Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz Pubszon #18618 üzenetére
Ezt mondom én is(5.1 meg stereo füles ami van hozzá). Nem használhatatlan de vannak bugok a hanggal is nem csak az egy-két játékmenetbeli dologgal(BF4, BF1 egykutya ilyen téren).
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Zso Ro
senior tag
válasz Pubszon #18618 üzenetére
Nekem virtual 7.1 fülesen,de nem rossz.Bár más fps-ekben jobban ki volt hegyezve az irány.
(#18619) XP NINJA
Ha lowon vagy,gondolom az alsó kettő OFF az Advanced fülön.
Vedd visszább a Resolution Scale-t.Igaz,sokkal csúnyább lesz,de ez nagyon sokat "fogyaszt" a GPU-dból.
Most mennyin van?[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #17120 üzenetére
Ez csak azért rakta be, mert nem akartam elhinni, hogy CQ-ban is lehet 30 ezer pontot szedni, de most már hiszek neki Attól még én unom a CQ-t és inkább Operations-t játszom, mert izgalmasabb
Kár, hogy én holnap nem leszek mennem kell moziba a csajommal, de legalább jó filmet nézünk Star Wars Zsivány Egyes
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
prokxy
veterán
válasz Pubszon #16805 üzenetére
Ezt most minek raktad be? Szerinted ez egy jó kör volt vagy mi?
Szereztél 6000 pontot, míg az első 3x annyit, de bocsi, 19-0, aztaqrvaélet, nagyon PRO vagy, csak így tovább!De bocsi, átgondoltam, biztos az utolsó 100 ticketre mentél be és azért ennyi!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
válasz Pubszon #16782 üzenetére
Ha nem talál olyat akkor bedob az kör közepén is. Végesek a szerverek.
(#16783) lofagi lesznek olyanok akiknek soha semmi sem jó. Akik anno szétfikázták a Battlelogot most azok is visszasírják. Maga az emberek hozzáállása, türelmetlensége sok gond okozója.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #16722 üzenetére
Épp ma néztük meg pubszon-al szinte 3-4 fps eltérés volt az Empire's Edge pályán és majdnem egyforma gépünk van neki is jól fut a játék és nekem is boogie84 hiába mondod az i5 2500K kevés ahhoz a kártyához ami neked van és nálad a kártya malmozik
-
R3laX
addikt
válasz Pubszon #16609 üzenetére
thread. parancsok megvannak? Én észrevettem, érdekességképp kivettem a legyártott user.cfg fájlomat, hogy vajon patch után is kell e a manuális házibarkács, de kell, mert ocsadékul ment a cfg nélkül.... Nem voltak képesek megcsinálni, hogy magától tudja már ez a szar, amit kell . Most nem megy az fps 69 alá már, inkább 80-90 Empire's D ponton is.
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #16542 üzenetére
A lényeg, hogy jó, de megfogadtam, hogy többet játék miatt nem rakok újra windows-t, de láthatod valamiért 8.1-en semmi gond nincs nem dobál le a játék és nagyon jól fut. Én nem látom azt, hogy ráférne némi optimalizáció, nálam stabil az fps, de gyere ts-re csinálunk pár mérést mielőtt lépnék dolgozni, most van egy kis időm is
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz Pubszon #16466 üzenetére
"Lehet bix irányba jó, de az ea szerverek felé nem."
Erre céloztam én is a korábbi kommentemben. Azt is meg kellene nézni, hogy egymás után jönnek-e ezek a lossok vagy sem. De ezt már Dave-re bízom. Meg unom is már a témát
(#16468) N@idia: nyilván leszarják, de magas ping nem egyenlő loss. Azzal még talán lehet valamit kezdeni a szolgáltatónál. Max fel kell őket hívni 10-szer. Az "idióta" meg remélem nem nekem szólt.
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
SkyS1gn
félisten
válasz Pubszon #16129 üzenetére
Hülyeség... de kérlek ne vedd a fáradtságot hogy neten utánanézz, meg gondolom te egy kő alatt élsz, vagy csak a PH az egyetlen forrsásod BF hírekben.
Server disconnectedet amúgy redditen sem hozzák fel... kettőtöknek mitől van? portok nyilán nyitva, keresek utána neten de csak a portokat irogatják. Supportnak irtatok? Router nélkül simán is csinálja?
(#16143) R3laX Routert kiveszitek akkor is csinálja?
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #16102 üzenetére
Nekem nem amióta 375.70 van fent. Az előbb toltam egy kört kb 1 órája és végig jó volt az fps sehol nem droppolt, de lehet csak jó szerveren voltam és azért futott stabilan, pedig azt hittem szerver függő a dolog
-
Carlos Padre
veterán
válasz Pubszon #16024 üzenetére
Az összes sűrűn használt fegyveremen vagy az alap vagy gagyi skin van, de van olyan, ami nincs unlockolva se, de két legendary skinje is van. Most elhatároztam, hogy megvárok egy legendary skint, bescrappolom az összeset és rámegyek, tököm tele van már tényleg
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #15829 üzenetére
Én már teszek az fps-re csak végre ne szakadna meg a játék ez ma teljesen kikészített már azon voltam, hogy törlöm a picsába Engem a cpu használat nem izgat, hogy 50% vagy 100% ha stabil az fps. Nálad azért droppol 50-re, mert vsync mellett játszol én fast sync-et használok és nálam 75-105 fps között ingadozik ultra beállításon. Egyedül az Empire's Edge pályán fut szarul, de ott se mindenhol csak a "C" és "D" környékén van valami gebasz, valamiért azon a helyen nagyon durván beesik az fps és tök mind1 milyen grafikán játszol ugyan úgy 50 alatt van
-
Lendova
őstag
válasz Pubszon #14690 üzenetére
Vannak elvétve olyanok is, akik törekszenek rá, hogy ne legyenek feltünőek. Aimbot-ozni is lehet úgy, hogy 1-1 körben senkinek sem tűnik fel.
Volt szerencsém jó pár ilyenhez BF4-ben.Nagyon remélem, hogy ez majd bővül a BF1-gyel: fairplay247
All fiat goes to zero.
-
őstag
-
Zso Ro
senior tag
válasz Pubszon #14069 üzenetére
Újat írok,mert ez nem OFF.
1060 bőven elég kell,hogy legyen FHD-ben.Egyébként az tényleg durva hogy egy 3770k és a 4770k húzott állapotban is szénné van használva a játék alatt.Nekem a proci kihasználtsága 74% maxon,így engem nem érint a probléma,legalábbis ez nem.
Más kérdés,hogy még mindig ritka béna vagyok.Mondjuk 19órát tudtam eddig beletenni a játékba@RaGi91
Nem is rúgtál senkit szájba[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Pubszon #13975 üzenetére
Limited HUD
Lack of health, ammunition, and grenade count displays
Inability to switch to third-person view in vehicles
Absence of crosshairs
Hit Markers are disabled.
Visual blood splatter from damage will fade but health will not regenerate
3D spotting is disabled; spotting does not display a red triangle above enemies. Spotted enemies are only marked on the map.
Minimap is disabled by default.
60% health, rather than the usual 100%, while taking the same amount of damage.
Motion sensing capabilities of T-UGS and the Motion Sensor are less useful, as without a minimap, the player will have to pull up the large map overlay to check for enemies.
Health does not regenerate unless healed by a Medkit or First Aid Pack.
The Maintenance upgrade does not function, as vehicle armor regeneration is disabled.
Team killing (friendly fire) is enabled.
Mines (M15 AT Mine, M2 SLAM, and M18 Claymore) will be set off even by friendlies.Ez BF4-es, de sokminden itt is igaz illetve behelyettesíthető.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #13880 üzenetére
Állítólag DX12 is optimalizálva lett próbálta már valaki Nvidia kártyával ? Nálam nem volt az igazi laggok voltak stb és kevesebb fps is talán most már azt is kipofozták
"Several CPU " Optimalizálás is van a patch-benMilyen jó, hogy ilyenkor van Win8.1 a gépemen és meg se tudom nézni
(#13884) Pubszon TS-en vagy pajti ? Mert akkor feljövök és kitárgyalunk mindent kinek mi változott
[ Szerkesztve ]
-
M^xx
aktív tag
válasz Pubszon #13797 üzenetére
Nálam egy majd 5 éves proci (i7 3930k 6 mag alap órajel), tökéletesen megy 50-70% terheléssel. A videókártya 1070 99% terhelve, grafika low resolution 130% kb 140fps felbontás 2560x1080 A játék vajsimán megy tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a majd 5 éves procival.
Esetleg a spawn rendszerhez nem nyúltak, valami infó erről? Engem személy szerint ez zavar a legjobban. Remélem a fegyversebzésekhez nem nyúlnak, mindig az a vége, hogy használhatatlan lesz az összes aztán azért megy a rinya, soha nem lesz vége, jó ez így ahogy van. Menün van még mit csiszolni, de nem olyan használhatatlan mint ahogy itt páran előadják. Originből csapattársra csatlakozva eddig nem volt gond a szerverre bejutással sőt van olyan rendes a szerver, hogy átrak a csapattársakhoz, ha esetleg ott addig nem volt hely. Volt hogy tele volt a squad és nem lehetett átmenni másik squadba, de mivel csapattársakkal játszom ez kb 10 másodperces várakozás ameddig helyet csinál a squadba vagy ha többen vagyunk mint öt fő akkor két squadba megyünk. Fagyás, és hasonló hibák nálam nem jelentkeztek.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
laceszgamer
addikt
válasz Pubszon #13589 üzenetére
Pályákat nem tudod melyik sorrendben melyik? Csak kíváncsiság, hogy melyik ami a lejobban terheli, melyik ami legkevésbé stb.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
SkyS1gn
félisten
válasz Pubszon #13561 üzenetére
3.4-en teker turbo boostal, nem 2.6.
Igen olyan 60-80között kellene mozognia, elején meg bétában úgy is volt. Most nemtudom mitalálta.
"Akár mennyire korlátozod az fps, a CPU terhelés megmarad mert a fizikát ugyan úgy kell számolnia."
Az igaz de akkor is lejjebb kéne mennie, nem csak fizikát számol.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest