Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Sz. Géza #17980 üzenetére
Na jó, de legutóbb sajnos ők se tudták mit és hogyan akarnak csinálni... azért remélhető annyi, hogy most már tudják mit és hogy akarnak csinálni és nem menet közben kísérletezik ki, meg kezdik elölről háromszor közben.
Persze mindig lehet rosszabb, de azért ilyen téren talán egy picit lehetünk optimistábbak. És három év alatt, ha nem a töküket/*ezt azt* / vakarták, akkor valamit már illene összehozni, mert hogy nem a 2042-re ment az idő meg az erőforrás nagyrésze, az tuti. Vagy a DICE még annál is nagyobb léhűtő, mint ahogy eddig kinéz...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz Sz. Géza #17996 üzenetére
Megvallom őszintén BF2 vel nem sokat játszottam, BC2 előtt én COD vonalon játszottam, COD2 kezdtem abba nem sok volt, majd COD4 na abban volt 1300óra, majd jött a MW2 és ez után váltottam szériát.
Bár most ránéztem és jönnek vissza emlékek így valamennyit toltam a BF2-vel isDe az megvan hogy mostanra elképzelhetetlenül sok jármű volt a pályákon így kellet hozzá méret is, és hogyha valaki nem ült valami járműbe esélye se volt átmenni egy másik pontra
Az se volt olyan jó
De igazad van BC2-be kisebb pályák voltak, viszont nem lett volna olyan gép ami futtatni tudta volna akkora méretbe mint a BF2 pályák voltak, mert emlékszek hogy BC2 mikkor megjelent a legjobb gépek is nagyon beleizzadtak ha valaki nagy monitoron nagy felbontáson legjobb grafikán akarta tolni, és akkor még nem azért volt mert nem volt jól optimalizálva, mert ha valaki lejjebb vette a grafikát tényleg kevesebbet kért a géptől a játék és jobban futott nem kicsivel( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #17994 üzenetére
azaz.. Métro...
megvolt a feelingje az eszetlen B ponton lévő stagnálásnak és farmolásnak... nem midnenkinek adta, ez tény..
oda kellett kiszórni az ammoskancsót és farmolni
lehetett csipázni is.... hát na RIP BF részemről" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
IntelKiller7
veterán
válasz - = Zk = - #17992 üzenetére
BF3-ban kis túlzással de kb csak a metrot nyomtam.
Kharg Island volt először a kedvenc, aztán amikor rátaláltam a Metrora.. fuh.
Utána Damavand..áhh, nem is fájdítom a szívem.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
sixpak
nagyúr
válasz IntelKiller7 #17991 üzenetére
Én csak azt, BF1 kezdete óta, engem is a rush-ra emlékeztet, azért kedvelem.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #17991 üzenetére
és akkor én mit szóljak, aki inf onlyba tolta BF3-4?... Close Quarters DLC?... áááh... régi szép idők..
nah, nekem ezek hiányoznak a leginkább. meg a G3A3 bármelyik mapra" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
IntelKiller7
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz Sz. Géza #17986 üzenetére
Én nem így emlékszek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Pro!Petya
addikt
válasz @rglaaf #17981 üzenetére
Ne akard megkapni azt amit ezek 3évig tákolnak
Azt senki sem számolja hogy mikor megjelent a 2042 gyakorlatilag azonnal földbeállt mert félig sem volt kész ehhez társult még a majd 0 kontent , és a maradék űrt meg foltozgatták a régi sorozatokból. Az UI minősége is kritkán aluli volt.
Single player, gyakorló pálya hiányát, már meg sem említem.
Szerintem nem tévedek akkorát ha azt mondom hogy kb az összes erőforrásukra szükség volt ahhoz (jah meg még úgy tudom még bevontak külső studiót is) hogy életben tartsák ezt az epizódot a kötelező fejlesztésekkel. Ergo mostanra eljutottak oda hogy olyan állapotban van a game amivel megjelenéskor kellet volna kijönni.Nos ezek mellett mennyire haladtak a következő résszel , hát mindenki döntse el.
Kb meglehet a trailer , meg vagy 2 map
Mondjuk ezek után én már ennyivel is elégedett lennék ha mellette az összes downgrade-t amit műveltek ebben a részben most majd azt visszaállítanák legalább a BFV szintjére.[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
Valami ajánlott szerver? Ahol magyarok is vannak.
Akkor én leszek kivétel, nekem bejön a Redacted. Néha kellenek a 30 perces, feszes, állóháborúkLife is better with a Titan
-
bul07
nagyúr
válasz Sz. Géza #17980 üzenetére
Hát igen rosszhoz sok idő kell
BC2 -> 2010 március
BF3 -> 2011 október
BF4 -> 2013 októberÉs ugye hogy milyen rosszak voltak ezek a részek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Pro!Petya
addikt
Még jó hogy van benne anticheat...
3 körön keresztül csinálta
-
Lendova
őstag
Ott a Discord szerver, ha valaki kooperálni szeretne, nem kell magányos farkasként játszani.
All fiat goes to zero.
-
sixpak
nagyúr
Játssz operation-t, sokkal kevesebb a hülye.
Egyrész fele balfasz nem bóklászik a map különböző részein, másik dolog, hogy sokkal jobban rákényszeríti a játékost a csapatmunkára.
Conquest már 3 BF rész óta egy szar, túl sok a hülye és a magányos partizán.
BF4 volt az utolsó, ahol a conquest élvezetes volt....persze a rush mindig a legjobb.
Én mostanában játszok vele és konkrétan élvezem.
Persze tele van idegesítő szarságokkal, de el lehet lenni vele.Kérdés:
lesz még új season vagy ez az utolsó?
Csak, hogy elkölthetem-e a játékpénzemet fenszi skinekre.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
veterán
Egy kérdés skacok. Van valami hivatalos út, ahol egy gépen kipróbálhatom a játékot, vagy a demoját pl. Csak ez az E Play 4 dolláros megoldása van csak?
Nem sokkalom, csak kérdezem.
https://gamergep.hu/
-
R3laX
addikt
válasz Pro!Petya #17970 üzenetére
Jaja jó ez így....
Igen a Manifest, meg a Spearhead lett a legjobb. Orbital sem lenne gyengébb, ha nem mindenki a D-re száguldozna. Sztem ha hagyod meccs után továbbmenni, akkor elvileg sorban menne. Hour-t, meg a Break-et én is kerülöm, hiába próbálták jobbra megcsinálni..
Battlefieldtracker szerint 861 óra, EA Play 1145-öt ír. Szépen beletettem azért , de tényleg sz@rok az alternatívák.. -
Pro!Petya
addikt
Látom te is squad nélkül nyomod
A Manifest az egyik legjobb szerintem is, bár nekem valamiért állandóan Hourglass-t meg a Breakaway-t pörgeti és már nagyon unom...
Azt jól vettem le hogy ha vége a meccsnek akkor random ad map-ot nem pedig sorba adja egymás után? Ma is volt olyan hogy 3 meccs egyből 2 ugyanazon a pályán. (128 CQ)
Basszus nektek hány óra game van benne hogy ilyen S300 -S400 szint környékén vagytok?
Én nemrég vettem újra elő de még csak S002-nél járok 42 órával
-
R3laX
addikt
Ezt egész jól kiadta Manifest-en , de azért elvesztettük persze.... GEW-46-tal megyek most. Top map sztem a Mani, bár itt is szeretnek a hegyre gyűlni mint az Orbital-on, de a két pont miatt jobban eloszlik a fight.
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
Töröltem a registryből. Újraraktam az EA appot és a játékot és most megy.
Annyi lenne még, hogy van rá megoldás, hogy ha be van dugva a kormány, pedál és a többi szimulátoros dolog a gépbe USB-vel, akkor ne csak a földet tudjam nézni?06-3o/9759I39
-
Pro!Petya
addikt
válasz lacos001 #17963 üzenetére
Erről beszélek! Az egy cső pálya és ha agyhalott mindkét oldal akkor középen megy a hentelés és ennyi. Sok foglalás nem volt ha jól látom
Ha nincs 2-3 társ akivel lehet be lehet törni és menni előre vagy a széleken felkúszni akkor ez az értelmetlen darálás megy végig a B-C között. Bekempelsz egy jó helyre , kapod az ammo-t és és lövöd az alagutat/bejáratot ezerrel.... aztán vagy leszedsz valakit vagy nem. Jó móka lehetett[ Szerkesztve ]
-
BRABUS113
aktív tag
válasz Találtgyerek #17914 üzenetére
Milyen vírusírtód van fent?
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
Eversmann
aktív tag
válasz Találtgyerek #17960 üzenetére
Egy registry törlést is csinálhatsz, ha még utána se menne
Life is better with a Titan
-
Találtgyerek
veterán
Igazából semmi nem történt. A Steamen ugye volt, hogy 1 hétig vagy 10 napig ingyenesen ki lehetett próbálni. Akkor játszottam a játékkal. Utána letöröltem a játékot.
Most akciós volt. Megvettem, hátha lesz kedvem játszani vele valamikor. Felraktam és nem indul.
Az EA appot használom elég sűrűn a BF5 miatt meg néha EA WRC miatt is. Azokkal nincs gond. Megpróbálom újrarakni az EA appot is. Köszi!06-3o/9759I39
-
Hedon
tag
válasz Találtgyerek #17957 üzenetére
Az EA támogatás minden problémára elsőként az EA app frissítését, újratelepítését ajánlja. Aztán kezdenek egy hátráltatni, amikor semmit sem ér. De hátha.
-
Hedon
tag
válasz Találtgyerek #17957 üzenetére
Tehát korábban steamből játszottad, most pedig ea appból. Pontosan mi történt a legutóbbi sikeres indítás óta? Hátha lesz ötletünk, ha belemegyünk a részletekbe.
Hirtelen az jutna eszembe, hogy vajon mi szólhat bele egy program indításába. Hálózati eszközök, tűzfal szabályok, NVCP nemigen, NGE se nagyon, de egy windows frissítés simán (bármibe), stb. Parancsikonok, elérési útvonalak, egyéb kutyafülék... valami oka biztos van...
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
-
Pro!Petya
addikt
Itt a hétvége hurrá! Használhatatlan csapattársak tömkelege reggel óta.....
Annyira useless egy kettő hogy még spawn pontnak is sz@r.
Mindenki csak kempel és/vagy rohangál összevissza mint gólya f0s a levegőben.
-
Garsza
veterán
Szerintem instabil OC.
-
Találtgyerek
veterán
Valaki erre tud esetleg valamit? Még nem jöttem rá. Újra telepítettem a játékot, de nem lett jó.
06-3o/9759I39
-
BandiHUN
veterán
Dupla xp van amúgy... 😇
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bul07
nagyúr
válasz IntelKiller7 #17950 üzenetére
Tehát ez is olyan mint az egész játék
-
IntelKiller7
veterán
válasz - = Zk = - #17948 üzenetére
Igen, mivel sok embernel nem mukodott a belepsz, es megadja funkcio.
Altalaban 1 meccs utan adta meg. Igy azert egyszerubb.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Hedon
tag
Black screen?
-
- = Zk = -
félisten
le is kell kérni? ...aah, ez már egy elég nyomorúság, bakker
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bul07
nagyúr
-
@rglaaf
veterán
válasz CptAdamica #17944 üzenetére
Lis is kap nerfet mivel szerintük túl domináns a air játművek ellen
PSN:BiZzare_0 ️
-
bul07
nagyúr
válasz IntelKiller7 #17942 üzenetére
Na mit vesznek ki
-
IntelKiller7
veterán
Update 6.2 jovo het kedden. Patchlist holnap.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
Hedon
tag
válasz Pro!Petya #17929 üzenetére
A "csúszikot" arra értettem, hogy sima a játék az esetek 99%-ban, de időnként akad egy nagyot. De nem csak a 2042, hanem pl a forza motorsport 7 is. És ez valóban nem vsync probléma, mert anélkül is csinálja. 7700K, 1080 8GB, 16 GB RAM, KINGSTON SNV2S1000G SSD, 700W CHIEFTEC.
Gyanús lehet a táp, az alaplap, a VGA, a VGA driver, az új SSD, a windows és a 2042, mint gyenge láncszem
Szerk: 1080p, Medium a BF 2042 esetében, Freesync, 75 HZ, 73FPS NVCP, LLM ON (jelenleg, korábban Ultra), Vsync ON (Jelenleg, korábban Off), 3-mas puffer tiltva, GameOn: Reflex ON+boost, Vsync OFF, Fullscreen.
Ennyit még nem dolgoztam egy játékért. Vígasztal, hogy 4090 felhasználóknál súlyosabb gondok vannak a fórumok szerint[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
cpu/gpu? felbontás - részletesség? Monitor?
Szerintem nálad máshol lesz probléma nem a szinkronnal.
Nv-nél hagyd hogy dolgozzon a Gsync , vsync nélkül.
Radeonnál meg freesync ugyanúgy, vsync nélkül.
Freesync-es monitor Nv vga-val is menjen a Gsync, vsync nélkül.
Azért sem jó a Vsync mert ha meg kiesel a Gsync/Freesync tartományból akkor ott már csak az dolgozik amitől simán érezheted az átmeneteknél "csúszósnak"..
Alapesetben a legjobb ha a játékban lehetne fps cap-et állítani de mivel ez egy hulladék tákolmány nem hogy az, de még az msi ab/rtss sem múxik. Így marad a nv paneles megoldás.[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Nem kell túlbonyolítani. Ha van valamilyen G-/Freesync monitorod akkor limitálod az fps-t kicsit a maximum képfrissítés alá (én -5-öt állítok általában) és kész. V-syncet kerülni kell messziről, már elavult technológia. Az hogy honnan korlátozod az fps-t igazából mindegy, ha van is valami késleltetésbeli különbség az minimális, az emberek nagy része nem fogja látni a különbséget (én sem).
-
Hedon
tag
Asszem kiöregedtem a PC-ből, hiába a szerelem, ez egyre bonyolultabb
Mindent belőttem, csúszik, mint a takony, de néha akkorákat laggol, hogy nemtom, hová tegyem. Csak nekem? -
Hedon
tag
válasz Dtomka #17920 üzenetére
Én is szerettem volna tőle megszabadulni, de néhány nap alatt végigolvastam ezeket:
G-SYNC 101: Optimális G-SYNC beállítások & Következtetés | Blur Busters
G-SYNC 101: Zárás GYIK | Blur Busters
(Ezek a 14-15 oldal, az előzményekre majd az ünnepek után lesz időm)
2017 óta megy a téma, és úgy tűnik, amennyiben korlátozva van az FPS, az alacsony késleltetés majdnem felesleges. A BF 2042-ben van NVIDIA REFLEX, így egyáltalán nincs szükség LLM-re, hacsak nem szeretnéd az FPS-t korlátozni, és akkor ahelyett. Persze globálisan érdemes lehet a többi játék miatt, de a reflex okán a 2042 nem kéri. A Vsyncet viszont csóka szerint igen. -
Dtomka
veterán
válasz IntelKiller7 #17922 üzenetére
Ezen mérgelődőm nap mint nap, 10 mecsből 9x a vesztes oldalon vagyok mostanában.
-
IntelKiller7
veterán
2 het alatt nyomtam 50 meccset. Abbol kb 2 win volt. Tobbi mind bukta.
mi a fasz van..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Dtomka
veterán
Nem használom, már régen is kikapcsoltam fps játékokban.
Ebben a videóban jól bemutatja a lényeget:
Nvidia Fast Sync Better Than G-Sync and V-Sync? - YouTube[ Szerkesztve ]
-
Hedon
tag
válasz sixpak #17903 üzenetére
Valami késést emlegettek az NVCP-ben korlátozott FPS kapcsán krisztus után 1821-ben, frissebb diskurzus nincs a témában.
Amúgy teljesen nem értem. Mi a fasznak kell a vsync is freesync esetén, ha egyszer korlátozzuk az FPS-t. Laikusként ez ilyen tejszínhabos kolbász feeling, semmi más. -
RoliHero
tag
Youtube meg discord társítva van, illetve az origin is már. Még nem mükszik, na majd idővel hátha...
Szerintem az ea app számolja a menüben töltött időt is.MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
XZoli
aktív tag
válasz RoliHero #17913 üzenetére
próbálgasd nekem is vagy 10 alkalommal sikerült, előtte társítottam a YouTube és Twitter fiókot
Hogy lehet itt 861 óra játékidőt ír az ea app meg 1426 órát?
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot újra. Indítom a játékot, bejön a Battlefield Dark Creations ablak. Tölt pár mp-ig és feldobja az EA app-ot és nem történik semmi. Ha rányomok az EA app-ban, hogy onnan induljon, akkor ugyanezt csinálja. Valakinek valami ötlete?06-3o/9759I39
-
BRABUS113
aktív tag
válasz Intruder A 6 #17909 üzenetére
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
CptAdamica
veterán
válasz Intruder A 6 #17909 üzenetére
Ha minden igaz, akkor megint van 300 Ft-os game pass 2 hétig, úgyhogy ott.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Kezd néha unalmas lenni a BF V, még a megjelenés előtt modogattam magamank nem kell nekem ez a 2042, de elég sok videót nézek róla és hát lehet kipróbálnám!
Hol érdemes beszerezni? ahogy nézem 10000ft körül indul dobozosan, ehez képest a kulcsok alig 8-9 körül vannak, van esetleg valami ajánlott hely ahol olcsóbb? -
Dtomka
veterán
válasz RoliHero #17907 üzenetére
A más progikkal össze kell kötni a fiókot. (claim) Nekem is sok időbe telett mire elfogadta az origin-t. De más accountokkal is összekötöttem. Folyamatosan néztem sokáig semmi és egyszer csak jó lett.
#17904 Garsza
Igen? Én még délelőtt próbáltam és akkor nem működött. Játék indításakor szoktam kapcsolni de alapból be van kapcsolva. Gondoltam meg is kérdezem tőletek van infó, hogy mikor lesz ismét használható?[ Szerkesztve ]
-
RoliHero
tag
válasz Dtomka #17885 üzenetére
Szia!
Kíváncsiságból ránéztem a battlefieldtracker.com-ra. A leaderboards ban nem látom magam, pedig ki van választva az ország, le is vagyok regisztrálva.
Mit hagytam ki ?MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
Hedon
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...