Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Vettünk egy Nokia 1661-es telefont (nemröhög!) a feleségemnek (ezense!), és hiába vannak benne a telefonkönyvben a nevek, akár SMS olvasásakor, akár ha megcsörgetem, csak a számot mutatja, a nevet nem.
A régi telefonjából raktuk át a SIM-kártyát, és +36xx formátumban tárolja a számokat. Átmásoltam őket a telefon memóriájába is, hátha, de nem. -
lesaux
veterán
válasz mrlujoak #10904 üzenetére
Mondhatni, sikerült, igaz, két részletben, mert az én SIM-kártyám csak 100 nevet tud raktározni (még Westel 900-as felirat díszeleg rajta). A nevek viszont érdekesen néznek ki, Joe bac (ez lenne a Joe bácsi), Kovacs (ez nem is tudom, kicsoda ), Sütő Im, Szigeti Ta, Bakó Kr, de a legjobb: Csomós, Csomós, Csomós1. Na, ezekből derítsem ki, melyik kicsoda.
Köszönöm még egyszer a gyors segítséget. -
lesaux
veterán
Tudna nekem valaki segíteni Nokia 6280-as (vagy hasonló menüszerkezetű telefon) ügyében? A kijelzője meghalt, nekem viszont kellenének a telefonszámok.
Leírnátok, hogy bekapcsolás után pontosan milyen gombot kell megnyomni, hogy a SIM-kártyára mentse az összes számot? (Tehát pl. jobb nyíl, enter, bal nyíl, enter, jobb nyíl, enter, enter, aztán vársz 1 percig -- kb. ilyen stílusban. Illetve hogy valójában mennyit kell várnom, azt is jó lenne tudni.)
Rászán valaki pár percet? -
lesaux
veterán
válasz gyáliSanyi #10837 üzenetére
-
lesaux
veterán
válasz veninger.b #10833 üzenetére
Most mondanék valami nagyon csúnyát (igazság szerint mondtam is, csak nem írtam le), de inkább megköszönöm a gyors segítséget.
-
lesaux
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Nokia 6280-as telefonom, ami kilehelte a lelkét. Már csak az a kérdés, hogy hol tárolta a telefonszámokat és az SMS-eket. Ha azt írja egy szám mentésekor, hogy Elmentve a telefon memóriájába, akkor az SD-kártyára írja, és ez esetben megvan mind, vagy van valami belső memóriája is a készüléknek?
-
lesaux
veterán
Sikerült, senki ne aggódjon, nyugtatókat gyorsan vissza a dobozba, kötelet elpakolni. Bár szakasztott ugyanúgy csináltam mindent, mint az előző száz alkalommal, de most működött.
Köszi, Viktor! -
lesaux
veterán
válasz Viktor0610 #5595 üzenetére
Megvolt. Nem megy.
Szerk.: félig megy. Leszedtem a telefont a drótról, majd visszaraktam, de ezúttal nem az USB-nél, hanem a teló aljánál. Felismerte. Rádobtam egy képet, azt mondja: Unable to copy the file on the phone.
De miért, vazze? Programozási alapismeretek, általános iskola 1. osztály.[ Szerkesztve ]
-
lesaux
veterán
válasz Viktor0610 #5595 üzenetére
Köszönöm, csinálom. Ha cinikus akarnék lenni, akkor a program eltávolítása letudva.
-
lesaux
veterán
Mivel a program alul egy kis linkben felajánlotta, hogy frissíti a PC Suite-ot, mondom, legyen. Szöszölt egy darabig, lehúzott 26 megát, azt ígérte, most telepít, 175 mega lesz. Mondom, jól be van tömörítve, de oké. Aztán kiírta, hogy a telepítő egy másik példánya fut, úgyhogy most leáll, próbáljam újra. Újra megpróbáltam. 10 perc után 0%-nál tartott, csak alul futnak a reklámok, úgyhogy kiléptem. Most a Start menüben nincs Nokia PC Suite. Áhá, velem nem baszol ki. C:\, Program Files, Nokia, Nokia PC Suite, az meg töküres.
Azt hiszem, ha most elém állna egy ember, hogy ő írta ezt a bithalmazt, istenemre mondom, élve kibelezném. -
lesaux
veterán
Ez a Nokia PC Suite egy rakás szar, és akkor még túldicsértem. Át akarok vinni egy képet telefonra, kiírja, hogy csatlakoztassam a kábel egyik végét a számítógépbe, másikat a telefonba. És hiába csatlakoztatom, kiválasztom a módot, hogy Alapértelmezett mód, szürke marad a Tovább gomb.
Szerk.: ja, régebben raktam már rá képet, szóval sikerült összekötni, de akkor is sokat bénáztam vele. Nem embernek való ez.
[ Szerkesztve ]
-
lesaux
veterán
Kaptam egy topictárstól kábelt, leszedtem a 3100-s telóról az SMS-eket, és amilyen a mostani formám, természetesen nem lehet ráerőltetni egyetlen üzenetet sem a 6280-asra. Szürke a Beillesztés menüpont, akármilyen módszerrel próbálgatom. (Drag and drop, menüből, Ctrl-V stb.) A vinyón már megvannak .vmg kiterjesztéssel.
-
lesaux
veterán
Hozzá akarok rendelni egy képet a bátyámhoz, hogy ha ő hív, akkor rajzoljon ki egy majmot. De nem tudok, azt mondja a telefon, hogy ''túl sok elem tartozik ehhez a névhez''. Pedig csak a telefonszáma van ott meg a neve, ami 8 betű. De ötbetűs emberrel se megy, már próbáltam.
Lehet, hogy azért van, mert régi a SIM-kártya? -
lesaux
veterán
Igen, azzal sikerült. Ki gondolta volna? Van a PC Suite-ban Zene átvitele menüpont, de nincs Képek átvitele. Van Multimédia megtekintése, de az csak egyirányú folyamatot engedélyez. Persze nem abban az irányban, ahogy nekem kéne.
Na mindegy, fő, hogy sikerült. Beraktam a főnököm fotóját háttérképnek, majd azzal ijesztgetem a kollégákat. -
lesaux
veterán
Ezzel a PC Suite-tal tényleg nem lehet képeket varázsolni a mobilra, vagy csak én nem találom?
Szerk.: bár mindjárt megpróbálom a Fájlkezelővel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat