Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- Star Citizen
- Xbox Series X|S
- Assetto Corsa Competizione
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
őstag
válasz Locutus #20089 üzenetére
Igen HA 2080ti-vel 1080ti-vel minimum 2070-el rendekezel akkor tényleg van +10-15% plusz amúgy meg mindenmásra mastercard
Ryzen 2600 csak 6maggal 4.2GHz sokkal jobb kevésbé melegszik
mint 6/12 4.0-4.1GHz12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Leon77
őstag
Azért jusson majd eszedbe, miközben "szivatod" a népet, hogy hány csalással kapcsolatos screenshotot tettél be eddig és akkor talán majd felülvizsgálod az erkölcsi érzékedet.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
bul07
nagyúr
válasz Leon77 #20196 üzenetére
Na holnap én ezt megcsinálom, megyek szívatni a népet
Már lesz értelme elindítani a játékotHa van még ilyen jöhet, bár amilyen vérszegények a pályák máshol nemigen lehet ilyen
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Leon77
őstag
Parancsolj, van róla oktató videó is
És igen, simán lehet ölni.
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
prokxy
veterán
-
zzola
titán
Metron van glitch! A pálya fölé fel lehet menni valahogy.
DICE én így szeretlek...
-
weri
senior tag
En BF1-tol kezdtem erezni hogy 6600k nem adja :d Aztan 6/12-es rizsa bizonyitotta :d
Viszont tovabbra is azon a velemenyen vagyok, hogy rossz a processzor kihasznaltsaga az 1-nek es 5-nek egyarant.Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
Gainka
őstag
Hogy ba.... meg a jo k... a... azt a .... kidobálos k.... eget, és mindig akkor mikor egy jo meccsbe van az ember.
-
Laraxior
titán
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BullKoxa
őstag
válasz FollowTheORI #20183 üzenetére
Sajna nem tudom hol lehet bekapcsolni ezt az overlay-t az Experience-ben . Az mondjuk kicsit gáz hogy ennek is futnia kell a hátérben, azaz ennek is a rendszerrel kell indulnia, hogy egyszerűbb legyen az ember élete.
-
Topikgazda
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! kérdezni szeretném az az NVIDIA Freestyle -t itthon magyarban is lehet használni??
Futnia kell mindig ennek az Experience-nek?? Be voltam lépve , de nekem semmit sem csinált sem az Alt+Z -re , Sem pedig az Alt + F-ra .
-
Termin8
tag
válasz Hopkins95 #20174 üzenetére
Tök király, hogy nem tudnak licencelni egy jól működő anticheat programot, helyette írnak saját maguknak egyet, ami a ramot ellenőrzi majd ha jól hallottam, ergo várhatjuk hogy ismét elszálljon 10-20 fps az amúgyis siralmas fps értékekből (mert hát a dice programozási tudásában már nem lehet bízni)...
-
Topikgazda
-
lofagi
addikt
Egy pár lelkes rajongó által ekészett videó, kimondottan kellemes. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
addikt
Ne rontsd el mára a kedvem légyszi, legalább hadd éljek abban a reményben, hogy lesz a DICEnak a következő Battlefield játékra normális Anticheat rendszere!
(#20178) zzola Ez máris jobban hangzik! Majd visszautalok erre akkor a következő Battlefieldnél, hogy én megmondtam, hogy jönni fog.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
válasz koplarovic13 #20170 üzenetére
EA/DICE working on a new anti cheat to ban these annoying cheaters
Ez épp idevág, remélem csinálnak valami hasonlóan jó rendszert, mint a BattleEye!
Amúgy jó az előzetes, nem láttam még, úgyhogy köszi!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
tfk3y
tag
-
koplarovic13
tag
válasz Hopkins95 #20171 üzenetére
Top Gun Maverick - magyar nyelvű előzetes
a fajtám kihalásra van itélve, igaza van
https://www.youtube.com/watch?v=yl9cRdAWty4 -
addikt
válasz koplarovic13 #20170 üzenetére
Én semmilyet, nem tudom honnan vetted. A screenshotokat illetve sajna nem lepődtem meg.
-
addikt
válasz Leon77 #20165 üzenetére
Mondjuk ez neki pont sovány vigasz, mert ő Intel alaplapra epítkezett...bár nincs nehéz helyzetben, mert egy i7-7700k használt árából épp kijön egy új Ryzen 2600 + B450 alaplap kombó.
[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
Ryzen 3700x-el nem recés a cpu vonal, hanem vonalzó egyenes és a vga vonal tüskés csak minimálisan az aláírásomban szereplő konfiggal.
-
bul07
nagyúr
válasz Locutus #20156 üzenetére
(#20160) Hopkins95
Átkozom is a napot mikkor megvettem az intel hulladékát
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dtomka
veterán
válasz Leon77 #20161 üzenetére
Lehet egy dx reinstall vagy a játék javítás is megoldaná ezt a problémát.
Esetleg érdemes végignézni az alábbi videót, abban is van pár 5let.
[link] Fix Battlefield 5 Not Starting, Freezing, Crashing & Connectivity Issues Tutorial+1 videó
[link] MAS 44 Best Specialization Path - Battlefield V[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz Laraxior #20158 üzenetére
Megpróbálnék dx-et váltani, legutóbb nekem is csinálta, aztán gondoltam egy merészet és dx11 ről dx12-re és jó lett.
-
addikt
Most nézem hogy neked 4 mag 4 szálas procid van alatta? Mert akkor sanszos, hogy az lesz a gond. Azért mondom, mert az otthoni i5-3300-on egyszer kipróbáltam a Battlefield 1-et ami szintén 4 magos fix @3,0 Ghz-en. Elég az hozzá, hogy a GTX 1050 Ti-t nem bírta kihajtani, hanem olyan 75-80 százalékig pörgette. A játékmenetben ez mikroakadásokban és sokszor 100 százalékos procikihasználásban nyilvánult meg. S ez még Battlefield 1-ben volt, a Battlefield V még prociigényesebb szerintem.
-
prokxy
veterán
Pls help: a Breda egyik skinjét hiába változtatom meg, körről-körre visszaáll ugyanarra. Repair volt. A full goldot raknám be helyette. :/
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #20157 üzenetére
Valamelyik frissítés óta csinálja. Sima játékból nem dob ki, csak Firestorm.
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Locutus
veterán
Nálam semmi gond vele. Kevesebb fps van mint más pályákon, de semmi lag, vagy akadás.
Kevés a procid hozzá. A 64-es metro a legjobb példa, hogy miért nem elég egy 4 magos proci ma már BF5 alá.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Laraxior
titán
-
bul07
nagyúr
Metro pályán más is tapasztalt orbitális lagokat, akadások, FPS beesést
Vagy csak velem ilyen kedves a játék
Bár a következő feladatig el se kell indítsam de nem jó ez így
-
vtomi2
őstag
válasz AsakuraDave #20150 üzenetére
Fegyver limit kell, nem clas. Már várom a custom szervereket, de nem fűzök hozzájuk sok reményt.
-
zzola
titán
Only Metro! Indulhat a 7vége! Juhéjj!
-
AsakuraDave
őstag
válasz prokxy #20147 üzenetére
Nem akarok egy újabb vita témát inditani de skillről beszélni ebben a játékban... Support fegyverei hogy igy működnek nem a játékos hibája. Persze egy X limit jó lenne egy adott classból de szerintem max sniperre mert ez az egyetlen class amivel tényleg nem lehet pusholni jól bár nyitott pályákon a flare szerintem egy áldás így jó kezekben talán félauto fegyoval is lehet előre törni dehát nincs jobb érzés annál mikor 1000mrol lövöm fejbe a másikat. De ugyanúgy minden classból túl sok az nem jó. Only assault? Nonstop rakétavetozes menne meg dinamit, medic az egész pálya füstbol állna és sorolhatnám. Én egy meccs alatt több classt nyomok attól függően hogy pl az enemy tankkal pushol vagy egy csipa szivat minket stb.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Pro!Petya
addikt
Na látod , legalább ilyen skilles felhozatal mellett nem tudunk foglalkozni a bugokkal meg egyéb dolgokkal (tuti így tervezte a Dice)
Amúgy az armory cuccokon is látszik hogy szinte csak a supp és sniper fegyók kapnak jobbnál jobb skineket folyamat , assaultra 1 kezemen megtudom számolni hogy mennyi jó jött ki az eleje óta..
Ebből is látszik melyik játékos rétegre van fokuszálva. De hát mivel ők vannak többen ez nem csoda.
Viccet félretéve most egész egyben van amúgy a játék számomra ,még a textura ugrálást javítsák ki aztán érzek még benne pár száz órát továbbra is.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Pro!Petya #20146 üzenetére
Engem is a fekvő MG42-esek idegelnek ki, mert egyrészt olyan gyors meg olyan pontos az a fegyver, h mire kinézek, meglátom, már halott is vagyok. Konkrétan esély nincs reagálni rá...de látod bazzeg, ez a "skill"...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Pro!Petya
addikt
válasz Dtomka #20142 üzenetére
Még az elején én is mentem rajta nagyon jó és izgis meneteket, de ahogy mindenki rájött lassan hogy hol lehet a legtöbb killt beszedni úgy hogy a lehető legkevesebbett kelljen érte mozogni azóta szerte foszlott a varázsa.
(értem ezalatt camp pontokat és a "mozogni"-val is túl lőttem mert az inkább csak fekvés-hasalás-ablakban -sarokban ácsorgás.)
Öregszem vagy nem tudom de kezd rosszul reagálni a szervezetem az inkompetens barmokra
De ilyen SQ alatt is már egyre többször van mikor 8 emberből 6 csipával akarja megváltani a világot pontfoglalás nélkül meg hasonlók. -
bul07
nagyúr
Na ilyen se volt mostanában
Pálya végénél egyszerűen kilépet a játék, se hibaüzenet se semmi
Nagyon nagyon régen volt ilyen hiba, remélem nem hozzák vissza
-
guftabi96
addikt
válasz Pro!Petya #20139 üzenetére
Az a baj, hogy sajnos erre van igény...
Meg lehet nézni, hogy redditen is mennyire bálványozták azt a fos Maritát és most a Metrot is.
Normális járműves harcot mindeközben csak nyomokban tartalmaz a játék...
Remélem tényleg lesznek normálisan konfigolható szerverek. Mehet rájuk a sniper és mmg limit és máris egy picit jobb lesz minden#KeepFightingMichael
-
addikt
válasz Pro!Petya #20139 üzenetére
Teljesen átérzem a helyzeted a Metro pályán, én is pont így vagyok vele ahogy leírtad.
-
Pro!Petya
addikt
válasz Leon77 #20127 üzenetére
Én az Op. Underground-ot elengedtem mert ezzel a játékosbázissal az ami ott megy ne is haragudjatok de szánalom... snájperjóskák fekvős supportok, useless medic-ek ezzel szerintem összegeztem mindent IS. Na nekem ez az "állóháború" nem pálya hogy mindenki egy helyben áll és lövi szemben az ellent. Ma vagy 3x nekifutottam ennek a pályának de az utolsónál ment az alt+f4 mert tamadó csapat révén több mint a fele "sniper" a többi meg supp volt nálunk ergo egy métert nem haladtunk 10 perc alatt.
Nem is idegelem magam emiatt, Ott CQ vagy SQ ahol nem vagyunk belekényszerülve a fenti dologba és lehet élvezni a szabadságot.
Sajnos azt veszem észre hogy ezzel az uj mappal még ennél is jobban lebutítják a népet pedig már azt hittem nincs lejjebb.. De vaaaan XDNa mindegy, tolj másik mapot vagy módot aztán élvezd a játékot!
Én is többnyire egyedül tolom,a squad-ot is csak respawn pontnak használom (ennyi hasznuk legyen már ) -
gery14
senior tag
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Qtya123
őstag
Néhány hónappal ezelőtt ment a diskurzus, hogy kinek mennyire húz egyenletes görbéket húz a játék, milyen a mikrolag.
Akkoriban egy i7-3770 procit használva ebben a hozzászólásomban mutattam meg a grafikonokat: [link]
Most váltottam egy Ryzen 2600-ra és egy RX5700 XT-re. Igaz még nagyjából minden alapbeállítás, csak megpróbáltam, hogy mit mutat.
1080p minden HIGH beállítás mellett az alábbit hozza: (nincs semmilyen sync bekapcsolva és future frame rendering ON)
Ez már megfelelőnek mondható?
[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
10 éve vagy a pH!-n, azt hittem nem okoz gondot egy topikvalasztas.
-
Varga György
csendes tag
persze PC
-
Laraxior
titán
De ez PC játékok topik.
-
Dtomka
veterán
-
Leon77
őstag
Néha el kell engedni a csapatot, ha egyedül tolod és váltani szervert... amikor tényleg a szerencsén múlik, hogy egy rakat kakiba lépsz, illetve pechen....
-
Laraxior
titán
válasz Varga György #20125 üzenetére
1. Legyél squadleader.
2. Gyűjts elég pontot. (A squad felett látod)
3. Hosszan nyomd a "B"-t, akkor jön fel a választási menü.""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Varga György
csendes tag
Üdv annyi lenne a kérdésem, hogy rakétát vagy légi támogatást hogy lehet kérni, még soha nem sikerült, és persze mikor lehet kérni min múlik? köszi a segítséget üdv
-
Fitzgerald
veterán
Én amúgy rendesen benéztem, és azt hittem hogy Intel 2600(k)-ról van szó, lol.
A Ryzen 2600-al valóban lehetnek problémák, hiába a 6 mag + SMT, lassabb mint egy 8th gen i5 játékokban. Viszont a minimumok még talán azzal is magasabbak lesznek.
A Zen 2 már gyakorlatilag pariban van az Intelekkel, ha játékról van szó.
Ja, 1440p a megoldás, illetve a resolution scale-t is feljebb lehet tolni.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
-
Laraxior
titán
Mint anno már a BF4nel is akiknek ht nélküli procijuk volt próbálták megmagyarázni hogy az bőven elég, nem kell a HT. :D
-
Fitzgerald
veterán
válasz AsakuraDave #20110 üzenetére
Oké tegyük fel, hogy a 2600 nem 100% közelében pörög (ami már önmagában nehezen hihető pl. 1080p-ben, főleg mivel írtad hogy 60-70% a GPU kihasználtság, ami gyakorlatilag a CPU limit szótári meghatározása). Minimum framerate-et mérsz?
-
weri
senior tag
Hat, valakik szerint jol skalazodik, szerintem meg nem. Felezett cpu-val jobban megy mint elotte, tobb fps kevesebb dropp mert nincs annyi cpu overhead.
Regota figyelem ezt mar. A 4 magos i5 6600k utan valoban erezheto elore lepes de a problema az hogy ala tesznek egy 8/16-os procit es alig valtozik az fps mikozben sokkal tobbet valtozik a terheles. Azert azt nem hiszem el hogy ennyire sok fizikat kell szamolni hogy joforman minden procit meg eszik.
Aztan jott cfg otletem es megoldotta problemat. Ez bizonyitotta szamomra hogy "fake" cpu hasznaltsag van. Mint a memlake csak ez cpulakeNem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
AsakuraDave
őstag
válasz Locutus #20108 üzenetére
Szóval nem érthető az hogy van bőven headroom cpu gpu-ba 200max fps limittel úgy hogy a játék 80-100 között mozog? Akkor lenne optimalizált ha ilyen nem lehetne hogy mindkét hardverbe headroom van úgy hogy nincs elérve az fps limit. AC alatt egy ryzen 100%on fut 12szálon BFV 70-80%.
Amúgy egy olyan lap+proci komboval miért csak egy 1070et futtatsz!?
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Termin8
tag
Még a téma végére lassan eljutunk az AMD the best címhez is.
-
Locutus
veterán
válasz AsakuraDave #20107 üzenetére
Amiről te beszélsz, az kizárólag a maximum fps, amiről mindenki más, az meg a minimum fps, ami a játék folyamatosságát, akadozását befolyásolja. Hiába van 5%-kal magasabb maximum fps-ed az intel procival, ha az amd-vel a sok mag és HT miatt sokkal kevésbé ingadozik, és nincsenek bezuhanások.
Ha ezt nem bírod megérteni sokadikra se, akkor felesleges tovább vitatkozni...[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
AsakuraDave
őstag
Pont ezt írtam. 9700 HT nélküli proci még is jól fut rajta pl a BFV. Akkor ott a 3900X 12mag még se hozza ugyan azt a teljesítményt egy valag játéknál jobb a 9700K.
Amíg az én 2600asom nem megy 100%on BFV alatt úgy hogy a 1080Ti-om 60-70%on megy 1440p-n addig nem nincs optimalizálva. Simán van headroom a procimba még és gpu-ba is még se terheli tovább egyiket se pedig nem érem el a 200fps limitet...There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Termin8
tag
Úgysem fogjátok vele megértetni, hogy hülyeséget beszél... De sok sikert, a popcornt azért bekészítem.
-
Fitzgerald
veterán
válasz AsakuraDave #20097 üzenetére
De nem ennél a játéknál. Esküszöm csinálok erről is egy videót, van egy 7700k-m és egy 8700 -am is, utóbbi ugye csak 4.3GHz-ig turbózik all core. Maximum framerate-ben kb. nincs különbség a kettő között, viszont minimumokban (így átlagban is) egyértelműen a 8700 a jobb.
Ez leginkább olyan jeleneteknél mutatkozik meg a gyakorlatban, amikor 64 player-es meccsen bebasz mellétek a V1 rakéta, vagy repülővel lebombázzák a fél csapatodat járművestől.
1440p-ben és magasabb felbontáson viszont már valóban kiegyenlítettebb a dolog, ahogy egyre inkább GPU limites leszel.
Amit te propagálsz itt az inkább az ARMA-ban és a hasonlóan gányul írt játékokban van úgy. -
MODERÁTOR
válasz AsakuraDave #20087 üzenetére
Ez hülyeség amit írtál. 7700k ról váltottam 9700k-ra és azt eredményezte, hogy az fps counter oda van szögelve a 144-hez. Fizikai magok száma számít főleg és nem a HT.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Laraxior
titán
válasz Pro!Petya #20100 üzenetére
Én 4.26GHz-en játszom... 10 éves rendszerrel... és így is sima a game. Szerintem még ez alatt az órajel alatt is simán mehet...
Ráadásul csak egy 3GB-os GTX1060-al.
Ugyanolyan játékélményem van, mint anno a 7700K 1080Ti kombóval
Jobban idegesítenek a játék bugjai inkább...""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Windows 10
- Óra topik