-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #4382 üzenetére
Szóval a videóm fertőz. Akkor már volt haszna megcsinálni.
YAKEN
Jön az elden ring.
Mondjuk nem tudjuk mikor és szerintem kizárt hogy kijön jövőre de jön.
Nálam még nem ment az sw játék mert most végeztem a death strandinggel és míg az ment sokminden jelent meg de semmi nem érdekelt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #4375 üzenetére
Egy-két válaszig belemegyek az ilyenbe aztán hagyom.
A példádra szoktam mondani hogy "igen tudom mire gondolsz, mond tovább.
BOBA
Azt nem tudom hogy a legalkalmasabb vagyok e de posztra dé így alakult és megteszem amit tudok.Odinakin
Idézz mikor hol hogy történt ez? Nem emlékszem és nem tudtam hogy ez lesz a vége de azért szivesen!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
BOBAKILL
őstag
válasz odinkain #4371 üzenetére
A Demons Soulsban volt csak megnevezve konkrétan a ködfal. Ott "colourless fog" ereszkedett a városra, a bevezetőben elhangzik. A többi souls játékban meg én úgy tudom nem volt megnevezve csak ugye a Demon-ból továbböröklődött a ködfal elnevezés. Annak hívják és a wikin is így van írva, de a játékban konkrétan nincs neve. (Ha ez nem így van majd valaki kijavít.)
-
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #4324 üzenetére
Volt egy menet mikor elég sokat szívtam logariussal a tetőn, de sztán rájötte hofy ő parryzhető és onnantól
Consono
Souls játékokban mint ahogy ez is, hiába ez borne sokszor nem is a boss a boss hanem a terep ahova össze vagy zárva vele.
Ugye dark souls-os capra demon?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
consono
nagyúr
válasz odinkain #4324 üzenetére
Jogos Ma sikerült Gascoigne-t parry-znem, örültem, mint majom a farkának De eddig 3-0 neki... Miután átalakul mindig sikeresen beragadok valahova és cseszhetem az egészet. Pedig nem sok híja van, látszik, hogy menni fog, ha kitartó vagyok.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz odinkain #4258 üzenetére
Köszi, majd próbálgatom!
Most, hogy kicsit tudtam játszani délelőtt látom a hibáimat:
- elfelejtek fókuszálni az ellenségre
- még nincs a kezemben az irányítás és össze vissza történnek a dolgok
- megijedek
- megijedek
- megijedek:D
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz odinkain #4253 üzenetére
Egyelőre ezt csinálom, a backstab már néha sikerül is :) Igazán még mindig az a probléma, hogy nem érzem a távolságot, ahonnan csinálni kellene. A parry még sosem sikerült :D
Azt jól érzem, hogy ha visszamegyek Hunter's Dream-be respawnolnak az utcán levő ellenfelek? A frászt hozta rám, mikor megint kiugrott a fickó:)Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
odinkain
tag
válasz odinkain #3063 üzenetére
2. végigjátszásra mennyivel lesznek nehezebbek a chalice-ek? Csak azért kérdem, mert a játék végén vagyok ahogy azt feljebb is írtam és nem akarok úgy bemenni, hogy ne jelentsen kihívást. Mert gondolom, hogy az ottani ellenfelek ilyen egy csapásos ellenfelek lettek a játék végére.
Van értelme neki menni inkább 2. végigjátszásra?PSN: inkaoner81
-
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #2244 üzenetére
Az első szintről frontierbe mész ami opcionális.
Az emeletről pedig mensisbe ami story hely. Az után már megnyílik az út az utolsó bosshoz.Iosefka clinicre ne küldj senkit mert megölik őket. Ott vannak jó helyen a chapelbe. Ott se marad meg mind.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #2047 üzenetére
A nagy üres tér az kb sosem boss mentes.
Van hogy még kicsi téren is boss van.
Le tudod szedni a sinistereket.
Mikor bemész a tér ulsó vegében mindkét okdalt a sarokban fel lehet menni és levághatod őket.Az a bath az arra jó, shortcut.
Igen jól gondolod, sőt az Str C szóval azt érdemes leginkább húzni.
Bloodgemeket én is így használom.
Az acéllal meg úgy vsgyok hogy még anno ds1ben infuseoltam fegyvert és gondoktam dejó lesz mert sebez tüzet is.
Aha.. találkoztam egy csapat tűz immunis ellenféllel akiknek az ugye nem fájt, a fizikai sebzés meg ugye le volt csökkenve az infuse miatt ráadásul az infuse a betüket is tötölte.
Na azóta nem infuseolok és csak fémmel sebzek.
Azért azt még hozzáténném hogy ds3ban van olyan infuse ami nem rosz, de ez itt bloodborne. Itt teljesen jól boldogultam az acél elenfélbe mártogatásával."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #1892 üzenetére
Csak egy bizonyos időben van ott a zsákos valamikor a játék elejen de nem tudom pontosan hogy mikor.
DinostaRR
Jó sok echo-t. Azt nem tudom hogy olyankor a vesztes el is bukja e, és én nem invadeltem sosem, de mikor betámadtak és nyertem akkor sok echot kaptam és ilyen random szám volt.
Ebből arra következtetek hogy a vesztesét kaptam, mert ilyenek voltak hogy pl 65983.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #1887 üzenetére
Yahar gulba kétféleképpen is el lehet jutni. Az egyik az hogy a cathedral eard mellett jelenik meg és elkap és elvisz oda, a másik amit te írsz.
De az hogy a zsákos az éjszaka melyik fázisában jelenik meg ott azt én se tudom.
De igazából így is be tudod járni az egészet csak így fent kezdesz a nehezebb részén."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
odinkain
tag
válasz odinkain #1886 üzenetére
Csak nem hagyott nyugodni a dolog....nem vagyok az a megfutamodós fajta, de éppen tegnap volt 3.napja, hogy szenvedttem vele, és már kicsit felidegelt.
Levágtam, csak szettet adott rúnát nem. Mikózben császkáltam észrevettem, hogy Cathedral Ward mellett jobbra ahol le lehet menni, (ahol a két hunter is volt) észrevettem, hogy onnan nyílik Yahar'gul, Unseen Village és ott még nem jártam.
Olvastam, itt hsz-ekben valami zsákosról. A megjelenése kötve van valamihez, vagy majd egyszercsak megjelenik?PSN: inkaoner81
-
Kvelstadt
veterán
-
odinkain
tag
válasz odinkain #1876 üzenetére
Viszont egy valamit nem értek...blood moon van és ha vissza megyek Cathedral Wardba akkor a hollós hunter Elieen nem fekszik az ajtóba, hanem vele kell megküzdenem.
Viszont kvelstadt videójában amikor visszajön Rom-tól és elmegy Cathedral Wardba akkor a hollós csajszi már kint fekszik az ajtóba.
És neki a túlélője is több Cathedral Wardba mint nekem, nekem csak az öregasszony volt, de azt is kinyírta az a farkas. Neki meg van asszem 3 ha jól számoltam
Én vagyok összekavarodva vagy tényleg kihagytam valamit?[ Szerkesztve ]
PSN: inkaoner81
-
sp8787
addikt
válasz odinkain #1863 üzenetére
Ugy hogy ha pl. csinalsz egy BL50-60-as karaktert aminel BL30 - 94-esek tudnak summonolni akkor ott ez a runa kimondottan fontos mivel nem erdemes tul sokat az Endurance-re rakni ezert nem lesz tul sok Stamina-ad. Viszont a Stamina regeneralodast tudod gyorsitani ezzel a runa-val vagy plusz Staminat masik runa-val.
Nekem van egy BL300 koruli egy BL120 meg akarok majd egy BL50 kornyekit. Na ez az utobbi lesz a legnehezebb mivel ,hogy kimaxold vegig kell menni egy par eleg nehez Chalice-on.
-
sp8787
addikt
válasz odinkain #1860 üzenetére
Az a Hunter joval nehezebb mint nemelyik boss. Viszont Eileen-nek is ott kell lennie a bejaratnal.
Mindenkeppen le kell nyomni azt a Hunter-t mert azutan az egyik legfontosabb runat(foleg ha nem akarod tulszintezni magad) kapod meg Eileen-tol.Meg lehet/kell csinalni de nem tul konnyu viszont ha nagyon nem megy majd mondok egy pofonegyszeru megoldast.
-
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #1860 üzenetére
A chatedrálos hely opcionális. Mint ahogy a lecture első szintje is és sz utána lévő helyszín és boss.
Chathedrál egyszerűbb szerintem.
És jaja, vérhold van.
Most tudod megszerezni a iosefka kilnikán a köldökzsinórt ha nem ölted meg eddig az ál iosefkát."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #1842 üzenetére
Van egy ilyen vial farmoló útvonal amiről van fent videó jutubon, én azt hasznàltam és rászántam az időt hogy lefarmoljak 600vial-t, (annyi fér a ládába) kb egy óra alatt kész voltam vele.
Rom meg egy türelemjáték. Ha nem szeded le a kicsiket nagyon megnehezítheted a dolgod a végére, mert minden teleport után idéz még egy csapat kis pókot, úgy hogy a régiek is megmatadnak.
-
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #1832 üzenetére
Nne nyírd ki. Ha megölöd buksz egy köldökzsinórt.
Persze harmat még úgy is meg lehet szerezni ani az egyik endinghez kell de az a biztos ha megszerzed amit csak lesz.
Majd a bloodmoon után gyere vissza és az egyik ágyon fog kinlódni. Akkor majd levágod és dobja az itemet.Bandi.
Úgy ahogy írod.
Germán előtt kiszeded a mentést, bemész beszélsz vele, elfogadod az ajánlatát az egy ending. Következőnek bemész de nem fogadod el az sjánlstát és megküzdesz vele. Majd 3.körben benyomod a 3köldökzsinórt majd megint megküzdesz vele és szzal ami utána jön."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
sp8787
addikt
válasz odinkain #1821 üzenetére
A Lone Survivor az csak a kezdo statjaidat befolyasolja.
Itt elore meg tudod tervezni a karakteredet BB Character Planner -
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #1821 üzenetére
Hát bocs.
Gondoltam nem előre mesélem el mi hogy van mert az úgy nézett volna ki hogy egyhelyben állok és közben mesélek.
Egyébként az eninghez nics köze ha oda is küldted, cdak nehány quetlinet így majd befejez..
Egyébként wuestline nem ad trofit szóval sokst nem buktál.Az ending meg azon múlik hogy megszerzed e és használod e a 4 felszedhető köldökzsinórból legalab hármat.
De asszem ezt elmondtam a videóban jóval előtte, merthogy még most sem tartok ott ahol az endinget ki lehet választani.
Majd lefkésőbb a final boss előtt jóval elmondom megint melyik endinghez mit kell tenni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest