-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
[erre] még sajnos nem kaptam segítséget és a probléma még mindig fenn áll. Szívesen vennék bármilyen tippet a megoldásra.
Válaszokat előre is köszönöm.
üdv. B.
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy dell xps 15 9550, amiben minden gyári, kivéve a m2-es ssd, ami egy Samsung 950 pro. Minden rendben lenne, de internetezés közben egyszer csak nem nyit meg új lapokat a böngésző. Egy darabig még tudok az ablakok között váltani vagy pl start gombra rákattintani, de akkor már csak a start menü fekete háttere jelenik meg. A vicc, hogy közben folyamatosan jön a zene Soundcloudról és egy esetben még azt is hallottam, hogy megjött egy üzenet Facebookról, de aztán kis időn belül a zene is megáll és a gép nem reagál semmire. Már többszőr újra lett húzva a jogtiszta Windows 10 64 bit és minden drivert még a Samsung nvme és magician sw-jét is feltelepítettük, de továbbra is él ez a hibajelenség. Mi a lehet ez? A HD-Sentinel és a Magician hibátlan állapotot dob a ssd-re.
Válaszotokat előre is köszönöm.
üdv. Bandi
-
Bandi821
tag
sziasztok!
van egy Dell XPS 15 9550-em, most külső monitorral használom, amihez hdmi porton keresztül csatlakozom, egy ideig óráig megy, aztán az egyik pillanatban (mondjuk pl.: youtube video nézésének a kellős közepén) egyszer csak ledobja a külső monitort és többet nem lehet rá kivetíteni. Ezt most úgy tudom orvosolni, hogy kihúzom a hdmi kábelt, újraindítom a gépet és amikor már teljesen bejelentkezett a winfos, akkor megint rácsatlakoztatom és újra van külső kijelzőm (amíg megint random le nem dobja). Ez azért nem túl elegáns, valami tartós megoldás kéne.
üdv. B.
-
Bandi821
tag
Sziasztok! Adott egy DELL laptop, amibe anno került egy msata-s ssd. A ssd-re telepítettem 3-4 éve a Windows 7-et, amit a mai napon lecseréltem jogtiszta Windows 10-re, ill. csak akartam. Azt történt, hogy én egy usb-s Windows 10 telepítőt vásároltam, ami telepítést követő újraindításnál elölről kezdte a telepítést. Ez egy ismert probléma, még az első újraindítást megelőzően ki kell húzni a pendrive-ot és akkor nem bootol be ismét onnan. Igen ám, de jelenleg sehogyan se tudok bebootolni, mert azt a msata ssd-t, amit évek óta használtam, nem tudom kiválasztani a boot menüben, pedig a gép látja sőt a DELL rendszerdiagnosztikában jelzi is, hogy minden ok ezzel a meghajtóval, de boot opciónak már nem adja be. Ja és persze a Windows telepítésnél, a telepítő is látta ezt a merevlemezt. Mit kéne beállítani, hogy lássa a msata-t?
-
Bandi821
tag
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Van egy Dell 5547 laptopom és a SM BUS vezérlő illesztőprogramja hiányzik, a dell hivatalos honlapjáról már minden Drivert letöltöttem és feltelepítettem, de semmi. Ez a HW azonosító: ntpnp_pci0012 . A gépen jogtiszta Win 8.1 van. Segítségeteket előre is köszönöm.
üdv. B.
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Szeretném megvenni a DELL új XPS 15-ös laptopját. Viszont én elsősorban UHD monitorra kötve használnám. A kérdés, hogy a Thunderbolt csatlakozón keresztűl nagyfelbontású videó egy külső szintén nagy felbontású monitorra átvihető e, pontosabban max. mekkora felbontás vihető át Thunderbolton? Ha igen, akkor az hány Hz-en? Erre vonatkozóan sajnos a laptop honlapján nem találtam infót.
üdv.B.
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy 2014-es Dell Inspiron 5547-es Laptopom, adatai: Intel Core i7-4510U, 8 GB DDR3L, AMD Radeon R7 M265 – különálló. A problémám, hogy szeretnék egy WQHD felbontású monitorhoz csatlakoztatni, de magán a laptopon csak 1.4-es HDMI videó kimenet van, ami akármilyen szuper HDMI kábellel is csak 1920×1080-as felbontást tud átvinni 60 Hz—en. Van valamilyen átalakító, amivel a laptopon keresztül WQHD felbontást tudnék külső monitorra átvinni. Hallottam dokkolóról, de sajnos inspiron-hoz nincs gyári, ill. külső videokártya, amit nem igazán találtam, talán nem is így hívják.
üdv. Bandi
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy hol lehet Razer blade vagy Blade Pro notebook-hoz hozzájutni?
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy honnan szerezhető be MACBook Pro alaplap, csak az alaplap?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest