- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz #25954560 #48 üzenetére
Így szoktam én is. Két boot+ bios .rom-os floppyt készítek, mert az nem egy aluszékony pofa...
Ki fogom próbálni az itt olvasott partíciórós ill. RAMdrive-os BIOS fissítést is. Persze csak akkor ha szükség lesz rá, mert ''fölöslegesen'' nem frissítek biost.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
-
akaido
addikt
BIOS ügyileg ez volt az első ilyen ''kemény'' művelet, de most már menni fog, ha lesz hasonló.
BIOS-t már frissítettem többször is, de AWARD és AMI BIOS ilyen kicserélése ez volt az első.
A flashelt BIOS képe a hagyományos egymás alatti menüpontosra változott a felső menüsoroshoz képest, de nem zavar, mert szükség volt arra gépre, amire már a win98-at is felraktam.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
Köszöntem!
Már volt is egy bios uniflash, aminek nyomán a BIOS nyelve japán ( vagy kínai ) lett, így a fontosabb bios bállításokat nem tudom elvégezni, így lassúcska a gép, de műxik! Lehet, hogy valamit elszúrtam?Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
Adott egy probléma: egy MSI 6119 SLOT1 BX-chipseteslapban AMI BIOS helyett AWARD BIOS lett beírva(a boot képernyőn-->ez még megy PCI VGA zsugával- ugyanis az AWARD BootBlockBios felirat látszik. A kérdés: az uniflash progival meg lehet oldani a fent említett bajt?
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Napelem
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Predator RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast White RGB EXPO - 10 év gari!
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!
- INGYEN FoxPost! Új G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Ripjaws M5 RGB White - 10 év gari!