Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz #40993792 #34116 üzenetére
Vennék telefont előfizusan, de tudom, hogy annak a szolgáltatónak ott ahol kell nem megy 3G-n, viszont lefedettségi térkép azt mondja mennie kéne. A 4G is menne ott a térkép szerint, de azt meg nem tudom mert még nem próbáltam.
Ezért félek belemenni egy előfizuba. És ugyanennyire rizikós a többi szolgáltató is.
Kész zsákbamacska játék beleugrani egy előfizuba.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Az lehetséges, hogy ahol egy 3G-s telefon kudarcot vall és nem talál térerőt ott egy 4G-n csüngő igen?
Természetesen ugyanazt a hálózatot használná mindegyik.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Mivel tud többet az a telefon amiben nem csak agps van, hanem tudja a glonass-t is?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Miért van az, hogy ha az LG Optimus L3-al megosztom a netet jelszavasan, akkor nem tudok rá csatlakozni a notimmal, meg esetleg másik telefonnal, viszont, ha nyitottként osztom meg akkor egyből?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Optimus L3-al lehet netet megosztani?
-
legiaap
félisten
Mostanság az RTL-en, mint pl. most a Fókuszban is látok valami Samsung Tabletet, aminek a hátulján egy hatalmas Samsung felirat van. Melyik is az?
Nem találom a neten, hogy mi a tipusszáma.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz kiskaktusz #28282 üzenetére
Attól, hogy a típusszám különböző miért következne, hogy ne is legyen kompatibilis?
Úgy értem lehet csinálnak egy nagyobb kapacítású akkut, ugyanazzal a fizikai méretekkel és ezért új számot kap. Na én erre gondoltam.
Ezért tettem fel a kérdést.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz kiskaktusz #28275 üzenetére
Szóval?
Akkor mi a lehető legnagyobb kapacítású akku Omnia 7-be?
Csak eredeti Samsung érdekel. Utángyártott kokinkínai nem nyerő.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Szerintetek a Galaxy S2 vagy az S3 akkuja jó az Omnia 7-be is?
Nem találok sehol sem infót arról, hogy kompatibilis lenne-e.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Sweet Sunny #20246 üzenetére
Elég sok paraszt dolgozik, a T-nél, de a másik kettő szolgáltató se kivétel ez alaól. Ilyen díszpintyeket állítanak oda, akik azt sem tudják, mit kell kezdeni egy mobillal.
Én is találkoztam már nem egy ilyen csodahuszárral.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Sweet Sunny #20244 üzenetére
Szerintem, ahhoz, hogy te milyen programokat, meg játékokat tolsz fel, ahhoz nekik semmi közük. Így nem veszítheted el a garanciát.
Meg ilyenkor amúgy sem at nézik mi van fenn a készülékeden, hanem, csak a tönkrement csatlakozóval foglalkoznak.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet még valahol kapni Motorola ZN5-öt?
Sehol nem találok boltot, ahol újonnan vagy használtan lehetne kapni. Itt a fórumon se hírdet senki sem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy a telefonkönyvemből egy ember ne tudjon hívni?
Nagyon idegesít, hogy állandóan zaklat és jó lenne, ha nem tudna elérni, vagy nem jelezné ki a havásom.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz magyarattila #18730 üzenetére
Én a Spicát venném. A Mediában lévő telefonok nem mérvadóak. A sok ember szétnyomkodta már és nem úgy működnek, mint kéne.
-
legiaap
félisten
Tud valaki olyan boltot, mondani nekem, ahol kapható a Samsung i5700 Galaxy Spica kártyafüggetlenül, 1 év hivatalos magyar garanciával fehér színben?
Én sehol sem találok, de hátha ti tudtok valami boltot.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Doris Lune #18359 üzenetére
Itt a topik amit keresel: Azonnali PDA-s kérdések órája
Itt tedd fel a kérdésed.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Haló!
Netezésre én mindenféleképp
- Androidos
- iPhone 3G, 3GS-t (Itt csak az ikon csomagok közül válogathatsz)
- Samsung Wave-t
készülékeket ajánlom.
T-Mobilos vagyok ezért a T-Mobilos lehetőségeket mondom:
Legalább egy 500 megás csomagot kell köttetned.
Dominosként és előfizetésesként is tudsz netet kötni.
Előfizetésesnél én a Media Mania díjcsomagokat ajánlom.
Nekem ott a legkisebb csomag az S is elég volt, dominosként pedig 500 Megás net volt elég nekem.Netezés közben tudnak hívni.
Mindegyik netnek fix havidíja van, de ha túlléped a csomagban leírt adatmennyiséget, akkor számláznak pluszban.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Csajomnak meg a Samsung S5230-a adta meg magát.
A kijelzője az egyik pillanatról a másikra megadta magát. Nem reagál semmi érintésre.
Szerintetek mi lehet a gond?
Mi szállt el benne?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Van valakinek ötlete, hogy ebook readert, honnét tudok ingyen letölteni Nokia 5310-esre?
-
legiaap
félisten
válasz ferrari1 #17531 üzenetére
Mi az, hogy csinálok egy csoportot azt nem cseng ki?
Ez meg hogyan?
Nem értem.
Olyan csengőhangot állítsak be, ami "üres" és így nem fog szólni semmi?
De ennek semmi értelme, mert attól még kicseng csak nem hallom.
Nekem olyan megoldás kéne, hogy ki se csengjen.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Háló!
Adottt egy Nokia 5310, domino csomagban
Kérdés a következő lenne:
A telefonkönyvemből (simen vannak a számok) le szeretnék tiltatni egy számot, hogy n zaklasson. Ez hogy lehetséges?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Kérdés: Nokia 5310-esen, hogy tudom letakarítani, a telefon memóriáját (beleértve minden beállítást)
Van valami hard reset kód?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Kérdés: Van egy 500 megás netem a Nokia 5310-esemen, de minden egyes alkalommal, mikor fellépek az opera mini-re, vagy a google maps-ra megkérdezi, hogy
Engedélyezi a web elérésté?
Ez az alkalmazás nem megbízható forrásból származik.
Ezt nem lehet valahogy kilőni?A másik kérdésem, hogy a hívásnaplónál nem lehet alahogy beállítani, hogy a letöltött adatmennyiséget ne bite-ba írja ki, hanem mondjuk megabite-ba?
-
legiaap
félisten
válasz konfar.dani #15189 üzenetére
Ez a polírózással eltüntetem a karcokat mennyire hihető?
Tényleg frankón működik?
Esetleg próbálta már valaki?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Valaki nem tudja véletlen, hogy a régi Alcateleknél (pl. 715) hogy tudom megnézni az akkutöltöttséget? Nekem valami sok nulla jut eszembe, amit alaphelyzetben kell beirni.
-
legiaap
félisten
válasz Quasi_modo #13403 üzenetére
Nem volt semmi sem. Csak mikor kijöttem a boltból, akkor vettem észre, hogy kaptam fájlokat.
-
legiaap
félisten
Ma egy furcsaságra lettem figyelmes. Elmentem TESCO-ba és az Omniámon véletlen bekapcsolva hagytam a Bluetooth-omat és mikor kijöttem a boltból, akkor vettem észre, hogy kaptam 3 TESCO-s gif- hirdetést a készülékemre.
Ilyennel találkozott már valaki?
Vagy csak nekem új?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Szerintetek melyik készülék alkalmas arra, hogy élvezhetően tudjon rajta netezni?
Élvezhetően egyenlő:
- Gyors
- Még tölti az oldalt, de gond nélkül tudom görgetni az oldalt
- Netezés közben simán tudok zenét, rádiót, netrádiót hallgatni a nélkül, hogy beakadna a zeném
- Több oldal megnyitása nem jelent gondot
- Flash tartalmakat lejátszaVárom az ötleteket. Lehetnek sima mobilok, PDA-k, Okostelefonok...minden jöhet.
Nekem van tippem, csak kiváncsi vagyok, hogy beigazolódik-e.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Köszi!
Akkor nem ilyet fogok venne a páromnak.
Előírása, hogy fehér zenés telefon legyen, max. 35 000 forintért függetlenül vagy T-Mobilnál előfizetéssel, de ott nem láttam semmit.
Szerintem a Samsung F330 lesz a nyerő. Csak nem tudom miért nem akkor kapta el a fehér láz, mikor még meg volt nekem.
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Valaki látott már fehér színben Samsung M3510 Beat telefont?
Érdekelne, hogy milyen színű fülest adnak hozzá és hogy annak tényleg arany színű a hátulja vagy fehér?
Mondjátok azt, hogy nem ilyen a hátulja:Ja és memória kártyát adnak hozzá és mekkorát ha igen?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
AMD Powerhez egy kérdés: Nálatok a MM-ben mennyibe kerül a 8 gigás Samsung I900 magyar garival?
-
legiaap
félisten
Háló!
Valaki használt már olyan aksi javító fóliát vagy mit?
Kíváncsi lennék tovább bírja-e az aksi.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Cyberboy25 #10851 üzenetére
Ne tudom hogy tehetnek be ilyen embereket eladónak, akik semmit sem értenek ahhoz, amit eladnak...
-
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Letöltöttem a Google Maps-ot a Nokia N82 telefonomra. Ezt csak úgy lehet használni, hogy kell hozzá net kapcsolat? Vagy lehet ehhez is letölteni valahonnan térképet?
-
legiaap
félisten
válasz Tony Hatcher #5831 üzenetére
D900i-ben van rádió és nincs doksi nézegető és az alapmodellek színe más.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
A PC-den kicsomagolod a rar-t majd a kapott sis fájlt tolod fel a telódra a Nokia Pc Suite segítségével
Én így szoktam,de asszem úgy is lehet,hogy a telón csomagolod ki és úgy telepíted,de ahhoz előbb fel kell tenned egy csomagoló cuccost.Ezt a variációt nem próbáltam mégHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Kis segítség
De ha filmet akarsz nézni,akkor inkább N73,mert nagyobb a kijelzője meg jobb a kamerája.
A 6120c-ben lévő Symbian meg annyit nem ér meg,hogy azt válaszd.Annyival nem tud többet.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)