Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gpeti11
csendes tag
Hello lenne egy kérdésem:
Az iPhone-t lehet TV-hez csatlakoztatni valahogy? -
dawid92
tag
SE V630-asom rendszeresen kikapcsol, mi lehet az oka?
Előre is kösz.
-
Preem
csendes tag
Olyan 80-90 körülire tenném
-
Preem
csendes tag
...vagy várd meg a SE G900-t
Érintőképernyő, 3.2-es kamera, WLAN, UIQ ;) -
tothm
őstag
Egyébként valami ezleties, elegás mobilt tudtok ajánlaní? Ha lehet csúszkásat, de nem kötelező! Köszi!!!
-
binary
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek van tapasztalata feketített szálcsiszolt alu burkolatos telóval? A kérdésem az lenne hogy ha elkezd kopni / megkarcolódik milyen hamar villan elő az alumínium.
Konkrétan egy fekete W890 vásárlásán gondolkodok, de nem szeretném hogy az első kis karc után megbánjam a választást.
köszi. -
gpeti11
csendes tag
Hello lenne egy kérdésem:
Az iPhone-t lehet TV-hez csatlakoztatni valahogy?[ Szerkesztve ]
-
tothm
őstag
Sziasztok! Ti melyiket választanátok? F330, U600 vagy U700. Jah és esetleg nem tudtok olyan talót ami érintő képernyős és 30-40ezer ft között van? Máté
-
DerDer
tag
Köszi a válaszokat, úgy értettem hogy jó lenne egy high-end, de hát nincs rá keret
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
Üdv.
Nagy gondban vagyok.
Az SE v630i-m nem kapcsol be, csak a állapojelző led villan egyet pirosan.
Ha töltőre dugom vagy adatkábelre, akkor is.
Meghalt a telefon vagy az akku?
-
Oly
őstag
Csúcsmodell 30 ezerért?
Gondolom, hogy akkor nem a legújabbak közül szeretnél váálasztani.
SE K800 jó választás lehetne, ha nem zártad volna ki a joy-t.
Ebben az esetben javaslom a K550-est.Mod: Arra nem tért ki a postod, hogy melyik szolgáltatónál, előre vagy utófizetős, illetve kártyafüggetlenül újonnan, vagy használtan szeretnéd beszerezni a készüléket.
[ Szerkesztve ]
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
1010
őstag
nokia n82
bár a csúcs modellek nem olcsók
és fen áll a veszélye hogy 2hét mulva már nem csúcsha bővithető memória kell akkkor symbianos nokiát érdemes sztem
azok még a 8gigás kártyákat is kezelikbár van olyan nokia ami elve 4-8gigás belső memóriával rendelekzik
pl n81 n91ja most olvasom mennyit akarasz költeni
[ Szerkesztve ]
-
DerDer
tag
hello
Új telefonra lenne szükségem, és nem lenne rossz 1 csúcsmodell, de nem akarok rá sokat költeni
Bővíthető memória, és talán 1 normális kamerára lenne szükségem, de inkább a memória a lényeg
Jah és ne SonyE. joystickosat javasoljatokköszi
-
vasip
tag
CSászok!
Milyen föbb hátrányai vannak hogy t-mobilos telót veszek?SE W910 (R1DA038) +1GB SanDisc M2 + HPM-70
-
Avercamp
csendes tag
szisztok, nemrég beszereztem egy Ericsson t29 telot, tök jó csak a mikrofon nem muxik, és azóta vettem hozzá egy uj házat is, ki kellene cserélnem de a dolog nem ilyen egyszerű, hanem ez alkalomból szalagkábel csere is szukséges a mikrofonnal egyutt....tudtok egy jó szerelőt vagy egyszerűen valakit ajánlani aki ezt megcsinálja nekem??!!! köszönettel, priviben is johet pesze! köszönettel: A
-
1010
őstag
meik telefon csinál most a leg jobb fényképet
a g800?
vagy van tőle jobb is ?
-
dui
aktív tag
Nokia 6111
Nokia 7360
Nokia 7370
Nokia 7373
Nokia 7390
Motorola V3 pink
Samsung E530Egy pár példa többféle árkategóriából!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Fura kérdésem lenne,csajos mobilt keresek...Melyik típus az ami olyan csajos?!
Egy 22 éves leányzónak kellene,nagyon nemvagyok otthon a jelenlegi mobilokkal kapcsolatban,főleg nem a csajos mobilokkal kapcsolatban -
doly89
csendes tag
Sziasztok!
Nagoyn olcsón akarnak eladni nekem telefont, de félek, hogy lopott, vagy clone. Hogyan tudom leellenőrizni, hogy keresik-e a telefon imei számát? Ha dobozban akarják eladni, akkor honnan tudom, hogy lopott?
Ha megveszem, és mégis lopott, akkor be lehet mérni?
Habár gari sincs hozzá, szal nem hiszem, hogy megveszem.... -
Yooha
aktív tag
Olvasom az S60-ról szóló cikkben, hogy eléggé személyre szabható (változtatható ikonok/menürendszer, ha jól értem). Van valahol a neten magyar/angol nyelvű összefoglaló arról, milyen telefonok mennyire testreszabhatók? Eddig a Siemens CX75-ösömben némi erőszakkal lehetett menüikonokat/kinézetet cserélni, a mostani SE k510i-ben a kinézet minden gond nélkül cserélhető ill. saját készíthető, az ikonok már nem. Szóval hol tudnék erről bővebben olvasni?
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Viktor0610 #5939 üzenetére
Off. Igen, néztem is, hogy ki volt jelölve, de nem jött le. Járok helyesírási továbbképzésre a suliba, nyugi már javul az írásom ;)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Vasinger! #5938 üzenetére
Nem erre gondolt fórumtárs. Elfelelytettem vö. elfelejtetted.
Xiaomi 13T
-
Gebriel
veterán
válasz wishmaster83 #5935 üzenetére
Úgy,hogy letörlöd a SIM-röl a telefonszámokat.
-
nemma
addikt
válasz wishmaster83 #5935 üzenetére
Én ezt nem tudtam megcsinálin az U600-nál sem
legiaap? -
wishmaster83
csendes tag
megkérdeztem a megfelelő topicban!!ha nem gond itt is megkérdezem!!!samsung d900i telcsiben,hogy lehet megcsinálni,hogy a telefonkönyvben csak a telefonba tárolt telefonszámokat látthassam??
-
MODERÁTOR
-
1010
őstag
ha veszek külföldön egy t-mobile os telefont
akkor az itthoni t-mobile os kártyámmal tudom majd használni?
-
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #5930 üzenetére
huhh ezer köszi
igazábol a kamera melletti gui cuccokat nem mertem leszedni, addig eljutottam -
Vasinger!
nagyúr
válasz Viktor0610 #5927 üzenetére
THX, ezt a régi telómhoz használtam, csak már elfelelytettem azóta a nevét
-
eastsider
nagyúr
Hali
Samu E250 szétszedéséhez kellene valami múvi vagy leírás
igazábol csak a csúszkát nem tudom szétszedni -
Vasinger!
nagyúr
Melyik programot ajánljátok, Avi-ba tömörítésre mobilra. Olyan kéne nekem, ami: gyors, nem csúszik a hang, jó kicsi lesz a méret, és a minőség se legyen rossz. Az nem baj ha Trial, csak mondjatok vmi jó megbízhatót!
-
MODERÁTOR
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Viktor0610 #5923 üzenetére
THX a válaszokat. A joy-t azért kérdeztem, mert van egy barátom akinek nemtom mennyi idős a N73-ma, de néha beragad a joy meg püfölni kell, ellenben egy másik haverommal 1 éves n73 ME és hibátlan a joy, olyan mint nekem újkorába.
-
MODERÁTOR
válasz Vasinger! #5921 üzenetére
1. Az adóvevő csak a T-Mobile hálózatán használható, napidíja azt hiszem, 400 Ft, a havidíja pedig emlékeim szerint 2000 Ft. Sz.tem nem éri meg.
2. Igen, ez egy átalakító a régi töltőkhöz.
3. A joy a topikos visszajelzéseket felelevenítve jobb, mint a Sony Ericssonok estében.
Xiaomi 13T
-
Vasinger!
nagyúr
Megint egy pár kérdéssel forulok hozzátok, amire a választ nem találtam a használatiba...
Szval:1. Van egy adóvevő is benn mint már sok nokiába, de azt nemtom, hogy lehetne ezt pénz nélkül használni Lehetséges lenne nethozzáférés nékül használni?
2. Aztán mellékeltek egy csatlakozót vagy mit amit a töltő cstlakozójába kell bedugni, ez az autós töltő? Kép
3. Joyról mi a vélemény? Bírja a gyűrődést vagy olyan mint a k 800, 810, hogy 2 naponta kell tisztítani.
-
Vasinger!
nagyúr
Azt írta a frissítő progi, hogy a legújabb van fent, én hittem neki, nem rakom újr a cuccost
-
Vasinger!
nagyúr
Frissíteni akarom az n73-som szoftverét, Innen
Arra lennék kiváncsi, hogy egy ilyen frissítés során mi tud letörlődni a telóról? -
Kovla80
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó topicba írok-e, ha nem elnézést. Mobilcsere előtt vagyok és tanácsot szeretnék kérni, hogy melyiket ajánljátok , melyik a jobb választás és milyen szempontok szerint?
A kiszemeltjeim (kb. 50-60 ezer ft áll rendelkezésemre):SE K850i
Samsung F700
és még a Nokia E51-en gondolkodtam, de azt azt hiszem elvetem.A segítséget előre is köszi
-
Ricardo
titán
válasz Skyhunter #5904 üzenetére
A billentyűzet világítás automata.
Idézet a tesztből:
"A kijelző felett jobbra kapott helyet a fényérzékelő, amely a billentyűzet megvilágítását szabályozza"
A párosításnál mindkét készüléken ugyanazt kell megadni. Hogy az autorádió esetében hogy megy ez nem tudom még nem próbáltam ilyet. -
Skyhunter
őstag
Az E65-össel kapcsolatos kérdésemre semmi HELP?
-
Vasinger!
nagyúr
Megoldás a problémára, mivel túl új a mobilom, 2006-ra állítottam, és azért mondta h nem jó dátum mert még akkor nem is készült el
-
Vasinger!
nagyúr
Na, utána nézte az első kérdésemnek, és megtaláltam. Azt írták, hogy állítsam vissza a dátumot. Nem működik :s Megoldás?
(gy.k.:Mért írja ki azt, hogy lejárt tanusítvány, vagy mi, mikor programot, témát, játékot akarok telepíteni?)
Szerk.: azt írja ki, hogy lejárt tanusítvány , lehet hogy a telefon dátuma rossz.
[ Szerkesztve ]
-
MaRC1
csendes tag
válasz Gabesz25 #5049 üzenetére
csáó! minden samsungos aki eddig nem tudott játékot rakni telójára!!!
igaz, pár perces keresés után megtaláltam végre a megoldást!
ez az oldal végre működik is!
fel kell tölteni wapra, majd leszedni! most teszteltem, és megy!
csak azt nem tudom szabad e ide linket rakni?! -
Vasinger!
nagyúr
válasz Viktor0610 #5911 üzenetére
Köszönöm a választ
-
MODERÁTOR
válasz Vasinger! #5910 üzenetére
1. Olvasd át az N73-topikot, biztos, előfordult már ez a kérdés.
2. Sz.tem fut a háttérben v.mi. Nyoomd hosszan a menü gombot, majd a nem kellő programokat zárd be, de jobb megoldás, ha már eleve kilépsz belőlük, nem csak a piros gombbal lépsz a főképernyőre.
3. Elég addig, amíg veszi a töltést, de akár egy hosszabb ideig is felteheted -pl. egy éjszakára.
4. 4. Szintén a topikra tudok hivatkozni, illetve külön: Nokiaprogramok.hu.
Xiaomi 13T
-
Vasinger!
nagyúr
Hali!
Egy rakat kérdéssel fordulok hozzátok az N73-asommal hozzátok:
1. Mért írja ki azt, hogy lejárt tanusítvány, vagy mi, mikor programot, témát, játékot akarok telepíteni?
2. Néha mért olyan lassú, hogy közel 1 percet várok, h belpjen a menübe?
3. Most merült le először a telóm, mennyi ideig töltsem?
4. Honnan tudok letölteni működő témát, játékot,programot letölteni?
Hálás köszönet minden eggyes válaszért!
-
Avercamp
csendes tag
sziasztok, lenne itt egy számomra fontos kérdés:
Ericsson T29-ben a flipben van ugye a mikrofon, ha uj
flippet veszek az tartalmazza is a mikrofont automatice,
vagy nem??? hát köszönöm ha sugtok erről valamit... -
MODERÁTOR
Azért van ez, mert alapból a Samsung telefonok nem támogatják a játékok ilyen egyszerű telepítését.
A D900i-, E250-topikban pl. van egy leírás meg kód, meg hasonlók, ami után lehet telepíteni a játékot/alkalmazást, de akkor sem 100% a siker. Nézd meg az említett témákat, hátha az ott leírtak beválnak ennél a modellnél is!
Xiaomi 13T
-
MaRC1
csendes tag
csáó! hát, azt mondja h nem támogatott formátum! de a samsung boltban mondta vki, hogy szerzőijogvédés miatt nem működik. lehet ez?
jar meg jad-ot raktam rá. de nem megy. lehetne vhogy másképp? a játék könyvtárba be sem tudom helyezni! ja, amúgy a telcsin alapból 1 game se volt!thx a helpet!
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
Az nem baj, hogy minden nap töltöm a telefont? Minden nap rádugom a gépre.
-
Skyhunter
őstag
Vki meg tudja mondani,hogy a Nokia E65-ben hol lehet beállítani azt,hogy az alsó numerikus billentyűzet megvilágítása miyen fokozatú legyen??? Másik kérdésem ugyanehez a típushoz:van egy Bluetooth-os Pioneer autórádióm,de nem találom azt a négyjegyű kódot,amivel a "párosítást" el tudom végezni. thx az a válaszokért előre is
-
Vasinger!
nagyúr
Hi!
Ma vettem a mobilt, semmi bajom vele, kivéve az, hogy az első kamerája nem jó. (Belső kamera) Amikor bekapcsolom, akkor színes csíkok jelennek meg. Aztán elfehérül teljesen.
Mi ilyenkor a teendő? Visszavigyem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest