Új hozzászólás Aktív témák
-
kovybaby
csendes tag
válasz Walter_White #16002 üzenetére
Hali!
Nekem is hasonló a problémám. Sikerült valami megoldást találni?
Köszi előre is -
woodworm
veterán
Az upnp-vel nyitva a port? Külső port teszter mit mond?
Ha működik, a manuális port forward se visz sokkal előrébb, máshol kell keresni a problémát. -
Amit a kolléga is említ. Ez a lényeg!:
"vagy beállítasz address reservationt a dhcpnél (nemtom hogy a tc7200on lehet e) hogy a géped mindig ugyanazt az ipt kapja vagy beállítasz neki statikus ipt és arra forwardolod" -
UnSkilleD
senior tag
válasz Walter_White #16000 üzenetére
500mbit tc7200al nem fog menni túl jól (upc topicban ezt már kitárgyaltuk), másrészt meg vagy beállítasz address reservationt a dhcpnél (nemtom hogy a tc7200on lehet e) hogy a géped mindig ugyanazt az ipt kapja vagy beállítasz neki statikus ipt és arra forwardolod
[ Szerkesztve ]
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
válasz Walter_White #16000 üzenetére
Ezeket nem ismerem. Anno még írtam egy cikket a TP-LINK router utorrentre való kihegyezéséről, de már töröltem. Szerintem pedig ezekkel lesz a gond. A többi lehetőség ugye kiesett. Kellene keresned valami UPC-s topicot, ahol rákérdeznél, hogy úgy általában nem volt e gond valakinek a torrent kliensével. .
-
válasz Walter_White #15998 üzenetére
A feltöltés azért mehet, mert ugyan passzív vagy, de az aktívak tudnak tőled tölteni, csak az ugyanúgy passzívak nem. Milyen routered van és az hogyan van beállítva? Milyen neted van? Kábel? Van kábelmodem a router előtt?
-
válasz Walter_White #15996 üzenetére
Kapcsolt ki az AVG-t fullra.
-
válasz Walter_White #15994 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest