Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
Deluxeot előrendeltem
2 hét mulva kiváncsi leszek a gameplayre. -
huby80
senior tag
Nekem is bejött ...vicces volt
-
nincsnév007
őstag
nekem is tetszett a videó
-
k-adi
nagyúr
Semmi főnökösködés nincs itt. Az, hogy megkérlek ne linkeljél be ide szar poén videókat a közösség érdeke is. Továbbá konkrétan nem is tudsz még miről beszélgetni a traileren kívül,.. attól, hogy a fizetett jóska youtuber ezt mondta meg azt még nem kell készpénznek venni. Majd EAplay után (remélhetőleg ott lesz gameplay)
"- szerintem 5sec lesz a revive
- nem szerintem 8sec
- nem nem, szerintem meg 4sec mert úgy van értelme"[ Szerkesztve ]
-
Góliát
őstag
Körülbelül 50 Gb hely van az ssd-n, akkor az elegendő lesz a játékhoz? Itt arra gondolok, hogy esetleg jön majd javitás meg ilyenek.
KöszönömBecsület-Tisztesség-Szeretet
-
gali777
őstag
válasz IntelKiller7 #671 üzenetére
A 2-ben csavarkulccsal szebb volt hidat javítani
-
anubis6
aktív tag
Ezzel az erővel minek bármiről is beszélgetni, úgyis az lesz amit ők akarnak..
Ettől még kitárgyalhatjuk, kinek mi feküdne jobban Nyilván nem egy fejlesztői fórum, de attól még érdekelhet más emberek véleményehttps://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
anubis6
aktív tag
A 15 mp is sok szerintem, kb 4-5 mp egy sebkötözés animáció, 6-8 egy élesztés medic-el (10-12 másik kaszt) és kb ennyi az építésre még vállalható lenne és abszolút tervezhető Javítás meg úgy is folyamatos lesz, de én pl örülnék neki, ha ilyenkor felkapaszkodna a karakter, és nem kéne még arra is figyelni, hogy merre mozog a delikvens a tankkal
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
Rony949
őstag
Lehet hogy az építkezés is animált lesz, mint minden más, csak egyszerűen a Battlefield szintű játékmenetben nem tudom elképzelni hogy az emberek 30 másodpercen keresztül csak építenek. 10-15 másodperc alatt már odajön egy ellenfél és szét lő. Vagy egy repülő szétbombázza őket. A Squad-ban működik az időigényes építkezés, mert ott a pályák sokkal nagyobbak és a játékmenet is lassabb. De itt a BF-ben nem tudom hogy tudnának érvényesülni a játékosok.
[ Szerkesztve ]
-
-
voodoo98
addikt
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
anubis6
aktív tag
-
kwzatz
őstag
"Ha már 4K, gondolom te sem elégednél meg átlag 50 fps-el úgy, hogy még kompromisszumokat is kell kötnöd a minőségben (pl AA hiánya), főleg nem multi közben, mikor minden képkocka számít "
Ha már számít a kompetitív oldala, a multi és minden képkocka, akkor mondjuk nem 4k-ban játszol ultrán, az is egy megoldás.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
anubis6
aktív tag
Ha már 4K, gondolom te sem elégednél meg átlag 50 fps-el úgy, hogy még kompromisszumokat is kell kötnöd a minőségben (pl AA hiánya), főleg nem multi közben, mikor minden képkocka számít
Mellesleg én pl. 4K tv előtt fekszem az ágyban, ennél kényelmesebbet nem hinném hogy tudsz mutatniDtomka #638 Ez addig rendben is van, amíg nem lesz multikill fesztivál a repülőknek, vagy a mortarosoknak amíg élesztenek valakit, és ha eredményesen akarják csinálni, ne adj' Isten még védik is őket közben a csapattársak.. (ahogy kéne)
san01 #642 Nem lesz velük baj, ha nem kell fél óráig sorozni őket, és elég egy raksi vagy egy gránát hozzájuk
Rony949 #651 Uram atyám, csak ezt ne! Fortnite élményhez menjenek azt játszani az emberek
Ha már a full animált mozgásokra helyezik a hangsúlyt a fejlesztők, akkor már inkább pubg-s megoldásokra kell számítani, hogy igenis meg kell várni míg bekötözik a sebet, vagy felrak pár homokságot, vagy felhúz valami védelmet a support, mindezt úgy, hogy ténylegesen látod az építést.. meg lehet ezt oldani pár másodperc alatt.. legyen veszélye a dolognak, ne csak pikk-pakk odaszülessen eléd egy védelem..Def26 #652 Elkaptad a lényeget
bul07 #666 Nekem ebben az tetszett, amit westie mondott, hogy a törmelék szórodási irányára is hatással vannak a lökéshullámok, végre nem kifele potyog minden, ha kivülről találják el az épületet, és rendesen szétvisz mindent, ha belősz az ablakon
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz voodoo98 #667 üzenetére
BF1 fegyverek miatt rendelném elő, használnám míg nem közeledik a megjelenés, utána már úgyis toszok a BF1-re nem zavarna ha elvennék azokat a fegyvereket ha visszamondanám az előrendelést
Pontosan mit jelent release - preload játék esetén? Mikkor elő lehet tölteni?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
-
kisza25
félisten
válasz IntelKiller7 #649 üzenetére
Lehet ez is olyan lesz,mint amikor visszahegeszthető volt a lerombolt híd, elég volt pár másodpercig hegeszteni és ott lett a híd, lehet elkezditekbépíteni és pár másodperc múlva ott lesz egy valamekkora méretű homokfal magától
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Topikgazda
válasz voodoo98 #667 üzenetére
Jah, nekem is úgy rémlik hogy megjelenés előtt nemsokkal vonják le (talán 1-2 héttel)...
Most arra nem emlékszem, ha PayPal-al fizetsz akkor is később vonják e vagy csak kártyánál... vagy vica versa...
De azt hiszem/gondolom már mindkét esetben később, pár éve változott ez meg... az SWBF-et azt tudom hogy még azonnal levonta a mexikói store 6 hónappal korábban...Utóbbi időben nem utaztam már ki...
Mondjuk ahogy nézem most is lehetne spórolni kb 10 eurónyit az utazgatással amerikai kontinensre.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
voodoo98
addikt
Én előrendeltem PC-re (BF1-et is) és még nem vonta le. BF1-nél is release-kor (preloadkor) vonta le. Ez állítólag nem igaz konzolra.
Ha lemondod, akkor egyből elveszi az új fegyvereket BF1-ben, de nyilván minden további nélkül ezt megteheted. BF1-es topikban volt, aki ezt megcsinálta.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bul07
nagyúr
Rombolhatóság
Nem is csodálom hogy beígérték a nagy rombolhatóságot, már a BF1 egyes pályarészletei is jól rombolhatóak, de meg se közelítik BC2-be levő rombolhatósággal
Ha visszahoznák a BC2 be tapasztalható rombolhatóságot már elégedett lennékMilyen jó is volt hogy kör végén más szinte minden le volt rombolva
Az meg hogy átnevezett DLC lesz
Biztos hogy fog hasonlítani az előző verziókra
Aki nem látja a BF1-be a SW Battlefront-ot egyes elemit az nagyon elvakult hívő
BF3->BF4 esetén meg nem is mondom hogy minek kell lenni hogy ne lássa az egyezéseketDe mint számít ha jó lesz a játék
Kérdés előrendeléshez
Ha most előrendelem akkor csak megjelenéskor vonja le a számláról?
Törölni az előrendelést minden gond nélkül lehet? (Mert majd mondjuk dobozosan olcsóbban jönne ki)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
feco70
senior tag
Én biztos megveszem, mert sajnos ilyen hülye vagyok, hogy más game nem jön be.
A cod egyenesen utálom, még azt is utálom aki szereti. -
-
travix
aktív tag
válasz nincsnév007 #656 üzenetére
Sok vérpisti meglátott egy nő katonát és felment a cukruk
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
trailer lájk-dislike aránya jó lett
-
RudY
addikt
Nem kell várni, az is megtkeinthető napok óta, alapos részletességgel készült.
Azért itt is árulkodó lehet a lájkok száma.
Battlefield V New Gameplay Features and Huge changes.[ Szerkesztve ]
-
D4M13N
aktív tag
Gyenge pillanatomban előrendeltem. Division2 mellett pont jó lesz. Pedig egy héttel ezelőtt találtam meg a bf2 utolsó community war képeket.
-
Def26
félisten
Szerintem meg az lenne jó ha lehetne craftingolni mint a far cry -ban és leheten fát gyűjteni mint a warcraftban. El tudom képzelni, hogy egy sniper belopódzik az ellenség mögé, majd fát gyűjt és csinál egy barakot, ebbe meg szépen leszületik mindenki és nekiállunk leölni mindenkit. Hát az király lenne. Meg lehetnének állatok is, igen, egy fekete medve és grizzly is.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Rony949
őstag
válasz IntelKiller7 #649 üzenetére
Én nagyjából úgy képzelem el az építést mint a fenti videóban, csak sokkal egyszerűbben és gyorsabban. Pl. nem kell squad leader-nek lenni ahhoz, hogy tudjunk építeni, hanem Fortnite szerűen bárki tudna. És ásó/kalapács sem kéne, hanem szintén Fortnite szerűen csak ki kéne választani az építeni valót és az építési helyet és bumm, lent van egy homokzsák pl.
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz IntelKiller7 #645 üzenetére
Nem is épületekre gondoltam, hanem a lövészárok-homokzsák párosra...
Ami még kevésbé tetszik, hogy túl sok "hatalmat" (hülye szó, de kb erről van szó) adunk a squad leadernek. Ez összeszokott csapatoknál nem baj, hiszen összebeszélnek, nade idegenekkel mi lesz? Gyűjtögetjük szorgosan a pontokat, erre a kis 10 éves Vér Istvánka squad leader meg lehívja a V1-et valami totál random és fölösleges helyre, elcseszve ezzel a mi munkánkat.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Azért ez elég időigényes. Meg Squadban azért sokkal több idő van ilyen dolgokra. Emlékszem amikor nyomtuk a DayZ-t mennyire szerettünk volna ilyen dolgokat építeni meg mindne, mert ott iszonyat sok idő volt rá. Akár pvp közben is. De itt amikor 32 másik játékos próbál levadászni ide-oda rohanva.
Operations vagy coopban még okés lehet.#647) giornalista vagy coop. a 4 fős squad miatt.
De, ha CQ-s a rész akkor elég vicc, mert nem enged a rendszer ráspawnolni akció közben a katonára, itt meg már a földön fekszik amikor rámegy a társa.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Rony949
őstag
Nem hiszem hogy házakat fogunk tudni építeni, inkább kisebb dolgokra gondolj. Homokzsákok, lövészállások, szögesdrótok stb.
Valahogy úgy képzeld el, ahogy a Squad-ban van megcsinálva. [videó] Itt a squad leader lerakja az alapot az építendő dolognak, a squad többi tagja pedig ásóval megépítik azt. De ezt csak véges ellátmányból tehetik, tehát kastélyt nem építhetünk.
-
giornalista
senior tag
a traileren szerintem Conquestet láttunk és ott is építkeztek. én nem írnám le előre. a mostani rendszerben semmi értelme nincs, de lehet olyan Conquestet kitalálni, ahol megérheti megtartani a pontokat a folyamatos zászlótól zászlóig rohangálás helyett.
ha ez megtörténne, az régóta nem látott taktikai mélységet adna a játéknak, aminek nagyon örülnék. 60 euróért (54, mert van Origin Accessem) valószínűleg meg fogom venni, a BF1-ért sajnos kifizettem az elején a dupla árat és azt megbántam. ez egyelőre tetszik, aztán majd meglátjuk...
-
giornalista
senior tag
1-2x velem is előfordult, több száz lejátszott Conquest-meccs alatt egy szoros játék. de a legtöbbször 2-3 perc után eldőlt, hogy ki a győztes, a behemoth pedig általában nem ért semmit. a BF3-BF4 Conquest sokkal jobb volt, gyakrabban voltak szoros, fordulatos meccsek, és sokkal tovább is voltak nyíltak. BF1-ben egy 200 ticketes különbséget szinte lehetetlen visszahozni. BF3-ban egy 400-900-ról is lehetett még nyerni. imádtam meccseket megfordítani, a BF1-ben ilyen alig volt.
ebből a szempontból az Operations volt még jó, csak ott meg idővel egyre több meccs lett elképesztően egyoldalú. de ha egy Operations jó, akkor az nagyon jó
-
IntelKiller7
veterán
-
k-adi
nagyúr
válasz CptAdamica #642 üzenetére
na igen, tuti lesznek erre szakosodott playerek majd
a építgetős részére kíváncsi vagyok én is, a teamplayerek tuti fognak építeni de a többség nem..
-
CptAdamica
veterán
Mondjuk én ettől a tankkal húzható légvédelmi ágyútól is tartok, a BF1-ben úgy telerakták a pályákat vele, hogy gyakran élvezhetetlen volt, most meg lehet a kemperek melegágya lesz...
Megyen!
-
Dtomka
veterán
válasz giornalista #640 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a homokzsáképítős...és ki tudja még miket lehet?
így lehetetlen volt beérni azt, aki egyszer elhúzott. Nem volt az, csak addig amíg fel nem bukkant a "Behemoth". Volt, hogy vesztésre álltunk, és max 10 tickettel mi nyertünk a végén. Nagyon emlékezetes menet volt. Azóta még 1-2x ezt átéltem
-
giornalista
senior tag
meglátjuk, mit rontanak majd el cserébe. de amiket eddig tudunk, azok valóban főleg jó dolgok. nagyon más játék lesz ez, mint az előzőek. a fortificationökre leszek főleg kíváncsi. az eddigi részekben egyáltalán nem érte meg pontokat védeni Conquesten, és nem is volt igazából lehetséges. ha ez megváltozik, az teljesen más játékhoz vezethet.
arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy a Conquesten csak a ticket bleeding jön-e vissza, vagy maga a számítás is, hogy mindig csak az egyik (több zászlót birtokló) csapat kap pontot, nem pedig mindkettő. ugyanis ez a comeback-ek záloga. a BF1-ben sem az tette tönkre a Conquestet, hogy 0-ról 1000-ig mentek a pontok, hanem az, hogy mindkét csapat folyamatosan kapta őket, így lehetetlen volt beérni azt, aki egyszer elhúzott.
-
Dtomka
veterán
-
sixpak
nagyúr
Tessék így ment a beta UHD-ben, 1070-el.
Szerintem még a GTX 1170 is elég lesz 4K-ra.
Mondjuk engem nem érint, mert lusta vagyok a pc-t összekötözgetni a tévével....2-3 éve sok játékot kipróbáltam 4K-ban, de elmúlt a varázs, fontosabb a kényelem.Dtomka: ha új motorral jönne, azzal már eldicsekedtek volna gondolom....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
anubis6
aktív tag
4K-ról beszéltünk és biztos vagyok benne, hogy minimum részletesebb textúrákat pakolnak rá, szóval tuti kell egy kis plussz
De hogy a játékról is beszéljek kicsit: nekem spec nagyon tetszenek ezek az apró, de jelentős változtatások. Sokkal életszerűbb lesz, függetlenül attól, hogy ez még mindig egy játék. Persze sok minden lassít majd a játékmeneten, de ez csak azt eredményezi, hogy takitát kell váltani bizonyos szitukban, de cserébe nagyobb élményt ad, mint pl. ez az élesztős és töltényszerzős új módi.. Nem is értettem, miért jó ez, hogy gombnyomásra felpattan valaki a halálból fullhpval.. örüljön, hogy egyáltalán él
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz VincentVG #632 üzenetére
Igen, szerintem is jól optimalizált, főleg, hogy mennyire rombolható a környezet. És a köv részben még jobban rombolható lesz.
ATTLEFIELD 5: Fortifications & Destruction - How Will They Work In Battlefield V?
Az BF1 ben sem lehetett elbújni sokáig 1 házban, mert előbb-utóbb már szinte nem volt házA bitcoiner miatt mentek fel a vga árak. PL az én kártyám reális ára most 110-130k lenne. Most ennyiért árulják
(#634) sixpak
én nem hallottam, hogy hegesztettek volna új frostbite-ot.
Lehet ABU-t meg kellene kérdeznünk[ Szerkesztve ]
-
anubis6
aktív tag
Ha abból indulunk ki, hogy a bf1nél már megvolt a 1080Ti (topként), és még azzal se futott 4kban stabil 60 fps-el maxra húzva, akkor valószínű a 1180Ti is kevés lesz az új bf-hez akkora felbontásban, viszont egy 1180Ti\1080Ti sli biztos elég lesz Persze optimalizáció kérdése, remélem, hogy még pár évig azért el lehet karistolni a 1080Ti-vel is Főleg, hogy kéz a kézben fejlesztenek az Nvidia-val ha igaz..
VincentVG #632 Lassan egy éve már (több mint fél az biztos), hogy a bányászok nagyon durván elkezdték felvásárolni a VGA-kat, onnantól szálltak el az árak ennyire.. még szerencsére én is jókor vásároltam
[ Szerkesztve ]
-
-
l.skywalker
félisten
válasz IntelKiller7 #629 üzenetére
The deluxe edition of the game comes with a number of perks. The most interesting ones are the cosmetic items, as follows:
British Special Air Service (SAS) and German Airborne (Fallschirmjäger) cosmetic sets.
Special Assignments (described below) for both the SAS and Fallschirmjäger.
20 cosmetic items delivered via weekly “Airlifts.”A lootbox az Airlift de csak cosmetic lesz bent
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
wjbhbdux
veterán
válasz IntelKiller7 #629 üzenetére
> 20 Weekly Items with Airlift: Battlefield V Deluxe Edition lets you receive vital supplies with 20 weekly Airlifts, each containing one customization item.
Csak Airlift a lootbox neve.
A heti 20 mennyiségből arra tippelek hogy Quake Champions féle rendszer lesz, hogy apró darabonként meg színenként tudod majd összeválogatni amit felveszel, nem 1 egész skin lesz a katonára.
[ Szerkesztve ]
/s
-
STC Speed
őstag
Azért mondjuk ez tényleg sok dislike
premium helyett , állítom ilyen pubg-s ládanyitogatós, pénzes cucc lesz,amiért feláldozzák a 2. vh-s atmoszférát.
De ettől függetlenül a trailer a single coop modbol van.
A sima CQ multi szerintem higgadtabb lesz,klasszikus köntösben.
Single playerre pedig azt igérték,hogy megrázó és drámai lesz, nem ez a szupercsapatGrafika viszont nekem nem nagy durranás a bf1 hez képest(az mekkorát ütött anno), a rombolás kemény viszont....
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz CptAdamica #613 üzenetére
Én mondjuk nem fogok játszani a Battlefield V-tel, de nyilván megnéztem a trailert, mert azért ez az FPS egyfajta "jelenség" a játékvilágban. Mint ahogy a körülötte kialakult hisztéria mindkét oldalát is nagyon érdekesnek tartom. Ettől függetlenül valahol megértem (pedig nem rajongok az állandó nyavajgásért, ami szinte minden filmet/játékot végigkísér), ha valaki egy realisztikus, jó kis II.világháborús shootert várt, akkor a következő képet elnézve felteszi a kérdést: "Ez mi a sz*r?"
II. világháború
Ugyanis ha a trailer ismeretének hiányában kiírnának egy szavazást, hogy ez a kép egy realisztikus II. világháborús FPS-ből van vagy egy alternatív steampunk világban játszódóból, akkor megnézném, hányan tippelnének az elsőre.És értem én, hogy "lesz customization, meg akartuk mutatni", de vicces, hogy ennyire nem látták előre a marketingesek, hogy ez lesz a vége, mert totálisan más volt a játékosok elvárása. Ezt egy 2. vagy 3. trailernek kellett volna bedobni, hogy amúgy ilyen is lesz, nem erre építeni a show-t. Valójában lehet, hogy egy teljesen téves képet alakítottak ki a Battlefield V-ről ezzel, mert mondjuk a "War Stories" pont olyan lesz, amilyet az emberek vártak, de hát ők most nem ezt látták.
Mellesleg nézőpont kérdése, szerintem legalább akkora dedó ezer Ft-okat fizetni bugyuta skinekért, mint felháborodni a fentieken, de hát mindenki más, ez csak az én véleményem. Ahogy a "realizmus" megítélése is más egyénenként. Kíváncsi lennék, hogy pl. mennyire örülnél ha Alien mellé kellene bepattanni a tankba, hogy leszedjétek a Predator skinnel rohangáló 13 éves Kovács Pistikét a Battlefield V-ben. Pedig hát dedó fennakadni a testreszabhatóságon. Közben valószínűleg pont ugyanannyi Predator volt a II. világháborúban, mint műkarral a frontvonalon headshotokat osztogató, harci festéses amazon.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Def26
félisten
válasz CptAdamica #613 üzenetére
azért elnézve a youtube videó hszeket + dislikeokat azért ez a rajongók fele. Az nem kis tömeg, nagyon nem.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
CptAdamica
veterán
Mondjuk ez annyira dedó hogy most a legnagyobb gond a női karakterek, a művégtagok, meg a testre szabhatóság. Éljen a sok hisztérika!
Megyen!
-
oriic
HÁZIGAZDA
A szponzorált videók június 21-26 körül jöttek ki, de előtte is ment már a zárt alfa, csak az embargóig lelőtték az összes videót.
szerk:
Itt írtam anno én is, hogy ismerős tolta már. [link]
szerk2:
De fórumon is játszottak már vele akkor: [link]
EA Play után néhány nappal szerintem indul zárt alfa.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
STC Speed
őstag
Amúgy szerintem closed alpha juniusba még meglesz, ha jól emlékszem bf1 nél is e3 után volt 2 héttel.
Az originen rendelt játék csak az open betat tartalmazza,de kiprobálhatja bárki majd,csak később mint az előrendelők ugye?
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Gurulunk, WAZE?!
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Milyen monitort vegyek?