Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
general #46601 üzenetére
Hello
Sztem ugy van a kártya kell tudja meg a monitor és minimum display port 1.2 kell hozzá hd ban
Nálam egy 290x meg egy lg 34uc97 a monitorhoz irták valami elveszett oldalon hogy tudja a kártyához sehol sem találtam sztem játék alatt is müködik
Nekem is van vele problémám ha monitoron beállitom hogy display port 1.2 legyen utánna beállitom a 10bit es szinmélységet és ujrainditás után visszaáll 8 ra, és 10 re nem lehet állitani csak ha megin ki be kapcsolom a monitoron a display port 1.2 -öt vagy ki be a monitort Ráadásul ha az energiatakarékoskodo kikapcsolja a monitort ,akkor a 10 bit es szinmélységet az is kikapcsolja és be se lehet kapcsolni a ccc be ,amig ki majd be nem kapcsolom a monitort vagy az 1.2 display port -ot Ha csak leállitom utánna bekapcsolom akkor megmarad.
Remélem valaki tud nekem majd segiteni elölre is köszönöm
Üdv. János
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 2042
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- XFX RX 6600 SWFT 210 - eladó!
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest