Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
Sziasztok,
Elég frusztráló problémában vagyok. Ezek vanak: Vidanet kábelnet/Xiaomi wifi6 router/synology nas.
Namost az elmúlt hónapokban a seed 0 bármelyik torrent klienst is telepítem, egyedül a download station esetében megy a feltöltés. Minden más esetben a letöltés OK, aztán a peer listában olykor feljön pár sor, aztán el is tűnnek, 0 bit fletöltés.
Néztem, NAT nincs, ip címek egyezenk. Port forward OK, port check OK.
Amiket próbáltam:
- saját gépemre torrent kliensek telepítése, port forward beállítás
- nasra torrent kliensek telepítése, port forward beállítás
- port cserék (download station portját adtam a torrent klienseknek) nas-on és a gépemen is.
- gépemet közvetlen vidanet modem után raktam, a fentieket kipróbálva.Nem értem, hogy DS esetében miért megy a feltöltés bármelyik nyitott porton, míg más kliensekkel semmi, semmilyen gépen.
Hol keressem a hibát/megoldást?(nem nagyon olvastam vissza itt, rákerestem de elsőre nem találtam hasonló gonddal küszködőt )
Köszi
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest