Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
prokxy
veterán
válasz Norbi887 #23286 üzenetére
Akkor pl. repair. Ha nem sikerül, ott a win. event log, megkeresed a BF V.exe-t, megnézed mi a hiba oka, ha ez sem oké, akkor lemented a profilod a documents alól, kitörlöd az egészet és indítod a játékot. Utóbbi esetben minden beállítás kuka.
szerk, másnak szól: 2020-ban 100GB-ot foglal egy játék, na bumm, ne akadjunk már fel ezen...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
válasz Norbi887 #22185 üzenetére
Na ilyen nekem is szokott lenni, nem bírtam rájönni miért. Közben pedig azt a hangot adja, mint mikor valamelyik barátom elérhető lesz Originen. Igen idegesítő néha, mikor épp harcolsz és épp akkor dob le az asztalra. De ha Proxy szerint érdemes mindent bezárni, így fogok eljárni.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
kisselandras
senior tag
válasz Norbi887 #21528 üzenetére
Ssd n van a játék .lehet tudsz vagy más is abban segíteni hogy adott a játék s a betöltő képernyő 1 percig csak tölt s csak aztán dob be a menűbe ez is a dx 12 hibája?
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Termin8
tag
válasz Norbi887 #20302 üzenetére
PostProcess.DofMethod 0
PostProcess.DynamicAOEnable 0
PostProcess.DynamicAOMethod 0
Render.VSyncFlashTestEnable 0
WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0
WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0
WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 1
WorldRender.PlanarReflectionEnable 0
WorldRender.EmitterSunTransmittanceMapEnable 0
WorldRender.EmitterSunTransmittanceMapResolution 0
WorldRender.FilmicEffectsEnable 0
RenderDevice.VSyncEnable 0
RenderDevice.RenderAheadLimit 2
RenderDevice.StereoConvergenceScale 0
RenderDevice.StereoSeparationScale 0
RenderDevice.StereoSoldierZoomConvergenceScale 0
ezeket másold be a cfg-be és elvileg jobban kell hogy fusson a játék, van még 1 másik parancs hozzá ami plusz fps-t hozhat, de az a játék képét szétbarmolja szóval az csak hardcore fps mániásoknak ajánlott -
BerserkGuts
őstag
válasz Norbi887 #16820 üzenetére
Zs-kategóriás mellék csapat akik kezdők vagy minimálbéres vendég munkások
Inkább hagynák békén maximum szerkesztő programot lehetne rájuk bízni12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
válasz Norbi887 #16809 üzenetére
Nekem most jobb mint volt akkor 5 vagy 0FPS-re zuhanás. Az már nincs szerencsére max csak 15-ig megy le de sajnos érezhetően akad néha.
Vissza állítottam inkább mindent alapra az nv panelban.
Amit észre vettem nagyon nem tesz jót neki az 1-re állított előre reprodukált képkocka szám.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
-
Topikgazda
-
bul07
nagyúr
válasz Norbi887 #15789 üzenetére
10e Ft-tól már van 240GB-os SSD
Kisebbet már ne vegyél nem elég( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.