- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Delta Force (2024)
- eFootball
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz #42308056 #2348 üzenetére
A bossok jó részét én is lenyomtam elsőre, aztán volt, hogy egy-egy “mezei” mob simán szétkapott Ez egy ilyen (nagyszerű) játék A DLC-t én nagyon ajánlom, ha máskor nem is, egy sale alkalmával mindenképp érdemes lenne behúzni. Ritka az ennyire jól összerakott és nem “lehúzós” letölthető tartalom egy játékhoz
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #2346 üzenetére
Én is azt hittem hogy majd final boss és kemény meg minden de nem volt vészes.
Vr pistire ne alapozz. Neki a ds-hez sincs annyi köze mint amennyit állít magáról a bb-hez meg végképp semmi.
Gyakorlatilag kitalálta hogy minek hogy kéne lennie aztán ki volt akadva hogy nem úgy volt, holott a játékot még ki sem ismerte, csak ha már ő ds-ezett akkir mindent tud.
Én is néztem a végigjátszását mert azt hittem jót röhögök majd mikor szétcsapják de ami ott lement azt má fájt nézni, nemhogy mulssak rajta..."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
zsotesz81
senior tag
válasz #42308056 #2340 üzenetére
Kint a kastély előtti részen már nem fog frenzy-t szórni rád.
Amúgy azt hittem még csak ott jársz, akkor az irányadás nem teljesen pontos részemről ahol most vagy ott már nem tudom pontosan merre kell menni, de nem nagyon lehet eltéveszteni. Viszont futni ott is lehet . Én mondjuk kinyírtam ott mindenkit, bár az is igaz, hogy lvl 90 körül érkeztem oda, úgy már nem voltak annyira vészesek, két-három ütésből levágtam őket. Pont annyi idő alatt mielőtt a frenzy még felment volna, és még be tudtam nyomni egy sedative-ot -
Chryss855
újonc
válasz #42308056 #2340 üzenetére
A blood rock (+10-es weapon upgrade material) abban a toronyban van elrejtve, ahol az agy van. Ha lenyomod a giga agyat, akkor nem lesz ott, hogy frenzy-zzen téged (emlékszel, az első lámpánál csak úgy osztotta rád a frenzy-t, a kődobálóknál is)
Tényleg kihagyhatók a Winter Lantern-ek (ölelkező agyszörnyek), de nem érdemes annyira, mert nagyon jó blood gemeket lehet tőlük szerezni (akár farmolni is), aminél jobbat már csak a chalice dungeonökből kaphatsz jó sokára.
-
Chryss855
újonc
válasz #42308056 #2336 üzenetére
Van egy taktika ellenük, hogy hagyod hogy tolják a grab attackjüket, de mielőtt elkapnak, gun parry-zel, és tolsz egy visceral attackot. Visceral animáció közben iframe-jeid vannak, így nem sebződsz, ha aközben ér be a frenzy csíkod.
Én egyszerűen nekirohanok, és Holy Moonlight sword transformed L2-vel megcsapom 2x, és szevasz. (knockdown-olja)
Igaz, hogy közben elkap a frenzy, de nem ér hozzám, 2 blood vial és ennyi -
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #2336 üzenetére
Ugordj kettőt. Havnem eleg egy dodhe akkor addig nyomom míg elég lesz.
Amúgy elég nagy hitboxa van a fogásuknak. Nekem is volt hogy már melette voktam, nem a kezei között és mégis elkapott.
Lehet úgy is hogy csak átrohansz rajtuk és nyomod a vialt meg a sedativeot."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #2334 üzenetére
A hely nevébe benne van h nightmare.
Am van frenzy rúna amitől később üt be, a sedative megszünteti a hatást, és én küzdöttem velük úgy hogy ne kapjanak el.
Ha csak a frenzy üt be azt még pont túléled és míg beüt le lehet szedni őket.
Volt hogy gyorsan lecsaptam aztán sedative mielőtt beütne.
De egyébként ja, elég szopó rész."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
sp8787
addikt
válasz #42308056 #2323 üzenetére
Megszerzed a Make Contact gesture-t.
Leengeded/ejted a Brain of Mensis-t oda ahova lel lehet ereszkedni.
Lemegy oda hasznalod a Make Contact-ot es kapsz egy Tier 3-as Moon Rune-t.
Ezutan szepen kinyirod es megkapod a Living String-et ami a Great Pthumeru Ihyll Chalice-hez kell.[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
válasz #42308056 #2290 üzenetére
Én Gherman-DLC előtt járok, kicsit pihentetem, mert sok volt belőle. Nem kellett volna egyszerre játszani és végigjátszást is nézni.( mármint azokat a részeket néztem mindig meg ahol már én is jártam)
De tipikusan olyan lett számomra, hogy a skill nélküli, böhöm nagy bossok-at rohadt könnyű megölni. Shadow of Yharnam és Logarius volt eddig a két kedvenc boss fightom. Ezekhez tényleg kellett egy kis skill, hogy sikerüljön.
A platina nálam is cél, megérdemli a játék és le is köt annyira, hogy megcsináljam.
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #2288 üzenetére
A viallal egyet értek. Mondjuk én úgy csináltam hogy benyomtam zenét a háttérbe és a yharnamos vial farming videót használva, more drop rúnával egy óra alattfarmoltam 600at.
Régebben meg volt olyan hogy végigmentem az ailing loran chalicen more echo rúnával és mindet vialra meg bulletre költöttem."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
LucentTwo
tag
-
Kvelstadt
veterán
-
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #2193 üzenetére
Mert kurvajó. Tovabb bővíti azt az amúgyis jó világot és jó bossok vannak benne.
Én még vakon vettem meg mikor volt a játékba pár órám meg sok halálom és úgy éreztem hogy ebből nekem kell az egész.
Szóvál nem kötelező, csak én mondom hogy az, merthogy az!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
sp8787
addikt
válasz #42308056 #2159 üzenetére
Az sztem mar majdnem OP.
En a mostanival megalltam BL55-nel es mar befejeztem volna reg az alapjatekot ha nem lenne a MHW.
De ez csak jo mert igy legalabb tobb jo jatek van.Ha mondjuk nem farmolsz es Gascoigne > CB > BSB > Vicar Amelia > Darkbeast Paarl akkor lehetsz olyan 20-30. De BSB utan is egybol lehet "menni" Hypogean-ba.
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #2132 üzenetére
Van. Afféle tudás bölcsesség tisztán látás. Minél több van annál többet látsz.
De ezt úgy képzeld el pl érted mit mondanak ellenfelek akiket addig nem értettél, vagy már van plusz támadásuk.
Valami huszon valamennyi fölött az ellenfelek is durvábbak. Ez történt nekem hamwick bossnál. Kurvasok olyan fekete lidércet idéztek, de már a lövészes erdőbe is sok olyan jött miközben ott mindenki lőtt rám."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
LucentTwo
tag
válasz #42308056 #2109 üzenetére
Addig én is azzal mentem, utána is egy darabig és ez volt a baj. Leginkább a Blade of Mercy és a Ludwig Holy Blade kombót használom, épp melyik enemy mit kíván meg. De ugye itt "nincs nagy különbség" a fegyverek sebzésében, csak meg kell találni a saját mechanizmusodhoz a megfelelő fegyvert. De tegnap is váltanom kellett az Axe-re, mert így sokkal könnyebb volt az adott bosst ölni.
[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
válasz #42308056 #2107 üzenetére
Én mindent átnézek, így van elég alapanyagom a fegyverek tuningolásához is és ahhoz képest, h az első ilyen játék nem érzem magam olyan bénának benne. Eddig egy bosstól eltekintve 1-2-szer haltam meg a bossoknál. Amelia után lassultam be, mert rossz fegyverekkel mentem, de aztán megtaláltam azta fegyver kombinációt amivel igen könnyedén haladok. Nem tudom, ha te meghalsz akkor hogyan szoktad, de én úgy csinálom, ha minden enemy-t megölök egyszer akkor egyből rohanok a halálomhoz vissza. Max azokat nyírom, ki akik nagyon akadályozzák az utam. (plusz itt volt a 4napos hosszúhétvége, amikor semmit nem kellett csinálnom.)
-
odinkain
tag
válasz #42308056 #2051 üzenetére
Én se vagyok nagy parry-s, egyszer az elején sikerült véletlen és felkaptam a fejem, hogy ez most más volt. Ha látsz enemyt álldogálni háttal neked oda tudsz lopozni/gyalogolni, hogy nem vesz észre. Megtudod backstepelni.
A parryt először lomhább/nagyobb ellenfeleknél gyakoroltam. Pl a troll az egy jó választás lehet, hogy ráérezz.@kvelstadt: közbe eszembe jutott még az opcionális boss szóval szerintem neki megyek először annak.
PSN: inkaoner81
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #2049 üzenetére
Ott nagyon óvarosan kelk haladni és egyessével behúzni őket. Egy is sok belőlük, parry nélkül meg főleg.
Én nekem van egy saw cleaveres végigjátszásom de nem volt semmi speckó taktikám vele. Nagyrészt kinyitva használtam.
Egyébként nem úgy megy az hogy ha egy ellenfélnek beadod akkor a többinél is menni fog.
Meg kell ismerni az ellenfél támadási mozgását és elkapni a pillanatot.
A kidnapper meg amúgy is nehéz mert nagyon hírtelen indít támadást, ráadásul ott a para hogy ha nem sikerül akkor valszeg meg is öl.
Első játékban nekem sem volt egyszerű kijutni onnan, és ugye a a blood vialt sem tölti ott visdza a játék 20ra.
Nem is tudom hogy maradt e mire megtaláltam a làmpát."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #2027 üzenetére
Van jutubon videó, hol és hogy érdemes farmolni.
Kicsi útvonal módosítással de én is azt használtam.
Mondjuk én rászántam kb egy órát és összeszedtem 600at (15-20/kör)
Cleric beastes hídról indultam és egészen gascone-ig mentem egy útvonalon. Pár perc az egész."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
saelin
veterán
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #2016 üzenetére
Felejtsd el a pajzsokat. Amid van az arra jó hogy egy kicsivel kevesebb sebzést kapsz be és a staminád is leverik. Bossoknál meg semmit nem ér.
Ez nem az a játék.
Dark soulsba, na ott lehet pajzsra építeni ha azt szereted.Sp8787
Akkor mostmár biztos hogy nem növeltem a discovery-t."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
sp8787
addikt
válasz #42308056 #2013 üzenetére
Az Arcane noveli a Dicovery-t es probalok egyszeruen fogalmazni.
MARHARA ne foglakozz vele!!!Amikor ez majd fontos lesz az meg nagyon nagyon messze van es valojaban csak a Chalice-ekben lesz ez fontos es ott sem a normal fajtakban. Raadasul van egy egyszeru modja ,hogy ezt "drasztikusan" noveld meghozza az Eye runakkal amikbol az egyiket az alapjatekban(siman el lehet rontani ,hogy ne legyen meg) egy annal jobbat meg majd a chalice-ekben lehet szerezni. Meg meg a DLC-ben is van egy runa ami erre jo(Milkweed).
Ezek kimondottan az endgame endgame-jehez a Bloodgem farmolashoz szuksegesek.
-
Kvelstadt
veterán
-
saelin
veterán
válasz #42308056 #2007 üzenetére
Dehogynem, csak menjél és csináld! Nem szabad az elején túl sokat gondolkodni. Az egész játék kb a kitartásról szól és a trial & error-ról.
Sosem játszottam egy fromos játékkal sem, de ez engem úgy beszívott, hogy a Bf1-et bottal sem piszkáltam meg azóta. Talán majd a Surviving Mars-t elindítom kikapcsolódásként, ami valamikor 15.-én jelenik meg.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz #42308056 #2005 üzenetére
Vissza tudod szerezni az elvesztett echo-kat. Csak vissza kell menni a szörnyhöz és megölni azt amelyiknek világít a szeme. Ha mázlid van akkor lehet hogy már a földön megtalálod.
Persze ha meghalsz azelőtt hogy eljutnál az echo-hoz, akkor annyi, elveszett.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz #42308056 #2002 üzenetére
Szerintem annyira ne izgulj rá a halálokra. Játsz lassabban, a harcokat ne siettesd, szóval ne legyél greedy. Nekem ez bevált.
Egyedül a bossoknál való halál tud frusztrációt okozni, mert ugye ott elmehet egy csomó consumable item... Szerencsére eddig egész jól mentek és nem kellett nagyon sokat farmolni. Vicar Amelia után én nagyon el voltam veszve, de amikor belefutottam egy új lámpába... az olyan jó érzés volt!
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz #42308056 #1981 üzenetére
Ne add fel . Bevallom én mikor neki mentem nem tudtam a parry-ről igy a sírkő körül szaladtam tehát köztem és közte mindig ott volt a kő és nem tudott megütni a lövedék is alig alig ért át . 2. fázisban persze szétveri a köveket . Akkor molotovval dobáltam és szaladtam körbe fel a lépcsőn majd le a tetőre és úgy fel újra a lépcsőn . Most igy egy hét játék után már face to face neki mennék már nem lenne akkora kihívás . Farmolj sokat lépj szintet javadra válik mindenképp .
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #1965 üzenetére
A locknak az a lényege hogy mindig az elkenfél felé néz és hozzá képest mozog és nem nagyon tid melléütni. Ha közben meg tudnál fordulni azaz hátat fordítani az ellenfélnek akkor a l9ck haszontalan lenne.
A baj az hogy adott hogy mire való a lock (és szerintem nagyon jól működik) te pedig másra akarod használni.Asszem Moby írta korábban hogy ebben a játékban te nem írod a szabájokat hanem el kell fogadnod. Ezt nagyon jól leírta.
Ha ez nem megy akkor lesz az ami most nálad van.
Én imádom a lockot és remekül tudtam használni egész játék alatt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #1963 üzenetére
A parry nem akkor jön be mikor emeli a fegyverét hanem mikor a felemelt fegyver ekindul feléd. Az egy elég rövid pillanat és azt kell elcsípni.
Ha már akkor lehetne parryzni mikor még csak emelik a fegyvert A-Z-ig mindenkit parryznék mert elég easy lenne úgy.
Lockooni meg szerintem nem nehéz. Klikkelek egyet bal stickel és kész.
Ilyen gyors ellenfeleknél mindig manuálisan forgatni utánuk a kamerát, ugyanazzal az újammal amivel dodgolni kéne, na az lenne nekem zavaró."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #1959 üzenetére
A fegyverednél alul ott a strenght (izmos kar) és a skill (kéz ikon), ezek mellett van egy betű amiből azt lehet tudni hogy mennyi bónusz sebzést kap a fegyvered ha az adott statot fejleszted.
Legjobb betűtől legrosszabbig: S A B C D E.Példa.
Ha van egy vegyvered aminek a strenght(str) ikon mellett van mondjuk egy B-betű és a skill mellett mondjuk egy E betű, akkor az a fegyver több bónusz sebzést kap ha a str statodat növeled mintha a skillt növelnéd mert ugye a B betű sokkal jobb mint az E ami a leggyengébb.Ezt a bónusz sebzés dolgot majd berakom az összefoglalóba mert bár szivesen segítek de hogy én ezt többrt nem írom le az hótziher!
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #1954 üzenetére
Ez ilyen from softwares dolog hogy neha nem a boss a kihívás hanem a terület ahol küzdeni kell vele.
Meg lock nélkül meg is lehet oldani de az a baj szerintem hogy akkor könnyű mellécsapni az ellenfélnek.
Én azt is lockolva öltem amire sokan azt mondták hogy úgy nem lehet.
Én lusta vagyok a kamerát is folyton buzerálni bossfight közben.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
snake78
tag
válasz #42308056 #1923 üzenetére
Nem tudom mennyire érdekel, vagy segít neked az a személyes tapasztalatom ebben a játékban
De nekem ez volt az első ilyen jellegű jatekom
Szerintem 1000 szer haltam meg benne
Az első ogreig mire eljutottam az ajtó túl oldalára
Kb 4 napomba telt
Nem adtam fel, mert érdekelt, akartam és elfogadtam az egyedi tanuló rendszert
Megszerettem, imádom nekem személyes kedvenc
4x toltam végig
Azóta egy év alatt egy kivételével végig vittem az összes from játékot
Csak ez a stílus érdekel azóta
Rossz fegyver nincsen ebben a jetekban
Azt, higy merte kell menni azt meg érezni fogod
Ha túl erősek az ellenfelek akkor az nem a megfelelő irány
Tudom hülyén hangzik te itt nincsen térkép, csak az elejtett szavak, írások és npc k
Sok sikert a játékhoz -
törölt tag
válasz #42308056 #1929 üzenetére
Amúgy az is tök jó tanulás, ha a itt az elején még nem akarsz megölni mindenkit erőszakosan. Pláne akit nem bírsz. Prübáld meg, hogy csak megfigyeled, evadelsz, táncolsz körülötte, de nem vágod meg. Hogy meddig tudsz életben maradni. Ha az már megy, és le tudod táncolni, akkor neki lehet fogni megtanulgatni a stamina kigazdálkodását. Mehogy életbe kell majd maradnod akkor is, amikor elfogy, és ott vagy 30 centire a késeiktől.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #42308056 #1929 üzenetére
Ki kell tapasztalni, berakni izommemóriába. Onnan már megy
Ja, ahogy Kvelstadt is mondja: souls játékokban ált azzal sokkal több damage-et szedsz be, ha elfelele dogdeolsz. Feléjük szinte mindig kifizetődőbb, meg leginkább mögéjük. De szal hogy inkább feléjük, mint el onnan.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #1927 üzenetére
Nem is az a lényeg hogy visdzaérj hanem h9gy jó pillanatban támadj. Meg nem kell hátrafelé. Ha jó pillanatban dodheolsz akkor akár átdzökkensz a csapásán is pl ha valaki visszintesen üt.
Én általában feléjük szoktam dodgolno bal vagy jobb oldalukra.
Szóval ahogy előttem is írják meg kell látni a támadáshoz a réseket és kihasználni. Ha ebbe belejösz fele ennyire lesz nehéz vagy mégkevesebb."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
válasz #42308056 #1927 üzenetére
Maradj mindig közel az ellenfeledhez. Van egy rövid időablak az evade-re csapás közben, amiben sebzés nélkül kitérsz akkor is, ha amúgy sebzési távolságon belül vagy (iframe). Tanuld meg használni. Próbálgasd az időzítést.
/Ha az iframe-ben ütöd meg őket, az ugyanúgy staggerel, mint a puska, csak ott tutira ott vagy visceral távolságban, máskülönben nem tudtad állcsúcson verni
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Azt azonnal felejtsd el hogy szétcsápolod és ők addig nem tudnak támadni. Ez nem az a játék.
Olyan meg nincs hogy merre kell menni. Ez egy felfedezős játék.
Azt hogy meghalsz ne úgy fogd fel hohy szopst hanem tanulj belőle, milyen támadástól haltál meg vagy mennyien voltak stb.
Sima elugrálással mindkét nagy dögöt meg lehet ölni no damagere csak meg kell tanuni dodgolni (használni a kör gombot).
A fegyvered meg jó. Én most legutóbb azzal vittem végig a játékot dlc-stől.
Viszont az előfordulhat hogy más fegyver jobban kézre állna, de meg is fogod tudni venni a többit is.
Én speciel a hunter axe-ot szeretem, de az is teljesen jó ami neked van.
Mikor először játszottam vele én több mint 2óra alatt nem haladtam semmit pedig én játszottam a dark soulsokkal is.
Amúgy ha megvan két lámpa akkor a következö valamelyik boss után lesz.
De ha jól bejárod a területeket akkor tudsz megnyitni rövidítéseket hogy ne keljen végigmenni mindenen újra és újra."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
Nem tudsz rossz fegyvert választani. Hogy két óra alatt nem haladtál semmit, és nem tudod merre kóvályogsz ez teljesen normális. Ha nem adod itt fel, egyszer még kacagni fogsz ezeken a problémákon
Az irányítás pedig tökéletes, csak még mindig a saját szabályaid szerint szeretnél játszani, amiben alapvető most még, hogy te majd menetközben fogod meggondolni, hogy mégsem támadsz.
Itt minden arról szól, hogy figyelj, és tanulj. Figyeld meg a pályát, Alaposan. Hova fogsz menni, hol vagy, hogy tudsz eljutni valahova, mit látsz. Figyeld meg hogy reagál az ellenség a mozdulataidra, és a támadásaira. Figyeld meg mikor támadható, légy türelmes és ne kapkodj. Igen, ehhez néhányszor meg kell halni. Pár százszor, szal nem nagy ügy. -
sp8787
addikt
A Saw Cleaver-t valsztottad ezekszerint ami teljesen jo valasztas.
Azok a dagadtak a legjobbak arra ,hogy megtanuld a stagger+visceral attack-ot. Amikor tamadni keszul (emeli a teglat) meglovod(L2) es ezzel staggereled majd odaszokkensz(O) es visceral(R1).[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz #42308056 #1920 üzenetére
Szörnyeket, echot gyűjteni és szinteket lépni az elején. Nekem ez segített. Jó néhány boss elsőre megvolt. Persze nem kell napokat farmolni, de pár szint jól jött és bevált ez a módszer
Moby: így van ahogy leírtad
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
törölt tag
-
-
sp8787
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.