megtorte es bontobol jo-e egy 98-as autorol valo? Persze, hogy jo hiszen ugyan az. Viszont paran azt magyaraztak neki nem olyan ive a lampanal meg ilyenek... mondom ha hezag van akkor a lampatest van rosszul berakva.
Btw ha az a linkelt auto 2 milla akkor az enyem 3
[ Szerkesztve ]
-
KINKY_007
aktív tag
válasz CharlieDrop #29381 üzenetére
M kormány elég nagy elvárás, elég drága kis kiegészítő volt...
30-40e HUF és 10 perc berakni. Ez miért is nagy elvárás?A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
CharlieDrop
veterán
válasz KINKY_007 #29383 üzenetére
Amiről te beszélsz, az az utólagos bontásból való kormány és legalább 60 körül van egy jobb, 30-40 körül az ilyen dupla küllők tangák vannak.
Amiről én beszélek az már eredetileg is benne levő kormány, nincs előttem árlista, de gondolom nem volt olcsó extra anno.
-
negro
őstag
válasz CharlieDrop #29384 üzenetére
Na es nem art meg 20-ert uja boroztetni. En pl. meg is "vastagitottam" persze nem olyan tulzottan mint ujabb bmw-ek kormanya.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz CharlieDrop #29384 üzenetére
Ja, azt hittem használt autófelszerelésről beszélünk... Nem tudtam, hogy még e46 van újonnan.
A neten rá lehet keresni a mostani árakra.
Igen, a 20e-s bőrözés után tényleg újszerű, de ennyi erővel mindet ki lehet cserélni, újrafényezni stb...[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
E46-nál a diffibe 1 liter olaj megy, ugye?
-
H.Ezredes
őstag
válasz stickermajom #29388 üzenetére
-
CharlieDrop
veterán
válasz KINKY_007 #29386 üzenetére
ezt direkt csinálod?
Azt írta keres olyan autót amiben van M kormány (is), és nem akarja szerelni, ennyi, sok e46-ot nem látok M kormánnyal, gondolom mert anno drága volt, utána akik meg használták nem cserélték le.
ezen mit kell értetlenkedni?
nem írtam, hogy ne szerelje át, azt se hogy igen, azt se hogy nem kapható kormány...
-
KINKY_007
aktív tag
válasz CharlieDrop #29390 üzenetére
Én meg azt hittem, hogy M kormányos autót akar vezetni és a fórum célja, hogy segítsük egymást...
Valóban 1999-ben fogalmam nincs hány márkát kértek a sportkormányért az első tulajtól. Annyira igazad van! Nem is értem miről írok...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
MPowerPH
félisten
Irgum-burgum. En meg nem ertem ezen mit kell vitazni.
Don't Tread On Me
-
Cxgrav
senior tag
E46-unk szervízben van, amint visszakapjuk megmondom, hogy mi lett cserélve és milyen összeg ment el rá
Picture me Rollin' by 2pac
-
zsolt1225
aktív tag
Nyár előtt szeretném majd lepolírozni a kocsit. Ki milyet ajánl? Turtle wax, sonax, menzerna, bármi más?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest