Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
kisza25 #14639 üzenetére
A játék heve visz magával, de 11 körül már érzem, h utolsó kör kéne legyen aztán meg morgok, h milyen szarul megy.
Múltkor PS-eztünk haverral és azt hallotta, hogy behorkoltam, szerinted?Az a poén, hogy gyalog is hozom a PRO szintet, mi lenne ha kipihent lennék, hmmmmm.
btw: amióta átraktam HIGH-ra a grafot full low-ról, azóta esik a KD-m (3.32-ről 3.2), nehezebben veszem észre az enemyt, meg vhogy másabb, bár az FPS megvan ugyanúgy, fura na. FAP-FAP-FAP
#14640) Astroboy: BR, ááááá, az nálam az utolsó, csak ha már minden kötél szakad, nekem ez az ág sosem jött be sem egyedül, csak csapatban.
szerk: ja OFF!
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest