Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz Astroboy #100298 üzenetére
a trailer kuka, viszont Jackfrags tett fel egy 25 perces videót a játékmenetet érintő változásokról:
Érdemes megnézni. Ezek alapján sokkal kevésbé fog elmenni a casual agyatlan lövölde irányba, mint ahogy azt a trailerből gondolná az ember. SŐT!
Csak, hogy pár dolgot emeljek ki:
-újra meghatározott recoil lesz, nem random, mint a Bf1-ben.
-viszonylag kevés ammo-val éledsz be, szóval azt szerezned kell és meggondoltan játszani éledés után
-az életed fel lesz osztva szakaszokra. Ennek köszönhetően ha nagyobb sérülést szerzel, akkor nem fog 100%-ra töltődni az életed. Pl.: ha 4 részre van osztva az életed (még nem tudjuk, hogy hogy lesz, csak a példa kedvéért mondom), akkor ha kapsz egy lövést, ami levesz tőled 60Hp-t, akkor ugye marad 40-re. Ez maximum 50-re töltődik vissza magától (1. szakasz: 25%, második szakasz: 50% (ebben vagy ugye)). Medpack természetesen visszatölt
-a golyók átmennek a falakon
És még sok olyan változás, ami szerintem azoknak kedvez, akik nem a Bf1 féle casual lövölde irányt szeretik.Szóval én még nem temetném. Simán lehet, hogy visszatérnek a korábbi útra.
Majd idővel kiderül.#KeepFightingMichael
-
-
Astroboy
őstag
Na kinek hogy tetszett?
-
Tomassy00
senior tag
Az mitől lehet hogy discord nem jelzi hogy mivel is játszom épp
-
Astroboy
őstag
válasz Tav-Csoves #100293 üzenetére
Caspian Border
-
Tav-Csoves
őstag
Urak!
Ezen a videón a legelső snitt, az melyik pályán volt? Kutattam utána, de nem találtam semmi olyan oldalt, ami összesítené, és bemutatná a pályákat. Köszönöm szépen! -
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #100291 üzenetére
Szerintem a kezdő "bűnözőket" nem bannolják végleg, max kapnak pár havi eltiltást.
-
kisselandras
senior tag
-
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #100288 üzenetére
Miért ne érnék okostojás? Nézd már meg az adatlapját:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/KHOOB16/stats/1118058639/pc/
A videó 4 éves, ez az ember évek óta nem játszik már (legalábbis ezen az accounton). -
pupehap
tag
válasz kisselandras #100288 üzenetére
OMG.... ebben az a legjobb, hogy még "rendel" a srác/hölgy....Annyira azért emlékszem, hogy egy jó éve többen reportoltunk egy godmode-os retket, akkor még nullázták is a statját. Ennyire leszarom tablettás már a BF4 ?
"ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni " José Luis Torrente
-
kisselandras
senior tag
válasz Zsoxx #100285 üzenetére
Semmit nem értek a reporttal !
[Példa]
[s persze 3 év]
Az EA magyarán szólva leszarja
Annyit tehetsz ha az admin jelen van akkor tiltja a szerverről az illetőt s megy [ide a neve]Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Enigma1945
őstag
válasz pupehap #100286 üzenetére
Még egy jómadár, így reggelre.
Láthatatlan, repül, egy lövés akármivel, és ő már akkor foglalta a zászlókat, mikor még le sem éledtünk!
Videót nem volt hozzá türelmem csinálni róla, de képet ellőttem, amin látszik, hogy csak "killed"-et ír a játék.
Ha gondoljátok, reportoljátok, hátha lesz valamiKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
Zsoxx
senior tag
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Mario530079/stats/1968604353/pc/
Mehet rá a report, túl skilles.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
válasz Enigma1945 #100283 üzenetére
Minden máshoz ott a Mastercard.
-
Enigma1945
őstag
Az érzés, mikor háromszor eltalálsz tankkal 2 helit, és elporlad..Na, az felbecsülhetetlen!
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
nagyúr
válasz Tomassy00 #100280 üzenetére
Amire valószínűleg részben ők is rájöttek, hisz a Hardline már sosem kapja meg... vicces lett így ez a mix.
Főleg mikor pl BF1-ben váltogatsz a játékok között... DICE...
Egyébként kíváncsi leszek az EA mikor lövi le a Blog webszervereket...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Tomassy00
senior tag
Van aki in game- ből indítja a játékot Fogalmam sincs mi értelme annak hogy így csinálták meg, aki így használja az meg megérdemli... Battlelog sokkal jobb, átláthatóbb.
-
vtomi2
őstag
válasz Enigma1945 #100276 üzenetére
Most játszottam Böngészővel tudod indítani
-
pEtii94!
csendes tag
Másnak se működik a Battlefield 4 online jelenleg PC-n? Nem csatlakozik azt írja, holott meg internet kapcsolat van.
Intel i5 8600K - ASUS TUFZ370-PRO GAMING - 16 GB DDR4 2400MHz RAM - ASUS DUAL-GTX1060 6GB - 1 TB HDD - CORSAIR 450W
-
Jocó89
csendes tag
válasz Enigma1945 #100270 üzenetére
Remek örömmel hallom!
-
Jocó89
csendes tag
Sziasztok.
Egy jó másfél éve kilőttem magam BF4-ből.A napokban amint lesz időm feldobnám újra.
Mennyire élnek még a szerverek?Játszanak még rajt? -
imi123
őstag
-
vtomi2
őstag
válasz Tomassy00 #100259 üzenetére
Nekem ez a tapasztalatom, régen procilimittel majdnem tőbb fps-en volt ultrán fhd-ban mint lowon 720p-ben. Van pár grafikai beállítás ami terheli a procit is, de felbontás nem igazán terheli jobban a procit.
De ha nincs igazam, akkor nyugodtan javíts ki, ez csak saját tesztelés eredménye -
Popes
őstag
válasz Enigma1945 #100257 üzenetére
Én akár el is hihetném neked de sajnos nehezen tudom elképzelni hogy nincs procilimit egy i3-on mikor egy nyomorult R9 270 mellett a 4400mhz-en szaladgáló 4670k 80 és 95% kihasználtság mellett fut. (1280x720-ban, full low és cfg-vel is butítva amit lehet)
Deus ex machina
-
Enigma1945
őstag
válasz vtomi2 #100258 üzenetére
Tudom, és igazad is van, nagyobb felbonásban a gpu dominál.
Ez egy örök téma lesz
De tény, hogy tervezek FHD-ra váltani, gtx1050-nel együtt.Így nézne ki:
i3 4330 haswell
8gb ddr3 1600mhz ram
gtx 1050 ( még nem tudom milyen csak azt hogy ez a kártya lenne )
240GB SSD+120GB
1920x1080Kb. egy hónap még monitor+kártyáig, a cpu kedden jön.
[ Szerkesztve ]
-
vtomi2
őstag
válasz Enigma1945 #100257 üzenetére
Procinak nem sok köze van a felbontáshoz, max 4-5%-al dolgozna többet. Ott inkább a grafikus kártya számítt
-
vtomi2
őstag
válasz Enigma1945 #100251 üzenetére
Hidd el, ha ilyened lenne nem kellene a grafikon, hogy megmondja, csak nézd meg, hogy mennyi hitet jelezett nekem, és ennyit érzékelt a szerver
-
zzola
titán
válasz Enigma1945 #100253 üzenetére
Hja, arra a felbontásra jó lehet...
-
zzola
titán
válasz Enigma1945 #100251 üzenetére
i5 is kevés, minek i3?
-
Enigma1945
őstag
válasz vtomi2 #100250 üzenetére
Nem rég hoztam be a UPC netet, és láttam neked ez a gondod!
Mivel én még nem próbáltam ezzel a nettel, gondoltam megnézem én is, hogy nekem is ilyet csinál-e?
Megmondom őszintén, ki akarom maxolni a BF4-et, ezért veszek i3-at. De ha nekem is ilyet csinált volna, nem vettem volna meg.[ Szerkesztve ]
-
vtomi2
őstag
válasz Enigma1945 #100248 üzenetére
Ok... De ez most miért is érdekelt, hogyha nem laggolsz?
-
pEtii94!
csendes tag
Sziasztok!
Ha csatlakoznék egy bizonyos szerverre, és kb. 3-4 mp-ig benn is maradok, de utána egyből visszadob a menübe a játék azzal, hogy a punkbuster kickelt, akkor bannolva vagyok az adott szerverről? Más szervereken ez nem fordul elő. Bevallom, kicsit beoltottam pár embert a szerón (orosz szerver volt...) mert C4-el megpakolt járművel mentek, és úgy robbantgattak embereket, plusz a T-bag is ment elég durván, ami szentem k*rva idegesítő...
Intel i5 8600K - ASUS TUFZ370-PRO GAMING - 16 GB DDR4 2400MHz RAM - ASUS DUAL-GTX1060 6GB - 1 TB HDD - CORSAIR 450W
-
Enigma1945
őstag
válasz vtomi2 #100247 üzenetére
Nekem minden oké! Kedden jön az i3, el kéne megint kezdeni a Bf4-et! Kimaxolom a szintet most már!
Egészen kellemesen játszható Pentiumon a program..Igaz, vannak beakadások, de sokkal rosszabbra számítottam. Csapattam néhány szép killt is, átlag 70 felett volt.
Ja igen, UPC Karcag 120/10Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
vtomi2
őstag
válasz Enigma1945 #100244 üzenetére
Megnyomod a 0-t, és beírod amit a bal felső sarokban látsz
-
Zsoxx
senior tag
válasz Tav-Csoves #100239 üzenetére
Battlelogba belépve a ember BL adatlapján keresel egy háromszögben lévő felkiáltójelet és rákattintasz.
-
Popes
őstag
-
vtomi2
őstag
válasz Enigma1945 #100242 üzenetére
passz, beállításokban be tudod kapcsolni
Amúgy ott van a képen
[ Szerkesztve ]
-
maxxenergie
senior tag
Sajnos senki le sem sza..a ha van Votekick azt lehet indítani de ez is szerver függő mondjuk én inkább a 3-al tolom ott néha működik ha jó a csapat 10:1-szer sikerül a csalót kirakni de van olyan szerver ott is ahol mondjuk 15-20 szavazás kell hozzá na ez esélytelen ott is ... mert annyian nem szavaznak sajnos...
Néha ha van admin jelenlét akkor kirakják de ez nagyon ritka már a 3-ban szinte nincs is 4-ben nem tudom de ott is ritka lehet ....
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
zzola
titán
Felesleges. Lépj át egy másik szerverre...
-
Tav-Csoves
őstag
válasz maxxenergie #100236 üzenetére
Hát, az történt. A kérdésem, hogy hogyan lehet az ilyeneket jelezni az adminnak? Vagy a játék üzemeltetőinek, vagy milyen jogok vannak?
Mert az ilyenek miatt sokszor csalódást kelt a játék. -
Astroboy
őstag
válasz Enigma1945 #100235 üzenetére
Köszi!
-
Anfänger
őstag
válasz KAMELOT #100086 üzenetére
Szerintem ideje lenne egy jobb gépet összerakni,mert ez eléggé qla.
Viccet félretéve,nekem Sync kikapcsnál volt ilyen,A lépcsön felfelé is sokkal lassabban szaladt a karakter. Bf3 és 4-ben sokszor elöbb löttem,de ö megfordult és lelött.
Erre én a legjobb javaslatom ,amit én is tettem,hogy abbahagytam minden játékot.Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
maxxenergie
senior tag
válasz Tav-Csoves #100227 üzenetére
Quit Game mást nagyon nem elhagyni a terepet mielőbb
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Dragon27
senior tag
Egy ideje szinte csak egy megszokott szervert használtam.. Felmentem: Commander módban... jó pár ellenséggel végeztem Siege of Shanghai map-on, de a játék megszakadt kicked.... Admin szöveggel...
Most is ledobott, de miért Megtudom valahol nézni hogy az admin tiltólistára tett vagy mi lehet a gond? hálózati probléma a ping elég magas.... most Operation Locker map jó Punkbuster On -
Tav-Csoves
őstag
[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
válasz Astroboy #100223 üzenetére
Simán megteszik.Zéró kontroll.
Max ha valaki kifecsegi akkor derül ki.Hardvereket is lassítják szoftveresen.Ha kiderül akkor kimagyarázzák valami hülye indokkal hogy az élettartamát akarják növelni.(lásd Apple.)
Itt a játék fejlesztés már rég nem arról szól hogy a játék készítő és a játékos is élvezze a játékot.
Csak a profit számít.Tisztelet az kivételnek.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Astroboy
őstag
válasz imi123 #100221 üzenetére
Vázze lehet valami abban amit mondasz..
Bár az új rész várós, a lovacskás dugópuskás szutykot klán szinten mellőztük mi is, lehet ezért van most ez a kollektív bünti. Azért a játékosszámokat ezek a majmok is látják ám.
Nem kicsit lehet dühítő nekik, amikor egyik-másik este majd ugyanannyian pacigolnak a sivatagban mint amennyien még mindig az utánégetőt nyomják Haian resort felett.Az új rész közeledtével tuti bele fognak nyúlni az 1-be is. Rohadékok ezek, simán kinézem belőlük mivel szokás szerint profit mindenek felett.
Imi amúgy a Tomi nem játszik - mert nem tud lőni.
Tomi: Holnap este leszel? Jöhetnél a combat medic fejeddel, ki kéne próbáljuk az új hitreget.
[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
válasz vtomi2 #100218 üzenetére
Elég komoly bajok vannak a Bf4-el.
Szerintem nem net függő.
Olyan tiszta lövéseket nem ad be hogy az még egy Béta Bf-nél is szégyen lenne.
Nekem kb 1 hete jött elő a probléma.
Olyan mintha titokban jött volna egy frissítés ami szépen taccsra vágta a hitreget.
Vedd meg szépen a Bf1-et vagy a követező Bf-et,Ne játssz annyit a Bf4-el.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
tobi''
tag
válasz Astroboy #100195 üzenetére
A végén a killek miatt buktuk azt a kört, talán a nagyon végén érdemes beír chatbe no spawn mostantól, illetve érdemes lehet az utolsó 1-2 percben átállni medicre és élesztgetni az embereket. Úgy rémlik gamestat alaján a revive náluk sokkal magasabb volt, valószínű a végén is volt 1-2 kulcs revive, amivel tudtak nyerni.
De ha nincs az a heli, akkor Beast mód leírtom azt a kis dombot oda-vissza és bőven 100 kill felett hozom azt a kört. -
tobi''
tag
válasz tobi'' #100215 üzenetére
Németbe UPC nettel 30-32 a pingem. A fehér csoda CB modemet lecseréltem használtpiacról TC7200-ra (az nem puma csipes, bár hűtenem kell hogy ne haljon el), mert minden 2 secben van egy töredrész, ahol megugrik a ping, akár 100 felé is amit játékon belül nem látni, csak az átlag pingből lehet érzékelni valami nem stimmel. Akinek CB modemje van (vagy más szolgáltatónál intel puma csipes modemje), az jobb, ha 4G nettel tolja (nálam az telekoméval 48ms).
De UPC, vagy 4G...nálam is fel-fel villannak jobbra különböző jelek, bár a sárga packet loss ritkábban és elég kis vesztővel. Felraktam most a TCP optimizer programot, nyomtam neki egy optimal beállítást, majd tesztelem változik-e valami. Pár értéket átállít win10 registry, üres szeron nem dobált semmilyen jelet elsőre, de majd csúcsidőben fullos szerveren látszik ér-e valamit.
A LAN adapter spec beállításoknál is érdemes állít esetleg, ott a "Interrupt moderation rate" alatt Adaptívról elraktam OFF-ra, és az Offload mind disabled, így eltűnt egy kis extra latency, amit jet-skin érzékelek leginkább. -
guftabi96
addikt
válasz zzola #100214 üzenetére
Helyi szolgáltató, de a Digivel működnek együtt.
Már elküldtem nekik az UOTrace-szel mért adatokat, ott látszódik, hogy hol dobálja el a csomagokat.
Majd kiderül, hogy kezdenek-e vele valamit. Tekintve, hogy csak március óta csinálja, nagyon remélem, hogy visszaáll a március előtti állapot..#KeepFightingMichael
-
tobi''
tag
válasz vtomi2 #100209 üzenetére
Azoknál úgy tudom erősebb a suppression, ami befolyással van az accuracy-dra, vagyis lövitek egymást szemből és mellélövöd a tárad. Pláne ha defensive field upgrades választ és eléri az 1. szintet, ahol 50%-al csökkenti az incoming suppressiont, vagy perimeter defense alatt 1. szint 50%-al növeli.
-
guftabi96
addikt
válasz #35434496 #100208 üzenetére
Nem lehet, hogy szimplán csak a szerver rossz? Nekem a WBKS szokott ilyen lenni. Borzasztóak azok a szerverek. Folyamatosan laggolnak (nem a packet loss miatt), mindenki írja, hogy lag, és mégis állandóan tele vannak...
70-es ping nem a legideálisabb, de attól még nem kellene ilyennek lennie.#KeepFightingMichael
-
törölt tag
Sajnos ez így a játszhatatlan kategória. Nekem kb 1 tár kell a játékosba van aki meg ránéz az illetőre és azonnal hal. Valami megoldás erre a ping mizériára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.