Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #117147 üzenetére
Nem először találkozom hasonló cikkel, igaz így jár aki néha női/családi oldalakra téved.
Itt egy két, három, négy, sok konkrét példa.
Más, mivel ilyen oldalakon akad szórakoztató tartalom is, szerintem az alábbi fateroknak ismerős lesz, mi dőltünk a röhögéstől mikor asszonykának felolvastam
No a mai ösztrogénklubbomat be is rekesztem. A Logan szerintem jó lett (arról értem haza nem rég, így kivételesen nem fürdettem/altattam de jó fej volt a kisfőnök ma könnyen elaludt).
Ennek pedig tipikus női/unisex megfelelője az okostelefon+facebook problémakör. Több mobilszolgáltató készített már a problémára rámutató reklámot is.
Ja, jut eszembe van közös vásárlási függöségünk is de asszonyka sokszor kicsit én ritkán sokat költök gyerekcuccra az ülésre és csatolmányaira elvertem egy MSI 1070 Gaming árát és félek még kint hagyni a kocsiban este.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hackeeeee #117175 üzenetére
Inkább veszek egy jobban -jajajajajja FX TOPIC ELSŐ PARAGRAFUS
13 évig használtam egy vezeték nélküli labtec billentyűt ( sulinet programból jött) , amit azért cseréltem le mert megszólt unokaöcsém, hogy milyen fasza gamer sarok, ő csak álmodozik ilyenről de ez a billentyűzet nevetséges
4-5ezer ft-os cucc, 13 év. ha nincs a prohardver, mai napig nem tudom hogy nekem " 40ezerért kell vennem mechanikusat "
Popes: már disznóol elküdte ugyanezt
(#117177) hackeeeee szerintem poénkodik
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hackeeeee #117173 üzenetére
arra értettem a minimált hogy egy kis téglalap, semmi extra bill, csak ami mindegyiken rajta van. amit meti linkelt az nekem nem jön be ezért. de teljesen elkanyarodtunk, mást kérdeztem, megint bizonygatnom kell hogy nekem miért mi kell.
mindegy is, maradok a poénos képeknél & a hülye hozzászólásaimnál.
a roccat az bejön ! és csak kb 180%-al löttétek túl ezzel azt az irányárat amiről indultunk, szóval egész közel járunk ( a 400%-hoz képest. /10eft bill helyett 40e ft-s ajánlattal.)
[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #117162 üzenetére
+1. Akárhányszor 1 hét után újra a mecha elé ülök, még mindig úgy vagyok vele, hogy "ahh yess " nagyon megérte..
Laca: nekem ilyenem van, nagyon elégedett vagyok vele. És ajánlatos inkább Cherry MX-et venni.
Akk b+
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
törölt tag
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #117150 üzenetére
Az a baj miszerint a "trailer" mint olyan egy 2-3éve nálam már a szemérmetlen hazugság és parasztvakítás szinonimája lett, úgy film mint játék vonalon, meglátjuk.., szurkolok!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
DR|FTK|NG
veterán
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #117053 üzenetére
& Morcosmedve:
@3201-ben néztétek már az előre belőtt ASUS féle "Gamer" profilet?!
Nagyon kajak, először is PerCore, szám szerint x48/x47/x46/x45, másodszor pedig laza 1.425V-ot tol oda a 6600K-nak, azt is LLC7-el..
Nem szh@rral gurigáznak a srácok..
Btw.., for szám rízön nálam ez a perCore buli nem is működik, CPU-Z szerint 48as szorzó mellé 4500Mhz és a HWInfo64 is 4500nak mutatja mind a négy magot..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #117051 üzenetére
Kényes..?!
Fene sem tudja.., inkább lap kérdése sem mint a Ryzeneké amennyire ki lehet venni, ez pedig az Intelnél is pontosan így van.
Az már látszik h a kezdeti fogalmatlanság miszerint RAM szinten végük van ~2666Mhz magasságában egy ordas nagy baromság volt & hozzáNEMértés..Az pedig h OC hatására eljön egy pont ahonnan lefittyen adott Ryzen szintetikusban pedig totál normális jelenség, bármelyikünk CPU-jával elő lehet hozni/állítani olyan órajel/fesz kombót ahol még éppen elég a fesz h ne fagyjon le/végigmegy adott teszt de szarabb ponszámmal végez mint 100Mhz-el alacsonyabb órajellel de azonos fesszel, kvázi ez semmi más csak feszhiány.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #117039 üzenetére
Arra a két első kaparóra? Homokfutó!
600-ból lemosom a bimmert, ha viszek törlőt-szivacsot-mindent, hogy kézi mosós feeling legyem, a saját időmmel kombinálva 1-2k lesz a vége... ehhez mérten min 3k a rendes kézi mosás, ha leadom. Nem sokszor szoktam már magam, csak ha olyan a kedvem.Macska: Grat, most nem mehetek utcára
© asszongya'hogy
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
-
válasz hackeeeee #116924 üzenetére
De még jó hogy van rá gari...
Engem az bosszant hogy amig javitason van , addig nincs erősítő.
De remélem gyorsan megcsinaljak, en nem bírtam volna erősítő nélkül élniA kategóriákkal kapcsolatban meg soha nem gondoltam volna hogy ekkora különbség van köztük.
Ok, hogy drágább de nem gondoltam hogy ennyivel jobb a hangja, es nem csak szolgaltatasban tud többet egy egy adott termék, a kategóriáját tekintve.[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz hackeeeee #116919 üzenetére
Igen , jól mondod, a kettőt nem lehet összehasonlítani...
Legyen az vga vagy az erősítő...
Meg a 616 belépő ez az rz 710 meg felső kategória
Bár nem szoktam foglalkozni a kategóriákkal, de lehet még is figyelembe kell vennem...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hackeeeee #116915 üzenetére
De a sima keverés is, ami alapból nem Atmos, az is nagyon térhangzasu.
A dts x, a neutral, is dtshd 5.1bol kever az is nagyon objektum alapú, ahogy írjak is róla.
Eddig vozszintes sikon volt tér, és ezek az uj erősítők tényleg olyat teret hoznak létre mintha egy gombben ülnek.
Remélem érthető amire gondolok.
A régi vas nagyon összpontosította a hamgot a hallgatási pozícióra, ez pedig olyan érzetet ad, pl utcai zajoknal, mintha sokkal nagyobb lenne a szobám.
Nagyobb teret hoz létre mint a korábbi erősítőm.
Magam sem hittem eddig benneNekem megérte ezt a pénzt.
Mint nektek az atom vgak
[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #116902 üzenetére
Ne is...
Amúgy az atmox es a dts neural x nagyon szépen keveri a hangot.
Sokkal jobb érzés, élmény mint a klasszikus 7.1es felállásMackossag aki morcossag is egyben
Tény hogy gothos vagyok, de ott meg nem tartok hogy azt a gyogyxart szedjem
Es amúgy doglok, hogy gyogyuljak[ Szerkesztve ]
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #116843 üzenetére
Na de azt vegyük számításba, hogy az intel már mióta csak babusgatja a már meglévő prpcijat, amihez már rég jó driver, támogatás van, ez meg még zsír új, nulla tapasztalat vele, semmi babusgatas, simogatás nem volt. Lesz ez még jobb is. HEDT, Naples, ezek majd meghozzák az alapot a következő generációhoz, ami lehet akár tock is. Vagy tick, fene tudja melyik a babusgatas
-
-
válasz hackeeeee #116797 üzenetére
persze 3D esetén ezt ki kell kapcsolni, mert a 3Dnél konkrétan zavaró a jelenség.
a philips tévéken is ki lehet kapcsolni.
Viszont sötét szobában a szemnek nagyon jót tesz.
eddig én sem hittem benne, de tegnap bebizonyosodott hogy nem is olyan marhaság.
persze nálam alapból fehér szín van és fél fényerőn.
így a legjobb.
legalább is szerintem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
-
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #116699 üzenetére
Yep, Fiery is megerősítette már a találgatósban. Mondjuk 16/32- mai szemel HEDT-ra kicsit overkillnek hat, AMD 8/16-tal megy AM4-en a 4/8-as LGA1151 ellen és 16/32-vel a 10/20-as LGA2066 ellen.
Megszólal a veréb hogy majmolás oda ne rohanjak tényleg 16/32-vel majmolják a 10/20-at. Akkor az E5 2699 v5 az mi kérem szépen, Naples után Intel első 32/64-es lapkája.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz hackeeeee #116674 üzenetére
ohh, épp olvastam a belépős mozitopikban...
nem tudtam várni, türelem nem az erősségem
jah lehet javítható, majd ha oda érek, foglalkozok vele.
nem tudod, akarod, szeretnéd megjavítani?
vagy inkább magadnak javítod meg?
lehet neked ajándékozom, ha úgy alakul[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
-
válasz hackeeeee #116630 üzenetére
okés értem, igazából a füstöt én magam sem láttam, csak éreztem a szagát, volt vagy fél óra mire kiment a lakásból.
kora reggel, éhgyomorra
nem esett annyira jól.
a tápra gyanakodtam, mert anno amikor a régi asztali gépemben eldurrant a táp, annak volt ilyen hangja és fény jelensége.
de nem vagyok benne biztos.
a nagy hűtő borda részén éreztem a füst szagot, amikor levettem a tetejét, és nem a tápból.
az is lehet hogy HDMI panel.
bár nem tudom annak volna ekkora "kísérő" jelensége"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #116598 üzenetére
Ne is mond.. Kedd este óta máig otthon voltam szabin.
Kb egy napom: bf, witcher, bf, witcher, benchmark , bf, benchmark, witcher, nier.
De most 2 hétig pihimalloy grat a karihoz! Stock&oc fire strike johetbe vagy majd lesem a 1080/1070 topicot
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #116551 üzenetére
Engem érdekelne egy 4 - 4,5 - 4.9 összehasonlítás bf-ben ha időd valamikor engedi. Elég csak csak úgy "érzésre" bár a G-sync ott van sajnos.., vagy csak néha ránézel az fps számlálóra, hogy mennyit hoz még így is, hogy 1440p.
Erdei88 fórumtársnak is ígértél ilyet
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #116538 üzenetére
Fiaimnak a 7770 öregebb.
Semmi gond vele.
Biztos egyből hw hibáját gondoltam volna én is... Ha a macska lennék.
De nem ő vagyok.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #116533 üzenetére
És akkor eddig a best elöl a 2db 140 akasa felül pedig a 200as szívja ki?
Köszönöm amúgy! jövő hónapban fogom lecserélni elöl a 2db 120as Lepa-t , NB eLoop 14-3 -ra. telorol vagyok, azt hiszem így kell írni.. Remélem lesz változás.
macska lehet windows hiba. Én is hiába szedtem le ddu-val az amd drivert, tegnap előtti winfos update még mindig hozza magával az amd driver cuccait
[ Szerkesztve ]
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #116478 üzenetére
Szerintem az R6S/WD2-ben használt temporal filteringből sokat profitálhatott volna a játék, főleg gyengébb gépeken. Nem sokat vesz a látványból, kicsit hozzá is ad, cserében sokkal jobban fut a játék. R6S-ben nálam csodát tett, WD2 meg reggelire megeszi a CPU-m.
Dinamikus felbontásállítás volt PC-s játékban? GoW4 amit találtam hogy van benne, meg Dishonored 2. Konzolon eléggé elterjedt viszont.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZEN.com
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest