Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem tette tönkre, de hát szubjektív.
Szerintem pont jó volt hogy nem alakulhatott ki akkora állóháború és szívás a "bevehetetlen bunker" megoldásoknál mint később, hanem szépen le lehetett zúzni a célt... ha védeni akartad akkor nem kempelni kellett hanem aktívan védeni, kimenni és megakadályozni az ellent abban hogy lőhesse vagy odaférkőzhessen...
Pesze mégegyszer kinek mi, szerintem jobb volt úgy... igazi élvezet volt a Rush, többek között ezért is, amit azóta se tudtak visszahozni... legalábbis számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politika
- Milyen NAS-t vegyek?
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest