Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
-
deadwing
addikt
válasz
lofagi #16470 üzenetére
Hidd el, hogy rajta vagyok, de sajnos nem nagyon találni semmit.
WW3-at már így is többet játszom, de az meg még mindig early access, sajnos, és elég nehezen halad az a kis csapat a fejlesztéssel.
Meg olyan mint egy BF4 hardcore x2 amit elég nehéz megszokni. Mondjuk az újraéledés elég gyorsMás alternatíva nem nagyon van a számomra jelenleg.
És igen, el vagyok keseredve eléggé. Főleg azon, hogy egy nyomorult apróság miatt, amire nem is gondolnak, szaródik el a játékmenet. Igen, még mindig a sniper limiten morgok. Full más lenne az egész játékmenet, ha beleraknák.
-
bul07
nagyúr
Mi a fene van ezzel a játékkal
Hogy lehet az megszüntetni hogy folyamatosan megy a zene, ilyen eddig nem volt, nagyon idegesítő
Mondjuk arról nem is beszélve hogy pálya váltáskor egyszerűen bezárta magát
-
Vasshammer
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
gergo84
aktív tag
az normális hogy kb hetente 30Gb-ot frissít a játék, és kb nem is tudok vele játszani, mert amire updatel megöregszek... különben tiszta LOL ez a játék. de néha 1-2 órát jó baromkodni vele, persze ha lehetne, mert nem lehet, mert mindig update
-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI #16492 üzenetére
Ahhoz nagyon gyenge ellenség kell
Volt már nekem is hogy arattam tankkal mert egyszerűen senki nem próbált meg felrobbantani
Na de ez ritka mint a fehér hollóInkább az van hogy meglátják a tankot egyből váltanak tank elleni cuccra és másik pillanatba már 5gyalogos ront rám a pálya fedezékei mögül ahonnan esélyem sincs kiszedni őket
És elmenekülni se tudok mert olyan gyorsan fut a gyalogos mint ahogy a tank megyNa meg amióta megvan snaper tank elleni puska már ép elindulok és ömlik rám a lövés
-
nincsnév007
addikt
ez az metroo
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Locutus #16490 üzenetére
Arra utaltam hogy van rajta tank, de semmit nem ér
Egyszerűen a pálya úgy van kialakítva hogy tankkal nem sokra mészTehát simán lehet azért nem tettek több tankos pillanatképet a videóba mert egyszerűen azok se tankoknak lettek megcsinálva hanem gyalogos harcra
Mint a mostani új pálya is, ha foglalandó pont közelébe mész tankkal se perc alatt véged
-
-
Leon77
őstag
Mivel Bf4-ben sokat nyomtam lockert és metrot is így én annak nagyon örülök. De ez a tempó nagyon, nagyon lassú....
Omaha Beach és Sztálingrád szvsz kötelező darab kéne, hogy legyen. Ha lenne eszük, kitennék BR-t ingyenesbe és tolnák alatta a Bf V reklámot ezekkel a mapokkal. Fel lehetne pörgetni még mindig az eladásokat, mert szerintem ez bitang jó játék..... lenne, csak nagyon karcsú jelenleg a tartalom.
-
bul07
nagyúr
válasz
Locutus #16467 üzenetére
Igen nagyon ismerős volt akkor ezért
Én csak azt nem értem hogy erre miért kellet várni?
Ctrl+C és Ctrl+V rádob egy két pontot amit foglalni lehet és mehet is a multiba, ezen tökölnek ennyit
De legalább lesz új pálya
Amúgy ezek is gyalogos pályák lesznek nem véletlen hogy vagy 2másodpercig láthatóak páncélosok a Trailer-be, ez az új BF gyalogos harc gyalogos harc páncélosok meg ááá mindegy
Talán majd a következő részbe -
Astroboy
őstag
válasz
milan18 #16477 üzenetére
'44-ben a szövetségesek vagy tucatszor szálltak partra különböző szigeteken és atollokon a csendes óceáni hadszíntéren, ugyanakkor méreteit tekintve ebben az évben a normandiai partraszállás volt a legnagyobb.
Ebben a térségben Iwo Jima megérne egy misét, egykoron a BF1942-ben szuper pálya volt, remélem szerepelni fog a leendő mapok között.lofagi:
melyik Messerschmidt-tel nyomtad?
-
lofagi
addikt
Nem epénisz növelésképpen linkelem, hanem csak bull07-nek,hogy igen is lehet érvényesülni fighterrel. Sajnos a csapat béna volt, de fighterrel is ott vagyok a toppon. S, hogy miért? Mert lehet vele spottolni, még hozzá nem is akárhogy, óriási segítség a csapatnak, persze ha ki tudná használni. Sajnos folyamatosan jöttek a repülők, így a földieket alig tudtam szedegetni, de volt 1-2 akit sikerült így is kiszednem.
-
milan18
aktív tag
Eddig ugyebár a háború elejét mutatták be... de csendes-óceáni frontnál 1944-ben volt ilyen nagyszabású, partraszállás először nem? Ezek szerint szakítanak majd az eddigi tematikával és jönnek a nagy csaták is?
-
lofagi
addikt
-
pRoject22
őstag
5vs5 módról van bővebb info? pl megjelenés stb?
-
lofagi
addikt
Látom itt már mindenki nagyon el van keseredve, mert úgy látszik már semminek nem lehet örülni lol... Szerintem lassan keresni kéne másik játékot nem gondoljátok skacok?!
-
Locutus
veterán
válasz
milan18 #16461 üzenetére
Lofoten island a firestormból, Marita meg a single playerből, Al Sundan szintén singleből... Egyedül az Operation Underground mutat némi újdonságot, bár az meg a Metro
Nem mintha bánnám, legalább lesz változatosság a mapok között, de nagyon nem erőltették meg magukat. Gondolom minden valós erőforrást a csendes óceáni frontba fektetnek, ami nem is baj.
-
protegum
aktív tag
válasz
CptAdamica #16465 üzenetére
Helo, helo, helo. Te mi ez? Ki ez a kis csillagcsücsöri kisgádzsi? De most komolyan, kirúgták a kreatív stábot vagy felmondtak és átmentek az Activisionhoz?
-
Lendova
őstag
Amikor már "vége" a trailer-nek és semmi sem látszik, azért még befigyel az a jellegzetes hang, amikor kilöki az M1 garand az üres tárat.
-
milan18
aktív tag
chapter 4 Jön a csendes-óceáni front
A végén csörög a garand
És metro??????
-
dkess
őstag
válasz
Vasshammer #16447 üzenetére
A hivatalos gépigény: [link]
Ez egyébként meglepően fedi a valóságot - igaz ahogy telik az idő egyre inkább közeledünk a minimum terén az itt írt ajánlott konfigurációhoz. A "minimum" azt jelenti, hogy: a teljesen játszhatatlanság határa ...
Szerintem egyedül a GPU -nál van kicsit marhaság írva. írtam korábban itt a enyhe OC -s 660Ti (a leírásban sima 660 vagy 1050 van) 1024*768 felbontás full-low -on is borzalmas volt 5 GHz -re rántott i7 8700K -val és 16 GB RAM -al .... Szóval 900p -hez a 1050Ti sem lesz elég ...
A CPU -nál Core i5 6600K van írva. Ez nagyságrendileg a Core i5 3570K (Ivy Bridge) szintje, amit majdnem elér a Core i5 2600K (Sandy Bridge, amely családhoz tartozó CPU -d van). Bár a 3570K -val és 8 GB RAM -al játszottam 300 órát 4K minden Ultra és bekapcsolva, de nem ajánlanám az erre fejlesztést. Sajnos a Intel Core i5-2310 kevés lesz már ide.
PErsze a játék nagyon finoman fogalmazva - szereti a 16 GB RAM -ot legalább. Ilyenformán még egy-egy komponens fejlesztéséveé sem kapnál értelmezhető játékélményt sajnos ...
-
-
Kupszi
aktív tag
Csak engem gyötör folyamatos DC a játékba vagy másnak is van hasonló tünete? 1 mecset nem tudok végigjátszani anélkül hogy DC-vel ne dobna ki a játék.
-
protegum
aktív tag
-
kisza25
félisten
válasz
Az alacsony beállítás pont a procit terheli, a1050ti amúgy 70-100 FPS-t tud a játékban, legalábbis régebben tudott annyit. (Volt pár update azóta, hogy próbáltam)
-
guftabi96
addikt
válasz
A single szerintem menne (de azert meg nem eri megvenni)
A multiban sok koszonet nem lenne -
Norbi887
aktív tag
válasz
Amilyen szarul fut most kb. mindenen a játék amire kiadták, beleértve az XONE X, és PS4 Pro konzolokat is így elég esélytelen.
De ha tegyük fel nem lenne ilyen rossz állapotba optimalizáció téren a játék mint most van, még akkor sem mondanám hogy 900p low-on tartaná a 60fps-t. Esetleg a 30-45-körülit. Talán. 32 player meccsek alatt. -
törölt tag
válasz
A single lehet eldöcögne, de nem lesz benne élvezet a multit azt semmiképp ott csak céltáblának lennél jó.
-
Vasshammer
tag
Sziasztok!
Nem tudom itt lehet-e ilyet, de alábbi konfiggal lehetne játszani 900p-n?
Intel Core i5-2310
2x4 GB ram
Gtx 1050TiA processzor az érdekes, szerintetek elmenne rajta alacsony beállításokkal a játék?
Köszönöm!
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Pro!Petya #16445 üzenetére
Itt a megoldás :
"BF5 would crash on startup for me after enabling DX12, I ended up narrowing the issue down to ansel initializing during startup, and fixed the issue by disabling NVidia Ansel. To disable ansel goto C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Ansel\Tools and start the NvCameraConfiguration program, then near the bottom select disabled and save."
-
Pro!Petya
addikt
válasz
FollowTheORI #16423 üzenetére
Nope! Nálam is jelentkezett a hiba. Patch után elindítom és szépen bezárja magát a játék 2-3 sec múlva
-
deadwing
addikt
-
kisza25
félisten
válasz
FollowTheORI #16424 üzenetére
az 1600x pl. az rx 570-et kihajtja, az rx 580-ban már hagyott, persze ultrán nem, de én nem akarok ultrán játszani bf5-öt
-
guftabi96
addikt
válasz
deadwing #16429 üzenetére
A BF1-ben szerintem ez még nagyobb probléma volt.
Én is baromira örülnék, ha eltűnnének ezek a nyomorult csipák. Teljesen tönkre tudják tenni az egész játékot.
Nagyon remélem, hogy lesz sniperlimit a custom szervereknél.
Ebben a tegnapi patch-ben amúgy mit javítottak?
A beragadó hangokat biztosan nem. A deploy előtti számláló még mindig újraindul, ha 10 mp-et kell várnod és a 10mp alatt rákattintasz a deployra vagy kiválasztod előre valamelyik pontot.. -
-
Leon77
őstag
itt ez a g
gyökérpro player másodszor futok vele össze.Néztem spectatorból. wh 100% aimbot lehet (nem értek hozzá). Marha idegesítő, közben egy lamer, mert meghalt a szemem lattara, amint hihetetlen bénán kezelt le egy szitut. (csalással együtt és ügyes volt az ellen)
-
koplarovic13
tag
mekkora szabad hely kell jelenleg egy prémium telepitésnek?
láttam az új képeket, tetszett a szinvilágCorelli kapitány mandolinja és a A delfin napja
-
sakto
őstag
válasz
Pedig benne van,előtte egy GTX 1080TI volt mellette. Nem tudott kevesebbet az se sokkal.
Én is a porcira gyanakszom kevés neki.
Mindegy most úgy is kiárulom azt megy bele egy VEGA 64 azt szevasz -
deadwing
addikt
Rájöttem, mi az egyik probléma a játékkal. Ez mondjuk a BF1-re is igaz kicsit.
Nincs sniper limit. Kis apróság ez, de sztem sokkal nagyobb csetepaték lennének a pontok környékén, ha be lenne lőve mondjuk oldalanként egy 5-ös sniper limit. Sokkal játszhatóbb lenne, emelné a játék élvezeti értékét, nem értem, ez miért nem jut eszébe a fejlesztőknek? Vagy én gondolom rosszul?
BF3-4 esetében ezt ugye a szerver tulajok megoldották, -szükség is volt rá- itt sajnos nem lehet.
Főleg az új mapon ez sokat segítene. Elég nehéz úgy pontot húzni, hogy 10+ sniper csattogtat rád... Ezért nyilván sokan megunják, aztán azok is befekszenek valahová, mert jajj oda lesz a kádé, én meg mehetek 6-7 emberrel jobb esetben pontot húzni, meg a halálba... Nem jó ez így. -
atis1224
tag
A f:::::kivan már ezzel a gamével a 128 ssd -re nem tom telepíteni a 2 gb frisitést a totál ban már 86 gb ot láttam, és a frissités csak 76 % nál járt ,pedig a winfos ful puritán csak pár alap progi ja és a 10gb lapozó filét is töröltem
-
FaTHI
őstag
válasz
Sajna nem hajtsa ki ez tény. Nézd meg youtubon is a 2700X nél BFV-ben 1080P ben kb a 2060-at hajtsa ki még a 2070-et sem 100%-ban. Majd az új Ryzen lesz az AMD megváltása (gondolom).
-
válasz
Kupszi #16410 üzenetére
Na azért nem... nálam a 2700X simán meghajtja a 2060-at 180-200 fps-re is itt ott (low)... nehogymá egy 2080 Ti-t ne hajtson ki jobban.
Ott valami el van rontva valahol beállításban, vagy szoftverben, windowsban akármi... ötleteket adtunk, ennél többet már csak helyileg személyesen lehetne segíteni, ha magátol nem tudja megoldani.
-
-
prokxy
veterán
Szépen viszi a 7700K 5GHz-en a BF V-t, az esetek nagy részében szép "sima" a sárga görbe, de van olyan, hogy a képernyő feléig felugrik (pl. most tankban zoomoláskor), aminek az okát nem tudom és nem is sejtem...
-
prokxy
veterán
Nem arról volt szó, h kis patch jön?
-
Leon77
őstag
Köszi dice:
Megjött a patch, feltette magát és azóta nem indul a játék, elkezd betölteni, megjelenik a tele fekete képernyő a bal felső sarokba a kis töltés ikonnal és abban a pillanatban bezárja magát.
A múltkori patch után is ez volt, de akkor egy win restart megoldotta a problémát.
Valakinek van hasonló tapasztalata? Nem tudom mi legyen, azt hiszem tolok rá egy repair-t, hátha...
-
Kupszi
aktív tag
Egy 2080Ti mellé egy Ryzen nem épp a legjobb megoldás, rengeteg tartalék marad benne a kártyába.
Pláne 1080P-be, nem is csodálom hogy a VGA nem megy 100% közelében. Rengeteg teszt van a youtube-n is hogy bár a 2700x jó CPU mert sok a szál , de egy 2080Ti óriási falat. Pláne 1080P-be.
-
sakto
őstag
válasz
FollowTheORI #16406 üzenetére
MSI afterburner-t használok.
CPU kb 65%
GPU kb 80%Ezt úgy hogy minden fullon kivéve RTX OF most,és így beleveregetek a 140fps-be de inkább 115-120
-
-
lofagi
addikt
LevelCap beszél egy megoldásról. Sajnos egy mókolásos dolog, de aki nagyon akad a játék, talán egy próbát megérhet.
-
sakto
őstag
Az a fura hogy fullra rakok mindent,bekapcsolom a RTX ON tehát minden ultrán..Akkor is 98-115 fps
-
sakto
őstag
válasz
FollowTheORI #16394 üzenetére
Bármit állítok 110-135 fps..
Egyszerűen nem értem mi a fax van. Ennek a konfignak hasítani kéne. -
tbw
aktív tag
Pont a laggolós részt nem javítják ebben a patchben.
De beismerték hogy ők basztak el valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Háztartási gépek
- BMW topik
- További aktív témák...
- ÚJ KIJELZŐVEL ! Samsung Galaxy Flip 4 DS 128 GB Grafitszürke.
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest