Hirdetés
- Elden Ring
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
-
GAMEPOD
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
FollowTheORI #19199 üzenetére
Hja, pont ezért szinte lehetetlen Firestormot játszani, mert az egyik ikon állandóan villog a jobb felső sarokban.... és ha futok az ürgével, és megállok, utána még mozdul egyet.. úgy szaggat mint az atom... ráadásul tegnap engem kivágott .exe hibával.. pedig bazi jó köröm volt.. -.-
-
válasz
Madn!ght #19195 üzenetére
A netes problémákra részben gyógyír lehet a legfrissebb hálókártya driver telepítése... illetve a windows is a legfrissebb legyen.
De ettől független igen van most valami gebasz a játék és a szerverek körül ezen a téren, amin ugye "dolgoznak" hogy megoldják majd a következő frissítésig/-sel.Ami a többit illeti, sajnos az a proci, lehet már kevés itt-ott... így elég limitáltak valóban a lehetőségeid a javításra ezen a téren.
Illetve a videokártya is határeset, ha jobbat szeretnél annál ami van... de azért az még elmegy.
A g-sync/freesync érdemes, ha tudja a cuccod... bár nem tudom a Maxwell szériánál engedélyezve van e ez a feature... -
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Múlt év december óta nem játszottam, most az új tartalmak miatt ismét elcsábultam. Egyelőre időhiány (na meg a visszazökkenés) miatt csak rövid TDM-eket toltam.
Ami feltűnt, hogy elég tróger a ping játék közben (50-60 közötti), és ráadásul érezhető is a késés. Azt viszont nem tudom egyszerűen megemészteni, hogy pl. tegnap esti gameplayben 100-200 közötti pinggel hogy a túróban lehet 30/2-es statot lőni?! De így körökön keresztül...Sőt már 80 körüliekkel szemben megfigyeltem, hogy f2f esetén mindig én halok hamarabb. Ezzel lehet vmit bszni?! Digi 500-as netem van, korábban 30-40 közötti volt (asszem német szerverekre) a pingem.
Jah igen, az ellenfél játékosai még mindig kicsit nehézkesen észlelhetők számomra, fullra beleolvadnak a környezetbe, ezzel kapcsolatban van vmi beállítás, vagy jauvanezigy' aztán szokjam meg.
Másik, a domination mód teljesen kuka? Elmúlt pár este egyetlen szervert sem találtam. Pedig anno kedvenc módom volt.
Esetleg a grafika, cfg, stb. beállításaiban vannak vmi új okosságok, ami kicsit segít a grafikai teljesítményen. Még a játék megjelenése környékén amiket itt megosztottunk belőttem, azóta is úgy van. Gépem a régi (adataimnál) és nem is feltétlen tervezek (ez az) egy játék miatt nagyobb összeget ráfordítani, szóval valahol a lehetőségeim kötöttek. Most 80-120 között ingázik az fps, de inkább mintha nagyobb input lagot éreznék. Láttam, hogy többen LG 34UC79G-t használtok, g-syncet érdemes erőltetni vele? Esetleg vmi custom beállítás javaslat?
Köszi a helpet előre is
mad
-
válasz
koplarovic13 #19187 üzenetére
Csakhogy ez nem a BF1 topic... a következőket már törölni fogom.
-
zzola
titán
-
tfk3y
tag
válasz
koplarovic13 #19187 üzenetére
Bf1 topic?
-
zzola
titán
válasz
BerserkGuts #19188 üzenetére
Nem.
-
BerserkGuts
addikt
play like a tiger vagy mi nevű speedhackerel találkozott már valaki
futkos a nyomorultja és csak szurkál -
hubai38
aktív tag
Sziasztok miért kell mindig elkezdenem a Prológust?
Előre is köszönőm a választ. -
-
zzola
titán
válasz
Aventador91 #19169 üzenetére
Láttam.
-
lofagi
addikt
Letters from the Front
We're finalizing our next Letters from the Front and will update the above calendar when it's ready to release.
Update 4.6
The dev team are working on finalizing the build for Update 4.6. We'll keep you updated on the progress and when you can expect it to release as we get updates from the Dev team.
-
Dtomka
veterán
-
milan18
aktív tag
Kapott valami grafikai "pecshet" is? Vagy csak az új pályák tűnnek szebnek?
-
Leon77
őstag
Nem semmi, hogy kihalt a fórum....
-
BerserkGuts
addikt
minden új patch egy áldás akarom mondani átok xD
máris méricskézek kicsit mennyire rossz a helyzet
-
koplarovic13
tag
válasz
Aventador91 #19141 üzenetére
Értem a célzást, eldöntendő kérdés?
Megfontolom a döntést, választ, igen vagy nem
-
Leon77
őstag
Na végre megvan a breda, erre your company is not aviable now, please try again later. köszike
-
zzola
titán
Ez az új puska (Breda) jó nagyot rúg. Biztos én vagyok a núb, de nekem csak egyes lövéssel megy az ellen leterítése...
-
CptAdamica
veterán
válasz
Aventador91 #19141 üzenetére
Ez a hibát elismerték az előző 4.4-es patch-el és már ki is javították, viszont csak a következő patch-el kapjátok meg a javítást. Most mondd azt, hogy nem kedvesek...
-
guftabi96
addikt
válasz
Aventador91 #19137 üzenetére
Más szolgáltató, de a Digi hálózatát használja: német szerveren ugyanez.
-
Aventador91
őstag
válasz
kisselandras #19138 üzenetére
ezt az ea digi komót el kellene már süllyeszteni
-
kisselandras
senior tag
válasz
Aventador91 #19137 üzenetére
Nálam is hasonló a pingem 250 volt
-
Aventador91
őstag
megint baja van ennek a fosnak. a szerverkeresőig minden szép és jó, minden szerverre 30-50 pinget mutat. felmegyek bármelyikre, és virítanak az ikonok, 100-150-es ping, laggol mint az állat. 1 szerver volt ahol hirtelen megjavult fél percre.
vagy lehet megint a digi buziskodik, esetleg megnézhetni valaki aki digis
-
válasz
nincsnév007 #19135 üzenetére
Kifejtenéd? Engem érdekel, de nem akarok 20k-t elkölteni úgy, hogy nem jó.
-
bul07
nagyúr
válasz
Aventador91 #19133 üzenetére
Na majd jövőhétvégén nézd meg hogy mennyi játékos lesz
Ugye jön a COD MW 2019 nyílt Beta PC-re (21-23)Én tuti megnézem hogy milyen, és gondolom sokan lesznek így, hogy keresnek egy kis változatosságot nem azt a pár pályát nyűni nap mint nap
-
Tegla80
addikt
válasz
prokxy #19131 üzenetére
Ennek a jateknak a legnagyobb hibaja az elkefelt szerverpark es rendszerbeallitas ami mogotte van. Sztem(is) az kellene,h szabad szervereket es lehetoseget kapjunk beallitani.Rogton latszana,h melyik palya es jatekmod a meno. (Hamadat torolhetnek is
) En spec igy hirdetnem "PING LIMIT 70ms" es valszeg lenne ra kereslet.
-
prokxy
veterán
válasz
kisselandras #19130 üzenetére
Nem lesz, mert akkor nem telne meg a szerver.
Jön most egy rakat jó játék, örülhetünk, hogy tele lesznek este a szerverek, nemhogy még limiteket rakjanak bele...szerk: #19127) Vincsó: profil törlése, aztán indítsd újra a játékot, de így be kell állítani megint mindent...vagy előtte a grafot átlövöd totál másra, nekem full low-on van, ultrára átraktam, restart, majd megint low és jó lett. Egy próbát megér a profil törlése előtt.
-
kisselandras
senior tag
Lehet tudni arról infót tudni hogy ez a ping limit benne e lesz már végre ebbe a kibaszott szar játékban?
-
Dtomka
veterán
válasz
Vincsó #19127 üzenetére
Nem lehet vmi bitcoinminner miatt? Lehet az a háttérben terheli a gpu-t. Antimalware-t futtasd le
-
Vincsó
aktív tag
Az vajon mitől lehet, hogy tegnap még 100-120 fps-em volt ma már van vagy 35... semmi nem változott ja de... kitakarítottam a lakást
Amúgy ha leveszem low-ra a részletességet akkor se lesz több ... -
dkess
őstag
-
tfk3y
tag
Vágó Úr én a B-t megjelölném!
Jár a kakas nyalóka?
Mondjuk jobban örülnék Kiss Gábor darus, Darukezelőnek lenni felemelő érzés című verses kötetének.
No de!! Feltűnt, hogy a válaszodban ismét cselesen elrejtettél egy feladványt, ami így szól
Tünde és Panni felváltva szippant egy emésztőgödröt Nyírpityeren. Tünde gyorsabban szív, ezért 1 óra alatt 2.3 m³ B12 alapanyagot távolít el a gödörből. Panninak viszont 2 csöve is van. Miért késik Hajnalka?
Hmmm. Ez most egész nehéz volt, de megbirkóztam vele úgy érzem.
Nos a válasz a cseles feladványra a VÍZ. Tehát Hajnalka vizet hoz a többieknek.
Ezért a nyalóka mellé kérek szépen egy ingyenes szippantást, egy gőzmozdony égésteréből!
-
dkess
őstag
válasz
Astroboy #19107 üzenetére
Úgy látom - az előző négy kollégával ellentétben - nem nagyon lövöldöztél élőben még hasonló kaliberű fegyverekkel ...
Feltételeztem, hogy a II. Világháborúban az amcsi katonák viszont igen - ha más nem akkor legalább a kiképzés folyamán.
A vízszintes lőtáv sokszorosára vannak a gépek még. További rossz hír, hogy ráadásul magasan is. Mégha teljesen függőlegesen lőnél is, akkor is a többszöröse a táv, mint amire egy 7,62×51 fel tudna menni (ráadásul a pályacsúcson nulla kinetikus energiával). Két feladat:
- menj fel a földszintről a hetedik emeletre lépcsőn 30 mp alatt,
- vízszintes talajon sétálj 20 métert (na jó legyen 25, mert lépcsőzésnél is van vízszintes elmozdulás) 30 mp alatt.A kérdés egy kokasos nyalókáért: melyik esetben fogsz jobban lihegni a végén? Most kombináljuk e kettőt - mind a vízszintes, mind a függőleges távot (ezek egyenként is reménytelen kategória) ...
Ekkora távolságokból történetesen még gépágyúk esetén is "rá se néztek" még a gépekre. Sőt 88 mm FlaK 36 -okkal sem (ugye ebből lett pl. Tigris tank ágyúja). Pedig ezek más kategóriát képviseltek, mint egy garand -al puffogtatni ... Még manapság is "rohadt nagy" légvédelmi rakétákkal próbálnak rá szükség esetén és bizony a távolságok továbbra is limitáltak erősen ...
Egy repülőgépet pedig baromi nehéz lelődözni (még az előzőekkel aránylag közelről is). Alig néhány érzékeny pontja van - pl. a vízszintes és függőleges vezérsíkok, motor(ok) esetleg pilótafülke, de ezek már nem garancia. Ld.: [link] .
Én úgy vagyok vele, hogy:
- civilként - minél messzebbre húztam volna,
- katonaként - talán annyira nem tojtam volna be mivel ennyi repülőt csak nem egy koszos tengerparti bunkerre küldenek - különösen, ha nem látok partraszálló flottát a környéken ...Ami biztos, hogy kézifegyvert nem fogtam volna rá. Esetleg egy távcsővel nézegettem volna (ha van kéznél) vagy legfeljebb az öklömet ráztam volna rájuk ...
-
Dtomka
veterán
válasz
lofagi #19120 üzenetére
Lehet tudni milyen módokban lesz elérhető a Metro map? Remélem conquest -ben is lesz.
Szerintem sokan fognak akkor játszani mikor kiadják(#19093) prokxy
Ebben a videóban J-J-J-B választotta
Battlefield V: The Breda M1935 PG Is A Beast!!! -
lofagi
addikt
válasz
Locutus #19119 üzenetére
A Metrot azért tartom valószínűnek,hogy kijön, mert az nem egy port. Al soon done, csak egy singleből kivett pálya. Több mint valószínűleg, hogy sokkal nehezebb átportolni egy pályát onnan, mint készíteni egyet kimondottan multira. Valószínűleg, mikor a single részt csinálják akkor van egy csomó rész, amit nagyon egyszerűen le tudnak zárni, viszont multiban gondolom más a helyzet. Legalábbis ez a teóriám.
Valamint, szinte 100%-hogy a repüléssel lesz a gond, mert ugyan miért lehetne játszani gyalogosan már a pályát?
-
prokxy
veterán
válasz
koplarovic13 #19112 üzenetére
A KD-k mellett a pingek is durvák, mennyire vegyes az egész, nesze neked gunfight...
-
-
zzola
titán
válasz
koplarovic13 #19112 üzenetére
Az a 167-0 teljesen hihető.
-
koplarovic13
tag
válasz
Aventador91 #19104 üzenetére
Óregfiu, tanulj ma is valamit
A tettes mindig visszatér a bűn helyszínéreKövetni kell az ismétlődő mintákat, érdemes feljegyezni egy print screen adatbázist a napi játékok során
-
Astroboy
őstag
válasz
Daffchy #19110 üzenetére
Tutira jó VGA-n fut? Laposoknál könnyen be lehet ám nézni.
Ha igen akkor itt valami szoftver nálad tényleg facán beakadt, kéne lennie egy biztonsági mentésednek a friss win elkészültének pillanatából, mikor még csak a rendszer volt fent.
Rendszer visszaállít, játék fel de most DRIVEREK NÉLKÜL és próba. -
Astroboy
őstag
válasz
Daffchy #19108 üzenetére
Driverek/Win/directX gondolom legfrissebb, de ha dedikált VGA helyett véletlenül az integrált futtatja, akkor is lehet ilyen.
Ha másolt a game és nem friss letöltés, originben nyomhatsz rá egy repairt, bár sztem hardveres gond miatt bacakodik nem szoftveres, ugye sosemnem lehessen aztat tudni. -
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Új laptop, BFV feltelepít, fut megy szépen, beállTásokban grafikát végigkattintgatom, elérem az Ultra-t és bumm minden hibaüzenet nélkül bezárja a játékot és asztalon találom magam.
Ezt akárhányszor eljátsza, már újratelepítettem a játékot, de semmi válzotás.Valami ötlet?
Előre is köszönöm!Szerk.: DX12 bekapcsolva és már bármire léptetem kifagy...
-
Astroboy
őstag
Azért ha betalál azokból a garantokból szemből egykét skuló, sztem könnyen elronthatta egy Zéró-pilóta víg napját...
Egy repcsiben minden cm² mögött fut valami kurvafontos, pláne ezek ugye sehol sem voltak páncélozva, + ha már csak a légcsavarból kicsippent egy darab az olyan vibrációt okozhatott ami percek alatt szétverhette a teljes gépet...
Én is tuti puffogtattam volna, jobb mint egy rakat homokzsák mögött kuporogva várni a 250kg-ost a nyakamba. -
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91 #19100 üzenetére
alap!
amúgy kár h tele van CGI-vel... de ez van. -
dkess
őstag
válasz
Aventador91 #19100 üzenetére
Kérdés, hogy nem időzítik-e akkora a Csendes-Óceán hadszíntért a EA/Dice oldaláról is? Nem lehet nem észrevenni a trailer -ben a csatajelenetek/seregek felvonulásakor, hogy kb. mintha játékban lennénk (ezek renderelt videók) - nomeg persze a rengeteg "zászlólengetést" ...
Az alábbi ebből vett képen számomra érthetetlen, hogy mit akar a két katona (persze a drámai hatáson kívül):
(az égbolton rengeteg japán repülő érkezik)
-
smokiii1
aktív tag
válasz
Fitzgerald #19092 üzenetére
Abban egyetértek hogy nincs meg az a klasszikus 2.vh hangulat és hiányoznak a klasszikus helyszinek, fegyverek, nemzetek, de a játékmechanikák és a pályák sokkal jobbak. Egyedül azt sajnálom hogy reconnak nem sok hasznos eszköze van.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Hyundai, Kia topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest