-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
astrojoe12 #39854 üzenetére
Aimbot nem tudott róla, hogy vége a körnek.
2042be volt olyan ölés azt hiszem, hogy a guruló jármű tette végül.
-
astrojoe12
tag
Olyat láttam, nem hiszitek el. Már vége lett a meccsnek, veszítettünk és már a statot mutatta a játék, de az én csapatomban az első ember kill száma folyamatosan ment felfelé, 198,199,200,201,202...
-
Enigma1945
őstag
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Enigma1945 #39851 üzenetére
Ott a neve, hogy no rules.
Sajnos el kell engedni már a játékot, mert alig van normális szerver. -
Enigma1945
őstag
24/7 Norshar No Rules TDM
Konkrétan az admin a csaló
No recoil, glich..
Soroljam?
Rossz vicc, az egész, mersz szólni neki szépen, te vagy a toxic
Persze a 47% accuracy az normális
Ne menjetek oda, 4 admin van, mind csal... -
eladohardver
őstag
válasz
astrojoe12 #39849 üzenetére
... A kötöjel beiràsàig nekem sem dobta ki ezért gondoltam... Lehet kisbetüvel pròbàltad...
-
astrojoe12
tag
válasz
eladohardver #39848 üzenetére
Tudom hol a kötőjel, beírtam azt is, de semmi találat. A linken amit írtál bejött a profil, de a kereső semmit nem ad.
-
eladohardver
őstag
-
Enigma1945
őstag
válasz
maxxenergie #39845 üzenetére
Pedig hidd el nem voltam toxic, annyit szoktam a csapat chat-ba beírni, hogy attack flag, drop me ammo stb
Nem is érdekel, van még szerver hála égnek
BF3 NEVER DIES -
maxxenergie
senior tag
válasz
Enigma1945 #39843 üzenetére
Pedig Lengyel szerver .. azok a barátaink. Azt hittem először Román vagy Brüsszeli /Belga/ szerver esetleg Szlovák.. 🤣
-
astrojoe12
tag
válasz
Enigma1945 #39843 üzenetére
Fasza.. én be tudok lépni szlovák ip-címmel, majd kipróbálom mi a helyzet... lehet rá is kérdezek... beléptem a discord oldalukra, majd rákérdezek diszkréten, hogy mi a gond. Ez eleég durva megkülönböztetés.
-
Enigma1945
őstag
Ezt csak úgy itt hagyom..
A szerver neve ez:
[Kattints]
-
nincsnév007
addikt
válasz
ScomComputer #39820 üzenetére
sajnos ps4-en ezért is hagytam abba a bf4-et, csak custom szerók, nem mehetsz azzal a fegyverrel amivel akarsz, csak only map szerók, és még sorolhatnám, sajnos a sima dice szervereket már nem találtam régen se így inkább abba is hagytam.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Enigma1945 #39840 üzenetére
Draw talán.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Enigma1945 #39838 üzenetére
Döntetlent ki játszott már?
-
Enigma1945
őstag
válasz
astrojoe12 #39835 üzenetére
így van, egy bug, de inkább glich.
lépcsőnél lehet előhozni, nem túl fair 1v1 esetében, meglehet lepni vele az ellenfelet
pont mint a bf4-ben a jumpglich esetében
inkább nem írom le hogyan kell ( ne én legyek az aki a rosszra tanítja itt a playereket)
-
lala42
őstag
válasz
astrojoe12 #39835 üzenetére
Lehet trambulin van a vízben.
-
astrojoe12
tag
-
lala42
őstag
válasz
F_Zolee #39832 üzenetére
Anno egész estés nagy csatákat vívtunk.
2 pl.-ban van meg. Az egyik gépen a fiam,(amikor még itthon lakott) a másikon én toltam. Percekig kellett várakorni, hogy bejusson az ember egy szeróra.
A legjobb a Titán művelet volt. Amikor sikerült felrobbantani az ellenség hajóját, akkor nem számitott, hogy ki volt a csapattársad, vagy ki az ellenség, fejvesztve menekült mindenki. Volt ha jól emlékszem 30 mp. hogy elhagyd a hajót.
Kb így volt a Bf2 is. Ott is nagy bulik mentrek.
Vagy a COD. (főleg a shipment pálya)
Csak ott is elkúrvultak a népek a végére. -
lala42
őstag
válasz
astrojoe12 #39823 üzenetére
Minden magyarországi, a nyelvezet anglus.
-
ScomComputer
veterán
válasz
lala42 #39825 üzenetére
Dehogynem...van rá megoldás :"Fuck_off_EA_App"
Github+ van videó hogyan kell használni....ami fontos, előtte EA App full unistall+ takarítás a regből és a doc/user/appdatatából is...
Minden megy vele én is használtam..(nem számít hogy 2023 a release)
...
#39824astrojoe12: ugyan már semmi gond..szerinted engem nem bax az ilyen dehogy nem,,,csak ez van és nem tudsz csinálni semmit.."vagy megszoksz..vagy megszöksz" -
lala42
őstag
válasz
astrojoe12 #39823 üzenetére
Az origint fel sem engedi az app rakni.
-
astrojoe12
tag
válasz
Igazad van, csak nagyon felbosszantott a dolog és hirtelen kiírtam magamból. Bocs az illetlen beszédért is! Tudom, hogy így van ahogy mondod, de azért na...
-
-
lala42
őstag
válasz
Már nem igazán izgat. Nem indul el a játék. Nem akar csatlakozni a szerverekhez. (pedig eredeti saját játék)
Visszatértem a BfBC2 és a Bf2 -höz.
Sőt néhány Bf 2142 szeró is van. Az igazi klasszikusok. -
ScomComputer
veterán
válasz
astrojoe12 #39816 üzenetére
Hogy a picsába nem tudják ezeket kiszűrni?
Ki szűrné ki ?
Ez egy régi játék a support régen megszűnt(a report régen se ért xart se most még annyit se) , sőt a PB(punkbuster) 2019 óta nem frissült hozzá,meg el is avult anticheat már...sőt nincs off EA szerver sem, ami van az mind magán, bérelt szeró,sokat balfax adminnal, ha 2-szer lelövöd kidob gyerekekkel...
Sajnos ez van, nem tudsz mit tenni, vagy megszokod vagy ott hagyod a gamet...
..
#39819lala42 : ott a pont nagyon sok régi gamer van aki tolja
...
#39817Enigma1945 : itt meg a másik igazság...jól írod ! -
lala42
őstag
válasz
Enigma1945 #39817 üzenetére
Az.
Aki engem lelő az mind csiter. -
astrojoe12
tag
válasz
Enigma1945 #39817 üzenetére
100% hogy csaló az említett "pro jet gamer".
Ahogy írtam, nagyon nagy távolságról is azonnal leszed. Olyan messziről ,a pálya másik feléről, ahonnan a heli géppuskája már teljesen hatástalan. Én olyan távról eltalálni se tudok egy emberi célpontot. Hiába lövök folyamatosan, vagy kis sorozatokat szakaszosan, hogy kicsi legyen a szórás, a lövedékek el se mennek odáig. Ilyet kizárólag csaló programmal lehet csiállni.
Nagyon érezni az aimbotot. Amint rám fordult a heli, szinte azonnal éreztem a találatot és meghaltam.
-
Enigma1945
őstag
válasz
astrojoe12 #39816 üzenetére
Nem tudom miért húzod fel magad ezen.. A BooooW nevű player jet hero..
Egy pro jet jatekost nem lehet kiszedni, sot lehetetlen.
Az elso hozzaszolasodnal pedig gondolom infantry only volt? Amikor megvettem a BF4-et hd 5670-es, 512-es amd kartyaval vittem lockeren 67-6 statot
Utanna meg ennel is jobbat
De szoval lehet szerencse is, vagy akar sok ora a jatekban..
Nem mondom nincsennek makrosok, se csalok, de nem mindenki az hidd el.
Most toltam egy meccset..
Akkor most enis hacker vagyok? -
astrojoe12
tag
Megint egy rohadék buzeráns!
Felmegy a helivel olyan magasra, hogy a sniper puska se tud addig fellőni, majd onnan aimbotozik a köcsög! A saját bázisa felett lebeg és a hatalmas térkép másik felén leszed engem a saját bázisomon. A heli elvileg el se tud lőni addig !!!!!!!Hogy a picsába nem tudják ezeket kiszűrni????? A Holdról is látszik mekkora csaló.
-
astrojoe12
tag
Ha ezek az 100% aimbot csalók nem lennének ott minden egyes meccsen, akkor tök jó játék lenne. Nem akarom elhinni, hogy nem lehet ezeket kiszűrni. Tök egyértelműen csalnak. Ahogy lelőnek egy golyóval totál messziről, fedezékben. Futás közben kapás lövést ad le a pálya másik feléről és headshot, ahogy lekövetik az ellenséget a falon keresztül és amikor előbukkan lelövik...
Hogy dögölne meg az összes ilyen csaló, a játékok készítői és főleg a csalások készítői. Totál elbasszák az ember egy szem szabad óráját munka után.
Pedofil- drog és fegyver kereskedőket lekövetnek és egyszerre elkapnak több ezer embert bármely országban, megvan a technológia ezeknek a felderítésére. Ha az engine owning készítőit lekapcsolnák és nyilvános perben életfogytiglant kapnának, tízszer meggondolná minden ilyen csicskagyász hogy belefogjon-e.
A játék készítők meg nem tudnak egy bankártya-, ip-cím meg harveres ban rendszert megcsinálni? Más játékokban működik bassza meg!
Régen a bf3-ban is naponta százakat bannoltak, két hetente ezreket csaptak ki egyszerre hétvége előtt, hogy ne basszák el az emberek hétvégi játékát.
Persze nagyon régi játék. De megvettük anno és még mennek a szerverek amiért bérleti díjat szed az EA, akkor a csalás elleni védelem miért nem működik?
-
astrojoe12
tag
válasz
Enigma1945 #39812 üzenetére
talált, noshahr canals tdm... a tárazós dologról közben nekem is eszembe jutott, hogy bug is lehet. köszi
-
Enigma1945
őstag
válasz
astrojoe12 #39811 üzenetére
igen ismerem azt a budos szaju nemet gyereket
engem is le szedett 1 lovessel, aztan amikor be irtam neki, meg engem neztek hulyenek..
egyebkent ez a dolog, hogy ujra tarazas kozben lo, egy bug. nem kell vele foglalkozni
de nyilvan a srac tenyleg csal
gondolom noshahr canals tdm-en futottal ossze vele, mert ott eli ki a kis perverz vagyait a kutya szaju -
astrojoe12
tag
Hi!
Tudnátok olyan szervert mondani, ahol tényleg kizárják a csalókat?A tököm tele van velük. Van ez a Wafflesenjoyer11 nevű aimbot cheater. Már vagy a tizedik meccset tolja a mai nap 100/10 aránnyal és nem bannolják. Jelen volt a kedves admin is, akit megkértem, hogy zárja már ki ezt a hülyegyereket, erre engem kickeltek. Ezek szerint a csaló volt az admin. Gratulálok. Bérel egy szervert és csal a saját szerverén.
Újra tárazás közben is lő folyamatosan, osztogatja a fejeseket, mert mindig egy golyóval szed le, már nagyon unalmas. Komolyan, ezekhez a játékokhoz is pszichológiai alkalmassági vizsgálat kellene, mert nagyon sok a lelkisérült idióta.
-
F_Zolee
nagyúr
Közben meg vak vagyok, hogy előttünk lévő hozzászólásokban az én problémámra van megoldás.
[link]
Sikeresen elcsesztem a nyelvet, most rakhatom vissza az angolt.Azt csak egy szaros dllt kellett volna törölni én meg csetelgetek, mint egy hülye.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest