Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz Viktor0610 #5595 üzenetére
Megvolt. Nem megy.
Szerk.: félig megy. Leszedtem a telefont a drótról, majd visszaraktam, de ezúttal nem az USB-nél, hanem a teló aljánál. Felismerte. Rádobtam egy képet, azt mondja: Unable to copy the file on the phone.
De miért, vazze? Programozási alapismeretek, általános iskola 1. osztály.[ Szerkesztve ]
-
lesaux
veterán
válasz Viktor0610 #5595 üzenetére
Köszönöm, csinálom. Ha cinikus akarnék lenni, akkor a program eltávolítása letudva.
-
lesaux
veterán
Mivel a program alul egy kis linkben felajánlotta, hogy frissíti a PC Suite-ot, mondom, legyen. Szöszölt egy darabig, lehúzott 26 megát, azt ígérte, most telepít, 175 mega lesz. Mondom, jól be van tömörítve, de oké. Aztán kiírta, hogy a telepítő egy másik példánya fut, úgyhogy most leáll, próbáljam újra. Újra megpróbáltam. 10 perc után 0%-nál tartott, csak alul futnak a reklámok, úgyhogy kiléptem. Most a Start menüben nincs Nokia PC Suite. Áhá, velem nem baszol ki. C:\, Program Files, Nokia, Nokia PC Suite, az meg töküres.
Azt hiszem, ha most elém állna egy ember, hogy ő írta ezt a bithalmazt, istenemre mondom, élve kibelezném. -
MODERÁTOR
-
lesaux
veterán
Ez a Nokia PC Suite egy rakás szar, és akkor még túldicsértem. Át akarok vinni egy képet telefonra, kiírja, hogy csatlakoztassam a kábel egyik végét a számítógépbe, másikat a telefonba. És hiába csatlakoztatom, kiválasztom a módot, hogy Alapértelmezett mód, szürke marad a Tovább gomb.
Szerk.: ja, régebben raktam már rá képet, szóval sikerült összekötni, de akkor is sokat bénáztam vele. Nem embernek való ez.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz Laraxior #5588 üzenetére
Természetesen lehet, és természetesen van értelme.
Letöltöd a SE oldaláról a hozzá való progit, majd azt telepíted a PC-dre.Ezek után a program elindítása következik. Szóról szóra, képről képre követsd az utasításokat.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Laraxior
titán
Adatkábellel tudok szoftvert frissíteni K800i-n? van értelme egyáltalán?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Hacker75
aktív tag
Kártya olvasóval müködik,de Bluetoothal is ment,de most vazt írja h a "művelet sikertelen"
http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO
-
Hacker75
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy van 2 db 5300-ás telefonom, és a memóriakártyára nem tudok a gépről bluetooth-al semmit átküldeni.
Áttettem a kártyát egy e51-be, arra simán ráküldte...
Ez valami beállítási hiba lehet, vagy mi???http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO
-
ALI_G
veterán
válasz birozoli7800 #5580 üzenetére
haver V3-a is ezt csinálta. Talán egy szoftver frissítés gyógyítani, de gondolom már nem garanciás.
-
birozoli7800
senior tag
Valaki tudna válaszolni a (#5566)-ra?
-
piggy2
tag
Hi! A kérdésem az lenne, hogy a SE P910i tudja e kezelni a 2 GB -os memkarit vagy nem. Én úgy tudtam hogy csak 1 GB-os karit tud kezelni, de valahol olvastam, hogy a 2 GB-os karival is megy. Most akkor érdemes megvennem a nagyobb kártyát?
streccs strucc cucc
-
Peet210
őstag
Szép jó reggelt.
Szerintetek egy T-s garis 6120c-t gsm boltba mennyiért vennének be. Gondolom 30k alatt.Today's record, is tomorrow's motivation
-
REDeath
őstag
sziasztok!
mennyi a Nokia N76 nagyker ára?Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
MODERÁTOR
-
ALI_G
veterán
válasz blackmajesty #5570 üzenetére
igen, a telefonguru oldalon láttam és az árak is egyeznek azokkal amik a szolgáltatónál vannak, csak én először a mobilarena árfigyelőjét néztem meg, és ott nincs fent.
a pannonnál full olcsó ez a mobil már említettem is faternak, aki egyébként 2. siemens m35-ét nyúzza. Az első 4 évet bírt. -
birozoli7800
senior tag
válasz birozoli7800 #5566 üzenetére
Senki????????
Mondjuk ha szoftvert cserélnék a telón megoldaná a problémát?
Nem nagyon vagyok otthon a telefon témába. -
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #5564 üzenetére
az árfigyelőben miért nem szerepel?
-
ALI_G
veterán
válasz Dj floating #5565 üzenetére
samsung márkaszervíznek e-mailezz sztem.
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok van egy Motorola V3-am. Nem tom mi van vele de már lassan 1 hónapja rossz rajta a blútusz (nem tom hirtelen hogy kell leírni ). Vannak olyan telók amivel lazán megy az adatátvitel, valameik telónál meg vmilyen hibát ír ki. Van rá valami megoldás?
-
Dj floating
csendes tag
Hali nem tud nekem valaki segíteni h honnan tudnék szerezni samsung d500 hoz softwert amiben van magyar nyelv. PLEASE
-
MODERÁTOR
-
ALI_G
veterán
fater szeretne egy új mobilt, egyetlen igénye, hogy strapabíró legyen.
tudtok ajánlani? -
maru
aktív tag
-
shagy
tag
Hamarosan veszek egy nokia 3500-t. a kérdésem, hogy érdems-e belerakni 2gb-os memóriakártyát, mert azt hallottam, hogy erősen megfekteti a telefonok sebességét. igaz ez? (igen, ki fogom használni adat hurcolásnál a 2Gb-ot!)
- shagy
-
No-kia
addikt
valaki a #5545 -ös hozzászólásra?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
gpeti11
csendes tag
csá azt kérdezném h milyen hangfalat ajánlotok a Sony Ericsson W610i-hez?
-
klambi
addikt
szevasztok!
Szeretnék 1 sonyericsson k810 esre és 1 nokia 5610 esre gps-t megoldható vagy nem lehetséges, és ha igen akkor pontosan hogy is van ez?!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
atesss
addikt
Az sem veszik el ha ez a módszer tényleg működik: [link]
Sőt ez szerintem abszolute legális,mert nem változtatsz a szoftveren,nem?
Nincsen valakinek tapasztalata ezzel?
(Én is mindj. megkérdezem egy haveromat aki IPhone X-Sim-ekhez ért...)
Youtube-on van fent jópár videó,és azokon úgytünik hogy működik ! -
dui
aktív tag
válasz Viktor0610 #5549 üzenetére
akkor szuper, a garancia nem számít
köszi most boldog vagyok -
MODERÁTOR
-
dui
aktív tag
6120c -ot lehet nem legálisan függetleníttetni?(gsm boltokban)
-
bob011
aktív tag
A fél év garos telókról lenne szó, illetve amik az "ázsiai" piacra készülnek.
Valóban nem olyan a minőségük? (holott pl. made by nokia a felirat, ill. a billentyűzet tartalmaz nem megszokott jeleket -> lásd 6500slide teszt.)
Ez a minőségi különbség, (ha létezik) miben érhető tetten?
Személyes tapasztalat jó lenne, mondjuk akinek idősebb a telefonja mint fél év.
thnx
ui.: egy infóm szerint az "ilyen" telókat a nokia pl. a fődarab azonnali kukába dobásával "szervizeli" (nyilván csak ha azzal van gond), mivel a felhasznált alkatrészek minősége igen megkérdőjelezhető
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
hello!
haveromnak az lenne a gondja az n-gage qd-val,hogy a memkártyára fölmásolja a telepíítőket és a telefon nem látja őket,mintha ot se lennének.vkinek megoldás? fontos lenne. köszönöm(ni)Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Enjoy
addikt
-
MODERÁTOR
-
Enjoy
addikt
válasz Viktor0610 #5541 üzenetére
De milyen érvvel vigyem be, hogy bevizsgálják a 2 hibás kamerapixel miatt?
► més que un club ◄
-
MODERÁTOR
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a következő témára van-e jobb topik, de remélem belefér:
2hete vettem egy Nokia N82-t, s csak tegnap volt időm végig böngészni a kamerafunkciókat, ill. picit kisütött a nap, hogy képeket is csináljak.
Mikor elkészítettem több fényképet, s ráraktam gépre, akkor vettem észre, hogy mindegyik képnél ugyanott van egy kiégett pixel - ergo pixel hibás
Valamelyik képeknél nem látszódik annyira, mert beleolvad a környezet kontrasztjába.
De vannak olyan képek, ahol nagyon zavaró tud lenni - pl amikor egy fekete macska "pofiját" fényképeztem, akkor elég gázos, hogy ott vannak a fehér pixelek
Kérdésem a következő lenne:
Van értelme bevinni Nokia szervízbe a telefont? Vagy hozzá se fognak nyúlni?
(lehet, hogy apróság, de engem zavar, hogy 100k-s telónál vannak ilyenek (eddig telóim közül egyiknek sem volt ilyen problémája. Pont a kamerája miatt tetszett meg annyira az N82.
(ill. most alaposan megnézve még a kijelzőn is látni sötétben, h van 2fehér pixel az exponáló kereten belül)
Csináltam egy két képet, amin piros színnel bekereteztem a problémás részt:
kép1, kép2, kép3
Direkt megnéztem a kamerát is, hogy hátha por, vagy szösz miatt ilyen a kép, de "sajnos" nem az volt► més que un club ◄
-
atesss
addikt
válasz Viktor0610 #5531 üzenetére
Köszi akkor ez menni fog.
És fülesre nincs valami javaslatod?
Samsung-nál nézek épp körül, egész jól néznek ki (bár jórésze nem is olcsó...), de pl. a minőségükről/kényelmességükről nincs valami tapasztalatod?
Meg van egy "Samsung ...(asszem WEP-200) -hoz hasonló" is, asszem itt a PH-n is láttam árult valaki ilyet használtan.
Az mennyire lehet gagyi?MOD: meg is van:[link] vagy [link]
Ez a tartó-töltő tetszik, mert pl. laptoptáskában is kéne valamivel védeni. Bár egy ilyen pl. MP3 lejátszókhoz adott tartó "szütyő" is jó lenne ha találok valahol külön.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Viktor0610 #5537 üzenetére
ez gyors volt Uram.
Hát én csak egy naív emberke vagyok,akinek a k700 teloján még anno volt vaku,rádió is.Most vettem már millióféle SE-t,de egyiken sem volt. Seba.Köszönöm!*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
MODERÁTOR
-
Laraxior
titán
Tudja valaki mi az a RDS rádió? márhogy az van írva a telefonguru oldalán hogy a telomon (w880i) rádió: RDS
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
MODERÁTOR
-
pumpedlix
tag
sziasztok.
tudna valaki segíteni abban hogy sharp 880sh-ra honnan lehet témát letölteni?
-
MODERÁTOR
válasz kitti890901 #5532 üzenetére
A készülék valamelyik szolgáltató hálózatától függ. A kódot, amit kér, a szolgáltató megadja neked, pár ezer forintért.
Xiaomi 13T
-
kitti890901
csendes tag
sziasztok. lenne egy nagyon fontos kérdésem: kiüttettem a nokia 6020-as telefonomat(t-mobilos volt), kiütötték de nem tudok belerakni másik kártyát, mert kér valami KORLÁTOZÁSI KÓDOT. légyszíves megírnátok nekem mi az, és , hogy hogy lehet ezt megtudni? nagyon fontos lenni. köszi
-
MODERÁTOR
-
atesss
addikt
#5516 -re valaki?
Közben megnéztem és jól sejtettem, Broadcom 2045 Bt 2.0 USB a chip (bár az eszközkezelőben meg Foxconn Bt. 2.0 plus EDR van).
A funkcióknál meg ilyenek vannak: Local Services: Audio Gateway, Client Application: Headset. -
daviddr
csendes tag
Tud valaki sony ericsson d750i-hez autós tartót?
-
daviddr
csendes tag
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Tud valaki Sony Ericsson d750i-hez autós tartót?
-
vasip
tag
nem tudná valaki megmondani nekem hogy honnan lehet letölteni a nokia 6234 féle szótárat??
SE W910 (R1DA038) +1GB SanDisc M2 + HPM-70
-
1010
őstag
üdv
garmin mobile gps progi van a telomon,
és a gépen a mapsource ben készítek egy útvonalat,
amit felmásolok a gpx mappába,
de a telón azt hol lehet megnyitni?
-
8x57js
tag
Helloka!
Nem tud valaki segitséget adni nekem?
A már mp4(s40re készitett filmem-jó minőséű lett ) videómat, HOGYAN LEHETNE szétdarabolni, mondjuk hogy 20-30perces blokkok legyenek?
Milyen programmal, ami ha lehet INGYENES- és nem kell semmit összekutyulni hozzá, hogy működjön
Köszönöm!
-
pintérzoli
csendes tag
szijasztok!
nem tudja vki k200i-hez honnan tudnék firmware-t szerezni? -
coce
csendes tag
új mobilom van(k810)...először küldtek rá mms-t,viszont nem tudom megnyitni,mikor elkezdi letölteni, egy 2 mp után azt írja ki,hogy "A letöltés sikertelen Hibás internetprofil Ellenőrizze a beállításokat." pannonos vagyok...sztetek mit kéne beállítani?köszi
-
blueMerle
veterán
Tul. képpen teljesen mindegy, nekem van egy noname olcsó cuccom, eddig mindennel sikerult osszebarátkoztatni. Épp tegnap nézegettem ilyet kollégának 1600 Ft körul vannak.
8x57js: Xilisoft 3GP Video Converter. Én mindent ezzel csinálok, a vágást, a konvertálást,....nagyon jó kis progi csak érteni kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
8x57js
tag
Sziasztok!
SEGITSÉGET SZERETNÉK KÉRNI!Segitségre lenne szükségem.
Nokia 6234emre S40-es re szeretnék filmet feltenni. Ami már sikerült is, aviból csináltam talán 3gp-t. A lényeg hogy szépen játsza is.
Ezt az: Any Video Conv. programmal csináltam.
Viszont mivel nem lehet pörgetni jó lenne ha szét tudnám darabolni mondjuk 20 perces részekre.Mivel tudnám ezt könnyen megcsinálni?
KÖSZÖNÖM
-
NasCa
tag
helló!
sonyericsson z310i telefonhoz keresek bluetooth adaptert, winxp van a gépen, a hatótávolság nem fontos, csak az a fő hogy működjön, mit ajánlatok?
-
ddddd4
tag
Van egy Vodafone-os SIM kártyám és egy Nokia 6234-es készülékem. Tegnap este megjelent a kijelzőn, hogy a SIM kártya regisztrációja sikertelen. Újraindítottam a mobilt, működött. Délelőtt újra megjelent a hibaüzenet. 2x is újraindítottan, de semmi. Kivettem a SIM-et és visszaraktam, de igy sem volt jó . Újra kivettem és 1 óráig kint is volt.Berakáskor felment a hálózatra. Én nem értem mitől van ez. A teló vagy a SIM hibája? A teló mé nincs 4 hónapos se, de a SIM már lassan 2 éves. Rengeteg mobilt megjárt már a kártya (a régi mobilom állandóan elromlott, és mindig a cserekészülékben is ezt a kártyát használtam). Eléggé ütött-kopott. Pl. az egyik érintkező picit jobban süllyedt mint a többi. Tudtok segíteni, hogy mi lehet a hiba oka?
Vodafone
-
atesss
addikt
Mivel a Bt-Headset-es topic elég halott,ezért inkább ide írok.
Nővéremnek szeretnék venni egy Bt fülest, kb. 8000ft-ig,esetleg olyan 9k ha nagyon jó.
Gépen, Skype-hoz lenne használva (késöbb talán mobilhoz is, de a mostani mobilja nem is Bt-s) . Elég sokat használná, úgyhogy fontos hogy viszonylag kényelmes legyen. Szerintem ezért sem jó ha van "fülkarimája",mert az kb. 1óra uán már eléggé tud zavarni,nem? Hangminőség viszont nem túl fontos (főleg az ár miatt is mondom).Beszélgetési idő is mind1, max. 2-3 órát azért mind kibír gondolom.
Méretre meg valami kicsi az jól nézne ki,de ugye minnél rövidebb,annál rosszabb a mikrofonnak.
Samsung-okat néztem mert egész jól néznek ki, és árban is egész jók, meg elég sok a nőies modell.Minőségükről viszont nem nagyon tudok.
Pl. a nemrég tesztelt WEP-300 jónak tünne, de a tesztben írt "Sajnos a külső hangokat teljes mértékben kizárja" alapján otthoni használatra ponthogy nem olyan jó (zavaró tud lenni ez még sima fülesnél is,legalábbis számomra), utcára meg nem nagyon használná.
Miket tudtok ajánlani?Gépen való használatról is néztem hogy vannak gondok [link], de még mindig nem értem hogy akkor ehhez milyen Bt profilt is kell tudnia a Bt szoftverének?
Egy Lenovo N100-as laptopon lenne használva, sejtésre Broadcom chipes a Bt, de megnézem majd. -
ALI_G
veterán
kedves Motorola V6 telefonomnak lassan lejár a garija, már januárban voltam a pannonnál, akkor szoftvert frissítettek ami látszólag jó is volt, de most megint csinálja a 2 hibájából az egyiket, hogy telefonálás közben megszakad, majd újraindul vagy felvételnél máris újraindul.
Még van kb. 2 hetem az új garanciaidő lejárásig, holnap megint elviszem, de sztem érdemben nem fognak vele csinálni semmi.t Én múlrkor áttúrtam a jótállás feltételeit és a rám és az üzletre vonatkozó garanciális szabályzatot vagy mit, de nem tudom milyen feltételek mellett kapok új telefont vagy egy hasonló készüléket.
Vki tudna vmit erre? -
vasip
tag
a nokia 5310-en képnézegetéskor lehet zoomolni??
SE W910 (R1DA038) +1GB SanDisc M2 + HPM-70
-
Jarod1
veterán
Tudja valaki hogy lehetne MMS-t lementeni? SE K700i telón kellene.
-
kovasz
senior tag
van a csaladban 3 bluetooth-os mobil, de kulonbozo gyar termekei. azt szeretnem, ha belepek a szobaba a pcm toltse le a kepeket meg egyebeket a telokrol. ez a nokia telefonokkal megy a nokia programjaval, de mit lehet csinalni a samsung, egyeb mobilokkal?
van olyan pc sw aminek mindegy milyen telod van es automatikusan leszedi a beallitott cucokat?
-
kyo63
csendes tag
Sziasztok nem tud nekem valaki egy olyan java programot amivel tudom bluetooth-on keresztül a számitógépemet írányitani?És müködik is mert már találtam párat de szert se tettek?????!!!!!
-
Hequila
őstag
Üdv mindenkinek!
Adott egy Ericsson T20s. Egyik napról a másikra azt írja, hogy nincs hálózat. Kikapcsoltam, majd be, és nem is keresi a hálózatot (nem pittyeg a hangszóró tőle). Próbáltam másik SIM-mel is, nem hozott javulást. Gondolom hardveres hiba. Esetleg valakinek van ötlete, hogy érdemes-e javítani, vagy valami konkrétum, amin el tudok indulni?
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
ton1974
csendes tag
Hali!
SE K 770i-vel kapcsolatban szeretném szeretném azt megtudni, hogy a pannon függő telcsikbe mennyire nyúlnak bele a menüjébe, illetve a kártyafüggetlen változathoz képes van-e valami változtatás ill. módosítás? -
Illető
tag
Megoldódott a problémám, sőt azóta már az előző is.
Elvittem a döglött E50-est a Fészek GSM-hez, egy óra múlva már vissza is kaptam, feltámasztva, friss szoftverrel. Szuper, nekem megért 5k-t. A garlevél még úgysincs nálam.A másik, hogy normális ébresztőt kerestem symbianra, paraméterezhető szundival, vagy hasonlóval. Jelentem, megtaláltam. Nice Alarm 1.60 a neve, nemcsak hibátlan, hanem még túl is tesz az elképzeléseimen!
Beállítható a szundi időtartama, a darabszáma, az ébresztési periódus hossza, hangerő, rezgés, fény, ébresztés kikapcsolt állapotból, random kiírt számmal deaktiválható ébresztő (muszáj kinyitni a szemed hozzá...), tetszőleges hang beállítható ébresztőnek, ill. akár több könyvtárból is válogatva random hanggal ébreszthet, akár minden szundizáskor más zenével, akármennyi ébresztés beállítható, ismétlés beálítható, megadhatók a hét napjai, stb, stb, stb.
Számomra tökéletes, minden hétalvónak kötelezővé tenném!Aki nem kíváncsi, az minek él?
-
rogger
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!! Samsung D500-ason hogyan tudom a telefonban levő számokat a kártyára menteni?
Köszi a segítséget! -
szenszey88
csendes tag
Na mindegy
Azért köszönöm hogy írtatok.
Sziasztok -
Teszla_
senior tag
válasz szenszey88 #5499 üzenetére
Tudtommal Samsung telókra nem lehet témát rakni
Mod: kicsit fáradt vagyok már, és nem láttam, hogy előttem már megválaszolták a kérdést
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest