Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ignorant

senior tag

válasz Nisida #7806 üzenetére

Az hogy a rendszer maga transzparens - és itt magarára a rendszer mögötti programkódra és technikára lehet gondolni - attól még a "termék" maga soha nem lesz az mert éppen ezért ajnározta annyi ember, hogy jaj de jó nem tud a csúnya központi hatalom ellenőrizni.

Epp az a lenyege, hogy minden resztvevo ugyanazokkal jogokkal rendelkezik, ugyanazokat a szabalyokat tiszteli es koveti. Tovabba minden valtozashoz a tobbseg hozzajarulasa kell.

A kozponti iranyitas hianya, pedig csak egy ok a sok kozul amiert kedveljuk a btc-t :D

Amugy az exchange nyitas volt a tema, de mindegy...nem az ertelmes eszmecserek miatt nezek be ide...

...Én szkeptikus vagyok abban a kérdésben, hogy sikerülne-e még az adóhatósági kinyírás előtt visszapörgetni a pénzt, mert amíg a BTC árfolyama a kezdődő újabb dotkom lufi miatt ilyen hektikus lesz, valamint ilyen strukturális problémákkal terhelt a rendszer amelyekről itt eszmecsere folyt, addig én inkább beraknám a bankba a pénzt.

Az meg külön aggályom, a BTC mint kvázi rendszertelen rendszerrel szemben, hogy a nagyobb pénzmozgásokat nem Jane, meg Bob generálja a napi kávé váráslásával hanem azok akiknek az anonimitás életbevágó :(

Ezekre a suletlensegekre reagaltam egyebkent.

Mert az ellenkezőjére ezer példa van mármint a központi irányítás miatti felvirágzásra

Felviragzas, de minek az aran es mennyi ideig? :D

Új hozzászólás Aktív témák