Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gudpikcs
tag
Sziasztok
Olyan van hogy egyik naprol a masikra meggajdult a vga.
Ugyebar win alatt terheles nelkul nem forognak a ventik
De masnap bekapcsolom és win alatt pörög, sőt forrosodik mint atom
Egyszerűen nem akar leallni Kiszedtem masik fogallatba teve akkor is Drivereket cserelem akkor mikor felrakja az ujat akkor leallnak,de kb 7 masodperc mulva ujra elindulnak. 2 dologra gondolok valami progi bezavarja es mindig azt hiszi hogy terhelés alatt van es mennie kell .vagy virus,mert ismim mondott olyasmit is hogy netről bányászhatnak vele?másik hogy a paszta kiszaradt stb...es nincs hutese a magnak es ezert mennek a a ventik De egyik naprol a masikra...
ötletek?mielött win ujra rakás lenne? max elviszem vkihez hogy megnézzem az övében is ?
amugy egy strix 3080 -
gudpikcs
tag
Hello all
Olyan kérdésem lenne hol ,hogy tudom megnezni egy regebvi vganak plul egy sappgire 5750 1920x1090 ban mit tud hzben kiadni?plul egy 144 hz es monitort megtud e hajtani?ezeke hol tudom megnezni?a gyári honlapján már a saját 5750 esüket sem talalom 😀 hogy a termek infojaban kikeressem... -
gudpikcs
tag
hello all.adott egy Asus Strix RX 580.
18.12.3.- as driver fent.játék közben láttom felmegy a gpu és a ram mhz is.ok.ventiket használja ahogy kell.
de kilépek plul játékbol,és nemegy vissza a mhz az alap 300 ra a win allat hanem ugymond kiakad vagy fentragad 1440 Mhz en.igy nemtud lehülni sem a vga mert 1feszt ráinditja a ventijét hogy hütse le.még annyi hogy játék közben az Asus GPU Tweak II progival monitorozom a fps-t és a többit közben.probáltam már az elözö driverrel is de azzal is ez a gond.
nemtudtok vmit amivel ha ennyi év után nemtudnak egy jó drivert írni a karikhoz hogy ezt figyeljék rendesen vmi progit amivel játékbol kilépve lenullázom a Mhz-eit plul,vagy vmi más megoldást.elöre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest