Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Habugi #102277 üzenetére
A TDP csúszka anno a 7970-eknél nem vette figyelembe a szoftverből módosított feszt, tehá alulfeszelve is dobálta azórajeleket adottesetben, amikor épp megfázni készült a kártya fogyasztás nélkül. A Hawaii-oknál passz, okosabblett-e, de szerintem nem. Szóval nyugodtan felhúzhatod neki, mert azt hiszi, gyári feszen mész.
Ha lejjebb húzod annyi történik, hogy amikor jobban megterheled a GPU-t (azaz sokat fogyasztana) akkor szépen eldobja az órajelet, és nem fog sokat fogyasztani, a user meg gyönyörködik a leesett FPS-ekben.
Na, nekem ez nem volt bejövős. Inkább kevesbb órajel, de azt nyomja szépen Furmarkban is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #102277 üzenetére
Hehehe
Tegnap próbálkoztam, és rájöttem, hogy csak a ventivastagság a keresztmetszet.. Így gondoltam leszedem a revoltec-eket, és megnézem ezzel, és odafért.. És, ráférne a 3 venti is. Ebből a slimből. Persze, gyengébbek ezek, de arra, hogy kapjon levegőt, elég..
Hát, Nekem ugye talán nem fog hozzáérni.
Ha lenne soundcard, Nekem sem férne, de így pont odafér.
Csak nem tudom, hogy mennyi meleg levegőt húznak le a ventik az SA-ról, lehet ezért nem lenne jó a 3 venti.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F/ RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Vivobook Go14/15 E1404G notebook 2 év garanciával!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest