-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-B-
senior tag
Ígértem, hogy beszámolok a lejátszóról, ha megjött. Most már kb 2 hete használom. Hdmi-vel összekötve szépen működik a tv-vel meg a soundbar-al. Főleg CD lemezek hallgatására használom, de kipróbáltam DVD-vel is. Ja meg pendrive-ról sorozatot is néztem. Minden működik szépen, egyszerű kezelni. Szóval, amire vettem, arra nekem tökéletesen megfelel.
Mégegyszer köszi a segítséget! -
-B-
senior tag
Miért jobb CD lejátszásra a DVD lejátszó?
Egyébként először abban gondolkodtam, de mivel most akciós volt ez a blu-ray lejátszó, emellett döntöttem.
Hifi tornyot nem akartam, mivel ott van a soundbar, nem akartam egy külön eszközt.
Így kevesebb helyet foglal és olcsóbb is volt.
Remélem, beválik majd. -
-B-
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy elég láma kérdésem. Adott egy samsung tv meg egy samsung soundbar, amik optikai kábellel vannak összekötve.
Ha egy blu-ray lejátszót hdmi kábellel rákötök a tv-re, akkor a hang a sounbaron fog szólni, vagy a lejátszót és a soundbart még külön össze kell valahogyan kötni?
Elsődleges cél zenei cd-k hallgatása lenne.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest