Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz Kekmen #50849 üzenetére
Levettem a BitComet-et, így visszaadta a kisablakot. Majd később viszatelepítem. Mostmár az ablakba betehetem az UTorrentet, de nem jelölöm be, hogy mindíg csak ezzel nyison és így szabadon nyithatok. Szépen nyi a patkóról is az uTorrent, viszont nem mindenütt pl. a Pirate Bay-t nem szereti. Nem ír ki semmit, de nem is nyitja meg. Ez van. Euzelőtt a BitComet megnyitotta, onnan pár dolgot már letöltöttem az évek alatt .Most visszatelepítem a BitCometet . ha elfogadja az újat, ha nem a régit teszem visza.
Minden esetre fél megoldás már van.
Kaptam a másik tippet, hogy a regisztryben keressem meg a kisablakot a program társításhoz, így azt is megpróbálom - ez lenne a tisztább.
Köszönöm a segítségeket.
Üdv. Pibácsi. -
pibácsi
senior tag
válasz Kekmen #50849 üzenetére
A torrent oldalakról a "Torrent" letöltést megoldja, csak a mágneses letöltésnél, a "patkó"-nál írja ki a szöveget. Ezt több oldalon is kipróbáltam és a mágnesre ráklikkelve azonnal bedogja, ugyanakkor az uTorrent letöltő ezeket a torrentre (nem a patkóra) klikkelve letölti. Először, (mikor legelőször nyitottam) a "patkó" megnyitásakor beadott egy kisablakot, ahol ki lehetett választani, hogy mivel akarok letölteni és én akkor a BitCometet választottam, ezért mostmár ha patkóra klikkelek, mindíg ezt adja be, ugyanakkor megnyitja a BitCometet is, de nem tesz bele semmit csak ez a tábla jön fel. Érdekesen ezt az ablakot, ahol kijelöltem, már többet nem tudom előhozni, pedig biztos van valahol a "patkó"-hoz csatolva, hogy másra állítsam át, vagy semmi ne legyen benne.
Most leszedem és ujra installálom azt a régit egyelőre, mivel az még pár hónapja működött. Ha nem lesz jó, akkor feltelepítem az általad javasoltat, vagy az uTorrentet állítom be, mivel, ha leszedem a BitCometet, akkor megjelenik az ablak, mert nem találja és másik klienst kér a letöltéshez.
Kösz a tanácsokat. Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest