Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Sziasztok.
Pár napja vettem egy Sapphire 6870 -es videokártyát. Legfrissebb drivert feltettem, dx frissítve, minden tökéletes, de sajnos a játékok nagy részénél a betöltő videó vagy átvezető videója iszonyatosan szaggat. (BF3, MW3) Maga a játék akadásmentes 30-60 fps-el fut.(A játékok eredetiek, tehát nem crack hiba vagy hasonló.)
Azt a tippet kaptam, hogy töröljem teljesen a drivert és a legfrissebbet tegyem újra, de sajnos ez nem segített. Már megpróbáltam a 12.1-12.3-as drivereket. Nem tudom mi lehet a hiba oka. Ha nincs más újra teszem a win7-et bár most lett újratéve.
Esetleg ha van valami ötletetek azt szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 2042
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Inno3D RTX 4070 Ti iChill X3 12G
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest