Új hozzászólás Aktív témák
-
Belmondo
kezdő
Hali!
A Bitumen wikijét végig olvasva, maradt pár kérdés amit nem értek:
a, Arány rendszer van. Minél többet töltök fel egy adott torrent esetén annál jobb.
De nem találom azt, hogy mi a minimum arány és ha ezt nem érem el milyen szankció jár érte?
Előnye le van írva: tag lehetek 1,05 arány és 50 Gib up mellett.
Persze nem a minimum megszerzése a cél, de jó lenne tudni.b, felhasználói adatlapon látom hogy van Hit & Run rész ami 24 óráról számol vissza.
Wikibe olvasom ez csak tájékoztató, gyakorlati jelentősége nincsen.-nincs szankcióKöszi
[ Szerkesztve ]
-
-
TeeJay
félisten
válasz Sal Borghese #32797 üzenetére
Feltöltést és törölt Torrenteket
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Sal Borghese
csendes tag
Megírna valaki hogy mire jó a nyilvános log a Magon? Mit tartalmaz?
Köszi -
Wasp91
aktív tag
enginev3.0
HDD-re töltök.norba69
Akkor beállítom az 57u-t routernek.Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
norba69
senior tag
válasz enginev3.0 #32793 üzenetére
Wasp91: Nálam is sagemcom van, csak bapattintottam a pppoe passtrough-t, és az AC65P intézi a netet. Nálad az 57U is bírná, akár a korlátlant is így,
enginev3.0: Simán ki lehet használni a feltöltést, csak kell hozzá 100+ TB anyag seedbe
[ Szerkesztve ]
-
válasz TeeJay #32791 üzenetére
Igen én tudom ezeket a dolgokat, de nézd azt is, hogy hányan panaszkodtak már azért hogy letöltés közben nem lehet netezni stb... persze kisebb net mellett, vagy rossz router miatt, én ezért nem szeretek extrém nagy értékeket ajánlani, mert aztán meg jönnek hogy használhatatlan a net a qbittorrent mellett
Ráadásul a feltöltést úgy sem tudja kihasználni, akár hány szálat enged neki (kivéve az új torrentekkel), a letöltés meg nekem mindenhogy gyors régi torrentek esetén is
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz Wasp91 #32790 üzenetére
Azért ezek elég fontos infók
Miért a sagemcom a router? Az ac57u kiváló router lenne, és nem lenne semmi gondod
442 torrenthez mehet több szál annál amit írtam, az összeshez, de én tartom hogy szál/torrenthez felesleges több
HDD vagy SSD?
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #32789 üzenetére
ncore tracker 150 peert ad első csekkolás esetén, amit pár perccel később egy újrajelentéssel tudsz még növelni. 1/1gigás netet írt oda azért jó ha van 100 szálon letöltés mert akkor is 10megabit kell minden szálról hogy ki tudja maxolni
Seed-re meg mehet ugyanúgy 800 szál mert ha már nem tölt le akkor tudja használni az összes szalat seedre
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Wasp91
aktív tag
-
válasz TeeJay #32785 üzenetére
Szerintem alkalmi torrentesnek felesleges 200 szál egy letöltéshez, 20 is képes kiszolgálni a legtöbb netet, de adjuk meg neki a 60 szálat, ennél több viszont tényleg felesleges, és még talán nem is öli meg a gépét ha nem túl acélos
-
-
-
Cs1csó
félisten
válasz Wasp91 #32781 üzenetére
Ez nagyjából jó, talán a 250-et lehet 300-ra 400-ra, max 500-ra a probléma az amire figyelni kell, hogy hiába adsz meg nagy értéket hiába gigabites a neted a kérdés, hogy a hardvered (CPU, háttértárak, router) bírja e. Kísérletezgess ha egy stabil sebességgel tud lejönni egy olyan torrent amit egy időben sokan töltenek az jó tesztelésre.
Tehát inkább jöjjön stabil 700Mbittel mint, hogy felszalad néha a maxra majd visszaeseik mert a HDD nem bírja stb. Egyenletes stabil letöltés legyen a cél. -
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #32779 üzenetére
sima ügy lesz neki 3-4000 újraírás is az meg közel 1PB
én már nagyon várnám a 128+ layer TLC SSD-ket és lehetne végre normális áron 2-4TB-os 2,5" SSD-t venni torrent alá
mondjuk most van 500GB SSD meg 4x1TB HDD
ha ezt ki tudnám váltani legalább 3x1TB vagy 2x2TB SSD-re már búcsúznék is el a HDD-ktőlMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
válasz TeeJay #32778 üzenetére
Nekem jó a használt, de egyelőre 30k-t sem szánok rá, majd talán tavasszal, vagy néha vateran ki lehet fogni 1ft-ról és elég jó áron mennek el
Nem semmi hogy a TLC-s 256gb crucial is 280+tb körül jár
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #32773 üzenetére
Most néztem a 860 EVO 1TB és 2TB mibe kerül
előbbi 40-től indul utóbbi 92-től
Jó lenne már ha az 1TB 30 alá menne a 2TB meg 50körül akkor vennék kettőt és elvagyok vele évekig 3,5" HDD-ket meg lehetne nyugdíjazni végre és csend lenne a gépházbanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
zolokas
aktív tag
Qbittorrent statisztika nullázását hogy lehet meg csinálni? Hiába állítottam be log fájlt hogy, törlődjön 30 nap utána semmi nem történt!
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
ggg666
őstag
AutoRemove plust nem használsz, nem kell annyit figyelni.
-
Cs1csó
félisten
Új év régi problémák!
-
-
norba69
senior tag
válasz enginev3.0 #32771 üzenetére
Elmúlt haviban egyéni rekord, meglett a dobogó
Boldog Új Évet Mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
-
NoOne1976
őstag
Most próbálok áttérni W7-ről W10-re. Azt vettem észre, hogy a torrent elindul, akkor eléri akár a netem max sebességét is, de ha lejött és indítok újat, akkor gyakorlatilag nem jön, 9kB/s a sebesség. Ha bezárom, és ujra indítom, akkor megint gyors.
A W10 csak a változás. Eszközök, torrent program ugyanaz, mint W7 alatt volt, ahol ilyet nem tapasztaltam.
Mit kellene állítanom? -
TeeJay
félisten
válasz Belmondo #32764 üzenetére
sosem használtam az elérhetőség oszlopot
ha valamit seedelnek akkor úgyis le tudom tölteni ha nem akkor úgysem
jobban hiszek a seeder / leecher számban
vagyis most már feltöltők és letöltők számában ugyanis átfordítottamMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
Belmondo
kezdő
Hello!
Qbittorent 4.2.1 esetében egy csomó torrentnél az elérhetőség oszlop -1,000 mutat. (feltöltők 0(114), letöltők 4 (31)).
Ez alapján ha jól értelmezem legalább 114 embernél (beleértve engem is) megvan a teljes cucc elérhetőség pedig -1,000??
THX
-
sfdrakex
nagyúr
válasz enginev3.0 #32752 üzenetére
Nekem Elite ranggal 5 ezerért adott meghívót, el küldtem, működött. Ma kért egyik ismerősöm.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
No.01
őstag
Mindenkinek koszonom a gyors valaszt/segitseget!
Bonus kerdes: az elozo helyen tutira TCP es UDP volt. Eleg csak az elobbi?
-
-
ggg666
őstag
válasz enginev3.0 #32757 üzenetére
-
-
ggg666
őstag
- External Host:üresen
- External Port:ide kell a kívánt átírányítandó portot beírni
- Internal Port: a gép belső ip címe:pl::192.168.1.2Érdemes lecseréni qbittorrentre pl.
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Kis OFF, de tudom, h itt van aki tudna segiteni...
A hugomeknal allitanam be az uj lakasban a dolgokat, de nemcsak gepet valtottak hanem szolgaltatot is. (U-->T)
Az online feluleten 3 dolgot nem tudok:
- External Host
- External Port
- Internal PortEzek kozul az egyik lenne maga az atiranyitani kivant port. Melyik? Iletve mit kellene irnom a tobbihez?
A masik kerdesem, h naluk meg mindig egy regi, de tobb eve jol mukodo atomstabol uT kliens fut. Valoban erdemes lenne lecserelni egy magon tamogatott-ra? (eleg sok tetel van a listaban es lehet nem kezdenek bele a rovid latogatasom alatt az atallasba hacsak nem feltetlenul ajanlott)
Segitsegeteket elore is koszonom!
-
Pergabi
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy külső gépen share-elt drive-on tárolnám a letöltéseket és a torrent fájlokat. Most tértem át qBitTorrent kliensre. A problémám az, hogy néha a remote drive nem elérhető (Nem veszem észre, hogy ki van kapcsolva a remote gépe, vagy ilyesmi) és ilyenkor a torrent nem tudja betölteni a torrenteket. Újraindításkor viszont újra akarja az összeset ellenőriztetni. Ez a jelenlegi 5-600 torrentem esetében nem 5 perc. Az lenne a kérdésem, hogy be tudom-e állítani, hogy a torrrent kliens csináljon egy ellenőrzést indulás előtt, és csak akkor induljon el, ha egy adott drive létezik, elérhető?
Köszi -
-
coco2
őstag
Akinek van éppen ncore-ja, rá tudna nézni fórumokra, van-e most évvége jelleggel kedvezményes meghívó akció?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
noorbertt
őstag
Én imádom a dockert, azt is azzal használom ami alapból elérhető lenne a syno repoban.
Bármi baj van simán lehet korrigálni és nincs az hogy pl Ubuntu mono frissítés miatt nem kompatibilis valamelyik média app és vissza kell butitani és találgatni hogy épp melyik appnak melyik a jó...
Amúgy nálam xpenology van, "épített syno".
Érdemes rá nézni, van fórum témája is. -
Geth
veterán
válasz noorbertt #32743 üzenetére
Dockerrel? Kb. óránként..
Amelyik szolgáltatást állandóan használom és nem kell dinamikusan felrántani több instance-t, én ott nem szívatnám magam dockerrel.
Persze custom cuccokra (syno, qnap) nem mindig egyszerű nem konténerizáltan feltenni.
Lényegében ezért váltok épített vasra.. -
sfdrakex
nagyúr
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Maga a torrent fájl letöltése még nem jár seed kötelezettséggel,ha jól tudom?
Régebben mintha már kérdeztem volna ezt,de nem találom a kérdésemet. -
noorbertt
őstag
válasz SutPet #32744 üzenetére
Csináld úgy hogy a dockernél mappaszerkezet valami ilyesmi legyen:
/Media /Media
És azon belül a sonarr, radarr és a torrentnek is legyen külön mappája amit tud majd használni.Nálam így van hogy
/Media/torrent
/Media/filmek
....
Így valószínűleg külön hdd-ként kezeli. De ezt max holnap tudom tesztelni picit.[ Szerkesztve ]
-
SutPet
aktív tag
válasz noorbertt #32737 üzenetére
Nálam is hardlink be van kapcsolva, de duplán foglalja a helyet így nem jó.
Hát jelenleg akkor hagyom ezt a sonarr-t és társait hiába elb@sztam egy csomó időt mire sikerült belőni.
Majd új nasnél talán már belövöm ezt az automatikust és máshogy szervezem a mapparendszert és lesz egy dedikált seed vinyó és akkor nem gond hogy kétszer vannak meg bizonyos dolgok.God must love stupid people, he made so many of them.
-
noorbertt
őstag
válasz SutPet #32736 üzenetére
Alapesetben ahol nincs gubanc ez a helyes felállás:
Letoltod valahová /torrent és majd a sonarr és a radarr át másolja és át írja a nevét ahogyan szeretné.Viszont ahogy nézem egy két torrent kliens él tud olyat hogy az adott helyre töltse alapból a filmet, kérdés hogy a sonarr és a radarr mennyire tűri hogy ne módosítsa az eredeti filet? Holnap játszom vele , mert így végülis feleannyi helyet foglal egy film, sorozat.
Más: iptorrent-nél van valami kari akció? Bekerültem és vettem 10$ert vip-et és feltornaztam magam 14re mármint az arányt és kaptam 5 meghívót
[ Szerkesztve ]
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Sonarr/radarr illetve jackett-ben jártas emberek segítségét szeretném kérni.
Synologyn fut dockerben az említett 3 konténer meg van egy synocommunity-s transmission.
Sikerült is belőni hogy menjen szépen, megtalálja a kiválasztott sorozathoz tartozó részeket, leszedi és berakja a helyére.
A kérdés: Megoldható az valahogy hogy rögtön az adott mappába töltse le a dolgokat?
van egy torrent megosztásom, azon belül filmek meg sorozatok mappa, ahová szedegettem le a dolgokat.
Most a sonarr úgy csinálja hogy leszedi a torrent mappába majd átmásolja/hardlinkeli a részeket a saját helyére.
Az megoldhat valahogy hogy már alapból a cél mappába töltse le? Így nem egy nagy ömlesztett káosz lenne a /torrent illetve a seed is menne visszafelé nyugodtan.
pl supernatural S10.
Letölti a /torrent mappába, majd ha kész jelenlegi beállítás az hogy hardlinkelje a cél helyre a /torrent/sorozatok/Supernatural/S10 mappába. Így ottmarad a /torrent ben is. Azt szeretném hogy rögtön a /torrent/Sorozatok/Supernatural/S10 mappába töltse le.God must love stupid people, he made so many of them.
-
mexel
veterán
Köszönöm, közben megoldódott , csak nagyon ritkán kellene használnia úgyis pár száz megabájtnyi adatra.
-
mexel
veterán
válasz sfdrakex #32729 üzenetére
Kb ezt akarja, mert sokat van úton és ha éppen kellene egy-egy sorozatrész akkor azt le tudná szedni sd-ben, de ott nem tudná visszatölteni. Nem egy szép megoldás, de néha kellene neki.
Én mag-on vagyok és bh-n, nem nekem kell csak megkérdezték tudok-e ilyet.
Mindenesetre mondtam neki amikor hazaér seedelje pár napig azokat amiket letöltött.
Ez ilyen vészmegoldásra kellene neki ha elakad egy online oldalon mert most sok mindent töröltek azokról.
Én sem vagyok híve a hit'n'run usereknek de egy ilyen nyílt oldalon talán megteheti néha egy-két sorozatrésszel[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Szerintem nyílt trackereken kevés a magyar nyelvű tartalom. Próbáljon bejutni valamelyik magyar oldalra az ismerősöd. Ncoreral járna legjobban. Persze ott kell 1.0ig vagy 48 órát visszaseedelni.
Itt van tracker lista, de a zártakhoz képest kb semmi nincs a nyitottakon.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
mexel
veterán
válasz sfdrakex #32723 üzenetére
Bocsánat, megint nem foglalkoztam pontosan, ismét mindent el kell magyarázzak.
Tehát: nem regisztrációs, hanem szabad trackert keresek ( mint pl pirate bay) ahol magyar nyelvű (főleg) filmek találhatóak. Ha van ilyen.
Nem nekem kell, én nem használok ilyesmit, évek óta nem is kerestem, én mást használok, pl az említetteket. -
mexel
veterán
Sziasztok! Van olyan nyitott tracker ahol sok magyar nyelvű tartalom érhető el ingyen?
-
Cs1csó
félisten
válasz Norb3rto #32717 üzenetére
Beállítások résznél: kapcsolat, globális szálak max száma: 300-500, torrentenkénit szálak maximális száma: 50
A SPECIÁLIS beállításoknál - lemez gyorstár a gyári értékről - 64 - fel lehet venni 512-re vagy 1024-re.
Ha nem tölt stabilan le/föl akkor lehet csökkenteni az értékeket
Nézd meg nem vagy e NAT mögött, a beállítások - kapcsolatok résznél a PORT BEJÖVŐ KAPCSLATOK: itt legyen valami 50 ezer és 60 ezer közötti port szám beírva pl. 55555
és utána nézd meg itt, hogy nyitott e a port: [link] bírod a port-ot és kiadja, ha okés zölddel hogy success vagy pirossal a hibát.
Persze az UPNP-ek be kell lenni kapcsolva a router-ben és a programban is (ott alapbeállítás szerint be van kapcsolva)
Persze ki is kapcsolhatod az UPNP-t mindkét helyen és csinálhatsz port forward-ot.
tehát te magad engedhetet át a router-en a qbittorrentet.Ha NAT mögött vagy akkor majd telefonálj vagy írj email-t a szolgáltatódnak, hogy vegyenek ki a NAT mögül, ha kérdezik mi az oka akkor mond, hogy biztonság kamerarendszer miatt.
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Qbittorentet hogyan érdemes beállítani (t-home150/50) net-re?
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Geth
veterán
válasz sfdrakex #32707 üzenetére
Ez akkor számít ha nincs user interakció, az explicit alvásnak (lecsukom a laptop tetejét) mennie kell(ene) ilyenkor is.
powercfg környékén kezdeném a vizsgálódást, pl. /requests kapcsolóval.
Esetleg /lastwake, számomra nem derült ki hogy egyáltalán nem aludt el, vagy a polcon felébredt és úgy maradt...[ Szerkesztve ]
-
pontyos
senior tag
Na.. srácok, sikerült minden!
Egy gondom akadt még, ha lecsukom a laptop tetejét alvó módba kerül, DE a Qbit tel most végig megy a háttárben, azt vettem észre, hogy a polcon meleg a gép. Felhajtottam és gyakorlatilag nem ment el aludni. Erre ötlet? Qbit off akkor alszik...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest