Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
Motortartóból febi ajánlott 14-ért?
Izzítógyertyából ngk vagy beru 5-ért?
Hátsó gátló Bilstein vagy KYB 11-ért?e46 320d 150LE....
-
MPowerPH
félisten
Lampak lehet holnap megjonnek. Kabelt meg nem talaltam, Latviabol lenne £48 -ert. Ez a kabjak be kat... Aztan lehet megis szerencsem lesz a BMW-vel, Harry Fairbairn -tol kertem quote -ot a bal turbocsore, es akkor mar rakerdeztem a kabelre is. Van nekik, £25 -ert, ami mar annyira nem gaz.(bar meg mindig csak 1 par atalakitorol beszelunk, amiert elkernek 10k-t) Meg ugye a vezeto oldalt tonkrement a rugo a karban, ami adja az ovet, igy mar nem adja, arra is rakerdeztem, £42 lesz, az meg a belefer kat. utalok hatra nyulkalni az overt, szoval azt is megrendelem.
A turbocso kompletten mindennel egyutt eleg szep tetel:
Charge air line 11618506078
Preformed seal 11617790547
Preformed seal 11617791469
Cable holder 11617788406
Temperature sensor air 13627792203
Plug housing 2 POL. 12521732460
Blade terminal spring contact MDK4 x2 12521737773
Twist protection 11617807095
=£259Nekem igazabol nincs gond, a felso csovon a fem megvan repedve 90 fokban, Ezredes hivta fel ra a figyelmemet, hogy azt lehet jobb lenne cserelni, nehogy egyszer ledobja. Csak a cso tomitesekkel kijonne £200-bol, de azt irtak, hogy jobb kompletten cserelni ott mindent. Vegul is elment tobb mint 210k km-et, szoval annyira nem gaz. Itt van az, hogy 100k km-el vagy alatta kell autot venni, es 200k km elott el kell adni, akkor egy rakat koltsegtol megkimeled magad.
Ez 30D-nel is van, gondoltam leirom, hogy mindenki lassa, mivel jar a fenntartasa egy ilyennek, meg ugyis, hogy nincs semmi baja, kopp-kopp.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
stickermajom
addikt
-
whitezo88
nagyúr
ne húzzátok a javításokat, mert műszakira meg nagyon fájó lesz egyszerre kiadni minden javításért pénzt.. én így jártam most, szerencsére "olcsón" megúsztam a 99-es benzinesem miatt, de így is 150 000 lesz ott hagyva délután... és nem is ezernyi dolog kell. 2 tropa gátló, 2 munkahengerrel amiben van mert szétverte már, termosztátház engedi a vizet az is komplett csere, elektronikai dolgok, feltöltés, 3 óra munkadíjjal apámfaszával... és nem is a legdrágább alkatrészekkel, mert azt is egyeztettük.
Ja és a fékbetétek+tárcsák is cserések lesznek, mert kopottak, szóval majd még az is. Ezek a fentiekkel együtt mióta nálam van az autó nem lettem cserélve egyáltalán, szóval várható volt hogy szétmennek.
[ Szerkesztve ]
-
huuuba2
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani Bp vagy környékén szerelőt ?
Kicsit kopog a hátulja, csökkentettem a keréknyomást mert zavaró volt.
Touring e46Köszi
xxx
-
törölt tag
válasz huuuba2 #29059 üzenetére
gyakorlatilag csak bmw-vel foglalkozik kivéve ha ferrarit szerel de na .
többen voltunk már nála innen, rosszat nem hallottam róla, bmw specifikus tudása meg hatalmas és kb ez számít. ő pest szélén van van btw
-
-KP-
addikt
egyik nap keresgettem audi b7 modelleket is, csak úgy kíváncsiságból. hihetetlen milyen fapad modellek vannak a piacon. ülésfütés, pdc, tempomat és multikormány csak elvétve van. El kell menni a 2005-6-os 200 lóerős FSI/TFSI modellekig, hogy ezek közül valami legyen, viszont ott meg a motor egy félresikerült konstrukció (dieseleket nem néztem) Az meg hogy egyszerre mind legyen kb. piros hó esik kategória. Míg mondjuk még egy e46-nál is alap, hogy van ülésfűtés és a többi dolog is megtalálható elég sűrűn 3-4 évvel idősebb modelleken is már. e39-ről nem is beszélve. ennyivel előzte a bmw a korát? Arról nem is beszélve, hogy utólag beépíthető a tempomat meg a multikormány is, de a tempomat kapcsoló gombjai egy külön karon helyezkednek el a kormány alatt, ahogy pl az index, világítás. Szerintem ez is egy tök béna megoldás, sokkal jobb ha a tempomat gomjai is a kormányon vannnak.
[ Szerkesztve ]
-
Kenny88
tag
Helló
Kérnék egy kis segítséget hát ha valaki talákozott valaki ezzel a problémával. Van egy e90 320i elinduláskor rángat ami érdekes hogy hidegben jobban csinálja ha melegebb az idő kevesbé érezhető megoldás szokott lenni ha 1500as fordulatról indítok de néha ott is, ha kettesben van és ugy engedem fel a kuplungot nem csinálja. Az olaj leválasztót már kicseréltem légtömeg mérőt is lefújtam contact spérvel! Most 134E km van kettős tőmegű lendkerék nem csatog. Ha valakinek van ötelete meg köszöném! -
Kenny88
tag
Az a baj hogy normális szerelőt nem tudok sajnos! Diagnostiq gondolom itt nem Bluetooth os obd2 adabtere gondolsz mert azom van és nem ír hibát Meg hallgatnám az öteltedett
-
H.Ezredes
őstag
válasz huuuba2 #29059 üzenetére
Írj nyugodtan
(#29060) blackrulz
Ohh köszönöm
(#29036) stickermajom
Érdekes mivel jól írtad az üzemi hőmérséklet úgy 85-90C igazából. A 80C nekem már picit alacsonyabbnak tűnik.... Én lecserélném mindkettőt ha a sajátom volna. Ha 80C alá is bemegy akkor meg pláne !!!
(#29066) Kenny88
Rá kéne nézni....
Lehet elkel a kis M5
(Nr. 086/588)
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
ADAM1337
nagyúr
98-as e39-hez milyen OBD2 ajánlott ?
BT-s megoldás érdekelne. -
KINKY_007
aktív tag
Végre szereztem 18-as Stlying 32-est.
Esetleg valakit érdekel 3-asra, 1-esre való 16-os felni szett (abroncs is megoldható, de inkább csak játszósnak)?
Van:
Styling 32
Styling 155
Styling 156
+ 2 garnitúra acélfelni 15-ös.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
BeZol
őstag
válasz Kenny88 #29066 üzenetére
Majd írj, hogy mi volt a baj. Nekem csak télen csinálja hideg motorral, mert kb azonnal megyek fel a teremgarázsból és hirtelen nagy terhelést kap a csutka hideg motor, de ha felpörgetem az emelkedő alján 1500fordulat fölé, akkor nincs para nálam sem.
Kicsit olyan, mintha nem venné be rendesen az egyest, és előbb vmi megtekeredne (legalábbis nem tudnám máshogy fogalmazni), és csak utána megy át a dolog mozgásba. Persze elvileg 1200as fordulat alatt nem jó semmi a motornak, csak agyon vannak csillapítva, és ezért nem érzékeljük, csak a kor előrehaladtával most már jelzi is ezzel a remegéssel. (E93 330d 179k km)
Nálam kézi váltó olaj és diffi olaj volt cserélve, de nem oldották meg. -
H.Ezredes
őstag
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Skimaster
senior tag
Ha gyári cd van az autóba, e46, akkor azt mivel tudom megoldani, hogy az okostelefonnal beszélgessenek, kihangositani, pendrivrol zenét lejátszon....stb?
-
KINKY_007
aktív tag
válasz CharlieDrop #29076 üzenetére
Igen, ET40 körüliek. Ha érdekel lefényképezem őket...
Itt a gyári képek:
http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=670[ Szerkesztve ]
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
-
H.Ezredes
őstag
válasz ADAM1337 #29071 üzenetére
Miért kell ez egyébként ?!?! Ezek egy forintot nem érnek Rendes géppel kell nézni,hogy ha van baja.
(#29081) Skimaster
1. bluetooth ha van a kocsiba akkor tudna ( gondolom nincs )
2. AUX -ot tudsz még berakni és akkor megy a zene ( De azt se mindegyik fejegység tudja )
3. Egyéb más utólagos megoldás[ Szerkesztve ]
-
KINKY_007
aktív tag
válasz ADAM1337 #29079 üzenetére
Ha van OBD2-es aljzatot, akkor jó bele (Kínából 900 Ft rendelni amúgy). Tényleg csak játszani jó, ha valamit szeretnél megnézni-átírni, akkor komoly tudás (ú PC-s program) is kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Cxgrav
senior tag
válasz ADAM1337 #29079 üzenetére
Szerintem a 98-as E39-be a motortérbe van az OBD, ráadásul körcsatis, amihez az általam említett átalakító kell (OBD1 -» OBD2), amin keresztül az általad linkelt cucc nem fog tudni kommunikálni. (szerintem)
INPA, DIS, SSS, ilyenekbe gondolkodj.
[ Szerkesztve ]
Picture me Rollin' by 2pac
-
ADAM1337
nagyúr
E39-nél megoldható, hogy a kulccsal kinyitni úgy a csomagtér ajtót (touring), hogy fel is nyissa, ne csak fel pattintsa ?
-
MPowerPH
félisten
Nem vagyok benne biztos, hogy szereltek ilyennel. 7er -be szereltek elektromos csomagterfedelet. Viszont mutatos, az teny. Biztosan nem olcso, de tan 100k ala beferne telepitessel egyutt. Mert igazabol eleg egyszeru. Egy mini hidraulikus rendszer, ami radiovezerelt, meg egy gomb.
Don't Tread On Me
-
ADAM1337
nagyúr
válasz MPowerPH #29099 üzenetére
Hát alapból ha a nyitó elektronikára kötöm be akkor jó, csak a lezárást kell beprogramozni, hogy a csomagtartó nyitóra zárjon is, mert 3 gombos a kulcsom a nagy bmw jel zár, van egy központi nyitó meg egy csomagtartó, de az csak kipattintja, de hát tényleg 2 kézzel kell.
Edzés után táskával és evező lapáttal művészet megoldani.
Ezt is felirom a listámra akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Asszociációs játék. :)
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Külpolitika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gray Zone Warfare
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest