Új hozzászólás Aktív témák

• Acer e5 575g (7200u, 4+8Gb ram, 940mx)
    Javításra kaptam egy ilyen notit (céges selejt, megmenteném). Kijelző összetörött zsanérral együtt. Így gondoltam még használható lesz külső monitorral. Leszedtem a komplett kijelzőt, a Wifi kábeleket meghagytam.
    Na mondom neki kezdek újratelepíteni. A gépben két SSD van egy 120gb-os kingston sata és egy 96Gb-os m.2 szintén kingston.
    Win11 felmegy, majd a legelső update után megfagy, restart és csak pörög az üdvözöljuk felirat. Mondom oké biztos rossz az egyik SSD, így a másikra újratelepítettem. Szintén update felmegy aztán fagyás. Oké akkor Win10...ugyan ez. Update fagyást követően a gép elindul csak pörög az üdvözöljük felirat.

Mi lehet a gond? Valami eszköz lesz de melyik?
    Szóval hibajelenség hogy frissítve (gondolom valamelyik driver) csak a windows bejelentkező üdvözöljük pörög (fél órát othagytam akkor sem fagyott szét csak pörög)
    Bios jelszó védett de van rá password generátor viszont buta mint a föld, semmit nem lehet állítani.
    7gen szóval win10-nek illene mennie rajta még ha nem is a 11-nek.
    Annyi infó hogy csak HDMI-n ad jelet, a VGA portján nem, ez is gyanús.

Na most sokadik resetre egy video scheduler internal error kékhalált kirakott.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák