-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz boogie84 #32232 üzenetére
Elnézést.... Azt nem mondtad de egyébként ha éppen mész foglalni és valaki lekapkodja rólad az enemyt nem jönn rosszul... Ebben a játékban minden kasztal mész valamire , szerintem
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kisza25
félisten
válasz boogie84 #31692 üzenetére
na most kíváncsiságból felmentem HC-ra, mondjuk csak 32-est találtam, ott kevesebb a camper, na meg elmúlt 1 évben 3x játszottam a BF3-al, még így is 3 embert sikerült lehegesztenem úgy, hogy pluszos maradt a stattom annak ellenére, hogy 3x csapattárs lőtt le (ez miatt nem szeretem a HC-t)
szóval mindenhol vannak lámák, na meg jókor kell hegeszteni[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
-
Micsurin
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
válasz boogie84 #31188 üzenetére
En is jatszottam a 4-gyel, a 3 tenyleg jobb ahjoz kepest, de egyebkent...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Projektor topic
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2020 13" Retina Touchbar M1 (8C/8C)/16GB/512 GB SSD
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest